1 kg creatine kopen – Bekijk je opties (TOP 3)

Ben je op zoek naar 1 kg creatine? Dan heb je vast gemerkt dat veel merken geen kiloverpakkingen creatine verkopen.

Toch zijn er een aantal merken waar je 1 kilo creatine kunt kopen. Sommige aanbieders hebben verpakkingen van een kilo, bij anderen koop je meerdere verpakkingen tegelijk.

De merken hieronder verkopen 1 kg creatine van de hoogste kwaliteit:

  1. XXL Nutrition Creatine Monohydraat 2x 500 gram
  2. Crazy Nutrition Ultimate CRN-5 3x 330 gram
  3. Woele Creatine Monohydraat Poeder 1000 gram

In dit artikel lees je verder waarom je 1 kg creatine monohydraat zou moeten kopen. Hierbij worden de grootste voordelen tot in detail uitgelicht. Ook lees je hoe je 1 kg creatine het beste kunt bewaren.

Creatine monohydraat 1kg met de hoogste kwaliteit

Er zijn veel soorten creatine op de markt. Toch zijn er niet veel aanbieders die verpakkingen met 1kg creatine verkopen. Daarom moet je soms slim zijn in hoe je de creatine aankoopt.

De soorten creatine hieronder zijn allemaal geschikt om in totaal een kilo van te kopen. Eén creatinesoort wordt zelfs verkocht in een verpakking van een kilo!

1. XXL Nutrition Creatine Monohydraat 2x 500 gram

XXL Nutrition Creatine Monohydraat

De creatine van XXL Nutrition is het creatinesupplement met de hoogste kwaliteit.

Veel sporters kopen daarom in één keer 1 kg creatine monohydraat van dit merk. Dat zijn dus twee verpakkingen van 500 gram XXL Nutrition in één aankoop.

Allereerst is deze creatine de zuiverste creatine monohydraat op de markt. Dit betekent dat er in 1 kg creatine geen overbodige vulstoffen zitten. Hierdoor haal je altijd optimaal veel voordeel uit een dosering van deze creatine.

Verder is deze creatine monohydraat erg geschikt voor krachtopbouw en spiergroei. Veel professionele krachtsporters en bodybuilders maken namelijk gebruik van deze XXL Nutrition creatine monohydraat.
2. Crazy Nutrition Ultimate CRN-5 3x 330 gram

Crazy Nutrition's Ultimate CRN-5

De creatine van Crazy Nutrition is vooral onder krachtsporters erg populair. De unieke formule maakt dit supplement zeer geschikt om je trainingsniveau flink te verhogen.

Sporters kopen vaak 3 verpakkingen van 330 gram in één keer. Dit doen zij aan de hand van een abonnement. Hierbij krijg je elke 6 weken een nieuwe levering.

Deze creatine is lang houdbaar, dus 3 verpakkingen tegelijkertijd kopen is geen probleem.

Deze 1 kg creatine van Crazy Nutrition is verkrijgbaar in twee smaken. Je kunt dus iedere bestelling een andere smaak proberen. Het gebruik van deze 1 kg creatine monohydraat wordt hierdoor nooit saai.
3. Woele Creatine Monohydraat Poeder 1000 gram

Woele Creatine monohydraat poeder 1kg

Woele verkoopt als één van de weinige aanbieders een verpakking met 1 kg creatine. De 1 kg creatine monohydraat van dit merk is ook nog eens scherp geprijsd.

Deze grote creatine pot van 1000 gram is vooral populair onder fanatieke sporters. Zij gebruiken namelijk dagelijks creatine, waardoor grote verpakkingen op lange termijn voordeliger zijn.

Dit supplement van Woele bestaat uit 100% pure creatine monohydraat. Er zitten dus geen onnodige vulstoffen in de verpakking van 1 kilo. De effecten van deze creatine tijdens je training zijn daardoor optimaal.

Deze smaakloze creatine is tenslotte eenvoudig te vermengen met water of andere drankjes.
Waarom 1 kg creatine kopen? De voordelen

Creatine resultaten man

Het kopen van 1 kilo creatine monohydraat heeft verschillende voordelen. Vooral voor sporters die dagelijks gebruik maken van creatine is 1 kg creatine ideaal.

Hieronder lees je de meest voorkomende redenen waarom sporters 1 kg creatine monohydraat kopen.

Voordelig op lange termijn

Allereerst is het kopen van creatine in grote hoeveelheden vaak voordeliger. Over het algemeen is creatine goedkoop te verkrijgen, ook van bekende merken. Toch zijn grote verpakkingen vaak extra goed voor je portemonnee.

Vaak bieden verkopers namelijk flinke kortingen aan mensen die grote hoeveelheden creatine kopen. 1 kg creatine is in verhouding soms wel 20% goedkoper dan meerdere kleine verpakkingen.

Lang houdbaar

Daarnaast is creatine lang houdbaar. De meeste merken creatine kun je namelijk gemakkelijk langer dan een jaar bewaren. Dit is natuurlijk ideaal als je creatine monohydraat elke dag wilt gaan gebruiken.

Hoe lang je creatine gebruikt maakt overigens niet uit. Je lichaam went namelijk niet aan de werking van het supplement.

Je kunt creatine dus zonder pauzes blijven gebruiken. Daarom is de lange houdbaarheid van 1 kg creatine natuurlijk heel prettig.

Welke creatine is niet geschikt om in grote hoeveelheden te kopen?

creatine supplement ervaring

Niet alle creatine is echter geschikt om in grote hoeveelheden te kopen. Soms kan creatine over datum raken, zeker als er extra vulstoffen in zitten.

1 kg creatine met een smaakje is bijvoorbeeld niet altijd lang te bewaren. Veel smaakstoffen zijn namelijk minder lang te bewaren dan de creatine monohydraat uit het supplement.

Ook supplementen met creatine en pre workout gecombineerd kunnen sneller over de datum gaan. Pre workout bevat namelijk ingrediënten die sneller over de datum gaan.

Op de verpakking van je creatine kun je zien hoe lang het supplement houdbaar is. Je kunt daardoor bepalen of 1 kg creatine van jouw favoriete merk kopen slim is.

Hoe kan ik 1 kilo creatine het beste bewaren?

1 kg creatine monohydraat bewaren is gelukkig niet moeilijk. Zo lang je de creatine op een droge plek bewaart gebeurt er weinig geks mee.

Je kunt je creatine dus bijvoorbeeld zonder problemen in een voorraadkast bewaren. Ook is het belangrijk om de creatine zelf droog te houden. Gebruik dus altijd een maatschep of lepel die goed droog is.

Heb je je maatschepje afgewassen? Maak deze dan nog een extra keer droog of laat het schepje een uurtje liggen.

Is 1 kg creatine kopen een goed idee? Conclusie

supplement poeder scoop

Voor de meeste sporters kan het kopen van 1 kg creatine monohydraat erg voordelig zijn. Grote verpakkingen zijn op lange termijn namelijk goedkoper dan losse bestellingen met kleine verpakkingen.

Let er wel op dat jouw supplement alleen bestaat uit creatine monohydraat. Andere vulstoffen kunnen namelijk sneller over datum gaan. Je kunt bij twijfel altijd de verpakking checken of de verkoper raadplegen.

1 kg creatine monohydraat is dus zeker een goed idee!