AB Booster Plus review

Is het je wens om af te vallen? En wil je ook helemaal in shape komen? Dan komt de AB Booster Plus wellicht prima van pas.

Dit is een handig apparaat waarmee je de nodige calorieën kunt verbranden. Volgens de ontwikkelaar, Gymform, zie je zelfs al binnen 4 weken het resultaat.

In deze AB Booster Plus review vertellen wij je graag alles over dit fitnessapparaat. Daarbij kijken wij ook naar de ervaringen van andere gebruikers.

Wat is de AB Booster Plus precies?

ab_booster_plus_apparaat

De AB Booster Plus kunnen we het beste als een multifunctioneel fitnessapparaat omschrijven.

Een fitnessapparaat waarmee je meerdere lichaamsdelen kunt trainen:

  • Rug: voor je rug kun je tal van oefeningen uitvoeren. Hoe zwaar je deze oefeningen maakt, is volledig aan jezelf om te bepalen.
  • Buik: voor je buik geldt hetzelfde. Met de AB Booster Plus kun je al binnen 4 weken een strakke(re) buik krijgen.
  • Benen en armen: zowel je benen als je armen kun je perfect trainen met de AB Booster Plus.
  • Billen: tot slot is het ook mogelijk om je billen te trainen. Binnen 4 weken kun je (hele) strakke billen krijgen dankzij dit fitnessapparaat.

Kun je dan alleen krachtoefeningen uitvoeren met dit apparaat? Nee, volgens Gymform gaat het juist om een combinatie van cardio- en krachttraining. Je traint niet alleen je spieren met dit fitnessapparaat, maar ook je conditie.


Wat zijn de belangrijkste voordelen van de AB Booster Plus?

Recentelijk hebben wij de AB Booster met veel plezier uit mogen proberen. Wij weten hierdoor als geen ander hoe dit apparaat werkt. En wat de voordelen van het apparaat zijn. De belangrijkste voordelen vind je hieronder.

Multifunctioneel inzetbaar

Het belangrijkste voordeel van de Gymform AB Booster Plus vinden wij toch wel de multifunctionaliteit. Zoals we hierboven al omschreven hebben, kun je dit fitnessapparaat op tal van manieren gebruiken.

Je traint hier bovendien meerdere lichaamsgroepen mee, waardoor je relatief snel in shape komt.

Kostenbesparend

Bovengenoemd voordeel zorgt op zijn beurt voor nóg een voordeel; een kostenbesparing. Het is namelijk niet meer nodig om allerlei losse fitnessapparaten aan te schaffen.

Als je eenmalig dit Gymform fitnessapparaat aanschaft, kun je echt serieus aan de slag. Zonder dat je geld aan andere fitnessapparaten uit hoeft te geven.

Goed voor de lijn

Op de AB Booster Plus voer je zowel cardio- als krachttrainingen uit. Ongeacht voor welke training je kiest, ga je de nodige calorieën verbranden.

Het feit dat je met dit apparaat ook nog calorieën kunt verbranden, maakt dit fitnessapparaat voor ons compleet.

Als je bijvoorbeeld op korte termijn af wilt vallen, is dat zéker mogelijk met de AB Booster Plus.

Volgens Gymform is het immers mogelijk om al binnen 4 weken van zichtbaar resultaat te genieten.

Inclusief handleiding en dieetboekje

Toen wij de AB Booster geleverd kregen, zaten hier de nodige accessoires bij. Met name de handleiding en het dieetboekje vonden wij erg handig.

Dankzij de handleiding weet je precies hoe je tal van workouts uit moet gaan voeren. En voor welke workouts je überhaupt kunt kiezen.

Met het dieetboekje ben je in staat om echt serieus aan je lichaamsgewicht te werken.

Voor zowel mannen als voor vrouwen geschikt

In onze ogen is de AB Booster Plus echt voor iedereen geschikt. Als man zijnde kun je prima van dit fitnessapparaat gebruikmaken, maar ook als vrouw zijnde kun je met dit apparaat veel kanten op.

Een belangrijk voordeel in onze ogen.

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Voor de Gymform AB Booster Plus betaal je niet al te veel geld. Dat is althans onze mening; hier komen we verderop in deze review nog even op terug.

Tegelijkertijd zijn we over de kwaliteit erg te spreken; in onze ogen kun je echt jarenlang van dit fitnessapparaat genieten.

Neemt niet al te veel ruimte in beslag

Waar wil jij dit fitnessapparaat graag neerzetten? Om dit te kunnen bepalen, is het goed om te weten dat dit apparaat niet heel veel ruimte in beslag neemt.

Het apparaat is behoorlijk compact, waardoor je altijd wel een geschikt plekje in je huis kunt vinden.

Wat zijn de belangrijkste nadelen van de AB Booster Plus?

Deze review sluit aan op veel andere reviews over dit apparaat. Ook veel andere reviews zijn namelijk positief tot heel positief.

In onze ogen brengt dit apparaat slechts twee nadelen met zich mee.

Je moet de oefeningen op de juiste manier uitvoeren

Als je op de verkeerde manier gebruik van de AB Booster Plus maakt, kan dit voor gezondheidsklachten zorgen.

Wij spraken bijvoorbeeld iemand die bijzonder veel last van zijn onderrug kreeg; hoogstwaarschijnlijk was dit het gevolg van het verkeerd uitvoeren van de oefeningen.

Wij adviseren je daarom om de workout handleiding altijd bij de hand te houden.

Geen garantie op succes

Gymform geeft aan dat je binnen 4 weken al van zichtbaar resultaat geniet. Wij vinden dit nogal een stelling en durven deze zelfs te betwisten.

We geloven absoluut dat dit fitnessapparaat voor de gewenste resultaten zorgt, maar uiteindelijk moet alles vanuit jezelf komen.

Alléén jij kunt voor het gewenste resultaat zorgen.

Wat vinden andere gebruikers van de AB Booster Plus?

ab_booster_plus_test

De Gymform AB Booster Plus is aan een aardige opmars bezig. Iets wat onder andere te danken is aan de vele positieve beoordelingen.

Als je via het internet op zoek naar reviews gaat, kom je echt veel positieve beoordelingen tegen. Wij zijn zelf nagenoeg géén negatieve beoordelingen tegengekomen.

Dat is wat ons betreft veelzeggend.

Wat kost de AB Booster Plus?

Wil jij gebruik gaan maken van dit veelzijdige fitnessapparaat? Dan hoef je slechts 139 euro voor te betalen.

Deze machine kopen is daardoor alleen maar interessanter te worden; voor de prijs hoef je ‘m in ieder geval niet te laten staan!

Kunnen wij de AB Booster Plus aanraden?

Ja, wij kunnen dit fitnessapparaat absoluut aanraden. Het apparaat biedt veel mogelijkheden, neemt niet al te veel ruimte in beslag en is ook voordelig geprijsd.

Wel is het van belang dat je zelf over voldoende motivatie beschikt. Alleen als je meerdere keren per week traint, kun je de gewenste resultaten behalen.

De AB Booster Plus is daarvoor in ieder geval een prima hulpmiddel!
Meer fitnessapparaten: