Afslank Protocol Review – Alles over Het Afslank Protocol

Ben je van plan om af te vallen? Dan heb je misschien weleens gehoord van Het Afslank Protocol. Als je wilt weten of Het Afslank Protocol werkt, zit je hier goed! In dit artikel lees je namelijk alles wat je moet weten over dit voedingsplan.

Allereerst lees je wat Het Afslank Protocol is en voor wie het geschikt is. Hierbij worden de Afslank Protocol voordelen en nadelen ook benoemd.

Verder lees je meer over hoe het Afslank Protocol dieet eruit ziet. Daarbij krijg je ook te zien wat je niet mag eten tijdens het dieet.

Tenslotte benoem ik een aantal Afslank Protocol reviews van andere gebruikers. Zo krijg jij dus een goed beeld van hoe dit dieet precies werkt.

Wat is Het Afslank Protocol?

afslank protocol logo

Het Afslank Protocol is een uniek dieet dat is ontwikkeld door voedingsexpert Ingrid de Ruiter. Zij heeft aan de hand van haar jarenlange ervaring een uitgebreid dieet samengesteld.

Het Afslank Protocol is een boek met 200 pagina’s vol waardevolle informatie en recepten. Dit unieke afslankpakket kost je éénmalig €146,95.

Het Afslank Protocol is een keto dieet. Dat betekent dat het dieet weinig koolhydraten bevat. Wel bevat het Afslank Protocol afvalprogramma een hoog gehalte aan vetten. Ook een verhoogde inname van eiwitten wordt aangeraden.

De tijdbesparende recepten maken het ideaal om te genieten van smakelijke maaltijden. De maaltijden zijn makkelijk en binnen korte tijd te bereiden. Ook krijg je tips hoe je zo efficiënt mogelijk de ingrediënten kunt kopen. Zo helpt Het Afslank Protocol je om geld te besparen.


Tip: wil jij snel en effectief afvallen? Bekijk dan hier de meest effectieve fatburners voor snel vetverlies >>


Voor wie is Het Afslank Protocol bedoeld?

Het Afslank Protocol is bedoeld voor iedereen die effectief wil afvallen. Het Afslank Protocol is een ideaal voedingsplan voor mensen waarbij andere diëten niet hebben gewerkt. De resultaten van dit bijzondere dieet zijn namelijk verbluffend.

Mensen die binnen twee maanden veel willen afvallen, kunnen Het Afslank Protocol ook goed gebruiken. Er wordt namelijk een 60 dagen afslankgarantie geboden met dit voedingsplan. Binnen deze tijd kun je tot maar liefst 15 kilo afvallen.

Afslank Protocol Applicatie

afslank protocol app

Het Afslank Protocol biedt ook een handige app aan. De applicatie geeft je toegang tot de weekmenu’s en recepten van Het Afslankprotocol.

In de app vind je ook exclusieve recepten, weekmenu’s en boodschappenlijsten. Deze menu’s en boodschappenlijsten zijn niet te vinden in het boek. Bovendien kun je zelf je eigen weekmenu’s samenstellen in deze Afslank Protocol app.

De eerste maand is de applicatie gratis, daarna betaal je €14,95 per maand (als je de app los neemt).

Overigens hoef je de applicatie niet te gebruiken. Ook zonder de Afslank Protocol app kun je dit dieet probleemloos volgen.

Voordelen en nadelen van Het Afslank Protocol

Het Afslank Protocol kent verschillende voordelen waardoor je afvalt. Echter is het ook belangrijk om de nadelige kanten te benoemen.

Iedere eerlijke review bestaat namelijk uit een afweging van positieve en negatieve kanten. Net als bijvoorbeeld in onze FitChef Review, zorgen uitgebreide onderzoeken voor een duidelijker oordeel.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste voor- en nadelen van Het Afslank Protocol.

Afslank Protocol voordelen

Het allergrootste voordeel is dat je met dit voedingsschema binnen korte tijd veel kunt afvallen. Dankzij dit keto dieet zullen de kilo’s er binnen de kortste keren af vliegen.

Aan de hand van hoeveel je wilt afvallen wordt er verder een persoonlijk plan opgesteld. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je 10 kilo wilt afvallen. Hier wordt dan een afgemeten voedingsplan op gemaakt, aan de hand van het bijgeleverde boek.

Daarnaast kun je bij Het Afslank Protocol een handige app downloaden. In deze app vind je allerlei handige informatie om je dieet effectief te laten verlopen. Ook vind je in de app recepten, weekschema’s en de mogelijkheid om boodschappenlijstjes te maken.

De nadelen van Het Afslank Protocol

Het Afslank Protocol heeft weinig nadelen. Het is namelijk een prettige en gezonde manier om effectief af te vallen. Toch zijn er wel wat nadelen te benoemen.

Allereerst kun je met Het Afslank Protocol bijna geen koolhydraten eten. Dat betekent dus dat je voedingswaren zoals brood moet laten staan. Als je broodproducten wilt kunnen eten is Het Afslank Protocol dus niks voor jou.

Verder krijg je de applicatie bij aankoop van Het Afslank Protocol slechts 1 maand gratis. Hierna moet je maandelijks een bedrag betalen om de applicatie te gebruiken. Het bedrag dat je betaalt komt uit op €14,95 extra kosten per maand.

Waar bestaat Het Afslank Protocol dieet uit?

keto dieet gerecht

Het Afslank Protocol bestaat uit een ruim aanbod aan heerlijke keto recepten. Het boek met maar liefst 200 pagina’s staat namelijk bomvol heerlijke gerechten. Net als met bijvoorbeeld de Afslank Receptenbijbel kun je dus gevarieerd eten met dit dieet.

Allereerst zul je veel gerechten vinden waarin het aantal gezonde vetten is verhoogd. Zo vind je bijvoorbeeld gerechten met eieren, ongebrande noten en vis. Je kunt tijdens je ontbijt, lunch en diner genieten van deze gerechten.

Verder vind je ook vegetarische en veganistische gerechten in het boek. Deze gerechten bevatten dus alleen groenten, zaden en vlees vervangende eiwitbronnen.

Tenslotte kun je met dit dieet ook gewoon genieten van heerlijke toetjes. Deze zogeheten keto toetjes zijn gezond, lekker en passen perfect in je eetschema.

Welk voedsel mag ik tijdens het protocol niet eten?

Er zijn ook soorten voedsel die je niet mag eten tijdens Het Afslank Protocol. Een keto dieet is namelijk een voedingsplan met erg strenge richtlijnen.

Allereerst is het uiteraard niet de bedoeling dat je calorierijke maaltijden gaat eten. Hamburgers, pizza’s en sushi zul je dus een tijdje moeten laten staan. Uiteraard is er wel ruimte voor een zogeheten ‘cheat meal’. Zolang je dit meer niet te vaak doet.

Verder worden koolhydraat rijke voedingswaren dus ook afgeraden. Brood is al benoemd, maar ook rijst en aardappelen zal je minder mogen eten.

Een strakke buik dankzij Het Afslank Protocol

Omdat je snel afvalt met Het Afslank Protocol, creëer je ook effectief een platte buik. Dit zal niet binnen een week gebeuren, maar uiteindelijk zal je buik wel platter worden. Daarom gebruiken veel sporters ook keto gerelateerde diëten zoals Het Afslank Protocol.

Er zijn ook voedingsplannen die specifiek gemaakt zijn om een platte buik te creëren. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Strakke Buik Bijbel.

Het Afslank Protocol is echter niet minder effectief dan deze manier om af te vallen.

Ervaringen van gebruikers

zelf dieet schema maken

Online zijn veel ervaringen van andere gebruikers te vinden. In deze Afslank Protocol reviews leggen zij precies uit wat hun ervaring is met het voedingsplan.

Allereerst zijn de reviews erg te spreken over de diversiteit van de maaltijden. De gerechten zijn namelijk uniek, smakelijk en geschikt voor elk type eter. Zo kun je gerechten van Het Afslank Protocol onderverdelen in vleessoorten en groentesoorten.

Verder zijn gebruikers erg te spreken over de snelheid waarop zij afvallen. Sommige gebruikers vielen de eerste week zelfs meer dan 3 kilo af! Andere gebruikers vielen wat minder snel af, maar zagen alsnog een flinke afname in gewicht.

Het Afslank Protocol – Is het de hype waard?

Het Afslank Protocol is dus een geweldige manier om effectief af te vallen. De resultaten bewijzen dat dit voedingsplan de hype meer dan waard is.

Daarom zijn gebruikers van Het Afslank Protocol dus erg te spreken over dit keto dieet.

De voordelen van Het Afslank Protocol mogen er dus zeker zijn. Wil jij effectief afvallen? Ik raad het je dan zeker aan om dit voedingsplan een kans te geven!


Tip: wil jij snel en effectief afvallen? Bekijk dan hier de meest effectieve fatburners voor snel vetverlies >>