Afslank Receptenbijbel: Review & Inkijkexemplaar PDF

Wil jij weten of het boek ‘Afslank Receptenbijbel’ van Oscar Helm echt werkt en de moeite waard is om te kopen? Dan zit je hier helemaal goed.

Wij hebben dit boek namelijk beoordeeld op de kwaliteit, werkzaamheid en meer. Daarnaast zijn we ervaringen nagegaan van eerdere gebruikers. 

Lees dus snel verder en ontdek of de ‘Afslank Receptenbijbel’ écht werkt om af te vallen en of het je geld daadwerkelijk waard is.

Over de ‘Afslank Receptenbijbel’

Oscar Helm

In dit boek van Oscar Helm, tevens auteur van ‘Strakke Buik Bijbel’ en ‘Slank in 15 Minuten‘ staan meer dan 140 lekkere recepten voor een snelle vetverbranding.

Deze zijn allemaal snel klaar te maken en bevatten gevarieerde ingrediënten.

Je vindt zes verschillende categorieën voeding in het boek, waaronder vlees- en vegetarische gerechten, desserts en salades.

Daarnaast vind je in het boek tijdbesparende kant-en-klare dag- en weekmenu’s plus boodschappentips, tips voor allergieën en 13 principes voor een blijvend slank lichaam en een gezonde leefstijl. 

De ‘Afslank Receptenbijbel’ is verkrijgbaar in PDF én in een fysiek boek (inkijkexemplaar beschikbaar). 

Wat mag je verwachten van Afslank Receptenbijbel? 

Als we de website mogen geloven, kunnen gebruikers ervan de volgende dingen verwachten:

 • Een strakke en platte buik
 • Een gladde huid
 • Een gezonde en energieke uitstraling
 • Een gevoel van trots

Dit is allemaal mogelijk zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Het doel van het boek is dat ‘diëten’ leuk kan zijn en ook nog eens makkelijk vol te houden.

Daarbij wordt er gezegd dat je je favoriete eten niet hoeft te ontzeggen. Bovendien zou het jojo-effect niet voorkomen bij gebruik van dit boek.

Wil je dit boek bestellen? Klik dan hieronder en bekijk de allerlaagste prijs:


Hoe is de kwaliteit van Afslank Receptenbijbel? 

Afslank receptenbijbel oscar helm

De kwaliteit van het boek is goed. Het fysieke boek is stevig, heeft een harde kaft en kwaliteitspapier.

De afbeeldingen die in het boek staan zijn bovendien gemaakt door professionele fotografen en zien er uitnodigend uit. 

Daarnaast is de inhoud van het boek ook van hoge kwaliteit. Alle recepten (beschreven in het tweede deel van het boek), zijn voorzien van een duidelijke ingrediëntenlijst, een krachtige beschrijving van de bereidingswijze en een foto van het eindresultaat.

In het eerste gedeelte wordt er bovendien veel aandacht besteed aan de theorie achter afvallen en de allergrootste misvattingen over voeding.

Zo leer je over de juiste verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, en welke voedingsproducten de meeste gezondheidsvoordelen opleveren.

Voor wie is Afslank Receptenbijbel geschikt? 

Het boek ‘Afslank Receptenbijbel’ is bedoeld voor iedereen die slanker en gezonder door het leven wil gaan, maar dit op zichzelf niet kan realiseren. 

Maar zelfs als je alleen maar zoek bent naar lekkere, koolhydraatarme recepten is dit boek interessant. Je kunt er namelijk veel inspiratie uithalen en meer te weten komen over wat bepaalde voeding met je lichaam en geest kan doen.

Het maakt niet uit of je oud of jong, man of vrouw, vegetarisch of niet bent. De basisprincipes van de ‘Afslank Receptenbijbel’ zijn toepasbaar op iedereen; ongeacht je achtergrond. 

Het receptenboek is niet 100% vegetarisch, maar bevat wél veel vegetarische recepten. Het is dan ook een prima boek voor diegenen onder ons die geen vis of vlees eten. 

Werkt Afslank Receptenbijbel echt? 

afslank receptenbijbel gerechten

Dit is een lastige vraag en er is eigenlijk geen eenduidig antwoord op. Het hangt namelijk van veel factoren af of dit boek je daadwerkelijk gaat helpen met afvallen. 

We geloven heilig in de theorie van de auteur. Volgens Oscar Helm is ons huidige voedingspatroon gebaseerd op buitensporig veel koolhydraten.

Onze consumptie van bewerkte en geraffineerde koolhydraten zorgt voor overgewicht en schaadt bovendien je gezondheid.

Door de ‘Afslank Receptenbijbel’ krijg breng je je koolhydraatinname weer in balans, door deze te vervangen door gezonde, gevarieerde ingrediënten. Dat zit goed, als je het ons vraagt! Maar zoals we al zeiden, er is meer nodig dan alleen gezond en koolhydraatarm eten.

Effectiviteit hangt af van veel factoren

Uiteindelijk hangt het resultaat van je nieuwe voedingspatroon af van verschillende factoren, waaronder:

 • De consequentie waarmee je de methode toepast
 • Hoeveel je op een dag snackt en wat je drinkt
 • Of je een alcoholgebruiker bent of niet
 • Of je wel of niet sport
 • Hoe je slaappatroon eruit ziet
 • Of je veel of weinig stress hebt in je leven
 • Of je medische aandoeningen hebt

Zoals bij bijna alles in het leven, draait het in dit geval volgens ons dus ook om het totaalplaatje.

Dat gezegd hebbende: we denken absoluut dat dit boek je kan helpen bij het bereiken van een gezonder voedingspatroon en een slanker lichaam. 

Ervaringen met Afslank Receptenbijbel

Gezond koken

Als je overweegt om dit boek van Oscar Helm te kopen, wil je waarschijnlijk eerst van andere lezers horen wat ze ervan vonden.

Iedere review kan uiteraard anders zijn. Maar als het grotere geheel positief is, kun je verwachten dat het boek dus blijkbaar zijn vruchten heeft afgeworpen. 

We konden helaas niet enorm veel reviews vinden over ‘Afslank Receptenbijbel’.

Maar een aantal beoordelingen die we wél tegenkwamen waren positief:

 • Geweldig Boek! Direct 4 kilo afgevallen.
 • Precies wat ik zocht. Echt een aanrader!
 • Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief.
 • Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed.
 • Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden.
 • Een hoop kilo’s minder en een hoop blikken van mannen…

Feit is dat de helft van deze reviews op de officiële website van de auteur zelf staat. Het is dus nog de vraag in hoeverre deze zijn gebaseerd op echte ervaringen. 

Inkijkexemplaar van ‘Afslank Receptenbijbel’

Kookboek gezond

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een boek te kopen als je er niet in hebt kunnen kijken. Daarom biedt Oscar Helm iedereen die nieuwsgierig is een voorproefje, aan de hand van een inkijkexemplaar. 

Download deze gratis via deze link en ontvang een Afslank Weekmenu, inclusief lekkere recepten en een boodschappenlijstje.

Is ‘Afslank Receptenbijbel’ het geld waard? 

We zijn aangekomen bij de belangrijkste vraag: ‘Is dit boek je geld waard?’. Wij denken van wel!

Je betaalt €27 euro voor het Afslank Receptenbijbel PDF-bestand, dat je op alle apparaten kunt openen en bekijken.

Voor slechts een tientje meer krijg je hierbij ook het fysieke boek erbij; ideaal om tijdens het koken in te bladeren.

Wij vinden dit een mooi bedrag voor een boek waarin niet alleen tal van lekkere recepten staan, maar waarvan je ook nog eens een hoop kunt leren. Kopen dus!

Wil je dit boek bestellen? Klik dan hieronder en bekijk de allerlaagste prijs: