Dit zijn de beste afvalprogramma’s (2024)

Een afvalprogramma helpt jou bij het verliezen van gewicht. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende programma’s op het internet te vinden. Maar werken deze wel echt? En welke past nu het beste bij jouw lichaam?

Het is belangrijk om voor een afslank programma te kiezen dat bij jou past. En hier helpen wij jou graag bij.

In dit artikel zetten we de beste afvalprogramma’s van dit moment op een rij. Deze schema’s hebben bewezen dat zij echt werken bij duurzaam gewichtsverlies. 

Je vindt hier dus geen strategieën die niet of nauwelijks helpen bij het bereiken van jouw doelen. Lees snel verder en kom erachter welk afval programma geschikt is voor jou!

De beste afvalprogramma’s vergeleken

Een afvalprogramma is een schema dat je helpt bij het bereiken van je doelen. Dit doel kan variëren van afvallen en spieren opbouwen tot een gezond voedingspatroon ontwikkelen. 

Je zoekt als het ware een schema uit dat past bij jouw doel. Elk programma is namelijk specifiek ergens op gericht.

In de meeste gevallen zijn er coaches of deskundigen betrokken bij het afslank programma. Zij weten precies waar ze het over hebben en helpen jou met hun kennis en ervaring bij het bereiken van jouw doelen. 

Maar welk programma kun jij nu het beste volgen? Hieronder zetten we afvalprogramma’s op een rij die écht werken. Deze zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten.

De Afslank Receptenbijbel

Afslank receptenbijbel oscar helm

Misschien heb je wel eens gehoord van de Afslank Receptenbijbel? Dit is namelijk een van de grootste afvalprogramma’s van Nederland.

Drs. Oscar Helm is afslankcoach, voedingsdeskundige en (dieet)psycholoog en heeft de Afslank Receptenbijbel gemaakt.

Met dit boek helpt Oscar Helm jou naar een slanker lichaam. En dat zonder een streng dieet te volgen. Hij is er namelijk van overtuigd dat je op een leuke manier kunt afvallen zonder honger te lijden. 

Oscar stimuleert koolhydraatarm eten omdat de consumptie van bewerkte koolhydraten de laatste jaren flink is toegenomen.

In de Afslank Receptenbijbel vind je dan ook meer dan 140 koolhydraatarme recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn.

Je leert met name ‘slechte’ koolhydraten te vervangen door eiwitten, gezonde vetten, veel groente en fruit. Hierdoor val jij op een verantwoordelijke manier af, zonder een hongergevoel te ervaren.

Bovendien is het boek heel praktisch geschreven en bevat het tips om je vetverbranding te stimuleren. En het is ook nog eens erg goedkoop!

Via de knop hieronder bestel je de Afslank Receptenbijbel van Drs. Oscar Helm.
De Strakke Buik Bijbel

Strakke buik bijbel boek

Staat een strakke buik bovenaan jouw wensenlijstje? Dan kan de Strakke Buik Bijbel je hier misschien bij helpen. In dit boek leer je onder andere hoe je overtollig buikvet kwijt kan raken en wat je moet doen voor een strakke buik.

De Strakke Buik Bijbel is gemaakt door Drs. Oscar Helm. Dezelfde auteur als de Afslank Receptenbijbel. Het boek bevat onder andere oefeningen en recepten om je te helpen bij het creëren van een strakke buik. En dit zonder afslankpillen of andere supplementen.

Ook in dit boek is de informatie wetenschappelijk onderbouwd.

Oscar Helm richt zich op afvallen door middel van koolhydraatarm eten. Je vindt naast de oefeningen dus ook koolhydraatarme recepten die gewichtsverlies stimuleren.

Het boek is voornamelijk bedoeld voor mannen en vrouwen die buikvet willen verbranden. Maar het is ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar effectieve buikspieroefeningen. 

De Strakke Buik Bijbel is vaak verkrijgbaar met korting. Klik hieronder om het afslank programma te bestellen met korting.
Droog Trainen Protocol (Man & Vrouw)

Droog Trainen Protocol mannen

Wil jij graag hulp bij het droogtrainen? Dan kun je hier ook een afvalprogramma voor gebruiken. Als je aan het droogtrainen bent, train je met het doel om vet te verliezen én tegelijkertijd zoveel mogelijk spiermassa te behouden

Weet je niet zo goed hoe je het droogtrainen moet aanpakken? Misschien omdat je dit nog nooit hebt gedaan? Dit is geen probleem met het Droog Trainen Protocol.

Henry en Rinus, coaches van de Droog Trainen Academie, helpen vrouwen en mannen hun ideale lichaam te bouwen. De focus van dit protocol ligt dan ook op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.

Je krijgt onder andere hulpmiddelen om je caloriebehoefte te bepalen, trainingsschema’s en uitleg over droogtrainen. Hier ga je vervolgens 100% zelf mee aan de slag.

Hoe Henry en Rinus het zelf noemen: geen overbodige informatie, maar gewoon een helder stappenplan.

Het stappenplan is verkrijgbaar voor een iets hogere aanschafprijs dan bij andere veel afvalprogramma’s. Maar daar krijg je wel veel waardevolle informatie voor terug.

Schaf het Droog Trainen Protocol aan via onderstaande link. Er is een speciaal afslank programma voor vrouwen en mannen.
Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Koolhydraatarm 50 dagen afslankprogramma

Diverse afvalprogramma’s zijn gebaseerd op het koolhydraatarm dieet. Zo ook het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma van Niels Bosman.

Ken je toevallig de Makkelijk Afvallen Methode? De volgers van deze methode gebruiken dit boek om af te vallen.

Niels Bosman vindt dat we pakjes, zakjes, blikjes en bakjes in de supermarkt moeten laten staan. In plaats daarvan moeten we lekker zelf koken met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten.

In het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma vind je ongeveer 80 lekkere koolhydraatarme recepten. Je volgt dit schema aan de hand van weekmenu’s.

De recepten zijn rijk aan vezels, eiwitten en gezonde vetten. Ze zijn daarnaast makkelijk te maken en geschikt voor het hele gezin. 

Ook hoef je je geen zorgen te maken over een hongergevoel. Er zijn namelijk 6 eetmomenten per dag: 3 maaltijden en 3 tussendoortjes.

Het is een boek vol koolhydraatarme gerechten, maar dit betekent niet dat je nooit meer koolhydraten mag eten. Er is af een toe wel plaats voor een lekkere boterham.

Wil je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma gebruiken voor afvallen? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.
Het Virtuele Maagband Programma

Virtuele maagband afvalprogramma

De effecten van een maagband, zonder een operatie te hoeven doen. Dit klinkt misschien een beetje gek, dat vonden wij in het begin ook.

Het Virtuele Maagband afval programma werkt, zoals de naam al zegt, met een virtuele maagband. Deze wordt aangebracht via een hypnose.

Hier moet je wel volledig voor openstaan, alleen dan werkt dit programma. We snappen dat je misschien niet direct gelooft dat dit afslank schema echt werkt. Maar het heeft al heel veel mannen en vrouwen geholpen bij gewichtsverlies. Zo viel Shirley bijvoorbeeld 17 kilo af in 10 maanden!

Met de Virtuele Maagband val je af zonder dieet of operatie. Als je het afvalprogramma koopt, ontvang je een compleet hypnose pakket. Het kost wel veel geld, maar dan heb je ook wat.

Het programma is met name geschikt voor personen met veel overgewicht. Wil je een paar kilo’s afvallen, dan raden wij een van de andere schema’s op deze pagina aan.

Bekijk via de onderstaande knop meer informatie over de virtuele maagband. Ook zie je daar direct de actuele prijs.