Animal Test: Review & Ervaringen

Universal is een van de grootste en bekendste fabrikanten van supplementen voor bodybuilders en gewichtheffers. Dit merk heeft bijvoorbeeld Animal Test op de markt gebracht, wat erg populair is onder deze atleten.

Dit supplement is relatief gezien aan de duurdere kant, maar toch zijn veel gebruikers lovend in hun reviews over Animal Test.

Maar, raden we dit product van Universal als experts ook aan? Lees snel verder om achter het antwoord op deze vraag te komen!

Animal Test in het kort

Animal Test spierversterker

Animal Test van Universal is dus een sportsupplement bedoeld voor bodybuilders en gewichtheffers. Dit product bevat normaal gesproken 21 zakjes, waarvan je dagelijks één zakje neemt.

Dit doe je gedurende 21 dagen achter elkaar. Vervolgens moet je een week wachten, waarna je weer zo’n kuur volgt. Neem daarna minimaal 4 weken helemaal geen Animal Test.

Het is goed om te weten dat de dosering van dit supplement extreem hoog is. Animal Test kan volgens ervaringen van gebruikers dan ook de nodige bijwerkingen met zich mee brengen.

Voor- en nadelen van Animal Test

✅ Voordelen:

 1. Hoge dosering
 2. Bevat gepatenteerde Arachidonic Acid (AA) en Bioperine
 3. Bedoeld voor bodybuilders
 4. Levert goede resultaten op
 5. Bevat twee complexen voor het beste resultaat
 6. Geeft een geweldige energieboost

❌ Nadelen:

 1. Kans op diverse bijwerkingen
 2. Niet geschikt voor mensen jonger dan 24
 3. Kan niet eindeloos gebruikt worden
 4. Aan de dure kant


Wat kun je verwachten van Animal Test?

animal test spierversterker

Universal Animal Test raden we in principe aan, wat vooral komt doordat dit product je veel kan bieden. Dit supplement bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en is zeer veelzijdig.

Animal Test ondersteunt bijvoorbeeld je actieve levensstijl met plantenextracten als grapefruitpoeder, quadrangularis en arachidonzuur.

Hierdoor is het populair onder krachtsporters. Hun lichaam heeft vaak een steuntje in de rug nodig en Animal Test kan daar goed bij helpen.

Dit spierversterkende middeltje geeft je bijvoorbeeld veel extra energie, wat je zeker nodig hebt voor een zware training.

Het is goed om te weten dat één zakje van Animal Test vier capsules en één softgel bevat. In de softgel zit 625 mg arachidonzuur-olie, en de capsules bevatten de onderstaande ingrediënten:

 • 1100 mg brandnetelwortelpoeder
 • 750 mg cissus quadrangularis bladextract
 • 250 mg polygonum cuspidatum wortelextract
 • 250 mg fenegriekzaadpoeder
 • 150 mg citrus aurantium L. extract
 • 250 mg grapefruitschilpoeder
 • 0,5 mg peperextract

Reviews en ervaringen over Animal Test

natuurlijke anabolen spiergroei

Dit supplement van Universal wordt door veel bodybuilders gebruikt. Sommige gebruikers hebben online daarom hun ervaringen met Animal Test gedeeld.

Hieronder noemen we daarvan een paar voorbeelden die we vonden op Body&Fit:

 • Lakis: “Het is een goed product. Je merkt na een goede week dat het begint te werken en voor optimaal resultaat combineren met de Animal M-Stak”.
 • Salvatore: “Een uitzonderlijk product, gebruikt zoals beschreven met werkelijk indrukwekkende resultaten, het beste van de legale producten voor spierhypertrofie”.
 • Vito: “Ik ben net aan het einde van de eerste cycle, je kunt het effect een beetje zien. Vind de prijs persoonlijk duur, bestel zeker 2 cycles en ga eens kijken”.

Over het algemeen waren deze reviews over Animal Test dus positief, maar er zijn ook vervelende verhalen over dit supplement online te vinden.

Derek uit de Verenigde Staten reageerde bijvoorbeeld slecht op het product van Universal en deelde zijn ervaringen met Animal Test op Amazon. Op een gegeven moment begon hij zich zelfs zo slecht te voelen dat hij naar de eerste hulp zou gaan.

Derek geeft aan dat de waarschuwingen dus niet voor niets op de verpakking staan. Hij vindt Animal Test in zijn review niet per se slecht, maar het werkte gewoon niet goed voor hem.

Voor wie is Animal Test geschikt?

Animal Test is zeker niet voor iedereen geschikt. Eigenlijk zouden alleen fanatieke bodybuilders dit supplement van Universal moeten gebruiken, zij hebben dit namelijk echt nodig.

Dit is vooral het geval voor de oudere gewichtheffers aangezien hun lichaam minder testosteron aanmaakt. Mensen die jonger dan 24 jaar zijn, hoeven sowieso Animal Test niet te gebruiken. Ze hebben deze testosteron booster niet nodig aangezien hun lichaam dit stofje genoeg aanmaakt.

Kinderen mogen Animal Test niet gebruiken. Ook is het belangrijk dat je geen onderliggende gezondheidsproblemen hebt als je dit supplement wilt gebruiken.

Mensen met reumatische aandoeningen en ernstige ontstekingen zijn bijvoorbeeld geen geschikte gebruikers van Animal Test.

Wat zijn de potentiële bijwerkingen van Animal Test?

bijwerkingen buikpijn

De zakjes van Animal Test bevatten hoge doseringen van diverse ingrediënten. Niet iedereen reageert hier even goed op.

Sommige mensen kunnen daardoor last krijgen van bijwerkingen, die in sommige gevallen echt ernstig zijn.

Ervaar je de onderstaande klachten als je Animal Test gebruikt? Stop dan direct met de kuur of reduceer de dosering.

 • Slaapproblemen
 • Rillingen
 • Gebrek aan eetlust
 • Misselijkheid
 • Extreme nervositeit

Als je twijfelt over de bijwerkingen van Animal Test kun je altijd je huisarts vragen over dit supplement.

Is Animal Test het kopen waard of niet?

man in fitness

We raden Animal Test over het algemeen zeker aan, dus we vinden dat dit supplement het kopen waard is.

Wel moeten we hier een paar waarschuwingen bij geven. Dit product is immers wel aan de dure kant, vooral omdat je met één box maar 21 dagen kunt doen.

Animal Pak van Universal is dan een goedkoper alternatief. Al bevat dit natuurlijk wel andere ingrediënten.

Daarnaast kun je ook last krijgen van diverse bijwerkingen. Het is daarom belangrijk om voorzichtig om te gaan met het gebruik van Animal Test.

Houd je strikt aan de dosering en de richtlijnen van de fabrikant om deze gezondheidsrisico’s te beperken.

Al met al, een goed product om het eens een kans te geven als jij in het plaatje past om dit supplement te gebruiken!

Klik hieronder op de knop om Animal Test voor de beste prijs te bekijken: