Bulk Extreme Review – Werkt het écht? (Ervaringen 2024)

Niet dat ik me schaam, maar met enige jaloezie kijk ik in de sportschool naar de strakke lichamen om me heen.

Zelf sport ik nooit in een hemd. Volgens mij is dit pas toegestaan als er dikke spieren uit je huid knallen. Die heb ik niet, maar wil ik wel graag.

In mijn zoektocht naar meer spiermassa, heb ik Bulk Extreme een tijdje geprobeerd. In deze review lees je mijn ervaringen en ontdek je of dit een goed werkend product is.

Werkt het echt? En is het jouw geld waard? Lees snel verder om erachter te komen!

Wat is Bulk Extreme?

Bulk Extreme capsules

Bulk Extreme is een voedingssupplement. De pillen, eigenlijk capsules, ondersteunen je lichaam bij het opbouwen van spieren en kracht.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin best even schrok toen dit middel me werd aangeraden. De verhalen over testosteron en doping zijn me bekend. En Bulk Extreme is een testosteron booster. Gelukkig zitten er alleen maar natuurlijke ingrediënten in de pillen.

Deze natuurlijke ingrediënten verhogen het testosteronniveau en zorgen ervoor dat spierweefsel groeit en de kracht toeneemt. Klinkt goed, zou je zeggen.


Welke ingrediënten zitten in Bulk Extreme?

Zoals gezegd zitten er alleen natuurlijke ingrediënten in Bulk Extreme. Dit is het overzicht.

Bittere meloen extract

Bittere meloen extract

De bittere meloen komt uit India en China en is onderdeel van de familie van de komkommers. De vrucht zit vol vitaminen en verlaagt het cholesterolniveau. Daarnaast helpt het tegen onder meer infecties.

Voor spieropbouw zit de werking erin dat de groei van je spiermassa wordt ondersteund.

Brandnetelbladeren extract

Brandnetel extract

Dit extract zorgt voor een goede vochtbalans, een gezonde en stralende huid en is goed voor hart- en bloedvaten. Verder wordt je vitaliteit ondersteund. Niet voor niks is brandnetelthee zo gezond.

Maca extract

Maca extract

Niet zo vreemd als je Maca niet kent. Dit komt uit het Andesgebergte in Peru en heeft veel gezondheidsvoordelen.

Een van de voordelen heeft weinig te maken met het doel van Bulk Extreme, maar is wel leuk om te vermelden. Het is goed voor je libido. Zelf heb ik hier overigens weinig van gemerkt. En mijn vrouw ook niet.

Maca is verder goed om in vorm te komen.

Ashwagandha extract

Ashwaganda extract

Dit extract komt van het gelijknamige kruid. Het heeft een gunstige werking op de bijnieren en schildklier. Voor je spieren is vooral KSM-66, dat uit ashwagandha komt, van belang.

Je spiergroei neemt hierdoor toe. Ook de natuurlijke productie van testosteron wordt ondersteund en het vetgehalte in je lichaam wordt lager.

Alfalfa extract

Alfalfa extract

Alfalfa extract komt uit een plant uit het Midden-Oosten, die veel gebruikt wordt als booster voor je gezondheid.

Dit kan in de vorm van een shotje, of door het toe te voegen aan een salade. Alfalfa extract zit vol vitaminen en mineralen. Het ondersteunt je bloedcirculatie en de hormoonhuishouding.

Mumio extract

Mumio extract

Hierdoor wordt het testosteronniveau verhoogd. Met een hoger testosteronniveau kan je sneller spiermassa aanmaken.

Siberische ginseng extract

Siberische giseng extract

Dit middel is ideaal bij vermoeidheid en slappe spieren, bijvoorbeeld na een workout. Siberische ginseng extract gaat hier de strijd mee aan, waardoor je je minder vermoeid voelt.

Saw Palmetto extract

Saw Palmetto

Een bekende binnen de natuurgeneeskunde. Ook Saw Palmetto is een testosteronbooster die het libido verhoogt, en zelfs kaalheid kan verminderen.

Pompoenpitten extract

Pompoenpitten extract

Extract van pompoenpitten ondersteunt de ontwikkeling van spiermassa, en de aanmaak van mannelijke hormonen.

Vitaminen

Behalve deze lijst zitten er ook nog vitaminen in Bulk Extreme, B6 en B12. En verder vind je zink en selenium in de pillen.

Zo gebruik je Bulk Extreme

Als je de lijst met ingrediënten bekijkt, zou je voorzichtig kunnen concluderen dat Bulk Extreme resultaat gaat opleveren. De samenstelling lijkt goed te zijn, dus ik ging vol goede moed van start met het gebruik van de capsules.

In een bus zitten 90 capsules. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is 3 capsules per dag. Met een bus doe je dus een maand. Een mooie tijd voor een proefperiode!

De capsules neem je in met een glas water.

Voor mij was het de tweede ervaring met een supplement. Ter ondersteuning van de spieropbouw heb ik jaren geleden twee maanden lang dagelijks een eiwitshake genomen, tot redelijke tevredenheid.

Mijn ervaringen met Bulk Extreme

Senz Sports S5000 spinning training

Voordat ik begin met het uit de doeken doen van mijn ervaringen met Bulk Extreme, is het goed om uit te leggen in welke mate ik sport.

Als ik namelijk drie keer per week een half uur zou wandelen, is het niet zo vreemd dat ik nog nooit voor bodybuilder ben aangezien.

Vijf keer per week zoek ik de sportschool op. Ik probeer redelijk veel te variëren in mijn trainingen. Een keer per week doe ik vooral cardio, op de spinning fiets. Een restant van mijn vroegere passie voor wielrennen en een van de ‘boosdoeners’ van mijn nog altijd vrij tengere lijf.

De andere dagen doe ik een combinatie van een (klein beetje) cardio en vooral veel krachttraining. Soms doe ik een groepstraining, zoals Crossfit, maar vaak ga ik zelf met gewichten en krachtapparaten aan de slag.

Bulk Extreme heeft me in positieve mate verrast. Niet dat ik er als een kleerkast uit ben gekomen, maar mijn spiermassa is zeker toegenomen.

En wat me nog het meest is bijgebleven, is dat ik veel sneller herstelde na een training. Op dat vlak is Bulk Extreme dus zeker een aanrader.

Uit ervaringen van andere gebruikers komt zo’n beetje hetzelfde naar voren. Het spierversterkend middel zorgt voor meer spiergroei. En je herstelt wat sneller.

Houd er wel rekening mee dat je Bulk Extreme niet te lang achter elkaar mag gebruiken. Na twee maanden zou ik echt even stoppen, voor een periode van minstens een maand.

Is Bulk Extreme gevaarlijk?

Voor mij de belangrijkste vraag. Niet alleen van deze Bulk Extreme review, maar ook tijdens mijn proefperiode.

Of een middel nu werkt of niet, ik wil geen gevaar lopen. Om je meteen gerust te stellen, Bulk Extreme is geen gevaarlijk middel.

Wel kan je enige bijwerkingen hebben tijdens het gebruik. Bittere meloenextract kan bijvoorbeeld bij langdurig gebruik bijwerkingen hebben.

Dat zijn niet de minste klachten, zoals hartritmestoornissen, leverontsteking en koorts. Dit is dus bij langdurig gebruik, niet tijdens een maand of twee het gebruik van Bulk Extreme.

Ook ashwagandha extract kan na langdurig gebruik voor hartkloppingen en schildklierproblemen zorgen. Vanwege deze bijwerkingen is het niet slim om dit product langdurig te gebruiken.

Ook zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en ouderen moet geen Bulk Extreme gebruiken.

Conclusie: Bulk Extreme, kopen of niet kopen?

Zoals gezegd is Bulk Extreme is een product dat zeker effect heeft op je lichaam.

Door de aanmaak van extra testosteron, worden je spieren gestimuleerd om nog wat meer te groeien. En dat je sneller herstelt van je inspanningen, is ook mooi meegenomen.

Bulk Extreme is niet goedkoop. Als je het product een maand wilt gebruiken, betaal je 49 euro. Als je voor meerdere maanden bestelt, krijg je korting.

Als je net als ik wat meer spieren wilt en een lekkere oppepper voor tijdens en na je trainingen, dan zou ik Bulk Extreme zeker aanraden.

Begin met een maand. Die periode is lang genoeg om resultaten te zien. Bulk Extreme belooft op de website dat je spieren van een mastodont krijgt.

Dat gaat misschien wat ver, maar deze bonenstaak is na een maand de pillen te hebben gebruikt zeker een stukje gespierder geworden.

Relevante producten: