Bulk shake kopen? De Top 3 beste shakes om aan te komen

Ben jij op zoek naar een goede manier om je gewicht te verhogen? Dan kun je gebruik maken van een shake om aan te komen. Je kunt namelijk zeer effectief met bulk shakes aankomen.

Toch kan het lastig zijn om de juiste aankom shakes te vinden. Er zijn namelijk veel bulk shakes op de markt die niet goed zijn. Deze shakes hebben bijvoorbeeld ingrediënten die de kwaliteit van de gewichtstoename shake verminderen.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste shakes om aan te komen. Hierbij heb ik vooral gekeken vanuit mijn eigen ervaringen als sporter. Ook heb ik gekeken naar reviews en beoordelingen van andere sporters.

Zo hoop ik jou te kunnen helpen met het kiezen van de juiste bulk shake.

De beste bulk shakes om aan te komen

Met shakes aankomen moet natuurlijk zo gezond mogelijk worden gedaan. Daarom is het belangrijk dat de ingrediënten van jouw aankom shakes kwalitatief goed zijn.

De shakes om aan te komen die hieronder staan hebben allemaal geweldige ingrediënten. Zo is de balans tussen proteïne en koolhydraten bij alle shakes erg goed.

De drie shakes hieronder zijn dus de beste aankom shakes die er zijn.

1. Serious Mass – Optimum Nutrition

optimum nutrition serious mass shake

De Serious Mass bulk shake van Optimum Nutrition is een fantastische gewichtstoename shake. Je krijgt namelijk met één aankom shake zo’n 1250 calorieën binnen. Dit is ideaal als je spiermassa wilt opbouwen.

Verder bevat deze bulk shake per dosering 53 gram proteïne. Dat maakt dit product één van de meest eiwitrijke shakes om aan te komen.

Deze shake om aan te komen is daarnaast in maar liefst 6 heerlijke smaken te verkrijgen. Zelf heb ik de banaan smaak geprobeerd, die vond ik erg goed.

Je zult dus gegarandeerd aankomen als je deze bulk shake van Optimum Nutrition gebruikt!
2. Massive Gainer – Body and Fit

massive gainer bulk shake

Ook Body and Fit heeft een geweldige bulk shake, namelijk de Massive Gainer. Deze aankom shake zit bomvol proteïne en is laag in koolhydraten. Ook krijg je per shake zo’n 1000 calorieën binnen.

Dit maakt deze gewichtstoename shake erg effectief als je aan het bulken bent. Zeker als krachtsporter kun je je spiergroei hiermee verbeteren. Dat wordt door Body en Fit namelijk specifiek benoemd als je dit product koopt.

Deze aankom shake is in de smaken aardbei, chocola en vanille te verkrijgen. Gemengd met melk smaak het naar een milkshake! Je kunt deze bulk shake overigens ook met water vermengen.
3. Complex Carb Gainer – XXL Nutrition

xxl nutrition complex carb gainer

De Complex Carb Gainer van XXL Nutrition verdient tenslotte ook een plek in dit lijstje. Deze bulk shake bevat overigens een hoop koolhydraten. Dit maakt deze aankom shake vooral interessant voor mensen die hun koolhydraatgehalte willen verhogen.

Gebruikers zijn heel erg te spreken over deze gewichtstoename shake. Met shakes aankomen is volgens hun super makkelijk dankzij de Complex Carb Gainer.

Deze bulk shake is overigens te verkrijgen in zes smaken. De smaken bevallen ook erg goed, vinden de gebruikers. Er zit namelijk voor iedereen wel een smaak bij die zij lusten.

Aankomen met deze bulk shake is dus super effectief.
Hoe veel kan ik aankomen met een bulk shake?

Met een aankom shake kun je dus effectief je gewicht verhogen. Houd er wel rekening mee dat je het op een gezonde manier doet. Over het algemeen wordt aanbevolen om maandelijks rond de 3 à 4 kilo te bulken.

Een weight gainer zorgt over het algemeen voor 1000 tot 1500 calorieën extra per shake. Een kilo gewicht aankomen kost je zo’n 7000 calorieën. Dat betekent dat de aankom shake naast je gewone dieet 1 kilo per week oplevert.

Kan ik ook afvallen met een bulk shake?

afvallen sport shake

Afvallen met een bulk shake kun je beter niet proberen. Daar zijn de aankom shakes namelijk niet voor gemaakt. Shakes om aan te komen bevatten namelijk veel calorieën.

Als je wilt afvallen met shakes kun je het beste gaan voor een eiwitshake. Deze shakes bevatten minder calorieën en kun je goed gebruiken naast je dieet.

Zo kies je de beste bulk shake

Het kiezen van de juiste bulk shake is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt namelijk een gewichtstoename shake kopen die bij jouw wensen past. Zo wil je het liefst bulk shakes kopen die zo gezond mogelijk genomen kunnen worden.

Het aantal eiwitten bepalen

eiwit shake

Allereerst is het bepalen van het aantal eiwitten een belangrijk aandachtspunt. Er zijn namelijk aankom shakes op de markt met veel of met weinig eiwitten.

Als jij bijvoorbeeld eiwitten uit je eten haalt hoef je geen extra proteïne te nemen. Dan kun je beter een shake nemen met minder proteïne.

Als je je eiwitten wel uit shakes haalt neem je een bulk shake met proteïne. Vooral krachtsporters zullen sneller gaan voor een gewichtstoename shake met eiwitten.

Het aantal koolhydraten bepalen

verschillende soorten koolhydraten

Verder kun je er ook voor kiezen om aan te komen met een overschot aan koolhydraten. In dat geval kun je het beste gaan voor een aankom shake met extra koolhydraten. Het is dan echter wel belangrijk om te letten op het soort koolhydraten.

Sommige shakes om aan te komen bevatten namelijk veel suikers. Als je weinig suikers wilt kun je beter een bulk shake kiezen met vezelrijke koolhydraten.