Kantoor loopband met bureau kopen? De Top 4 beste!

Als jij een kantoorbaan hebt dan is de kans groot dat je weinig beweegt tijdens jouw werkuren. Wil jij meer dagelijkse beweging en zelfs calorieën verbranden tijdens het werk? Dan is een loopband voor onder jouw bureau op kantoor de ideale oplossing!

Een loopband onder je bureau geeft jou de mogelijkheid om te wandelen, terwijl je net zo effectief door kan blijven werken.

Onderzoek toont zelfs aan dat werken terwijl je aan het bewegen bent de productiviteit verhoogd. Dat betekent dat jij waarschijnlijk meer werk gedaan krijgt met een kantoor loopband.

Waar je op moet letten bij een goede bureau loopband voor op kantoor

Als jij op zoek bent naar een bureau loopband zijn er een aantal belangrijke eigenschappen waar je op moet letten. Een belangrijke eigenschap voor de wandelband is stabiliteit.

Als jouw bureau met loopband niet stabiel en stevig blijft staan, ga je niet effectief kunnen werken.

De loopband onder het bureau moet ook in snelheid aanpasbaar zijn. Zo kan jij jezelf elke dag blijven uitdagen en wordt het niet saai om de kantoor loopband te gebruiken.

Wanneer je de snelheid aan kan passen, kunnen ook meerdere medewerkers van jong en oud gebruik maken van de loopband op kantoor.

Beste bureau loopbanden voor werkplek of kantoor

Een loopband met bureau verhoogd dus niet alleen jouw fitheid en beweging op een dag, maar stimuleert ook de productiviteit. Veel werkplekken zijn tegenwoordig voorzien van een sta bureau, maar een bureau met loopband zie je nog niet vaak.

De ervaring van medewerkers en particulieren die het loopbandbureau al wel gebruiken is erg positief. Gebruikers vertellen dat zij zich energieker en scherper voelen door de dag heen. Ze hebben meer concentratie en minder lichamelijke klachten.

Dit zijn de beste bureau loopbanden voor jouw werkplek of kantoor:

1. Senz Sports M500

Sens Sportz m500 loopband bureau

De Senz Sports M500 is de perfecte loopband voor op kantoor of thuis. Omdat deze loopband geen armsteunen bevat kan hij gemakkelijk onder een bureau worden geplaatst, om jouw eigen bureau om te bouwen tot actieve werkplek. Een voordelige optie voor elk kantoor.

Met zijn compacte formaat kan hij na gebruik ook gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of onder een bureau.

De Senz Sports M500 is ook voorzien van een display zodat jij kan zien hoeveel kcal je hebt verbrand, hoe lang je al bezig bent en hoeveel stappen je hebt gezet tijdens je werkuren.
2. Flow Fitness Runner DTM100i

flow fitness runner loopband bureau

De Flow Fitness Runner is een compacte loopband zonder armsteunen. Door deze eigenschappen kun je hem gemakkelijk opbergen. Deze loopband kan worden gebruikt voor wandelen en hardlopen zodat jij jouw conditie op pijl houdt op jouw werkplek.

Deze bureau loopband heeft een gebruiksvriendelijke afstandsbediening waarmee je de snelheid van de loopband kan instellen.

Hij kan ook worden gekoppeld aan een app op jouw telefoon. Via de app kun je een trainingssessie instellen waarmee jij jezelf iedere dag opnieuw uitdaagt.
3. Xiaomi Walkingpad

Xiaomi loopband walkingpad

De Xiaomi Walkingpad staat bekend om zijn unieke inklapbare functie. Naast het handige ontwerp zonder armsteunen, kan je dit loopband voor onder een bureau ook nog eens inklappen.

Zo kan hij zelfs in de kleinste kastjes worden opgeborgen zodat je in elk kantoor de ruimte hebt voor deze loopband.

Plaats de Xiaomi Walkingpad onder jouw bureau om jouw werkplek om te toveren tot een extra productieve en energieke ruimte. Gebruik de bijgeleverde afstandsbediening om de snelheid van jouw wandeling te bepalen en geniet van extra beweging met jouw nieuwe kantoor loopband.
4. Evocardio Walkdesk

evocardio walkdesk loopband

De Evocardio Walkdesk is zoals de naam al zegt, een bureau met een loopband. Het is letterlijk een loopband en een bureau in 1. Ideaal om thuis neer te zetten als home office of op kantoor voor een plek waar medewerkers aan hun gezondheid kunnen werken tijdens het werk.

Het bureau is in hoogte verstelbaar zodat meerdere mensen gebruik kunnen maken van de loopband op kantoor. Als je de loopband uit zet, kan de Evocardio Walkdesk ook fungeren als sta bureau. Twee vliegen in één klap.
Hardlopen of wandelen achter je bureau

Een loopband onder jouw bureau geeft je de ervaring van een wandeling of hardloop rondje, terwijl je aan het werk bent. Er zijn twee soorten kantoor loopbanden waar je uit kunt kiezen. Je kan een platte loopband onder een sta bureau plaatsen, maar je kan ook een bureau met een loopband in 1 gebruiken.

Deze innovatie zorgt ervoor dat mensen met een kantoorbaan toch aan hun dagelijkse beweging komen. Je verbrand calorieën tijdens het werken en blijft op die manier fitter.

Ook voorkomt het wandelen tijdens het werk veel klachten die ontstaan door het lang uitvoeren van zittende werkzaamheden. Je bereikt moeiteloos een ergonomische werkhouding.

Loopband voor onder je bureau

loopband onder bureau

Een loopband voor onder je bureau is eigenlijk een kleine loopband die jouw werkplek gemakkelijk om kan toveren tot een energieke en sportieve ruimte. Je kan hem namelijk gewoon onder jouw huidige bureau plaatsen. Je hoeft daarom ook geen extra ruimte vrij te maken.

Het voordeel van een loopband voor onder je bureau is dat hij in elke ruimte past en ook makkelijk kan worden opgeborgen. Hij staat niet snel in de weg en geeft daarom ook meer motivatie om het te gaan gebruiken.

Ervaring laat zien dat het gebruik van een loopband de concentratie en productiviteit verhoogd.

Loopband inclusief eigen bureau

Een loopband inclusief eigen bureau neemt meer ruimte in beslag, maar biedt ook meer stabiliteit dan een loopband voor onder je bureau.

Bij deze optie zit het bureau vast gemonteerd aan de wandelband. Je kunt hier dus op steunen, maar hierdoor kan je de kantoor loopband ook minder makkelijk opbergen.

Het bureau dat vastzit aan de loopband is altijd verstelbaar. Zo kan je hem op de juiste hoogte zetten om een ergonomische werkhouding te behouden. Een voordeel van de loopband inclusief eigen bureau is dat je direct voorzien bent van een volledige werkplek.

Je hoeft niet meer zelf op zoek naar een bijpassend bureau. Dit scheelt in de kosten.