CrazyBulk: Het aanbod onder de loep (Review)

Ben jij op zoek naar een legaal supplement om je spiermassa extreem te vergroten?

Dan heb je misschien weleens gehoord van CrazyBulk. Dit merk is namelijk erg bekend onder bodybuilders en mensen die hun spiermassa willen vergroten.

In dit artikel lees je allereerst wat CrazyBulk voor merk is. Hierbij worden de verschillende producten tot in detail uitgelicht.

Verder lees je meer over de ervaringen van gebruikers. Ook wordt er gekeken naar wat de wetenschap zegt over de producten van CrazyBulk.

Tenslotte krijg je een aantal aandachtspunten waarmee je het gebruik van CrazyBulk producten kunt optimaliseren. Zo weet jij na dit artikel alles over CrazyBulk!

CrazyBulk in het kort

 • Crazybulk is een merk dat bodybuilding supplementen verkoopt als alternatief voor illegale steroïden. De producten zouden hetzelfde werken als verboden anabolen, maar dan in vorm van een capsule.
 • Vooral buiten Nederland is Crazybulk al jarenlang een bekende aanbieder van sportsupplementen. De meeste artikelen en reviews over het merk zijn daarom in het Engels.
 • Het merk verkoopt losse producten, maar heeft ook uitgebreide pakketten in het assortiment. Hierdoor is er voor iedereen iets wat ze kunnen gebruiken.
 • Online zijn veel gebruikerservaringen met Crazybulk te vinden. Deze ervaringen worden ondersteund door resultaatfoto’s.
 • Ook experts hebben onderzoek gedaan naar Crazybulk en de werking van hun producten. Zo maken verschillende topsporters gebruik van de supplementen van Crazybulk.
 • Crazybulk is bedoeld als ondersteunend bodybuilding supplement dat je naast je dieet neemt. Het merk heeft daarom producten voor mensen die willen aankomen of juist willen droogtrainen.


Het merk CrazyBulk uitgelicht

crazy bulk merk

Laten we allereerst eens kijken naar het merk Crazybulk. Dit merk verkoopt verschillende bodybuilding supplementen die dienen als legale vervanging voor anabole steroïden.

Crazybulk beweert een 100% veilig alternatief te hebben voor anabolen die je niet injecteert. Alle supplementen van Crazybulk zijn namelijk verwerkt als capsules. Deze capsules kun je eenvoudig nemen met bijvoorbeeld een glas water.

Online is er veel over Crazybulk en de verschillende supplementen te vinden. Zo staat het internet vol met resultaatfoto’s van sporters die de producten gebruiken.

Ook zijn er verschillende professionele atleten en fitness influencers die samenwerken met dit merk. Zij zijn bijvoorbeeld onderdeel van het partnerprogramma van Crazybulk. Dit betekent dat zij online reclame maken voor de supplementen van het merk.

CrazyBulk producten

Allereerst verkoopt Crazybulk verschillende losse producten. Deze losse producten hebben allemaal een unieke werking.

Hieronder vind je een overzicht van de populairste losse producten die Crazybulk verkoopt. Elk van deze producten heeft namelijk tientallen positieve reviews ontvangen.

Tussen haakjes staat het illegale middel aangegeven waar het supplement een legaal alternatief voor is.

 • D-BAL (Dianabol) – Aankomen in spiermassa
 • HGH-X2 (Somatropine) – Aankomen in spiermassa
 • Clenbutrol (Clenbuterol) – Sneller afvallen met spierbehoud
 • Anvarol (Anavar) – Extra energie tijdens het afvallen
 • Testo-Max (Sustanon) – Extreme toename in kracht
 • Anadrole (Anadrol) – Toename in kracht en spiermassa

Naast deze populaire producten verkoopt Crazybulk nog veel meer supplementen. Deze supplementen worden ingedeeld op geschiktheid voor verschillende doeleinden.

Zo kun je veel supplementen kopen om mee aan te komen, ook wel bulken genoemd. Ook zijn er een aantal Crazybulk producten die nuttig zijn tijdens het droogtrainen.

Tenslotte verkoopt Crazybulkt supplementen die je spierkracht extreem laten toenemen.

CrazyBulk stacks – Effectieve pakketten voor ieder type sporter

crazy bulk groeistapel

Om de Crazybulk producten zo effectief mogelijk te gebruiken, kun je Crazybulk pakketten kopen. Deze pakketten worden ook wel Crazybulk stacks of Crazybulk stapels genoemd.

De stacks bevatten supplementen die je helpen om jouw doelen effectief te bereiken. Hieronder zijn de 3 populairste pakketten in detail uitgewerkt.

Allereerst verkoopt Crazybulk een bulking-stapel. Dit pakket is bedoeld voor krachtsporters die hun spiermassa snel en effectief willen vergroten. De 4 supplementen in dit pakket hebben ieder een uniek effect op je spiergroei.

Verder kun je bij Crazybulk een cutting-stapel met 4 unieke supplementen kopen. Dit pakket is bedoeld voor sporters die willen afvallen zonder spiermassa te verliezen. Krachtsporters die willen droogtrainen kunnen dit pakket dus goed gebruiken.

Daarnaast verkoopt Crazybulk een pakket voor sporters die hun kracht en uithoudingsvermogen willen verbeteren. Dit pakket bevat 4 verschillende supplementen waarmee je trainingsniveau in de sportschool flink wordt verbeterd.

Naast deze populaire pakketten verkoopt Crazybulk nog 3 pakketten. Eén Crazybulk stapel is bijvoorbeeld specifiek samengesteld voor vrouwelijke bodybuilders. Ook verkoopt Crazybulk een groei-stapel, gericht op het optimaliseren van je spiergroei.

Tenslotte verkoopt Crazybulk een ultiem pakket. In dit pakket zitten verschillende supplementen die je kracht, spiergroei en vetverbranding gelijktijdig effectief stimuleren.

Ervaringen van gebruikers

natuurlijke anabolen spiergroei

Zoals al is benoemd, zijn er online veel gebruikerservaringen te vinden met Crazybulk producten. Vooral op social media zijn staan ervaringen van sporters die Crazybulk supplementen hebben gebruikt.

Zo zijn er veel beginnende krachtsporters die spierversterkende middelen gebruiken om hun progressie te versnellen. Zij hebben bijvoorbeeld de bulking stack van Crazybulk geprobeerd en hun ervaringen online gedeeld.

Ook ervaren sporters delen graag hun ervaringen met Crazybulk online. Vooral foto’s van hun progressie met Crazybulk plaatsen zij graag op hun sociale media.

Zijn de CrazyBulk resultaten te vertrouwen?

Toch is het begrijpelijk als je een beetje sceptisch bent als je de resultaten ziet. Er zijn namelijk meer mensen die sceptisch zijn over de werking van Crazybulk producten.

Veel aanbieders van supplementen maken namelijk gebruik van neppe resultaatfoto’s.

Ook de foto’s van Crazybulk lijken niet altijd even realistisch te zijn. Het is namelijk nooit te checken of de progressie alleen dankzij een supplement is gemaakt. Een maand lang gezond eten kan bijvoorbeeld ook al veel verschil maken.

Toch lijken de resultaten op de foto’s grotendeels te komen door Crazybulk supplementen. De foto’s die online staan, zijn namelijk door gebruikers zelf opgestuurd. Ook laten de duizenden reviews op bijvoorbeeld Trustpilot zien dat de supplementen echt werken.

De resultaatfoto’s van Crazybulk zijn dus wel betrouwbaarder dan die van een onbekende supplementenaanbieder.

Wat zegt de wetenschap over het aanbod?

dokter onderzoek

De laatste jaren is Crazybulk als bedrijf flink gegroeid. Hierdoor heeft het merk de aandacht getrokken van wetenschappers en experts. Het aantal wetenschappelijke artikelen over Crazybulk groeit dus ook.

Allereerst zijn er verschillende grote nieuwsbladen die supplementen van Crazybulk hebben laten testen door experts.

Zo is dit artikel bijvoorbeeld gewijd aan het gebruik van D-BAL, het bekendste supplement van Crazybulk.

Uit het artikel blijkt dat D-BAL, naast andere supplementen van Crazybulk, inderdaad veilig is. Ook wordt benoemd dat het supplement inderdaad een effectieve werking heeft. Wel wordt er benoemd dat de resultaten en effecten per persoon kunnen verschillen.

Verder zijn er een aantal experts op het gebied van bodybuilding die Crazybulk gebruiken. De beste voorbeelden hiervan zijn bodybuilders Chriss Tripp en Randy Smith. Zij worden beiden namelijk expliciet benoemd op de website van Crazybulk.

Zijn de fitness experts te vertrouwen?

Op social media zijn veel fitness influencers die Crazybulk promoten. Toch moet je de promotie van deze influencers altijd met een korrel zout nemen.

Zij worden namelijk betaald om content met Crazybulk supplementen te delen.

Toch zijn er ook ervaringen van fitnessexperts te vinden die geen partnership hebben met Crazybulk. Zij delen gewoon hun ongezouten mening over fitness supplementen, omdat ze dit leuk vinden.

Ook deze experts kunnen de werking van Crazybulk supplementen echter niet ontkennen. Wel benoemen zij dat de resultaten niet voor iedereen hetzelfde zullen zijn.

CrazyBulk producten gebruiken? Let dan op deze punten

Als je Crazybulk producten gaat gebruiken, wil je dit natuurlijk zo optimaal mogelijk doen.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe je de supplementen het beste gebruikt. Op die manier loop je niet tegen onverwachte problemen aan.

Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten voor als je Crazybulk supplementen gaat gebruiken.

Een doel stellen

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke doelen je wilt bereiken. Voor ieder doel heeft Crazybulk namelijk andere supplementen. De experts van het bedrijf weten namelijk precies welk supplement voor ieder doel geschikt is.

Wil je bijvoorbeeld afvallen? Dan heb je hele andere supplementen nodig dan iemand die wil aankomen. Ook als je kracht of uithoudingsvermogen wilt opbouwen zijn er andere supplementen die je gebruikt.

Stel dus voor jezelf vast welk doel je op korte termijn wilt behalen. Uiteraard kun je je doelen naderhand aanpassen. Zodra je dat doet, kun je andere Crazybulk supplementen gebruiken om je progressie te versnellen.

Een passende trainingsintensiteit

Ook een passende trainingsintensiteit is erg belangrijk. Het liefst gebruik je de supplementen alleen als je regelmatig sport. De producten van Crazybulk zijn namelijk simpelweg niet bedoeld voor mensen die weinig sporten.

De meeste gebruikers van Crazybulk sporten bijna dagelijks en zeer intensief. Dat betekent dat zij minimaal 5 keer per week in de sportschool staan. Ook betekent het dat zij tijdens het trainen altijd het maximale eruit willen halen.

Sport jij dus vooral om bezig te zijn en een beetje fit te blijven? Dan kun je de Crazybulk supplementen misschien beter nog even laten staan. De extreme effecten van de producten zijn dan niet nodig voor jouw persoonlijke doelen.

Ben jij echter een fanatieke krachtsporter die nooit opgeeft? Dan is Crazybulk een merk voor jou. Als jij altijd voor het beste resultaat gaat, zullen de Crazybulk supplementen jou hierbij helpen.

Conclusie over CrazyBulk – Een betrouwbaar merk of niet?

crazy bulk supplementen

Crazybulk is dus een bekend merk, voornamelijk buiten Nederland. Toch begint het merk ook in ons land steeds meer aanzien te krijgen. Ook de ervaringen van gebruikers lijken realistisch en betrouwbaar te zijn.

Dit aanzien is wat ons betreft terecht, omdat de producten erg effectief lijken te werken. Hierbij is het nogmaals belangrijk om te benoemen dat de resultaten bij iedereen zullen verschillen.

Wel zijn sommige mensen sceptisch, omdat Crazybulk gebruik maakt van resultaatfoto’s. Zulke foto’s hebben helaas een negatieve reputatie, door de vele nepfoto’s die sommige supplementenaanbieders gebruiken.

Toch lijkt alles erop dat Crazybulk een betrouwbare aanbieder is van bodybuilding supplementen. Het is dus zeker geen slecht idee om eens Crazybulk producten te proberen!