Creatine van Body & Fit: Aanbod & Ervaringen (Het kopen waard?)

Als je een fervent sporter bent, kan het een aanrader zijn om supplementen te nemen. Ze kunnen je lichaam een steuntje in de rug geven waardoor je betere prestaties levert.

Creatine is op dit vlak een absolute aanrader, wat al door veel atleten wordt gebruikt. Er zijn tegenwoordig veel verkopers van dit supplement, creatine van Body & Fit is hier een goed voorbeeld van.

Je kunt in deze winkel supplementen van het huismerk kopen, maar Body & Fit verkoopt ook creatine van andere fabrikanten.

In dit artikel lees je van welke merken je creatine bij Body en Fit kunt kopen. Ook leggen we uit hoe goed deze supplementen zijn en of de creatine van Body & Fit het kopen waard is.

Wat voor creatine verkoopt Body & Fit?

body and fit creatine monohydrate vrouwen

Body & Fit verkoopt onder meer creatine voor mannen en vrouwen van het eigen merk. Op dit vlak heb je meerdere opties in deze online winkel.

Een voorbeeld hiervan is de creatine monohydrate poeder, wat de normale variant van creatine is. Je kunt hiervan 250, 500 en 1000 gram kopen.

Creatine Ultra is een andere optie, die verkrijgbaar is in vier smaken: fruit punch, orange, raspberry en watermelon. Deze creatine van Body en Fit is bedoeld voor fanatieke sporters en bodybuilders.

Hieronder vind je nog een paar opties als je creatine wilt kopen van het huismerk Body & Fit:

 • Creatine – Creapure
 • Creatine Capsules
 • Creapure Tasty Tabs
 • Creatine – Creapure Super Tabs

Welke andere merken creatine verkoopt Body & Fit?

Body & Fit is een handige webshop waarin je creatine voor vrouwen of mannen ook van andere merken kunt kopen.

Universal is hier een goed voorbeeld van, waarvan je bijvoorbeeld Animal Creatine Powder kunt kopen. Daarnaast verkoopt Body en Fit ook nog creatine van merken als Olimp Supplements en Optimum Nutrition.

Hieronder vind je nog een paar fabrikanten van deze supplementen die je in deze webshop kunt kopen:

 • BSN
 • Best Body Nutrition
 • Cellucor
 • Dymatize
 • Muscletech
 • Optimum Nutrition

Welke soorten en vormen creatine kun je kopen bij Body & Fit?

Creatine poeder pillen

Er zijn dus veel verkopers van creatine in de webshop van Body en Fit. Dit zorgt er dan ook direct voor dat deze supplementen in diverse soorten en vormen verkrijgbaar zijn bij deze winkel.

Een voorbeeld hiervan is creatine in pre workout, wat bijvoorbeeld het geval is bij de Body & Fit Crazy Pre-Workout. Dit product is verkrijgbaar in drie smaken: sinaasappel, citroen en framboos.

Daarnaast kun je ook creatinepoeder kopen, wat je vervolgens mengt met water of een ander drankje om het in te nemen. Dit is de standaard vorm van creatine en is erg populair onder veel gebruikers. Dit komt doordat poeder eenvoudig in gebruik is en het bevat ook nog eens de juiste dosering creatine.

Het is ook nog mogelijk om creatine te kopen in de vorm van capsules. Deze kun je van het huismerk van Body & Fit te kopen, maar ook van andere fabrikanten.

Olimp Supplements is hier een voorbeeld van, die zelfs meerdere soorten creatinecapsules verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan Tri Creatine Malate, net als Creatine Mega Caps 1250.

Andere merken waarvan je in de webshop van Body & Fit creatinecapsules kunt kopen, zijn onder meer Universal en Optimum Nutrition.

En tot slot zijn er zelfs creatine kauwtabletten met een smaakje beschikbaar.

Wat zijn de voor- en nadelen van de creatine van Body & Fit?

logo bodyfit

Is creatine kopen bij Body & Fit een goed idee of kun je beter creatine bij Kruidvat kopen?

Nou, de creatine van Body & Fit is zeker goed om te kopen, zoals je ook ziet aan de voor- en nadelen van deze supplementen.

Voordelen creatine van Body & Fit

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding: Veel creatinesupplementen die je bij Body & Fit kunt kopen, zijn in de aanschaf duur. Als het gaat om de prijs per dosering valt dit juist weer reuze mee. De kwaliteit van deze producten is bovendien altijd hoog, dus dat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Veel vormen: Wil je een creatinepoeder kopen? Dat kan bij Body & Fit. Je kunt echter ook kiezen voor capsules of zelfs kauwtabletten. Er zit dus altijd een vorm tussen die geschikt is voor jou!
 • Positieve ervaringen: Veel gebruikers zijn zeer tevreden met de creatine van Body & Fit, wat ze aangeven in hun reviews. Hierover lees je later meer.

Nadelen creatine van Body & Fit

 • Moeilijke keuze: Dat er veel soorten creatine in de webshop van Body & Fit te koop zijn, maakt het moeilijker om een keuze te maken. Vergelijk ze dus goed!

Wat zijn de ervaringen met creatine van Body & Fit?

Creatine resultaten man

Op de site van Body & Fit hebben veel gebruikers hun ervaringen met de creatinesupplementen in reviews achtergelaten.

Hieronder lees je een paar voorbeelden:

 • Max:Goede kwaliteit creatine die makkelijk in te nemen is door de ronde capsules. Na twee weken duidelijk resultaat, aanrader!”
 • Yannick: “Sinds ik niet meer de poedervorm van creatine wilde gebruiken is dit een super alternatief. Na 2 weken heb ik al resultaat, zeker een aanrader voor mensen die veel soorten. Ook een goeie inhoud voor een kleine 2 maanden.”
 • Jurgen: “Lekker van smaak. Lost goed op in water. Geen opgejaagd gevoel van. Goed product en goed van prijs.”
 • Corné: “Creatine is heel erg goed. Werkt zoals normale creatine met een lekker smaakje. Vind hem alleen een beetje te zuur, maar voor de rest gewoon goed.”
 • Theo: “Al langere tijd een vast supplement welke ik gebruik. Het product lost goed op en drinkt prima weg. Een prima aanrader en aanvulling op de voeding.”

Waarom wel/niet creatine kopen bij Body & Fit?

Als je creatine wilt kopen, heb je dus veel opties bij Body & Fit. Maar, moet je überhaupt wel bij deze webshop een bestelling plaatsen of kun je bijvoorbeeld beter creatine bij de Etos kopen?

Nou, wij raden Body & Fit absoluut aan! Dit heeft meerdere redenen.

Allereerst kun je voor veel verschillende supplementen kiezen, er zit dus altijd creatine bij Body en Fit kiezen die geschikt voor je is. Denk hierbij aan de diverse vormen, maar ook de verscheidene soorten en merken.

Daarnaast is creatine kopen bij Body & Fit een goed idee door de vele positieve ervaringen. Veel mensen merken dat ze daadwerkelijk baat hebben bij de creatinesupplementen.

De prijskwaliteitsverhouding van veel producten die je in de webshop van Body & Fit kunt kopen, is ook nog eens goed. Ook daardoor raden we deze verkoper dus aan!