Creatine van Decathlon kopen: De moeite waard?

Veel sporters gebruiken iedere dag creatine. Vooral krachtsporters halen veel voordelen uit het gebruik van dit supplement.

Ook bij Decathlon kun je verschillende soorten creatine kopen. Maar wat is nu precies de kwaliteit van creatine van Decathlon? Dat lees je in dit artikel.

Allereerst worden de soorten creatine van Decathlon uitgebreid beschreven. Verder worden de verschillende Decathlon creatine merken uitgelicht.

Tenslotte wordt de creatine van Decathlon vergeleken met die van andere aanbieders. Zo weet je na dit artikel of dit product het kopen waard is.

Welke soorten creatine verkoopt Decathlon?

Creatine poeder pillen

Creatine is in veel soorten en maten te verkrijgen. Ook de creatine van Decathlon kun je in verschillende varianten verkrijgen. Zo verkoopt Decathlon een aantal soorten goedkope creatine. Deze creatine is van goede kwaliteit, maar heeft een voordelig prijskaartje.

Veel van de creatine supplementen van Decathlon zijn bijvoorbeeld ideaal voor beginnende sporters. Ook ervaren sporters kunnen echter gebruik maken van de creatine van Decatlon.

Hieronder vind je de meest verkochte soorten creatine van Decathlon.

Creatinepoeder

Allereerst bestaan veel soorten creatine van Decathlon uit poeder. Dit creatinepoeder kun je eenvoudig vermengen met water of een andere vloeistof.

Hierdoor kun je deze creatine bijvoorbeeld gelijktijdig innemen met een proteïneshake.

Creatinepoeder is de meest gebruikte vorm van creatine die Decathlon verkoopt. Daarom heeft Decathlon meer dan 10 soorten creatinepoeder in het assortiment. Er is hierdoor dus genoeg keuze voor iedere type sporter.

Creatinepillen

Daarnaast heeft Decathlon creatine die je in capsulevorm of als tabletje inneemt. Deze creatinepillen zijn makkelijk en snel in te nemen. Je hoeft ze namelijk niet eerst te vermengen met een vloeistof.

Creatinepillen zijn bijvoorbeeld ook ideaal als je meerdere supplementen in capsulevorm inneemt. Je kunt de creatine dan namelijk tegelijkertijd met je andere supplementen gebruiken.

Creatine merken bij Decathlon

Creatine resultaten man

Creatine van Decathlon is verkrijgbaar van verschillende merken. Deze merken voldoen allemaal aan de hoge kwaliteitseisen die Decathlon stelt aan het assortiment.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste merken creatine van Decathlon.

Bekende merken

Allereerst verkoopt Decathlon verschillende soorten creatine van het bekende merk XXL Nutrition. Dit merk creatine wordt al jarenlang gebruikt door duizenden beginnende en ervaren sporters.

Verder verkoopt Decathlon creatine van merken zoals Optimum Nutrition en 3Action. Deze merken zijn iets minder bekend, maar verkopen wel creatine van hoge kwaliteit.

Daarom zijn ook deze creatine supplementen van Decathlon populair onder sporters.

Eigen merk creatine van Decathlon

decathlon domyos creatine

Verder heeft Decathlon creatine van het eigen merk Domyos in het assortiment. Dit betaalbare merk heeft een hoge kwaliteit, maar is scherp geprijsd.

Hierdoor wordt dit merk vooral door beginnende sporters gebruikt.

Creatine van Decathlon met andere aanbieders vergeleken

Creatine wordt natuurlijk niet alleen bij Decathlon verkocht. Ook andere aanbieders met fysieke winkels verkopen verschillende soorten creatine. Zo was creatine van Etos een tijd lang verkrijgbaar in de winkel.

Toch is creatine voornamelijk online bij sportwinkels te verkrijgen. Hieronder vind je een overzicht van online sportwinkels die creatine verkopen.

Het aanbod van creatine van Decathlon wordt met deze aanbieders vergeleken.

Kruidvat

Kruidvat creatine kopen

Allereerst kun je ook bij Kruidvat creatine krijgen. Creatine van Kruidvat is te verkrijgen van het eigen merk.

Dit eigen merk is echter niet per se goedkoper dan het merk van Decathlon. Ook is de kwaliteit van Decathlon creatine hoger.

Op dit moment is het assortiment creatine niet heel groot bij Kruidvat. Zij verkopen naast het eigen merk namelijk geen andere soorten creatine.

Het aanbod creatine bij Decathlon is dus een stuk uitgebreider en van betere kwaliteit.

Professionele sportwinkels

Verder kun je natuurlijk creatine kopen bij andere professionele sportwinkels en aanbieders van sportsupplementen. Zo zijn XXL Nutrition en Body and Fit bekende professionele aanbieders van creatine.

Decathlon maakt echter ook gebruik van het aanbod van deze bedrijven. Verschillende professionele creatine aanbieders verkopen hun producten namelijk ook in het assortiment van Decathlon.

Het assortiment van Decathlon is dus zeker niet slechter dan die van andere sportwinkels.

Is creatine van Decathlon een aanrader? Conclusie

creatine decathlon

Creatine van Decathlon is zeker een aanrader om te gebruiken. Dankzij de hoge kwaliteitseisen van Decathlon zijn de creatine supplementen namelijk zeer betrouwbaar en effectief.

Ook verkoopt Decathlon creatine van verschillende bekende en professionele merken. Hierdoor kun je bij Decathlon creatine kopen waarvan je weet dat veel sporters het gebruiken en de kwaliteit hoog is.

Wil jij dus creatine bij Decathlon gaan bestellen? Dan kun je er zeker van zijn dat de creatine supplementen van hoge kwaliteit zijn!