Verkoopt Kruidvat creatine? Aanbod & Review 2024

Creatine is een middel dat door veel krachtsporters wordt gebruikt. Veel sportwinkels verkopen dit product om die reden. Verschillende drogisterijen en andere fysieke winkels verkopen creatine ook.

Maar kun je creatine ook bij de Kruidvat kopen? En zo ja, is de kwaliteit hiervan goed?

In dit artikel lees je alles over de Kruidvat creatine. Zo lees je bijvoorbeeld meer over de werking en over de vergelijking met andere merken.

Na dit artikel weet jij alles over de creatine van Kruidvat.

De vroegere creatine van Kruidvat – Dynamics Creapure Creatine

Bij de Kruidvat zijn verschillende sportproducten te koop. Zo kun je bijvoorbeeld weerstandsbanden van Kruidvat kopen.

Kruidvat heeft lange tijd ook creatine verkocht in de winkels en op de webshop. Tegenwoordig is dit product, Dynamics Creapure Creatine, echter niet meer te verkrijgen.

De reden daarvoor is niet bekend. Toch was deze creatine van Kruidvat niet per se een slecht product. Overigens was het ook geen superproduct, maar het had wel degelijk het gewenste effect.

In vergelijking met de grote merken was de Kruidvat creatine vooral interessant om de prijs. Het middel was namelijk een stuk goedkoper dan die van de A merken.

Nieuwsgierig of het weer verkrijgbaar is? Klik dan hier. Kruidvat wisselt regelmatig het assortiment, dus er is kans dat de creatine af en toe weer verkrijgbaar is.

Heeft Kruidvat nog steeds creatine?

Kruidvat fitness producten

Op dit heeft verkoopt Kruidvat helaas geen creatine in hun vaste assortiment. Wel kun je bijvoorbeeld supplementen zoals pre workout van Kruidvat kopen.

De kans is dus zeker aanwezig dat creatine weer terug gaat komen in het assortiment.

Overigens kun je altijd tijdelijke aanbiedingen bij Kruidvat in de gaten houden. De kans is groot dat er weleens creatine bij zal zitten.

Fitness supplementen bij Kruidvat

Kruidvat heeft een aantal sportsupplementen in hun vaste assortiment, zoals bijvoorbeeld de fatburner van Kruidvat. Dit product is een geweldig supplement om effectief mee af te vallen.

Ook kun je bij Kruidvat eiwitpoeder kopen. Dit eiwitsupplement helpt jou bij een verbeterd sportherstel. Ook helpen eiwitten je om sneller af te vallen.

Is creatine kopen bij Kruidvat een goed idee?

Kruidvat creatine kopen

Creatine van de Kruidvat is zeker geen slecht product. Alleen is het alternatief van A merken altijd beter dan de Kruidvat creatine.

Als je op je geld wilt letten is Kruidvat creatine een prima oplossing. Deze goedkope creatine doet zijn werk goed genoeg en is lekker voordelig.

Als je écht voor kwaliteit wilt gaan kun je echter beter voor andere creatine gaan. Creatine van A merken bestaat namelijk uit hoogwaardige bestanddelen. Hierdoor zijn de effecten van deze creatine een stuk beter.

Kruidvat creatine alternatieven

Kruidvat verkoopt dus helaas niet altijd creatine. Er zijn gelukkig verschillende goede alternatieven voor de creatine van Kruidvat.

Zo kun je bijvoorbeeld creatine bij Action of zelfs creatine bij de Etos kopen. Deze creatine heeft ongeveer dezelfde eigenschappen als die van de Kruidvat. Zo kun je deze creatine goedkoop aanschaffen, maar is de kwaliteit wel iets minder.

Verder is het slim om bij populaire creatine aanbieders de website in de gaten te houden. Veel professionele aanbieders hebben nog weleens goede creatine in de aanbieding.

Bekijk het aanbod bij onderstaande aanbieders voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve creatine: