De beste crosstrainer Black Friday deals (2024)

Ben je op zoek naar de scherpste Black Friday crosstrainer aanbiedingen? Dan zit je hier goed! In dit artikel vind je namelijk de beste deals voor een crosstrainer tijdens Black Friday.

Bovendien zullen we het optimale moment bespreken om een crosstrainer op Black Friday te bemachtigen. Zo ben jij goed geïnformeerd over het tijdstip waarop je naar de winkel moet gaan.

We zullen ook rekening houden met de kortingen die je krijgt tijdens Cyber Monday.

Na dit artikel ben je volledig op de hoogte van crosstrainer prijzen tijdens Black Friday. Daarnaast weet je hoe je een crosstrainer scoort voor de scherpste prijs op Black Friday!

Bekijk direct de beste Black Friday crosstrainer aanbiedingen


Hoeveel korting krijg ik op een crosstrainer met Black Friday?

Black Friday kortingen op crosstrainers zijn niet mis. Bij sommige crosstrainer merken kun je kortingen krijgen van boven de 50%!

Over het algemeen kun je crosstrainer Black Friday kortingen verwachten van minimaal 30%. Dat is natuurlijk een flinke vermindering van wat je normaal betaalt.

Hieronder vind je de merken die met Black Friday crosstrainers aanbieden met de beste kortingen.

Merken met de beste Black Friday deals

De meest voordelige crosstrainers van topkwaliteit zijn te vinden bij professionele aanbieders van crosstrainers. Deze aanbieders hebben namelijk veel kennis over welke crosstrainers van uitstekende kwaliteit zijn.

Hieronder vind je enkele crosstrainer merken die verkrijgbaar zijn bij verschillende aanbieders. Deze merken hebben een hoge reputatie en bieden de meest aantrekkelijke kortingen tijdens Black Friday.

Overigens bieden deze merken ook andere Black Friday fitness artikelen. Dus ook als je geen crosstrainer nodig hebt, zijn deze merken het bekijken waard!

Black Friday bij Focus Fitness

logo focus fitness

Focus Fitness is een populair crosstrainer merk onder alle sporters. Beginners en ervaren sporters maken namelijk graag gebruik van dit fitnessmerk. Daarom is het logisch dat de Black Friday kortingen van Focus Fitness erg hoog zijn.

De Black Friday deals van fitnessmerk Focus Fitness liepen vorig jaar op tot 60%. Dat betekent dat ook de crosstrainers van Focus Fitness veel goedkoper waren. Overigens hadden bijvoorbeeld ook de loopbanden met Black Friday hoge kortingen.

Ook voor sportscholen zijn Focus Fitness crosstrainers met Black Friday in de aanbieding. Dit maakt Black Friday voor hen het ideale moment om nieuwe crosstrainers te kopen.

Black Friday bij VirtuFit

logo virtufit

Ook VirtuFit biedt hoge Black Friday kortingen op crosstrainers. Deze kortingen verschillen per type crosstrainer, maar ze zijn allemaal erg voordelig voor de portemonnee! Zo kun je bij veel VirtuFit aanbieders al gauw uitgaan van kortingen vanaf 40%.

De aanbiedingen van VirtuFit zijn interessant voor professionals, maar ook voor beginners. De Crosstrainer Black Friday kortingen zijn namelijk op alle crosstrainer modellen erg hoog. Het niveau waarop je traint maakt dus niet uit voor het voordeel dat je krijgt.

Al met al kun je je dus klaarmaken voor een voordelige Black Friday dankzij VirtuFit!

Black Friday bij Senz Sports

Logo senz sports

Het Nederlandse merk Senz Sport is een favoriet onder veel sporters. Ook de crosstrainers van dit merk worden veel gebruikt. Hoge Black Friday kortingen op crosstrainers van Senz Sports zijn daarom geen zeldzaamheid.

Zo kon je vorig jaar een Senz Sports crosstrainer kopen met kortingen tot 58%. Dat is natuurlijk een Black Friday crosstrainer deal waar sporters enthousiast van worden!

Senz Sports biedt hoge crosstrainer Black Friday kortingen op alle modellen. Hierdoor is er voor iedere sporter een model te verkrijgen wat bij hen past. Ook als je minder te besteden hebt hoef je je dus geen zorgen te maken.

Wat is het beste moment om een crosstrainer met Black Friday korting te kopen?

Het beste moment om gebruik te maken van Black Friday korting is in de ochtend. Winkels hebben namelijk een beperkte voorraad beschikbaar. Als deze voorraad op is, heb je meestal gewoon pech.

Dit geldt overigens ook voor online winkels. Zij hebben vaak een beperkte voorraad crosstrainers beschikbaar met Black Friday. Hierdoor kunnen ze voorkomen dat de winkel verlies lijdt door Black Friday.

Probeer dus vroeg op te staat om een crosstrainer te bemachtigen, want OP=OP!

Cyber Monday crosstrainer kortingen

Ben je toch te laat geweest om te profiteren van Black Friday crosstrainer kortingen? Maak je dan geen zorgen, want meestal hebben winkels op maandag een tweede kortingsactie.

Tijdens deze actie, Cyber Monday genoemd, kun je alsnog crosstrainers kopen voor een leuke prijs. Weet wel dat de Cyber Monday kortingen meestal wat lager zijn. Black Friday crosstrainer deals zijn dus nog altijd de beste optie.

Hoeveel crosstrainers mag ik in één keer kopen met Black Friday?

Focus Fitness Fox 3 review

Meestal zit er geen limiet op hoeveel crosstrainers je met Black Friday kunt kopen. Daardoor is Black Friday ook interessant voor mensen met een sportschool. Zij kunnen namelijk meerdere professionele crosstrainers kopen voor een leuke prijs.

Overigens hebben sommige aanbieders wel een limiet op het aantal crosstrainers die je kunt kopen. Vaak zijn dit echter kleine aanbieders die sowieso een lage voorraad hebben.
Veelgestelde vragen

Zijn crosstrainers met Black Friday korting nieuw of gebruikt?

Alle Black Friday crosstrainers die je met Black Friday kunt kopen zijn nieuw. Het is namelijk gewoon een product dat in de aanbieding wordt gedaan. Wel kun je er zelf voor kiezen om een showroom model te kopen. Deze crosstrainer is bijvoorbeeld gebruikt als uitprobeer product. Er is verder niks mis mee, maar de crosstrainer is dan wel gebruikt. Hierdoor is de korting echter ook een stuk hoger!

Wat is beter, Black Friday korting of Summer Sale korting?

Black Friday heeft altijd de hoogste kortingen, ook in Nederland. Zomeraanbiedingen zijn echter ook niet mis. Het is dus maar net wanneer je een nieuwe crosstrainer nodig hebt.


Meer Black Friday: