Deskbike kopen? Aanbod, Review & Ervaringen

Ben jij van plan om een Deskbike te kopen? Dan is het goed om te weten welke soorten bureaufietsen Deskbike allemaal verkoopt. Ook is het fijn om te weten wat de kwaliteit is van dit merk bureaufietsen.

In dit artikel vind je alles wat je moet weten over Deskbike. Ook beschrijf ik de producten die het merk verkoopt. 

Tenslotte kun je hier ook meer lezen over de ervaringen van andere gebruikers. Zo kun jij met een gerust hart een Deskbike kopen die bij jou past!

Over Deskbike

Deskbike logo

Allereerst is het belangrijk om kort te benoemen wat een Deskbike precies is.

Deskbike is een merk dat bureaufietsen verkoopt. Het merk is zelfs zo bekend dat veel mensen bureaufietsen standaard omschrijven als ‘deskbike’.

Bureaufietsen zijn echter in verschillende merken te verkrijgen, waarvan Deskbike dus het bekendste merk is. 

Het aanbod van Deskbike

Deskbike verkoopt verschillende soorten bureaufietsen. Het grootste verschil tussen deze bureaufietsen van Deskbike is de grootte

In combinatie met de bureaufiets van Deskbike kun je ook een bijpassend bureau kopen. Deze zogeheten sta bureaus zijn speciaal voor de bureaufietsen van Deskbike ontwikkeld.

Zo weet je zeker dat je de deskbike achter het bureau kunt gebruiken

De verschillende soorten deskbikes

Deskbike verkoopt dus verschillende soorten bureaufietsen.

In eerste instantie kun je uit drie verschillende modellen kiezen die je volledig kunt personaliseren. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende kleuren. De verschillende modellen hebben ieder een ander formaat.

Deskbike afmetingen

deskbike soorten stoelfietsen

De Deskbike Small is een bureaufiets van 66 bij 55 bij 80 cm. Dit kleinste model is bedoeld voor sporters met een lichaamslengte van 140 tot 165 cm. Het maximale draaggewicht is 120 kilo. Je bureau moet minimaal 105 cm hoog zijn om deze bureaufiets van Deskbike te gebruiken.

Verder kun je de Medium Deskbike kopen. Je kunt gebruik maken van dit model als je 165 tot 185 cm lang bent. Ook bij dit model is het maximale draaggewicht 120 kilo. Om deze deskbike te gebruiken heb je een bureau nodig van minimaal 105 cm hoog.

Tenslotte kunnen lange mensen de Deskbike Large aanschaffen. Voor deze bureaufiets van Deskbike moet je namelijk 185 tot 215 cm lang zijn. Verder mag je maximaal 120 kilo wegen om dit model te gebruiken. Je bureau moet daarnaast minimaal 115 cm hoog zijn.

Verder kun je allemaal mooie extra’s toevoegen die hieronder zijn beschreven. Zo kun je zorgen dat de bureaufiets van Deskbike volledig past bij jouw behoeften.

Bluetooth

deskbike bluetooth sensor

Het is mogelijk om een bureaufiets van Deskbike te kopen met Bluetooth. Heb je niet per se een Bluetooth verbinding nodig? Dan kun je deze optie weglaten tijdens het ontwerpen van jouw deskbike.

Zadeldekje

deskbike zadeldekje

Een zadeldekje zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel op het zadel kunt zitten. Deze zadelhoes voor de bureaufiets van Deskbike is gemaakt van polyester. De buitenkant is daarnaast erg zacht en voelt warm aan. 

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het zadeldek weg te laten. In dat geval zit je alsnog comfortabel genoeg op het bijgeleverde zadel van de deskbike. 

Trappersokken

deskbike trappersokken

Wil jij thuis of op kantoor liever met je schoenen uit op de deskbike zitten? Dan zijn deze handige trappersokken een geweldige toevoeging.

Met de trappersokken voorkom je dat het reliëf van de trappers je voeten kan beschadigen.

Verder kun je de trappersokken ook gebruiken als je met schoenen aan wilt fietsen. In dat geval geven deze handige accessoires namelijk extra grip op de trappers.

Bureaus

deskbike bureau klein

De bijpassende bureaus van Deskbike zijn optimaal te gebruiken tijdens het fietsen op je bureaufiets. Deze bureaus zijn namelijk perfect afgesteld op de afmetingen van de bureaufietsen Deskbike.

Elk bureau is te gebruiken bij de ‘Small’, ‘Medium’ en ‘Large’ bureaufiets modellen van Deskbike.

Deskbike heeft verschillende soorten bureaus met verschillende afmetingen en eigenschappen. Zo kun je altijd een passend bureau vinden voor jouw ruimte.

Elektrisch zit/sta bureau 

deskbike bureau elektrisch

De elektrische zit/sta bureaus van Deskbike kun je in verschillende afmetingen kopen. Wat alle modellen gemeen hebben is dat je ze zittend en staand kunt gebruiken. 

Het kleinste model van dit type bureau is slechts 78 cm breed. Deze breedte is nog te verstellen naar 105 cm.

De hoogte van dit model kun je verstellen van 78 tot 123 cm. Dit bureau is ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben in hun kantoor of thuiswerkplek.

Het grootste model van het elektrische zit/sta bureau van Deskbike is 130 tot 170 cm breed. Daarnaast is het mogelijk om de hoogte af te stellen op 70 tot 137,5 cm hoog. Hierdoor heb je genoeg ruimte om al je spullen kwijt te kunnen op dit bureau.

Ervaringen met de deskbike

De ervaringen van gebruikers van Deskbike producten zijn overwegend positief. Niet voor niets is het merk Deskbike het populairste soort stoelfiets.

Er zijn een aantal punten die positief opvallen, we zetten ze hieronder op een rijtje.

Het geluidsniveau

Allereerst is het geluidsniveau van de stoelfiets van Deskbike een groot pluspunt. Gebruikers zijn namelijk erg te spreken over de geruisloosheid van het product.

Je kunt de deskbike dus probleemloos in iedere ruimte gebruiken zonder anderen te storen.

Het materiaal

Verder is het materiaal van de producten van Deskbike iets waar gebruikers tevreden mee zijn. De stoelfietsen, en overigens ook de bureaus, worden van hoogwaardige materialen gemaakt. 

De constructie van de deskbikes wordt daarnaast gezien als enorm stevig. Deze stoelfietsen van Deskbike kunnen moeiteloos de hele dag door worden gebruikt.

Hoe is de kwaliteit van een Deskbike?

deskbike stoelfiets review

Uiteraard is het belangrijk dat de kwaliteit van je stoelfiets goed is. Je wilt namelijk zo veel mogelijk gebruik kunnen maken van je aankoop. De stoelfietsen van Deskbike zijn gelukkig van goede kwaliteit.

Het materiaal waarmee de producten worden gemaakt is van duurzaam en hoogwaardig materiaal. Het metalen frame is stevig maar licht. De producten wegen slechts 15 à 16 kilo.

Verder zijn de trappers en het zadel ook van goede materialen gemaakt. Daarnaast zijn de trappers en het zadel erg comfortabel. Het zadel is zacht, maar stevig genoeg om de hele dag te gebruiken. 

De trappers zijn daarnaast comfortabel genoeg om met je schoenen aan te gebruiken. Fiets je liever op sokken? Dan kun je een paar trappersokken bij je stoelfiets van Deskbike bestellen. Zo kun jij zo lang je zelf wilt blijven fietsen onder je bureau.

Deskbike vs andere merken bureaufietsen

Deskbike is niet het enige merk dat bureaufietsen verkoopt. Er zijn online verschillende verkopers te vinden die ook bureaufietsen van goede kwaliteit verkopen.

Toch zijn er wat verschillen tussen de originele deskbikes en de bureaufietsen van andere merken. 

De deskbike zelf samenstellen

Het grootste verschil is allereerst dat je de Deskbike bureaufiets zelf kunt samenstellen.

Bij de meeste alternatieve bureaufietsen kun je alleen een andere kleur kiezen. Deskbike biedt je de mogelijkheid om verschillende extra’s en accessoires toe te voegen.

De betrouwbaarheid van de bureaufiets

Verder is het belangrijk dat het merk dat je koopt betrouwbaar is. Bij Deskbike kun je er van uit gaan dat de producten van goede kwaliteit zijn. Bij alternatieve merken raad ik aan om je eerst in te lezen over het product. 

Doe dit door bijvoorbeeld eerst reviews en ervaringen te lezen van andere gebruikers. Hierdoor weet je of het product dat je wilt kopen inderdaad van betrouwbare kwaliteit is. 

Bijpassende bureaus

Daarnaast kun je bij Deskbike bureaus kopen die optimaal gebruikt kunnen worden met bureaufietsen. Bij andere merken heb je deze optie vaak niet. Daardoor weet je niet zeker of de bureaufiets onder je bureau past.

Alternatieve sportproducten voor de bureaufiets/deskbike

zitting hometrainer Ligfiets

Je kunt verschillende alternatieve sportproducten kopen waarmee je tijdens je werk actief kunt blijven. Zo kun je bijvoorbeeld een hometrainer gebruiken, al past deze natuurlijk niet achter je bureau. 

Met een gewone hometrainer kun je alsnog op kantoor trainen. Dit doe je door bijvoorbeeld in je pauze op het apparaat te stappen. Je moet hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben.

Als je die ruimte niet hebt kun je ook kiezen voor een kleinere versie van de hometrainer die makkelijker in je werkruimte past.

Compacte hometrainer

De compacte hometrainer is een sportapparaat dat een stuk kleiner is dan de gewone hometrainer.

Dit kleine type hometrainer past moeiteloos in krappe ruimtes en kantoren. Met een compacte hometrainer kun je tijdens je werkpauze alsnog lekker bewegen.

Opvouwbare hometrainer

Werk je op verschillende locaties? Dan kun je een opvouwbare hometrainer als alternatief kopen. Dit sportapparaat kun je namelijk makkelijk inklappen en meenemen naar andere werklocaties.

Zo kun je waar je ook bent een actieve werkdag hebben.

Waar is een deskbike te koop?

Een bureaufiets van Deskbike is online verkrijgbaar in verschillende winkels. Het merk Deskbike heeft ook een eigen website ontwikkeld. Op deze website zie je alle producten en accessoires die je van het merk Deskbike kunt kopen.

Alternatieve bureaufietsen kun je ook online kopen. Zo kun je bij bijvoorbeeld de Decathlon verschillende bureaufietsen kopen. Zelfs de Ikea verkoopt regelmatig verschillende soorten bureaufietsen. Deze kun je in een fysieke winkel of op de website kopen.