Detox Kuur Kruidvat – Bestaat het & wat is het effect?

Ben je op zoek naar een goede detox kuur? Dan heb je vast al verschillende winkels en drogisterijen bezocht. Steeds meer winkels verkopen namelijk sapkuren.

Maar is er ook een detox kuur van Kruidvat? Dat lees je in dit artikel.

Verder lees je in dit artikel een aantal alternatieven voor de detox kuur van Kruidvat. Ook lees je welke winkels er zijn die sapkuren verkopen. Tenslotte worden de verschillen tussen de sapkuur en detox pillen beschreven.

Zo weet jij na dit artikel alles over de detox kuur bij Kruidvat!

Heeft Kruidvat een detox kuur?

kruidvat logo

Helaas heeft Kruidvat op dit moment geen detox kuur in het assortiment. Dat houdt in dat Kruidvat geen detox supplementen heeft die je als langere kuur gebruikt. Wel heeft Kruidvat losse detox supplementen die je gebruikt als toevoeging voor een dieet.

Ben jij dus op zoek naar een maaltijdvervangende detox kuur van Kruidvat? Dan kun je deze helaas nog niet kopen. Hieronder lees je welke detox producten Kruidvat wel heeft.

Losse Kruidvat detox kuur producten

Kruidvat heeft een ruim assortiment aan detox supplementen. Deze supplementen neem je dus als ondersteuning tijdens een gezond dieet. Deze detox producten zijn daarom niet bedoeld als vervanging van je dieet.

Allereerst verkoopt Kruidvat detox drankjes. Deze drankjes zijn bedoeld om je stofwisseling te versnellen. Ook worden de drankjes gebruikt om je lichaam te voorzien van meer energie. Tenslotte hebben de detox drankjes een positief effect op je gezondheid.

Verder verkoopt Kruidvat verschillende detox pillen en capsules. In deze detox producten zitten verschillende werkzame stoffen die je lichaamsfuncties verbeteren.

Zo gebruik je de pillen om je vetverbranding te stimuleren. Ook krijgt je lichaam meer energie van de detox capsules van Kruidvat.

Alternatieven voor de detox kuur van Kruidvat

Wil je liever gebruik maken van een detox kuur voor meerdere dagen? Dan zijn er gelukkig voldoende alternatieven waar je uit kunt kiezen. Zo kun je alsnog gebruik maken van een detox kuur die bij jouw wensen past.

Hieronder lees je meer over de beste alternatieven voor een detox kuur van Kruidvat.

Sapkuur aanbieders

sapje sapkuur 7 dagen

Allereerst zijn er genoeg sapkuur aanbieders online te vinden. Veel van deze aanbieders verkopen detox kuren van hoge kwaliteit.

Je kunt bij deze aanbieders kiezen uit sapkuren van verschillende lengtes. De meeste aanbieders hebben bijvoorbeeld een sapkuur van 1 dag in hun assortiment. Deze is ideaal voor beginners.

Verder kun je ook kiezen voor een kuur van 3, 5 of zelfs 7 dagen. De lange detox kuren zijn vooral bedoeld voor ervaren detoxers.

Let er wel op dat je gebruik maakt van sapkuur aanbieders met hoge beoordelingen. Er zijn namelijk ook detox kuur aanbieders die sapkuren van slechte kwaliteit verkopen.

Zelfgemaakte detox kuur

detox kuur thuis maken

Als tweede alternatief kun je kiezen voor een zelfgemaakte detox kuur. Een detox kuur zelf maken is een voordelig alternatief voor standaard detox pakketten.

Bij de zelfgemaakte sapkuur kun je wel detox producten van Kruidvat gebruiken, zoals stoelgangkruiden. Ook kun je extra vitamines en mineralen van Kruidvat gebruiken tijdens de zelfgemaakte sapkuur. Zo kun je toch een soort detox kuur van Kruidvat gebruiken!

Een zelfgemaakte detox kuur kun je volledig samenstellen naar jouw wensen. Zo kun je de groenten en fruitsoorten toevoegen die jij lekker vindt. Ook kun je zelf bepalen hoeveel sapjes je per dag wilt drinken.

Welke winkels verkopen wel detox kuren?

Er zijn een aantal fysieke winkels die detox kuren verkopen. Deze winkels verkopen kant-en-klare sapkuren of ingrediënten om de sapkuur zelf mee te maken.

Allereerst kun je gebruik maken van een detox kuur van Albert Heijn. Deze supermarkt heeft online namelijk een handig recept gepubliceerd waarmee je een sapkuur kunt maken. De ingrediënten van deze sapkuur zijn allemaal bij Albert Heijn te verkrijgen.

Verder kun je gebruik maken van de winkels van Holland & Barrett. Zij verkopen bijvoorbeeld detox producten die je gedurende 30 dagen inneemt. Voor een specifieke sapkuur heeft deze winkel echter ook nog geen producten.

Tenslotte zijn er in iedere stad verschillende gezondheidswinkels te vinden die sapkuren verkopen. Zij verkopen bijvoorbeeld detox kuren van 3 dagen tot een week. Zoek online bijvoorbeeld eens op gezondheidswinkels in jouw buurt. De kans is groot dat je er eentje vindt!

Detox pillen vs. sapkuur

De detox kuur van Kruidvat bestaat dus uit ondersteunende supplementen naast je dieet. Deze detox supplementen kunnen zeker voordelig zijn voor je lichaam.

Toch heeft het volgen van een sapkuur ook verschillende voordelen. Hieronder worden de verschillen tussen detox pillen van Kruidvat en sapkuren uitgelicht.

Snelheid van inname

detox kuur afvallen

Allereerst zijn de capsules van Kruidvat en de alternatieve sapkuren allebei snel in te nemen.

De detox kuur supplementen van Kruidvat in de vorm van een pil of capsule kun je namelijk gemakkelijk met een glas water innemen.

Ook zijn de sapkuren effectief in te nemen. Je hoeft namelijk niet steeds een maaltijd voor jezelf klaar te maken. De sapjes worden kant en klaar geleverd.

Het is dus maar net wat je zelf prettig vindt. Wil je snel en effectief detoxen? Dan is een kant en klare sapkuur iets voor jou. Wil je liever vast voedsel eten en alsnog gemakkelijk je lichaam ontgiften. Dan zijn de detox pillen van Kruidvat zeer geschikt.

Eenvoudig en effectief dieet

Verder zijn de sapkuren een geweldige manier om een eenvoudig en effectief dieet te volgen. Hierin zijn detox pillen bijvoorbeeld een stuk minder effectief. Wel zijn pillen en capsules natuurlijk erg eenvoudig te gebruiken.

Tijdens een sapkuur weet je allereerst altijd wat je lichaam op ieder moment binnenkrijgt. Je dagelijkse voeding is eigenlijk al voor je vastgesteld. Je hoeft dus helemaal niet na te denken over hoe je je dieet vormgeeft.

Als je detox pillen of capsules slikt zul je echter zelf een dieet moeten samenstellen. Hierbij is het risico op een ongezonde toevoeging aan je eetpatroon veel groter. Ongezonde voeding heeft dan weer een negatief effect op de werking van je detox supplementen.

Een gezonde basis

zelf dieet schema maken

Tenslotte zullen losse detox supplementen je minder helpen bij het vormen van een gezonde basis. Een sapkuur zal je hierbij juist een stuk beter helpen.

Tijdens het volgen van een sapkuur eet je namelijk niets anders. Hierdoor zal je lichaam zeer effectief worden opgeschoond. Na de detox kuur kun je dus met een schone lei beginnen aan een nieuw dieet.

Detox pillen en capsules zijn daarentegen bedoeld als ondersteuning van een bestaand dieet. Je kunt detox capsules bij wijze van spreken innemen tijdens het eten van een pizza. Hierdoor zijn deze detox supplementen minder geschikt als basis voor een gezond dieet.

Sapkuren zullen je dus beter helpen om een gezond eetpatroon te blijven volgen.

Detox kuur Kruidvat – Conclusie

Kruidvat heeft dus helaas geen detox kuur in het assortiment. Gelukkig heeft Kruidvat wel detox supplementen die je gebruikt als ondersteuning van een detox dieet. Op die manier kun je voor jezelf toch een soort detoxkuur van Kruidvat creëren.

De detox producten van Kruidvat zijn desondanks nuttig om te gebruiken. De supplementen zijn dus vooral bruikbaar als je liever een dieet met vast voedsel volgt.

Ook al heeft Kruidvat dus geen detoxkuur, je kunt er voldoende bruikbare detox supplementen kopen!
Meer van Kruidvat: