Dr. Ming Tea Review & Recensies: Werkt het écht?

Afslanken met Dr. Ming Tea of Dr Ming Thee, werkt dat echt? Daar zijn de meningen nogal over verdeeld.

En als het al werkt, is het dan ook gezond? In deze review vertellen we je alles wat je over deze thee moet weten.

Ook zijn we op zoek gegaan naar recensies van andere mensen, om je een zo compleet mogelijk beeld te geven.

Na afloop van dit artikel weet jij precies wat je te doen staat: Dr. Ming Tea kopen of het juist aan je voorbij laten gaan. Lees je mee?

Mijn ervaringen met Dr. Ming Tea (in het kort)

Dr. Ming Tea is een theesoort met natuurlijke ingrediënten. Het ondersteunt je energie en helpt bij het afvallen. Het activeert namelijk een bepaald mechanisme in je lichaam waardoor het vetverbrandingsproces wordt gestimuleerd.

Omdat ik wel wat vet rond mijn benen en dijen wilde kwijtraken, besloot ik Dr Ming Thee te kopen. De belofte is op een natuurlijke en snelle manier afvallen en ik was benieuwd of dit echt zou werken.

Inmiddels ben ik een paar centimeters kwijt op mijn benen en een paar kilo lichter geworden. Maar komt dat echt door Dr. Ming Tea?

Dat ga ik je vertellen.

Is Dr. Ming betrouwbaar?

Dr Ming Tea Logo

Laten we beginnen met de vraag of Dr Ming betrouwbaar is. Je wilt deze thee natuurlijk niet kopen als het merk niet deugt of wanneer Dr Ming thee gevaarlijk zou zijn. Daarom is het belangrijk om dit eerst uit te zoeken.

Dr. Ming Tea is heel populair en wordt al erg lang door mensen gebruikt. Leveringen komen netjes aan en de producten zijn over het algemeen in orde. Ook is de kwaliteit prima. Daarom kunnen we wel stellen dat het merk betrouwbaar is.

Maar hoe zit dat precies met de producten zelf? Hoe effectief of gezond is Dr Ming thee eigenlijk? Dat is wat we gaan uitzoeken. Dan kun je namelijk bepalen of het je geld wel of niet waard is.

Ingrediënten en werkzame stoffen

Dr. Ming Tea is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, wordt er verkondigd. Maar welke ingrediënten zijn dat? En wat zijn de effecten van die ingrediënten in Dr Ming thee?

Als je zo’n product gaat kopen, wil je natuurlijk wel weten wat erin zit. Je stopt niet zomaar iets in je lichaam, als het goed is.

Er wordt geadviseerd om twee koppen thee per dag te drinken. Wat krijg je dan zoal binnen?

Dr Ming thee ingrediënten

Dr Ming Tea ingredienten
  • Equisetum arvense L. (heermoes)
  • Fucus vesiculosus L. (blaaswier)
  • Casssia angustifolia Vahl (senna)
  • Mentha x piperita L. (pepermunt)
  • Camellisa sinensis (theeplant met groene thee extract)
  • Kuntze (groene thee)

De samenstelling van deze ingrediënten zou je metabolisme een boost geven, waardoor je sneller calorieën verbrandt. Laten we daarom eens kijken naar wat deze ingrediënten zoal doen in het lichaam.

Blaaswier ondersteunt de schildklier stofwisseling en dankzij heermoes wordt urine goed afgedreven en worden ontstekingen en huidproblemen geremd.

Van groene thee is bekend dat het de opname van vetten uit je voeding vermindert. De theeplant met groene thee extract versterkt dit effect. Senna drijft vocht af en heeft een laxerende werking en pepermunt kalmeert het spijsverteringsstelsel.

Op zich een mooie ingrediëntenlijst, waar naar mijn mening niets mis mee is. Maar op slechts twee koppen thee per dag kun je niet leven. Daarom gaat het er vooral om wat je de rest van de dag eet en drinkt.

Een gezond en gebalanceerd voedingspatroon is namelijk cruciaal als je gezond wilt leven en/of wilt afvallen.

Beoordelingen & Ervaringen van gebruikers

Dr Ming thee ervaringen

Deze Dr. Ming Tea review is natuurlijk niet compleet zonder de meningen van andere mensen. Er zijn in elk geval genoeg klantervaringen te vinden op het internet.

Sommige zijn heel positief, andere juist heel negatief. Waar de ene persoon bij Dr. Ming Tea zweert en er 12 kilo door is afgevallen, zegt een ander dat het zonde van je geld is om dit product te kopen.

Waar zit hem dat verschil in? Wij denken zelf dat het te maken heeft met het feit dat je bij Dr Ming thee een gebruiksaanwijzing krijgt die verdacht veel lijkt op een dieet.

Als je dit netjes opvolgt, dan is het logisch dat je vet verliest en afvalt. Doe je dit niet, dan ben je er vast snel genoeg van overtuigd dat het onzin is.

Je kunt het ook zo bekijken: ligt het dan aan je eigen inzet? Het is namelijk nog maar de vraag waardoor je echt afvalt: door dit wondermiddel van een theesoort? Of komt het toch door het dieet dat je erbij moet volgen?

Waar te koop: bij Kruidvat?

Ben jij bereid om Dr. Ming Tea te proberen, dan wil je vast weten waar het te koop is. Je hoeft hiervoor gelukkig niet naar China toe, waar de thee oorspronkelijk vandaan komt.

Alhoewel het niet overal verkrijgbaar is (Kruidvat verkoopt het niet), kun je het wel gewoon online bestellen bij verschillende aanbieders. Bijvoorbeeld bij Bol.com. Ook kun je het kopen via Telsell of de officiële website van Dr Ming.

Door het drinken van twee koppen thee per dag (en het al dan niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing) kun je de effecten van Dr Ming thee zelf ervaren.

De prijs van dit product verschilt nogal per aanbieder, maar ook de goedkopere aanbiedingen vinden we nog vrij prijzig.

Als het voor jou werkt, dan heb je dit geld er misschien wel voor over, maar daar zijn dus geen garanties voor.

Is Dr. Ming thee gevaarlijk? Zijn er bijwerkingen?

afslankthee

Nee, Dr. Ming Tea is niet gevaarlijk te noemen. De ingrediënten zijn namelijk van natuurlijke oorsprong. Volg je de gebruiksaanwijzing op, dan is het helemaal veilig om dit product te gebruiken.

Je kunt deze theesoort daarom met een gerust hart bestellen, als je daar interesse in hebt. Weet wel dat er nog meer opties zijn om uit te kiezen. Op Krachtmateriaal.nl hebben we al veel producten aan een test onderworpen.

Zo is afslankthee er van meerdere merken, niet alleen van Dr. Ming. Maar je kunt ook voor afslank koffie of een afvalshake gaan.

Er wordt ook gezegd dat je met muntthee kunt afvallen. En met gemberthee afvallen is ook een trend. Allemaal manieren om een trage stofwisseling te versnellen en – hopelijk – sneller een strak lichaam te krijgen.

Mijn ongezouten mening

Ben je nu benieuwd naar mijn ongezouten mening over Dr. Ming Tea? Daar kan ik vrij kort en bondig over zijn. Ik raad het namelijk niet aan om Dr Ming thee te bestellen, omdat ik vind dat het zonde van je geld is.

Voor een theesoort is het echt wel prijzig. Daarnaast sluit ik mij aan bij veel meningen op het forum: het is nogal overrated en het effect van de thee zelf is minimaal. Net zoals veel andere klanten heb ik vrijwel geen positieve effecten ervaren van de thee zelf.

Pas toen ik ook veranderingen aanbracht in mijn manier van eten, ben ik wat kilo’s afgevallen. Ik ging bijvoorbeeld meer groenten eten en minder koolhydraten. Ik weet namelijk dat dit mijn lichaam aanspoort om vet te verbranden en toch voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.

Natuurlijk spoel je je lichaam van binnen schoon door het drinken van voldoende water. Maar laten we heel eerlijk zijn: daar heb ik Dr. Ming Tea niet voor nodig.

Mijn advies: eet gezond, gevarieerd en drink voldoende water. Thee drinken is ook goed voor je, want dit is ook water. Maar het is niet dé oplossing in het afvalproces.

Het beste alternatief?

Fat Burn Active

‘Oké, en wat nu?’, denk je misschien. Aangezien Dr Ming Tea geen aanrader is, maar jij wel wilt afvallen sta je nu een beetje met lege handen.

Geen zorgen, want ik heb wel een extra advies. Naast een gezonde levensstijl, want die is het meest belangrijk.

Het beste alternatief voor afslankthee? Dat zijn naar mijn mening fatburners.

Niet zomaar fatburners, maar de supplementen met bewezen werkzame stoffen. En vooral de fatburners die niet te duur zijn. Er zijn namelijk heel wat fatburners verkrijgbaar en ze zijn lang niet allemaal even goed voor je.

Van sommige kun je zelfs enorme stemmingswisselingen krijgen. Doe daarom goed onderzoek naar het juiste product. Heb je geen zin om dit zelf te onderzoeken? Lees dan nog even verder.

Eerder hebben wij namelijk verschillende producten getest en hieruit de beste fatburners geselecteerd. Deze producten werken wel echt en zullen je zeker helpen om snel/meer vet te verliezen. Want dát is je doel!

Klik hieronder en bekijk de beste alternatieven die wél werken: