Droomsap kopen? Ervaringen & Verkooppunten | Gevaarlijk of niet?

Heb je moeite met slapen of in slaap komen? Dan ben je vast wel eens online op zoek gegaan naar slaapmiddelen.

Wellicht ben je tijdens je zoektocht Droomsap tegengekomen. Dit product is namelijk populair onder mensen met slaapproblemen.

Voordat je een slaapproduct als Droomsap gebruikt wil je natuurlijk alles weten over het product. Want is Droomsap wel veilig om te gebruiken of is het een gevaarlijk middel?

Daarom heb ik onderzoek gedaan naar dit supplement. Allereerst heb ik verschillende Droomsap ervaringen van gebruikers gelezen. Ook heb ik wetenschappelijke onderzoeken gelezen over de Droomsap bijwerkingen en ingrediënten.

Na het lezen van dit artikel weet jij alles over Droomsap en de eventuele risico’s. Ook weet je na het lezen van dit artikel waar je Droomsap kunt kopen of dat je beter kunt kiezen voor een alternatief.

Wat is Droomsap en waarom is het populair?

droomsap slaapmiddel 500ml

Droomsap is een middel wat gemaakt is om je nachtrust te bevorderen. Het product wordt gemaakt en verkocht door dromenwinkel.com. Ook is er een variant van Droomsap die alleen in Canada wordt verkocht.

Droomsap is populair, omdat het de slaap zou bevorderen. Mensen die ’s nachts slecht slapen gebruiken dit product voordat ze gaan slapen.

Dosering en werking

Het is de bedoeling dat je Droomsap alleen gebruikt als je last hebt van slapeloosheid. In dat geval neem je dagelijks een dosering van 2ml. Dit doe je een half uur tot een uur voordat je gaat slapen.

Het is daarbij belangrijk dat je het flesje goed schudt voordat je het middel doseert.

Het is de bedoeling dat je na het innemen van Droomsap 7 tot 8 uur gaat slapen. Korter slapen kan ook, maar dan zul je de effecten van het middel nog voelen. Zo kun je je bijvoorbeeld slaperig voelen als je binnen 7 uur activiteiten onderneemt.

Sneller in slaap komen

Goede nachtrust

Droomsap zorgt er volgens de verkoper voor dat je sneller in slaap komt dan normaal. Mensen die moeilijk in slaap komen kunnen Droomsap gebruiken als middel om te kalmeren. Doordat je kalmeert zul je sneller in slaap vallen.

Waar je normaal een uur wakker ligt, zorgt Droomsap dat je binnen een halfuur slaapt.

Een betere algehele nachtrust

Verder is Droomsap een middel waardoor je de hele nacht blijft slapen. Dankzij dit middel zul je aan één stuk door blijven slapen. Mensen die normaal ‘s nachts meermaals wakker liggen zullen dankzij Droomsap niet steeds wakker worden.

Ook zou de kwaliteit van je slaap beter moeten worden. Je slaapt namelijk dieper waardoor je slaapcyclus wordt verbeterd. Een betere slaapcyclus zorgt ervoor dat je overdag fitter en energieker bent.

De belangrijkste ingrediënten uitgelicht

Droomsap heeft een aantal ingrediënten die ervoor zorgen dat je beter slaapt. Deze werkzame stoffen zijn bewezen dat ze je slaapritme bevorderen. De ingrediënten zijn namelijk ook in veel andere slaapmiddelen te vinden.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste stoffen die in Droomsap te vinden zijn.

Ingrediënt 1 – Doxylamine

Doxylamine is het belangrijkste ingrediënt van Droomsap. Deze stof werd vooral in de jaren 50 en 60 gebruikt om allergieën te verhelpen. Het stofje komt echter ook in je hersenen terecht, waardoor je duffer en slaperiger wordt.

In Droomsap wordt deze verduffende werking dus gebruikt om je slaperig te maken. Deze slaperigheid zorgt er dan weer voor dat je sneller en langer onder zeil blijft.

Ingrediënt 2 – Biologische kruiden

ingredienten biologische kruiden

De 7 biologische kruiden die in Droomsap zitten zorgen ook voor een slaperiger gevoel. Deze kruiden maken je namelijk kalmer, waardoor je met een gerust gevoel gaat slapen. Dit kalmerende effect zorgt dat je minder lang wakker ligt.

Daarnaast zorgen deze biologische kruiden ook dat je gedurende de nacht in slaap blijft.

Ingrediënt 3 – Sirupus Simplex

Sirupus Simplex is een ingrediënt dat bestaat uit water en sucrose. Dit ingrediënt is eigenlijk het bindmiddel van Droomsap dat alle stoffen vermengt. Dankzij Siripus Simplex blijven de bestanddelen van Droomsap dus goed gemixt.

Toch is het belangrijk om het middel altijd goed te schudden voor gebruik. Siripus Simplex is namelijk niet effectief genoeg om alle bestanddelen constant gemixt te houden.

Ingrediënt 4 – Honing

honing

Droomsap bestaat voor ongeveer 17% uit natuurlijke honing. De honing is vooral bedoeld om dit product een betere smaak te geven. Daarnaast zorgt de dikte van de honing ervoor dat de Droomsap stroperig blijft.

Ingrediënt 5 – Alcohol (3%)

Het laatste belangrijke ingrediënt van Droomsap is alcohol. Eigenlijk is het best vreemd dat Droomsap alcohol bevat. Dit maakt het product namelijk niet bepaald gezond.

Toch is het percentage alcohol per dosering gelukkig niet al te hoog. Hierdoor zul je dus niet dronken worden als je 2ml inneemt voor het slapen.

Hoe betrouwbaar is Droomsap? Wetenschappelijk onderzoek

De meningen over Droomsap zijn erg verdeeld. Vanuit de wetenschap wordt het middel in ieder geval afgeraden. Droomsap bevat namelijk bestanddelen die niet wetenschappelijk bewezen en veilig zijn.

Ook bevat Droomsap ingrediënten die geen bewezen werking hebben op je nachtrust. Wetenschappers raden daarom aan om een slaapmiddel te gebruiken dat bewezen veilig en werkzaam is.

Gevaren en risico’s

Dokter medicatie

Volgens de wetenschap zijn er genoeg risico’s verbonden aan het gebruik van Droomsap. Hieronder vind je de meest voorkomende Droomsap bijwerkingen.

Allereerst is het werkzame middel Doxylamine niet bedoeld als slaapmiddel. Dat je slaperig wordt van dit middel is namelijk een bijwerking in andere medicijnen.

De langdurige dufheid van 7 tot 8 uur door Doxylamine kan ook gevaarlijk zijn. Zeker als je in de ochtend met de auto naar je werk gaat. Met hoge doseringen Doxylamine in je lichaam is het zelfs verboden om te gaan rijden.

Daarnaast is het natuurlijk niet gezond om elke dag alcohol binnen te krijgen. Al zijn het kleine doseringen, het liefst wil je dagelijks zo min mogelijk alcohol binnenkrijgen. Ondanks dat er alcohol in Droomsap zit is het middel niet verslavend.

Op de website van Droomsap worden ook een aantal bijwerkingen benoemd. Deze Droomsap bijwerkingen zijn hieronder in een lijstje gezet.

  • Duf gevoel in de ochtend
  • Last van droge mond
  • Last van droge ogen
  • Hartkloppingen
  • Meer dromen
  • Duizeligheid
  • Traagheid en dufheid
  • Evenwichtsproblemen

Waarom is Droomsap verboden in Nederland?

In Nederland is Droomsap verboden om te verkopen. Dit komt doordat er een aantal bestanddelen zijn die niet medisch zijn gecontroleerd.

In andere landen, zoals België en Duitsland, kun je Droomsap wel in de winkel kopen.

Je kunt Droomsap als Nederlander echter wel kopen en gebruiken. Zolang je het product niet doorverkoopt ben je niet illegaal bezig.

Toch moet je onthouden dat het middel niet zomaar illegaal is om in Nederland te verkopen.

Ervaringen en reviews van gebruikers

Online zijn verschillende ervaringen van gebruikers te vinden. Zeker op de website van Droomsap kun je veel reviews lezen. Wat opvalt is dat de reviews op de website overwegend positief zijn.

Gebruikers merken dat zij inderdaad sneller en beter slapen dankzij Droomsap. Vooral het in slaap komen gaat bij veel gebruikers een stuk sneller.

Wel merken veel mensen dat zij de dag erna meer moeite hebben om wakker te worden. Pas na een uur wakker te zijn voelen ze zich 100% actief.

Deze positieve ervaringen zijn bijzonder te noemen, gezien de waarschuwingen uit de wetenschap. Daarom moet je jezelf goed inlezen in Droomsap en niet alleen uitgaan van de reviews.

Droomsap – Waar te koop?

dromenwinkel logo

Droomsap kopen doe je via de website van de maker. De webwinkel is van een Belgische eigenaar, dus technisch gezien koop je Droomsap in België. Deze webwinkel wordt gezien als het bekendste Droomsap verkooppunt.

Op dromenwinkel.com kun je Droomsap kopen in verschillende hoeveelheden. Ook kun je ervoor kiezen om eerst een probeerverpakking te kopen. Wil je Droomsap voor een scherpe prijs kopen? Dan moet je de webshop in de gaten houden of er eventuele aanbiedingen voorbij komen.

Het voordeligst is om Droomsap te kopen in de hoeveelheid van 500ml. Deze verpakking is in verhouding het goedkoopst. Met een flesje Droomsap van 500ml kun je ongeveer een half jaar doen.

Hoe snel heb ik mijn Droomsap binnen?

Droomsap is gemakkelijk in de webshop te bestellen. Bij een bestelling vanaf 75 euro betaal je zelfs geen verzendkosten. De meeste mensen moeten ongeveer 6 werkdagen wachten tot hun Droomsap binnen is.

Toch hebben veel gebruikers, zeker in Brabant en Limburg, de Droomsap binnen 5 dagen binnen. Dit komt door het feit dat deze provincies dichter bij België liggen dan bijvoorbeeld Utrecht.

Kan ik Droomsap bij Kruidvat kopen?

In Nederland kun je Droomsap niet bij de Kruidvat kopen. In België zou je het product in theorie in de Kruidvat kunnen verwachten. Echter verkoopt ook Kruidvat België het product niet.

Bij Kruidvat kun je overigens wel alternatieve slaapmiddelen kopen zoals Valdispro en Lucovitaal.

Kan ik Droomsap bij de Etos kopen?

Ook bij de Etos geldt dat je Droomsap niet in de winkel kunt kopen. Etos heeft namelijk geen fysieke winkels in België of Duitsland.

Wel verkoopt Etos goede alternatieve slaapmiddelen die wetenschappelijk getest zijn. Hierdoor zijn deze slaapsupplementen wél veilig om te gebruiken.

Is Droomsap gevaarlijk of niet? Conclusie en alternatieven

droomsap review

Droomsap wordt dus geliefd door de gebruikers, maar toch door de wetenschap afgeraden.

De bijwerkingen en risico’s van het product zijn nu eenmaal veel te groot. Niet voor niets mag je niet autorijden als je te veel van het middel gebruikt.

Ik raad dus niet aan om Droomsap te gebruiken. Er zijn namelijk genoeg alternatieve producten die wel veilig zijn.

Bekijk het aanbod bij onderstaande winkels voor goede alternatieven: