Ecdysterone kopen? Top 3, Ervaringen & Bijwerkingen

Ben jij op zoek naar het beste ecdysterone (ook wel beta ecdysterone) supplement? Dan is het moeilijk om het juiste supplement te kiezen uit het ruime aanbod. Daarom heb ik voor jou een top 3 ecdysterone supplementen samengesteld.

Onderstaande ecdysterone supplementen kun jij dus zonder problemen aanschaffen en gebruiken!

  1. Gym Natural Beta-Ecdysterone
  2. Beta Ecdysterone 98% Complex
  3. Peak Ecdysterone Unflavoured

In dit artikel lees je verder alles over het gebruik van dit supplement. Zo worden de voordelen en eventuele nadelen van dit supplement besproken. Dit alles gaat jou helpen om het juiste ecdysterone supplement te kiezen!

De 3 beste ecdysterone supplementen

De opkomst van ecdysterone onder krachtsporters zorgt ervoor dat veel merken het supplement tegenwoordig verkopen. Zelfs merken als Bodyenfit hebben tegenwoordig een ecdysterone supplement.

Het ruime aanbod is natuurlijk fijn, maar dat maakt het wel lastig om de juiste ecdysterone van goede kwaliteit te kiezen. Hieronder vind je daarom een gedetailleerde omschrijving van de beste ecdysterone supplementen van dit moment.

1. Gym Natural Beta-Ecdysterone

Gym Natural - Beta-Ecdysterone

De beta-ecdysterone van Gym Natural is een favoriet onder ervaren krachtsporters. Dit supplement krijgt van hen enorm positieve reviews.

Allereerst is dit ecdysterone supplement 95% gestandaardiseerd. Dat houdt in dat het supplement voor 95% uit actieve ecdysterone concentraat bestaat. Deze hoge concentratie zorgt ervoor dat je spiermassa effectief wordt gestimuleerd.

Verder is dit supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten. De Gym Natural beta-ecdysterone is namelijk 100% plantaardig. Er zitten dus geen dierlijke ecdysterone variaties in dit supplement.

Tenslotte neem je dit ecdysterone supplement twee keer per dag, na een maaltijd. Ieder innamemoment neem je één capsule.
2. Beta Ecdysterone 98% Complex

Turkesterone Europe Beta-Ecdysterone

De 98% Complex beta ecdysterone van Turkesterone Europe is een gewaardeerd supplement onder sporters. Dit merk biedt ecdysterone namelijk al enige tijd aan als alternatief voor hun turkesterone supplement.

Allereerst is de concentratie van dit ecdysterone supplement enorm hoog, namelijk 98%. Hierdoor bevat een dosering van deze ecdysterone bijna alleen maar werkzame ingrediënten.

Verder doe je ongeveer 1 maand met een potje ecdysterone 98% Complex. Er zitten namelijk 60 capsules in een potje en je neemt dagelijks twee capsules.

Tenslotte neem je de capsules los van elkaar, op twee verschillende momenten na een maaltijd.
3. Peak Ecdysterone Unflavoured

Ecdysterone Peak

De ecdysterone zonder smaak van Peak is ook een zeer degelijk ecdysterone supplement. Ook dit ecdysterone product is vooral erg populair onder krachtsporters.

Allereerst bevat deze ecdysterone ook andere werkzame stoffen die je sportprestaties verbeteren. Zo zit er ook BCAA in dit supplement, wat het eiwitgehalte in je spieren verhoogt.

Verder kun je ongeveer 2-4 maanden doen met een potje Peak ecdysterone. Je neemt namelijk 1 of twee capsules per dag. Er zitten precies 120 capsules in het potje.

Tenslotte is dit ecdysterone supplement vrij van gluten en lactose. Hierdoor is dit ecdysterone product geschikt voor mensen met een allergie.
Hoe werkt ecdysterone?

Ecdysterone krachttraining

Ecdysterone is een bestanddeel dat de eiwitsynthese stimuleert. Eiwitsynthese is het proces waarbij je lichaam eiwitten opbouwt en ondersteunt. Eiwitten zijn bijvoorbeeld belangrijk om je spiergroei en spierherstel te optimaliseren.

Verder is ecdysterone een middel dat de afbraak van spieren tegengaat. Hierdoor is ecdysterone een topproduct om je spierbehoud te optimaliseren tijdens het afvallen. Zeker tijdens het droogtrainen is ecdysterone dus een geweldig bodybuilding supplement.

Waar kun je ecdysterone in vinden?

Ecdysterone heeft verschillende werkzame stoffen die voornamelijk uit planten worden gehaald. Vaak wordt daarom de vergelijking tussen ecdysterone en turkesterone gemaakt. Turkesterone is namelijk ook een bestanddeel dat in een bepaalde plant te vinden is.

Ecdysterone is bijvoorbeeld te vinden in zaden en groenten zoals spinazie en quinoa. Ook is ecdysterone terug te vinden in verschillende schaaldieren en insecten. Hierdoor is dus niet elk ecdysterone supplement geschikt voor mensen die geen dierproducten eten.

Voor wie is ecdysterone bedoeld?

Ecdysterone is bedoeld voor iedereen die aan krachtsport doet. Zeker als je een ervaren krachtsporter bent is ecdysterone iets voor jou. Dit supplement kan je namelijk helpen om je trainingsplafond te doorbreken.

Vooral de groei en het uithoudingsvermogen van je spieren wordt door ecdysterone beïnvloed. Je zult merken dat dit spierversterkende middel binnen enkele weken zorgt voor grotere spieren.

De mening van wetenschappers

dokter wetenschappelijk onderzoek

De meningen van wetenschappers over ecdysterone zijn verdeeld. Er zijn namelijk nog steeds discussies over de effectiviteit en voordelen van het middel. De ervaringen met ecdysterone zijn daarnaast ook nog redelijk schaars.

Uit verschillende dierstudies blijkt echter wel dat het middel effect heeft op spiergroei. Helaas zijn er echter nog geen onderzoeken waaruit blijkt dat dit ook voor mensen geldt.

Toch zeggen veel fitnessexperts dat zij wel degelijk progressie hebben geboekt in spiermassa dankzij ecdysterone. Het supplement is dus zeker geen onzin, maar de exacte effectiviteit is moeilijk te bepalen.

Voordelen van ecdysterone

Volgens wetenschappers is het grootste voordeel van ecdysterone dat het een natuurlijke anabool is. Dat betekent dat er geen chemische of synthetische stoffen in het supplement zitten. Hierdoor is het middel veel veiliger om te gebruiken dan bijvoorbeeld steroïden.

Verder kan ecdysterone je metabolisme effectief stimuleren. Je zult dus sneller afvallen als je ecdysterone gebruikt. Hierbij is het wel zo dat ecdysterone je spiermassa zo veel mogelijk behoudt. Je zult dus voornamelijk vet verbranden dankzij het supplement.

Tenslotte heeft ecdysterone ook voordelen voor je gezondheid. Zo blijkt uit wetenschappelijke studies dat ecdysterone je weerstand kan verhogen. Je zult dus minder snel ziek worden als je dit supplement gebruikt.

De nadelen

Ecdysterone heeft ook een aantal nadelen. Gelukkig zijn dit geen bijwerkingen met grote gezondheidsrisico’s. Net als bijvoorbeeld creatine is dit supplement dus relatief veilig om te gebruiken.

Allereerst is het wel zo dat ecdysterone dus niet op mensen is getest. Het supplement wordt gezien als veilig, maar de effecten op lange termijn zijn niet bekend.

Verder kan ecdysterone invloed hebben op de werking van medicijnen. Slik je dagelijks medicatie? Ga dan eerst na of je ecdysterone in combinatie met deze medicijnen kunt gebruiken.

Een alternatief voor ecdysterone

Wil je liever een ander product gebruiken dan ecdysterone? Dan is het wellicht een idee om turkesterone te kopen. Dit supplement is net als ecdysterone volledig natuurlijk en wordt voornamelijk uit planten gehaald.

Turkesterone heeft ongeveer dezelfde anabole effecten als ecdysterone. Daarnaast is turkesterone al wat langer bekend in de fitnessindustrie.

Ecdysterone gebruiken, doen of niet?

fitness supplement pil

De potentie van ecdysterone is dus zeker niet te ontkennen. Alles wijst erop dat dit supplement enorm veel voordelen heeft voor krachtsporters. Zeker omdat ecdysterone een natuurlijk product is, kun je het veilig gebruiken.

Verder zijn de nadelen van ecdysterone ook niet gevaarlijk. Lang niet iedereen zal daarnaast last hebben van de bijwerkingen.

Wil jij dus meer resultaat halen in de sportschool? Dan is ecdysterone zeker iets voor jou!