Fat Burn Active Review & Ervaringen – Werkt het echt?

Onlangs werd ik door één van mijn vrienden gewezen op de pillen van Fat Burn Active.

Ik ga al jaren naar de sportschool, maar toch heb ik moeite met afvallen. Ik krijg het gewoon niet voor elkaar om mijn buikje kwijt te raken.

Ik heb al verschillende dingen geprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld strenge diëten gevolgd. Ook heb ik diverse supplementen en pillen geprobeerd om mijn buikje te verliezen. Niks leek echter te werken.

Daarom heb ik het advies van mijn vriend opgevolgd en ben ik Fat Burn Active gaan proberen. In deze review lees je meer over mijn ervaringen met dit supplement.

De beloofde werking van de pillen

fat burn active pillen

Eerst ben ik online op zoek gegaan naar meer informatie over deze pillen. Zo heb ik meteen de website van het merk Fat Burn Active zelf opgezocht.

Daar kwam ik verschillende mooie beloftes tegen. Deze beloftes zijn op een overzichtelijke en duidelijke manier weergegeven op de website.

Allereerst versnelt het je vetverbranding en draagt het bij aan de stofwisseling in je lichaam. Daardoor versnelt het product dus je metabolisme en zou je sneller kunnen afvallen.

Verder zou je doorbloeding worden verbeterd door de pillen van Fat Burn Active. Ook kun je makkelijker en beter ademhalen dankzij dit supplement.

Tenslotte zul je volgens de producenten een beter uithoudingsvermogen krijgen van de pillen. Je krijgt er daarnaast een energieboost van.

Deze mooie beloftes moeten natuurlijk nog maar worden waargemaakt. Op voorhand klonk het voor mij allemaal iets te mooi.

Toch wilde ik het product graag proberen, want als het wel werkt ben ik gelukkig!
Wat zit er in de Fat Burn Active?

ingredienten fat burn active

In de Fat Burn Active zitten een aantal belangrijke ingrediënten. Het grootste deel van deze ingrediënten komt voort uit natuurlijke stoffen.

Ook vermeldt de producent van het supplement dat er geen schadelijke stoffen in zitten. Dat betekent dus dat Fat Burn Active volgens de makers helemaal niet gevaarlijk is.

Werkzame stoffen

Hieronder heb ik een aantal werkzame stoffen voor jou op een rijtje gezet. Deze informatie is ook op de website van Fat Burn Active te vinden.

  • Indiase brandnetelwortel extract
  • Paradijskorrel extract
  • Groene thee bladeren
  • Natuurlijke watervrije cafeïne
  • Vitamine B6

Al deze stoffen dragen bij aan het effectief versnellen van je metabolisme. Ook ondersteunt het je lichaam in tijden waarin je minder eet. Volgens de producenten kun je zo hoge energielevels behouden en tegelijkertijd je dieet makkelijker volhouden.

Fat Burn Active – Mijn ervaringen

ervaring fat burn active pillen

Goed, alles wat op de website van Fat Burn Active staat is natuurlijk hartstikke positief. Alleen wilde ik niet te snel positief oordelen over het product.

Overigens had mijn vriend alleen maar positieve dingen te melden over het product. Toch baseert hij dat alleen op zijn eigen ervaringen.

Om die redenen ben ik zelf gebruik gaan maken van Fat Burn Active. Aan de hand van mijn persoonlijke ervaring kan ik een goede review geven.

Mijn ervaringen in de eerste week

Elke poging om af te vallen begint natuurlijk bij de eerste stap. Zo ook mijn poging met de Fat Burn Active.

De eerste twee pillen nam ik in de ochtend, een halfuur nadat ik wakker werd. Dankzij mijn overgewicht werd aanbevolen om twee pillen in te nemen.

Ik nam de pillen met 0,5l water, omdat ik bang was om misselijk te worden. Gelukkig gebeurde dit niet en voelde ik me eigenlijk hartstikke prima.

Ik verwachtte eigenlijk wel fysiek iets te gaan voelen van de pillen. Zeker omdat het de eerste keer was dat ik de Fat Burn Active ging gebruiken. Gelukkig gebeurde dit dus niet.

De tweede dag merkte ik in de ochtend wel meteen verschil. Ik had namelijk een stuk minder honger dan normaal. Mijn ontbijt bestond normaal uit 6 boterhammen met kaas en kipfilet. Deze ochtend kon ik echter maar twee boterhammen eten.

Toch merkte ik de hele dag dat ik geen extra honger had. Ook voelde ik me fit en kon ik mijn dagelijkse dingen gewoon doen.

Ik vond het eigenlijk wel leuk om te merken dat ik geen erge honger had. Zelfs na mijn intensieve workout hield ik het netjes bij mijn dagelijkse eiwitshake.

De resultaten na 60 capsules

capsules fat burn active

Omdat ik dus twee capsules per dag nam was het potje na een maand leeg. Ik had mezelf voorgenomen om een maand niet op de weegschaal te gaan staan. Toch kon ik gedurende de weken vorderden in de spiegel al verschil zien.

Om die reden was ik eigenlijk wel enthousiast. Ik was erg benieuwd hoe veel ik was afgevallen. Elke extra gram was mooi meegenomen, dacht ik.

Voordat ik begon met de pillen woog ik 88,3 kilo. Daarnaast had ik een vetpercentage van 26%. Voor iemand van mijn lengte en leeftijd is dit redelijk flink.

Na een maand was ik maar liefst 4,8 kilo afgevallen! Al moet ik er wel bij zeggen dat ik automatisch ook beter op mijn eten heb gelet. Toch durf ik wel te zeggen dat de pillen effect hebben gehad.

Mijn vetpercentage lag na een maand overigens op 23%, waar ik ook blij mee ben.

Persoonlijk vind ik dus dat je de Fat Burn Active een goede fatburner mag noemen.

Bijwerkingen van de Fat Burn Active

zweten door fat burn active

Ik snap heel goed als je je afvraagt of de Fat Burn Active bijwerkingen heeft. Zelf heb ik gelukkig geen last gehad van vervelende bijwerkingen.

Wellicht kun je niet zo goed tegen cafeïne. Dan kun je wel wat vervelende bijwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld meer gaan zweten en een verhoogde hartslag krijgen.

Verder kun je misselijk worden van de Fat Burn Active pillen. Gebruikers van dit supplement hebben dit namelijk in hun review gezet. Dit gebeurt vooral als je zonder hongergevoel toch gaat snoepen.

Gelukkig zijn er overigens geen ervaringen bekend waarin bijwerkingen voorkwamen die echt gevaarlijk zijn.

Zitten er risico’s aan het gebruik van de pillen?

Voor sommige mensen zitten er wel risico’s aan het gebruik van de pillen. Zo wordt zwangere vrouwen afgeraden om Fat Burn Active supplementen te gebruiken. Ook als je borstvoeding geeft kun je de pillen niet gebruiken.

Omdat je hartslag wordt verhoogd kun je dit product met hartproblemen ook niet gebruiken. Dit kan namelijk voor vervelende gevolgen zorgen. Zo kun je hartkloppingen krijgen en pijn krijgen in je borst.

Ervaringen van andere Fat Burn Active-gebruikers

ervaring door anderen fat burn pills

De ervaringen van andere gebruikers liggen niet allemaal op één lijn. Sommige gebruikers noemen het een wondermiddel, andere reviews spreken van ‘oplichting’.

Het valt me wel op dat de negatieve reviews weinig spreken over hun dieet. Als je minder eet, maar je alsnog calorierijk voedsel binnenkrijgt val je natuurlijk niet af. Daarom neem ik alleen de uitgebreidere negatieve reviews serieus. En dat zijn er heel weinig.

Over het algemeen zijn de gebruikers erg positief. Ze vallen af, hebben genoeg energie en voelen zich niet hongerig. Ze beschrijven eigenlijk precies wat mijn ervaringen met Fat Burn Active ook zijn.

Waar kun je Fat Burn Active kopen?

Een goede plek om Fat Burn Active te kopen is de eigen website. Dan koop je het product namelijk meteen bij de producent. Vaak scheelt dit ook in de prijs. Houd natuurlijk wel aanbiedingen van andere verkopers in de gaten om geld te besparen!

Ook kun je het product betrouwbaar kopen bij andere webshops en online fitnesswinkels. Deze websites hebben ook nog weleens een mooie aanbieding op fitnessproducten.

Alternatieve producten

fast burn extreme pillen

Er zijn een aantal alternatieve producten met dezelfde werking. Allereerst is de Fast Burn Extreme een populair product. Vooral op Trustpilot, een forum met reviews, staan veel positieve verhalen.

Ook kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Fatburners van MB Nutrition of Clean Nutrition. Deze fat burners zijn vooral onder jonge sporters populair. Ze worden namelijk verkocht door fitness influencers.

Verder kun je bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos vaak fatburners kopen.

Mijn conclusie en mening over de capsules

Mijn conclusie van Fat Burn Active is eigenlijk enorm positief. Ik ben er best veel mee afgevallen en heb geen nare ervaringen met het product.

Toch raad ik iedereen aan om rekening te houden met mindere ervaringen. Elk persoon is anders, dus niet bij iedereen heeft het product dezelfde werking.

Ook is het belangrijk om naast de Fat Burn Active pillen een goed dieet te volgen. Als je slecht blijft eten hebben de pillen namelijk veel minder effect.