Fatburner Kruidvat – Ervaringen met Kruidvat afslankpillen

Tegenwoordig kun je bij diverse drogisten terecht voor vetverbranders. De winkelketen Kruidvat heeft tegenwoordig ook een selectie aan fatburners in het assortiment.

Ben je op zoek naar een goede fatburner voor gewichtsverlies? En ben je benieuwd of de afslankpillen van Kruidvat echt werken?

In dit artikel geen wij onze mening over de Kruidvat fatburners en zetten we ervaringen van gebruikers op een rij. Zo kom jij erachter of deze afvalsupplementen het kopen waard zijn. 

Wat zijn fatburners?

Fatburners zijn de laatste jaren erg populair geworden. Maar wat zijn het eigenlijk? En waar gebruik je het voor?

Fatburners worden ook wel vetverbranders, afslankpillen of eetlustremmers genoemd. Het zijn pillen die je helpen om gewicht te verliezen

Zoals de naam al zegt, zouden deze supplementen ervoor moeten zorgen dat je snel vet verbrandt. Fatburners bevatten vaak verschillende ingrediënten zoals aminozuren, kruiden, vitamines en plantextracten.

Deze ingrediënten hebben allemaal een unieke werking en ondersteunen de vetverbranding en stofwisseling.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat een fatburner geen wondermiddel is. Als je wilt afvallen, is een gezonde levensstijl het allerbelangrijkst.

We raden je dus aan om eerst jouw voedingspatroon te verbeteren. Fatburners kunnen je echter wel helpen om gewicht te verliezen.  

Welke fatburners heeft Kruidvat in het assortiment?

Kruidvat fatburner ideaal gewicht

Kruidvat heeft verschillende soorten fatburners in het assortiment. Er zijn afslankpillen van het eigen merk verkrijgbaar, maar ook koop je vetverbranders van andere merken bij de Nederlandse drogist.

Zo heeft Lucovitaal bijvoorbeeld een ‘Ideaal gewicht’ product dat helpt bij afslanken. Maar ook zijn er tegenwoordig fatburner capsules van Body & Fit bij de Kruidvat verkrijgbaar.  

Bovendien wisselt de Kruidvat regelmatig van assortiment. Het kan dus zo zijn dat er over een tijdje nieuwe afslankpillen in de winkel liggen. Houd er ook rekening mee dat het assortiment verschilt per vestiging. 

De afslankpillen zouden je moeten helpen bij vet verbranden, maar doen ze dit ook echt? Hieronder geven we een review van de Kruidvat fatburner.

Welke werkzame stoffen zitten in Kruidvat afslankpillen?

Kruidvat vetverbrander pillen

Voordat je Kruidvat afslankpillen aanschaft, is het belangrijk om naar het ingrediëntenlijstje te kijken.

Het is namelijk belangrijk dat het product ingrediënten bevat die daadwerkelijk helpen bij afvallen. En het is wel zo fijn als deze werking bewezen is. De Kruidvat afvalpillen bevatten 3 belangrijke werkzame stoffen.

Plantensterolen

Plantensterolen, ook wel plantaardige sterolen genoemd, komen van nature voor in plantaardige producten. Deze stoffen dragen voornamelijk bij aan het verlagen van je cholesterol.

Ook vermindert het het risico op hart- en vaatziekten. Het is echter niet bewezen of plantensterolen helpen bij vetverbranding.

Vitamine B6

Het is bewezen dat vitamine B6 helpt bij ververlies. Daarom bevatten veel fatburners en superfoods deze vitamine. Het draagt onder andere bij aan een goede werking van de stofwisseling en een gezond immuunsysteem.

Vitamine B6 kan jouw stofwisseling een boost geven, maar het zorgt er niet voor dat je kilo’s afvalt. Combineer deze vitamine met gezonde voeding en voldoende beweging voor optimaal resultaat. 

Capsicum extract

Capsicum is een extract van een bepaalde soort kruid. Het wordt ook wel de Spaanse peper genoemd.

Capsicum wordt toegevoegd aan supplementen om problemen met de spijsvertering op te lossen. Denk hierbij aan maagklachten en diarree.

Maar dat is niet de reden dat het is toegevoegd aan de Kruidvat vetverbranders. Er is namelijk een vermoeden dat capsicum extract leidt tot een afname van de eetlust. En hierdoor kan het zorgen voor gewichtsverlies.

Dit is echter niet 100% bewezen. 

Werken de vetverbranders van Kruidvat echt?

Afvallen weegschaal

Helpen de fatburners van Kruidvat echt bij vetverlies? Of kun je ze beter in de winkel laten liggen? De meeste afslankpillen bevatten meerdere ingrediënten met ieder zijn eigen werking voor vetverbranding.

De Kruidvat afvalpillen bevatten echter maar 3 werkzame stoffen. En van 2 van deze ingrediënten is het niet volledig bewezen of ze daadwerkelijk helpen bij afvallen. 

De stoffen die zijn toegevoegd aan de pillen lijken zich voornamelijk te richten op het verlagen van je cholesterol. Ook stimuleren ze een goede werking van de stofwisseling.

Op het eerste gezicht lijkt de Kruidvat fatburner zich niet te richten op vetverlies. Maar dit betekent niet dat het product niet kan helpen bij het creëren van een gezond gewicht.

Als de 3 werkzame stoffen echt doen wat ze beloven, zou het kunnen bijdragen aan gewichtsverlies. 

Ervaringen van gebruikers

Om te bepalen of de vetverbranders van Kruidvat echt werken, kijken we naar ervaringen van gebruikers. Er kunnen helaas geen reviews geplaatst worden op de webshop van Kruidvat. Dus veel informatie over de afslankpillen is er niet te vinden.

De afvalsupplementen worden echter wel enkele keren benoemd in artikelen en reviews op andere websites. Hier lijkt men echter niet erg onder de indruk van het product.

Zo lijkt de eetlust niet tot weinig te verminderen. Sommige gebruikers merkten zelfs helemaal geen verschil na het nemen van de pillen.

Uiteraard zeggen gebruikerservaringen niet alles. Een fatburner kan bij de ene persoon heel goed werken, en bij de ander niet of nauwelijks. Het kan dus ook zijn dat deze pillen bij jou wel helpen. 

Voor wie zijn de afvalpillen geschikt?

Eetlustremmers doktersvoorschrift

Kruidvat fatburners zijn niet voor iedereen geschikt. Zo mag je ze niet slikken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Slik je medicijnen? Ook dan kun je deze afvalpillen niet altijd nemen.

Bij gebruik van cholesterolverlagende medicijnen gebruik je de pillen alleen onder toezicht van een arts.

Twijfel je of je fatburners mag gebruiken? Neem dan contact op met je huisarts.

Wil je afvallen? En gebruik je geen medicijnen? Dan kunnen de Kruidvat fatburners een goede aanvulling zijn op jouw voedingspatroon. Maar let op: deze supplementen zijn geen vervanging van normale voeding.  

Kruidvat fatburners kopen: wel of niet?

Kruidvat heeft een aantal verschillende afslankpillen in het assortiment. Maar zijn deze het kopen waard?

Wanneer je op zoek bent naar een goedkoop afvalsupplement, dan is de Kruidvat fatburner een goede optie. Het product is namelijk erg goedkoop in vergelijking met andere pillen. 

De afvalpillen van Kruidvat bevatten 3 werkzame stoffen. Maar het is niet bewezen of deze allemaal doen wat ze beloven. Er zijn daarom betere en effectievere supplementen op de markt. 

Het is het allerbelangrijkst dat jij een gezonde levensstijl creëert. Als je gezond eet en voldoende beweegt, heb je namelijk geen fatburners nodig.

Wil je toch graag supplementen gebruiken die jou een handje helpen bij het afvallen? Kies dan voor een fatburner van goede kwaliteit, met een bewezen werking.