Dit zijn de 10 beste fitness merken in 2024

Ben jij op zoek naar goede fitnessmerken om fitnessapparatuur te kunnen bestellen? Dan wil je natuurlijk weten welke fitness merken je het beste kunt gebruiken.

In dit artikel lees je alles over de beste fitness apparatuur merken van dit moment. Hierbij worden bekende fitnessmerken met fitness apparatuur van topkwaliteit op een rijtje gezet.

Zo weet jij na dit artikel bij welke fitnessmerken jij je spullen probleemloos kunt kopen!

De beste fitnessmerken op een rij

Hieronder vind je de top 10 fitness merken als het gaat om fitnessapparatuur. Allereerst is er gekeken naar de professionaliteit en kwaliteit van de fitness apparatuur merken. Daarnaast is er gelet op de mening van andere gebruikers.

Het gaat in dit artikel dus niet over sportkleding. Ben je op zoek naar informatie over goede sportkleding merken? Lees dan een artikel om meer te leren over de beste fitness kleding merken.

1. VirtuFit

logo virtufit

Laten we beginnen met VirtuFit, het populairste merk voor onder andere fitnessmateriaal en krachtapparatuur. Dit Nederlandse fitnessmerk wordt namelijk door veel kracht- en cardiosporters dagelijks gebruikt.

Allereerst vind je de fitnessartikelen van VirtuFit terug in sportscholen. De professionele kwaliteit van de producten van VirtuFit zorgt ervoor dat de apparatuur jarenlang meegaat.

Ook onder thuissporters zijn de fitnessapparaten van VirtuFit erg populair. VirtuFit heeft namelijk een ruim aanbod aan cardioapparaten die je ideaal thuis kunt gebruiken.

Tenslotte heeft VirtuFit verschillende compacte en uitgebreide krachtstations die voor thuisgebruik zijn gemaakt. Hierdoor kun je gewoon vanuit je huiskamer werken aan een gespierd lichaam.
2. Technogym

logo technogym

Technogym staat onder veel sportschoolliefhebbers bekend als de aanbieder van professionele fitnessapparatuur. Echter verkoopt Technogym ook apparatuur voor thuissporters. Daarom kan dit fitness merk natuurlijk niet uit deze lijst worden gelaten.

Allereerst heeft Technogym cardioapparatuur van topkwaliteit. De roeitrainers, loopbanden en hometrainers kunnen namelijk zelfs door professionals worden gebruikt. Hierdoor kun je thuis of in de sportschool effectief aan je uithoudingsvermogen werken.

Verder heeft Technogym alle apparatuur die nodig is voor een goede krachttraining. Je kunt hierdoor thuis of in de sportschool werken aan jouw ideale lichaam.

Tenslotte kun je ook losse gewichten zoals dumbbells kopen van het merk Technogym.
3. Tunturi

logo tunturi

Tunturi is erg geliefd onder fanatieke thuissporters die zoeken naar een uitdaging. Dit fitness merk heeft namelijk een ruim aanbod aan fitnessmateriaal voor thuis. Ook verkoopt Tunturi sportapparatuur voor in de sportschool.

Allereerst heeft het merk Tunturi cardioapparatuur voor beginnende en ervaren thuissporters. Je kunt met deze cardioapparaten vetverbranding stimuleren of aan je conditie werken.

Hiernaast kun je ook krachtapparaten en gewichten van het merk Tunturi kopen. De krachtproducten van Tunturi zijn van topkwaliteit waardoor ze jaren meegaan.

Tenslotte heeft Tunturi een ruim assortiment accessoires. Deze producten zoals bidons, boks materialen en sportmatten zijn door ieder type sporter te gebruiken.
4. Body Solid

logo body solid

Body Solid is een merk dat allereerst bekend staat om hun uitgebreide krachtstations. Met deze krachtapparaten kun je je hele lichaam effectief trainen. Ook heeft Body Solid kleine krachtstations die je thuis kunt gebruiken.

Verder kunnen ook cardiosporters producten van Body Solid gebruiken. De cardioapparaten van dit merk zijn geoptimaliseerd voor intensieve trainingen. Hierdoor kun je thuis of in de sportschool effectief aan je conditie werken.

Body Solid verkoopt tenslotte ook losse gewichten en bijbehorende opbergrekken. Hierdoor kun je je lichaam ook met bijvoorbeeld dumbbells en kettlebells van Body Solid trainen. Werk dus effectief aan je droomlijf met Body Solid!
5. Focus Fitness

logo focus fitness

Een ander populair merk is Focus Fitness, een Nederlands merk met een ruim assortiment fitnessproducten. Focus Fitness staat vooral bekend om hun apparatuur voor thuissporters. Deze fitnessmaterialen voor thuis worden namelijk door veel sporters gekocht.

Allereerst kunnen cardiosporters kiezen uit veel verschillende cardioapparaten van Focus Fitness. Zo kun je onder andere crosstrainers, hardloopbanden en airbikes kopen van dit merk.

Verder heeft Focus Fitness kleine en grote krachtstations voor fanatieke krachtsporters die vanuit huis trainen. Focus Fitness heeft bijvoorbeeld krachtapparaten die specifieke spiergroepen effectief trainen.

Alle fitness apparaten van Focus Fitness zijn tenslotte optimaal afgesteld om thuis te kunnen gebruiken.
6. Kettler

logo Kettler sport

Kettler is een merk dat zich voornamelijk richt op cardiosporters. Het aanbod aan cardioapparaten van dit merk is namelijk zeer uitgebreid. Overigens heeft Kettler ook een aantal krachtapparaten in het assortiment.

Allereerst biedt Kettler cardioapparatuur aan voor professionele sporters en sportscholen. De professionele apparatuur van Kettler is namelijk geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

Ook thuissporters kunnen de cardioapparaten van Kettler gebruiken. De apparaten zijn namelijk erg gebruiksvriendelijk en uitdagend genoeg voor beginners en ervaren sporters.

Tenslotte is de krachtapparatuur van Kettler geschikt voor ieder type krachtsporter. Met de krachtstations van Kettler kun je je hele bovenlichaam namelijk effectief trainen.
7. FitBike

FitBike fitnessapparaten

FitBike is een merk dat zich voornamelijk richt op het maken van hometrainers en spinningbikes. Ook heeft FitBike airbikes in het assortiment voor sporters die écht een uitdaging zoeken.

Allereest zijn de hometrainers van FitBike geschikt voor elk type fietser. Van beginners tot ervaren professionals, voor iedere sporter heeft FitBike een hometrainer in het assortiment.

Verder zijn de spinfietsen van FitBike een geweldige manier om uitdagend te trainen. Zelfs in sportscholen worden de spinningbikes van FitBike regelmatig gebruikt.

Tenslotte kun je ook kiezen voor een airbike van FitBike. Deze geruisloze, maar uitdagende fiets met luchtweerstand is ideaal voor fanatieke thuissporters.
8. Toorx

logo toorx

Toorx is een fitnessmerk met verschillende uitdagende apparaten in het assortiment. Voor iedere sporter heeft Toorx voldoende keuze om uitdagend te kunnen trainen.

Allereerst heeft Toorx een ruim assortiment losse gewichten van topkwaliteit. Deze gewichten zoals dumbbells en halterschijven zijn allereerst gemaakt van stootvast materiaal. Hierdoor gaan de gewichten van Toorx jarenlang mee.

Ook kracht- en cardiosporters hebben genoeg te kiezen uit het assortiment van Toorx. Vooral de krachtapparaten van dit fitness merk zijn van topkwaliteit. De cardioapparatuur is daarnaast zeer geschikt om thuis mee te trainen.

Tenslotte heeft Toorx een ruim assortiment aan fitnessaccessoires zoals balance boards en fitnessmatten.
9. Lifemaxx

logo lifemaxx

Lifemaxx is één van de grootste aanbieders van fitnessapparaten in Nederlandse sportscholen. Vooral de losse gewichten van dit merk kun je in veel sportscholen terugvinden.

Naast losse gewichten heeft Lifemaxx ook krachtstations. Deze krachtapparaten zijn ideaal om in de sportschool te gebruiken om je lichaam te trainen. Veel krachtsporters verwerken dan ook oefeningen met Lifemaxx apparaten in hun workout.

Verder bevat het assortiment van Lifemaxx een ruim aanbod aan cardioapparaten. Deze apparaten zijn thuis en in de sportschool te gebruiken. De professionele kwaliteit zorgt ervoor dat de cardioapparaten jaren mee gaan.
10. Corength

logo corength

Corength is het krachttrainingsmerk van Decathlon dat zich richt op crossfitters en krachtsporters. Het aanbod aan benodigdheden voor krachtsporters bij Corength is zeer uitgebreid.

Allereerst kun je alles wat je als crossfitter nodig hebt van het merk Corength kopen. Van losse schijven, dumbbells tot halterstangen, Corength heeft het allemaal.

Ook kun je fitnessmateriaal zoals fitnessbankjes en optrekstangen kopen van Corength. Deze fitnessmaterialen zijn ideaal als je thuis aan je sportlichaam wilt kunnen werken.

Tenslotte heeft Corength ook losse accessoires die je krachttraining kunnen ondersteunen. Zo kun je dipping belts, deadlift accessoires en shakebekers kopen van het merk Corength.