Fitness Seller: Review, Aanbod & Ervaringen (2024)

Ben je van plan om iets te kopen bij Fitness Seller? Dan wil je natuurlijk weten wat voor bedrijf dit is. Ook is het belangrijk om te weten of Fitness-Seller een bedrijf is dat kwaliteitsproducten verkoopt.

Daarom heb ik onderzoek gedaan naar deze online sportwinkel. 

Hierbij is er allereerst rekening gehouden met reviews en beoordelingen van gebruikers van Fitness Seller. Ook heb ik gekeken naar het aanbod van fitness-seller.nl en de kwaliteit van de producten.

Zo weet jij na het lezen van dit artikel of Fitness-seller iets voor jou is!

Over Fitness Seller

fitness seller logo

Fitness-seller.nl is een online fitnesswinkel die sinds 2007 verschillende sportproducten verkoopt.

Bij Fitness Seller kun je verschillende professionele fitnessproducten en sporttoestellen kopen. Veel ervaren sporters en sportatleten maken jaarlijks gebruik van deze online sportwinkel.

Fitness-seller richt zich voornamelijk op de verkoop van materialen voor krachttraining. Bij fitness-seller.nl kun je ook groot krachtmateriaal kopen, zoals squat racks en kabelmachines. 

Fitness Seller is verder de enige sportwinkel in Nederland die het merk ATX verkoopt. ATX is het meest vooraanstaande merk als het gaat om groot krachtmateriaal.

Het aanbod van Fitness Seller

Het aanbod van fitness-seller.nl is dus enorm. Ze verkopen dus hoogwaardige professionele sportproducten waar elke sporter baat bij heeft. 

De verschillende sportproducten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. Hieronder vind je een beknopt overzicht van de meest populaire categorieën op fitness-seller.nl.

Krachtapparatuur

atx powerrack

Allereerst is Fitness Seller sinds jaar en dag de populairste aanbieder van kwalitatief krachtapparatuur.

Het aanbod varieert van losse sportonderdelen zoals barbell houders tot volledige professionele constructies zoals kabelstations.

Het krachtmateriaal van Fitness Seller wordt verder gezien als het meest betrouwbare beschikbare aanbod.

Vooral het merk ATX is een populair merk op fitness-seller.nl. De producten van dit merk worden dagelijks door professionals en beginners gekocht.

Tenslotte kun je bij Fitness Seller ook vloeren kopen die speciaal voor sporttoestellen zijn gemaakt. Deze onderlegtegels en rubber matten kun je naadloos aan elkaar verbinden. Zo kun je eenvoudig een veilige en comfortabele omgeving creëren voor elk soort oefening.
Halters en gewichten

atx_half_rack_hrx-810

Fitness-seller heeft ook een ruim aanbod aan halters en gewichten. Deze halters en gewichten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor bicep, tricep en schouderoefeningen.

Deze fitnessproducten zijn ideaal om thuis of in de sportschool te gebruiken.

Naast halters en gewichten kun je bij Fitness Seller ook accessoires voor deze producten kopen. Zo kun je bijvoorbeeld opbergrekken, loading pins en ophangbeugels voor halterstangen kopen. 

Alle halters, gewichten en accessoires zijn overigens bruikbaar voor professionele atleten. Ook verkoopt Fitness Seller halters en gewichten voor thuisgebruik.
Trainingsmateriaal

fitness seller premium kettle bells

Het trainingsmateriaal van Fitness Seller kan jou helpen je workout gevarieerd te houden. Dankzij materialen zoals kettlebells en opdruksteunen kun je thuis en in de sportschool gevarieerd trainen.

Fitness-seller.nl maakt bij de trainingsmaterialen onderscheid tussen professionele en semi professionele producten. Ook kun je bij Fitness Seller specifiek producten voor thuisgebruik aanschaffen.

Tenslotte kun je het trainingsmateriaal van Fitness Seller in verschillende prijsklassen kopen. Op die manier kan iedere sporter kwalitatieve producten kopen om mee te trainen.
Cardio apparaten

fitness seller ATX cross runner

Naast kracht is cardio natuurlijk erg belangrijk, dit weten ze bij Fitness Seller ook. Daarom verkoopt deze online sportwinkel verschillende cardio apparaten voor professioneel gebruik en thuisgebruik.

Zo verkoopt fitness-seller.nl bijvoorbeeld verschillende soorten crosstrainers. Deze crosstrainers kun je in verschillende prijsklassen kopen.

Zo kunnen professionals en vrijetijdssporters bij Fitness Seller crosstrainers kopen die aan hun eisen voldoen.

Ook verkoopt deze online sportwinkel skitrainers. Dit is een bijzonder sportproduct dat je bij weinig andere sportwinkels zult vinden. Fitness-seller verkoopt verschillende skitrainers voor elk type sporter.

Het aanbod aan cardio apparaten is te uitgebreid om alle producten uitgebreid te kunnen benoemen.

Deze lijst van cardio apparaten kun je (onder andere) bij fitness-seller.nl kopen:
Vechtsport

fitness seller brixx bokszak junior

Tenslotte is Fitness Seller een populaire aanbieder van producten die voor vechtsport zijn gemaakt. De producten zijn erg gevarieerd, van bokszakken tot stootkussens en handschoenen.

Professionele vechters willen natuurlijk gebruik maken van hoogwaardige producten. Fitness Seller is aanbieder van vechtsportproducten die hoog staan aangeschreven.

Dit is een beknopt lijstje van de vechtsportproducten van Fitness Seller:

  • MMA handschoenen
  • Bokszakken
  • Bokspalen
  • Speedballen
  • Handpads
  • Kruisbescherming 
  • Bevestigingsaccessoires
Hoe is de kwaliteit van de producten?

Uiteraard is een goede kwaliteit erg belangrijk als je sportproducten koopt. Producten van hoge kwaliteit verkleinen namelijk de kans op vervelende blessures.

Ook maken kwalitatieve producten jouw sportervaring gewoon een stuk leuker en comfortabeler! Gelukkig biedt Fitness Seller alleen producten aan van hoge kwaliteit.

Dit geldt overigens niet alleen voor de materialen die voor professioneel gebruik zijn gemaakt. Ook de producten voor thuisgebruik zijn van enorm hoge kwaliteit.

Is Fitness Seller betrouwbaar?

ATX gewichthef accessoires

Fitness-seller.nl is onder sporters al sinds 2007 een populaire online sportwinkel. Daarnaast zijn de producten over het algemeen van zeer goede kwaliteit.

Dit maakt fitness-seller een zeer betrouwbare winkel om sportmateriaal te kopen.

Wat deze online sportwinkel ook betrouwbaar maakt, is dat veel producten IPF gekeurd zijn. IPF staat voor ‘International Powerlifting Federation’. 

De IPF keurt sportmaterialen op onder andere kwaliteit en professionaliteit. IPF gekeurde producten worden namelijk tijdens professionele wedstrijden gebruikt.

Garanties op de sportproducten

De producten van Fitness Seller zijn dus, evenals het bedrijf, zeer betrouwbaar. Dat betekent natuurlijk niet dat er weleens een defect product wordt geleverd. Gelukkig kun je bij fitness-seller vrij eenvoudig gebruik maken van verschillende garanties.

Allereerst heb je altijd 30 dagen de tijd om een product te proberen. Tijdens deze bedenktijd kun je producten eventueel terugsturen zonder daarvoor te betalen. 

Verder hebben alle producten een duidelijk aangegeven garantietijd. Zolang deze tijd niet is verstreken en je product kapot gaat krijg je een nieuw product.

Een betrouwbare aanbieder van sportartikelen voor sportscholen

Sportscholen maken graag gebruik van Fitness Seller om hun sportmateriaal te kopen. Het grote aanbod aan kwalitatieve sportapparaten geeft jouw sportschool een professionele uitstraling

De IPF gekeurde krachtmaterialen zorgen daarnaast voor een betrouwbaar en uitdagend krachthonk in de sportschool.

Powerlifters en andere krachtsporters kunnen dankzij fitness-seller gebruik maken van professioneel trainingsmateriaal in jouw sportschool.

Tenslotte kunnen sportscholen fitnessartikelen kopen die zij zelf hebben ontworpen. Zet bijvoorbeeld de naam of het logo van je sportschool op de schijven en dumbbells. Ook kun je schijven en gewichten kopen in je eigen ontworpen kleuren en designs.

Ervaringen & Reviews van klanten

fitness seller ervaringen

Dat fitness-seller.nl betrouwbaar is blijkt ook uit de ervaringen en reviews van kopers.

De website staat vol met overwegend positieve reviews over het bedrijf. Ook de producten van Fitness Seller worden over het algemeen erg positief beoordeeld.

De reviews zijn duidelijk onderverdeeld in beoordelingen over de website, de producten en het klantencontact.

Algehele ervaringen van fitness-seller.nl

Allereerst wordt de overzichtelijke opzet van de website enorm gewaardeerd. Het duidelijke onderscheid tussen verschillende producten maakt het erg prettig om de website te gebruiken.

Verder kun je op de website voldoende informatie vinden over de verschillende producten en categorieën. Gebruikers zijn erg te spreken over de manier waarop producten worden uitgelicht en aangeboden.

Ook kun je op de website eenvoudig meer vinden over het bedrijf Fitness Seller. Reviewers die eerst wilden weten wat voor bedrijf fitness-seller.nl is konden deze informatie makkelijk vinden. Ook vinden gebruikers de informatie over Fitness Seller duidelijk en inspirerend

Tenslotte kun je op de website van Fitness Seller meer dan 3500 productreviews vinden. Er is dus genoeg informatie te vinden over de kwaliteit van de producten.

Gelukkig zijn veruit de meeste productreviews op fitness-seller.nl erg positief.

De klantenservice en de verzending

Ook de manier waarop Fitness Seller met klanten omgaat wordt positief ontvangen. Van verzending tot eventuele retourzendingen, er zijn genoeg reviews over te vinden.

Laten we beginnen met de snelheid van de verzending. Fitness Seller is erg duidelijk over de verzending van een bestelling, wat kopers erg waarderen.

Hoe groter het product dat je bestelt, hoe langer het kan duren. Toch ontvangen de meeste kopers hun producten binnen een week.

De snelle verzending, zeker bij grote producten en bestellingen, wordt erg gewaardeerd. Klanten spreken van een duidelijk en snel contact met Fitness Seller na een geplaatste bestelling. Ook als een verzending vertraagd is krijg je dit meteen te horen.

Verder heeft Fitness Seller een prettige klantenservice. Gebruikers schrijven in hun reviews over de vriendelijke en duidelijke afhandeling van hun vragen. Volgens hen werken er bij de klantenservice mensen die verstand hebben van fitness en fitnessproducten.

De Showroom van Fitness Seller

Fitness Seller heeft ook een showroom waar je verschillende producten fysiek kunt testen. In deze showroom kun je langsgaan en verschillende experts je vragen over de producten stellen.

Daarnaast staan de experts van fitness-seller voor je klaar om je persoonlijk advies te bieden.

De showroom en het afhaalmagazijn van fitness-seller vind je in Sittard, wat in Limburg ligt. Met de auto kun je deze locatie erg makkelijk bereiken vanaf de snelweg. 

Overigens kun je de showroom van fitness-seller.nl ook eenvoudig met het openbaar vervoer bereiken. Vanaf het station ben je binnen 10 minuten bij de showroom. Hiervoor moet je nog wel een paar minuten in de bus zitten.

Alternatieven voor Fitness Seller

Je kunt ook een aantal alternatieve winkels bezoeken om je sportspullen te kopen. Deze fitnesswinkels hebben elk een ruim aanbod aan verschillende sportartikelen.

Hieronder vind je een lijstje met een aantal alternatieve online sportwinkels:

Conclusie: wel of niet bestellen bij Fitness Seller?

Dat fitness-seller.nl een populaire winkel is onder sporters kunnen we in ieder geval vaststellen.

Ook de kwaliteit van de sportartikelen op de website zijn erg goed. Daarnaast zijn de reviews en beoordelingen van kopers enorm positief.

Daarom kan ik iedereen aanraden om naar Fitness Seller te gaan als je sportproducten nodig hebt. Of het nu gaat om kleine of uitgebreide aankopen, fitness-seller heeft topproducten voor iedere sporter.

Ook sportscholen zullen niet worden teleurgesteld door de producten van Fitness Seller. Het enorme aanbod aan sportapparaten en accessoires zorgt voor een professionele uitstraling van jouw sportschool.