Dit zijn de beste fitness winkels in 2024

Ben je op zoek naar een fitnesswinkel om je sportspullen bij te kopen? Dan wil je dit natuurlijk doen bij een fitness winkel die hoog staat aangeschreven.

Daarom heb ik voor jou de top 11 fitness winkels samengesteld. Deze lijst is samengesteld aan de hand van de kwaliteit en de mening van andere gebruikers. Ook is er gekeken naar de betrouwbaarheid van de producten en de klantenservice.

Deze fitness winkels kun jij dus met een gerust hart bezoeken voor al jouw sportspullen!

De top 11 fitnesswinkels

Het samenstellen van de 11 beste fitness winkels was geen makkelijke taak. Gelukkig is er online genoeg te vinden over deze fitness webshops.

Lees snel verder om te zien welke fitnesswinkels in Nederland het beste zijn voor je volgende sport-aankopen!

1. Fitwinkel

logo fitwinkel

Laten we beginnen met de terechte nummer 1. Fitwinkel.nl is volgens velen de beste fitnesswinkel die er is. Fitwinkel heeft namelijk een ruim aanbod aan sportartikelen die je kunt kopen.

Allereerst kun je bij Fitwinkel enorm veel cardio- en krachtapparaten kopen. Deze apparaten zijn geschikt voor thuisgebruik en in professionele ruimtes zoals sportscholen.

Verder verkoopt Fitwinkel ook kleine sportartikelen. Zo kun je er verschillende losse gewichten van topkwaliteit kopen. Ook sportaccessoires zoals yogamatten of bokszakken kun je bij Fitwinkel kopen.

Shop je liever in een echte winkel? Je kunt bij Fitwinkel ook langsgaan in één van hun fysieke winkels.
2. Betersport

logo betersport

Ook Betersport.nl wordt gezien als één van de beste fitness winkels die er zijn. Zij zijn nét niet de beste, al scheelt het weinig.

Deze online fitness winkel verkoopt allereerst cardioapparatuur van topkwaliteit. De roeimachines, hardloopbanden en crosstrainers worden bijvoorbeeld ook door professionals gebruikt.

Verder verkoopt Betersport prachtige krachtapparaten voor thuis en in de sportschool. Het ruime aanbod aan kleine en grote krachtapparaten zorgt dat elke krachtsporter gevarieerd kan trainen. Veel krachtapparatuur voldoet daarnaast aan professionele kwaliteitseisen.

Tenslotte verkoopt Betersport ook halters en gewichten. De gewichten zoals dumbbells en kettlebells zijn zeer stevig en gemaakt voor jarenlang gebruik.
3. Decathlon

logo decathlon

Decathlon is voor de gewone sporter waarschijnlijk een zeer bekende fitnesswinkel. Ook voor ervaren sporters is deze winkel echter zeer geschikt om je sportspullen te kopen. Om die reden staat deze fitnesswinkel zo hoog in de lijst.

Allereerst verkoopt Decathlon een ruim aanbod aan mooie sportkleding. Van trainingsshirts en zweetbandjes tot afgemeten sportschoenen, deze fitness winkel heeft het allemaal. Decathlon verkoopt zelfs sportkleding dat ook door professionals wordt gebruikt.

Verder kun je bij deze fitness winkel ook sportvoeding kopen. Deze voeding helpt sportieve mensen om hun lichaam in balans te houden. Hierdoor zul je alleen maar betere resultaten neerzetten!
4. Gorilla Sports

logo gorilla sports

Ben je op zoek naar een fitnesswinkel die zich richt op fanatieke sportievelingen? Dan is Gorilla Sports de fitness winkel voor jou. Bij deze online sportwinkel koop je namelijk een ruim assortiment aan sportproducten voor thuisgebruik.

Allereerst kun je bij Gorilla Sports verschillende krachtstations en cardioapparaten kopen. Deze fitnessapparaten zijn professioneel getest en voldoen aan de belangrijkste kwaliteitseisen. Hierdoor kun jij zorgeloos thuis aan de slag met deze fitnessartikelen.

Verder kun je bij Gorilla Sports ook losse gewichten kopen. Deze gewichten zijn van duurzaam en stootvast materiaal gemaakt. Hierdoor gaan de gewichten zoals dumbbells en halterschijven probleemloos jarenlang mee.
5. Fitnesskoerier

logo fitnesskoerier

Ben je op zoek naar professionele fitnessartikelen die je voor een goede prijs kunt kopen? Dan is Fitnesskoerier een goede fitnesswinkel om je spullen te kopen. Deze online fitness winkel verkoopt namelijk alleen sportproducten van professionele kwaliteit.

Allereerst kun je bij Fitnesskoerier verschillende professionele krachtstations kopen. Met deze krachtapparaten kun je je hele lichaam effectief trainen.

Ook verschillende soorten cardioapparatuur kun je bij Fitnesskoerier kopen. De apparaten zoals roeimachines en crosstrainers zijn stuk voor stuk van professionele kwaliteit.

Tenslotte verkoopt Fitnesskoerier ook fitnessartikelen voor fanatieke crossfitters. Zo kun je producten zoals plyo boxes en gymringen kopen bij Fitnesskoerier.
6. Fitness Seller

fitness seller logo

Fitness Seller is één van de beste fitnesswinkels voor powerlifters. In deze fitnesswinkel kun je namelijk IPF gecertificeerde powerliftartikelen kopen. Overigens kunnen ook andere kracht- en cardiosporters hun fitnessspullen bij Fitness Seller kopen.

Allereerst verkoopt Fitness Seller halterschijven, halterstangen en krachtapparaten voor powerlifters. De producten voldoen aan de kwaliteit die nodig is voor professionele wedstrijden. Zelfs Olympische sporters kunnen deze krachtapparatuur gebruiken.

Verder verkoopt Fitness Seller cardiotoestellen voor thuis en in sportcentra. De cardiotoestellen voldoen namelijk aan de eisen om ook in sportscholen gebruikt te mogen worden.

Tenslotte kun je bij Fitness Seller ook trainingsaccessoires zoals weerstandsbanden en drinkbekers kopen.
7. FitnessKing.be

fitnessking

Op naar onze zuiderburen. In België zit Fitnessking gevestigd, met een ruim aanbod aan fitnessmaterialen en een eigen showroom in Dendermonde.

Je moet er misschien wel even een stukje voor rijden, maar wij beloven je dat dit de moeite waard is.

Bij Fitnessking vind je een ruim aanbod aan cardioapparatuur, krachttraining materialen en andere fitness accessoires.

Wat ook in het voordeel spreekt van deze winkel, is het uitgebreide outlet aanbod. Dit zijn vaak showroom modellen, die je voor een mega scherpe prijs kunt aanschaffen.

De toegewijde medewerkers staan klaar om deskundig advies te geven en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jou!
8. Fitness24

Fitness24 logo

Fitness24 is een mooie online fitnesswinkel met een ruim assortiment aan sportspullen. Voor ieder type sporter zijn er producten te verkrijgen in deze fitness winkel. Ook kun je een fysiek bezoek brengen aan de showroom van Fitness24.

Allereerst verkoopt Fitness24 verschillende cardioapparaten die je thuis kunt gebruiken. Sommige van deze apparaten zijn zelfs in de sportschool te gebruiken. De apparaten zoals roeimachines en hardloopbanden maken jouw cardiotraining gegarandeerd uitdagend.

Verder kun je ook krachtapparatuur en losse gewichten kopen bij Fitness24. Krachtsporters kunnen hun trainingsniveau dus flink verbeteren met de krachtartikelen van Fitness24.

Tenslotte verkoopt Fitness24 ook verschillende soorten sportvoeding.
9. Fitnessdelivery

Fitnessdelivery logo

Ook Fitnessdelivery.nl is een betrouwbare online fitnesswinkel waar je sportproducten koopt van goede kwaliteit. Niet voor niets staat deze fitness winkel zo goed aangeschreven bij thuissporters.

Allereerst verkoopt Fitnessdelivery mooie fitnesstoestellen voor de fanatieke thuissporter. Overigens kun je de fitnessapparaten ook probleemloos in een sportschool neerzetten. De krachtapparaten van Fitnessdelivery zijn namelijk van topkwaliteit.

Verder verkoopt Fitnessdelivery een ruim aanbod aan cardioapparaten. Met deze apparaten kun je vanuit huis effectief werken aan een betere conditie. Hierbij kun je kiezen uit apparaten zoals hometrainers, loopbanden en roeitrainers.

Tenslotte kun je bij Fitnessdelivery ook kleine fitnessproducten zoals gewichten, shakebekers en weerstandsbanden kopen.
10. Bol.com

logo bol com

Het mag dan geen officiële sportwinkel zijn, de fitnessafdeling van Bol.com is alsnog erg goed. Bij deze webshop kun je namelijk sportproducten kopen van professionele aanbieders.

Zo verkoopt Bol.com alle soorten sportvoeding die je maar kunt bedenken. Bekende namen zoals XXL Nutrition en Lucovitaal verkopen hun voedingssupplementen bij Bol.com. Voor een gebalanceerd sportdieet kun je dus probleemloos bij deze winkel terecht.

Ook fitnessapparaten voor kracht- en cardiosporters koop je bij Bol.com. Op die manier kun jij je gezonde leefstijl gewoon vanuit huis een boost geven.

Let bij Bol.com wel op de aanbieder, omdat niet alle producten door professionals worden aangeboden.
11. Fitshop

logo fitshop

Fitshop is een fitness winkel met een ruim online aanbod. Ook heeft deze fitnesswinkel meer dan 60 fysieke locaties in heel Europa. Het is dus zeker niet de minste fitnesswinkel om sportproducten te kopen.

Allereerst verkoopt Fitshop verschillende halters en gewichten van topkwaliteit. Deze losse gewichten zoals Dumbbells en halterstangen zijn ideaal om thuis te gebruiken.

Verder verkoopt Fitshop krachtstations die je in je homegym kunt gebruiken. Met deze krachtapparatuur kun jij je hele lichaam effectief trainen vanuit huis.

Tenslotte kun je ook cardioapparaten voor in huis kopen bij Fitshop. Vooral de crosstrainers en hardloopbanden van Fitshop zijn erg populair.
Wat maakt een fitness winkel betrouwbaar?

Er zijn dus nogal wat fitness winkels waar je zonder problemen je sportspullen kunt kopen. Maar wat maakt een fitnesswinkel eigenlijk betrouwbaar? Dat lees je hieronder.

Prettige service

snelle bezorging

Elke goede koopervaring begint bij een prettige service, zo ook bij fitnesswinkels. Een goede klantenservice zorgt namelijk dat je met een gerust gevoel je producten koopt. Als je vragen hebt over een fitnessproduct wil je dat die zo goed mogelijk worden beantwoord.

Verder wil je dat je product na aankoop snel in huis is. Ook dit is een stukje service wat een winkel betrouwbaarder maakt. Duurt de verzending toch wat langer? Dan wil je daarvan op de hoogte worden gehouden.

Alle winkels uit de lijst hierboven bieden gelukkig een snelle en betrouwbare service aan.

Goede producten

Ook goede producten maken een winkel betrouwbaar. Lees je online veel klachten over de kwaliteit? Dan is de kans groot dat de fitness winkel niet heel betrouwbaar is.

Daarom is het belangrijk dat producten die een fitnesswinkel verkoopt, voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. De winkel moet aan de klanten duidelijk maken dat de producten van goede kwaliteit zijn.

De fitnesswinkels uit dit artikel verkopen gelukkig allemaal producten van goede kwaliteit. Heb je toch een product ontvangen dat niet goed werkt? Dan kun je via de klantenservice eenvoudig afspraken maken om een nieuw product te ontvangen.

Positieve reviews

product reviews lezen

Misschien wel het belangrijkste is dat een fitnesswinkel voldoende positieve reviews krijgt. De ervaring van andere gebruikers bepaalt namelijk hoe betrouwbaar een winkel echt is.

Gelukkig krijgen de fitness winkels uit dit artikel allemaal een hele hoge beoordeling van gebruikers. Je kunt je sportspullen dus zonder problemen bij een fitness winkel uit deze lijst kopen!