Fitness24: Review, Aanbod & Ervaringen (2024)

Ben jij van plan om sportartikelen bij Fitness24 te kopen? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Fitness24. Ook lees je meer over het aanbod aan sportartikelen die je hier kunt kopen.

Verder worden de ervaringen van andere gebruikers uitgelicht. Hierbij wordt de betrouwbaarheid van Fitness24 ook beoordeeld.

Zo weet jij na dit artikel of je je sportspullen bij Fitness24 moet bestellen.

Fitness24 – Een introductie

Fitness24 logo

Fitness24 is een website die is opgericht door Mark van der Sanden. In 2001 is hij begonnen met het verkopen van fitnessapparatuur op verschillende websites.

Mark van der Sanden is een triatleet, waardoor hij veel kennis heeft van sport. Ook is hij veel bezig met fitness, waardoor zijn kennis over fitnessproducten erg uitgebreid is.

Mark vindt het erg belangrijk dat de mensen achter Fitness24 verstand van zaken hebben. Dit is terug te zien in de manier waarop Fitness24 wordt gerund.

Fitness24 levert niet alleen fitnessproducten in Nederland. Ook in België en Duitsland is Fitness24 een grote speler.

Het aanbod van Fitness24

Fitness24 heeft een ruim aanbod aan fitnessproducten die je kunt kopen. Hierdoor zijn er voor ieder type sporters genoeg producten te vinden in deze online sportwinkel.

Het aanbod van Fitness24 is zo groot, dat we moeilijk alles kunnen behandelen. Daarom vind je hieronder een overzicht van de meest verkochte sportproducten op Fitness24.nl.

Krachtapparaten

krachttraining materiaal

Allereerst heeft Fitness24 een ruim aanbod aan krachtapparatuur. Deze fitnesstoestellen zijn bijvoorbeeld ideaal voor in je home gym of sportschool. De krachtapparaten voldoen namelijk aan de eisen om in een sportschool gebruikt te kunnen worden.

Fitness24 verkoopt bijvoorbeeld halterbankjes. Deze bankjes kun je bijvoorbeeld gebruiken om oefeningen met losse gewichten te doen. Iedere sportschool heeft wel een aantal van deze halterbankjes staan. Ook zijn ze makkelijk om thuis neer te zetten.

Ook verkoopt Fitness24 grote krachtapparaten zoals cable stations en squat racks. Deze krachtapparaten zijn vooral bedoeld voor grote ruimtes zoals sportscholen. Deze grote krachtapparaten zul je niet zo snel in huis neerzetten.
Cardioapparaten

hometrainer vetverbranding

Hou je van cardiotrainingen? Ook dan zit je bij Fitness24 aan het goede adres. Zij verkopen namelijk verschillende cardio apparaten voor vetverbranding die je thuis en in de sportschool kunt neerzetten.

De cardioapparaten van Fitness24 voldoen aan de keurmerken om in de sportschool gebruikt te kunnen worden. Ook kunnen sommige cardioapparaten professioneel worden gebruikt.

Zo verkoopt Fitness24 de standaard cardioapparaten zoals hardloopbanden en crosstrainers. Ook hometrainers kun je bij Fitness24 kopen.

Ook verkoopt Fitness24 unieke cardioapparaten zoals armfietsers en steppers. Deze apparaten worden ook veel gebruikt door mensen die aan het revalideren zijn.
Halters en gewichten

tunturi halterset

Geen enkele krachttraining is compleet zonder halters en gewichten. Gelukkig weten ze dit bij Fitness24 ook. In hun assortiment vind je verschillende soorten gewichten met professionele afmetingen en materialen.

Zo kun je bij Fitness24 olympische gewichthefplaten kopen. Deze schijven zijn bijvoorbeeld ideaal als je op hoog niveau wilt kunnen squatten en deadliften. Daarnaast kun je de schijven gebruiken tijdens het bankdrukken.

Ook verkoopt Fitness24 dumbbells in verschillende hoge en lage gewichten. De dumbbells van Fitness24 zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor gaan de dumbbells gemakkelijk jarenlang mee.
Trainingsaccessoires

proteïneshake

Om je trainingen te voorzien van extra kwaliteit verkoopt Fitness24 ook trainingsaccessoires. Deze accessoires helpen jou bij het verbeteren van je trainingservaring.

Zo verkoopt Fitness24 bidons en shakebekers die je tijdens het sporten kunt gebruiken. Je kunt hier bijvoorbeeld je water of je eiwitshake in bewaren.

Ook verkoopt Fitness24 kleine sportaccessoires zoals weerstandsbanden en elastieken. Deze accessoires helpen jou bij het verzwaren of juist verlichten van een oefening. Ook kun je de elastieken gebruiken voor rek- en strekoefeningen.
De kwaliteit van de producten van Fitness24

Fitness24 stelt hoge eisen aan de leveranciers van hun sportproducten. Op die manier zorgen zij ervoor dat elke verkocht product van goede kwaliteit is.

Zo maakt Fitness24 gebruik van een aantal professionele fitnessleveranciers. Deze leveranciers leveren bijvoorbeeld fitnessproducten die ook door professionals worden gebruikt.

Ook voldoen veel fitnessproducten aan olympische kwaliteitseisen zoals de juiste lengte van een halterstang. Veel schijven en gewichten voldoen aan de kwaliteitseisen die aan de afmetingen worden gesteld.

Tenslotte zorgt Fitness24 ervoor dat alle producten die zij verkopen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor gaan de fitnessartikelen jarenlang mee zonder stuk te gaan.

Mocht er toch iets niet kloppen of snel stukgaan? Fitness24 helpt je in dat geval graag aan nieuwe en betere spullen.

Is Fitness24 betrouwbaar? Beoordelingen & Ervaringen van klanten

De betrouwbaarheid van Fitness24 wordt door veel klanten beaamd. Online zijn talloze reviews te vinden die erg te spreken zijn over Fitness24.

Zo zijn er op Trustpilot meer dan 900 reviews geplaatst met een enorm hoge score. Ook op Fitness24.nl zijn honderden positieve reviews van gebruikers te vinden.

Fitness24 is dus een erg betrouwbare website te noemen. Niet voor niets wordt de online winkel jaarlijks door duizenden mensen gebruikt.

Voordelen en Nadelen van Fitness24 op een rijtje

Fitness24 ervaringen

Het is erg belangrijk dat de voordelen en nadelen van Fitness24 worden besproken. Op die manier kun je namelijk een goed oordeel geven over het bedrijf.

Hieronder vind je een overzicht van de voordelen en nadelen van Fitness24.

De voordelen van Fitness24

Allereerst is Fitness24 een bedrijf met een prettige klantenservice. De mensen van Fitness24 helpen je graag en doen dit zo snel mogelijk. Voor iedere vraag kun je bij de klantenservice terecht, blijkt ook uit de reviews online.

Verder verkoopt Fitness24 gewoon erg veel sportartikelen van topkwaliteit. Veel gebruikers zijn enorm te spreken over de kwaliteit van de producten. Sommige producten lijken na jarenlang gebruik nog zo goed als nieuw.

Tenslotte is de levering van de producten sneller dan je zou denken. Kleine fitnessartikelen zijn binnen een dag al binnen. Ook grote fitnessartikelen worden binnen een redelijk snelle tijd geleverd. Grote fitnessapparaten worden meestal binnen een week geleverd.

De nadelen van Fitness24

Fitness24 is een betrouwbaar bedrijf met weinig nadelen.

Een nadeel zou kunnen zijn dat het naleveren van losse onderdelen soms wat lang duurt. De onderdelen van bijvoorbeeld fitnessapparaten zijn namelijk niet standaard op voorraad. Mocht er dus iets stuk gaan moet je wat geduld hebben voordat je spullen binnen zijn.

Verder is het jammer dat Fitness24 slechts één fysieke locatie heeft. Uiteraard is het wel logisch, gezien alles tegenwoordig online kan. Toch is fysiek winkelen voor sportproducten ook weleens leuk.

Een kijkje in de showroom van Fitness24

Fitness24 showroom

Fitness24 heeft dus één locatie waar je een deel van het assortiment kunt bekijken. Deze showroom is te vinden aan de Brabantstraat 16 in Volkel. Voor de showroom is een grote parkeerplaats waar je onbeperkt geparkeerd kunt staan.

In de showroom zijn verschillende sportproducten live te testen. Ook kun je er mooie dealtjes op de kop tikken zoals afgeprijsde showroom modellen.

Uiteraard zijn er in de showroom verschillende behulpzame medewerkers te vinden. Deze medewerkers kunnen jou helpen met alle vragen die je hebt. Ook geven zij passende adviezen die aansluiten bij jouw wensen.

Alternatieve aanbieders van fitnessartikelen

Er zijn uiteraard ook alternatieve aanbieders van Fitness24 waar jij fitnessartikelen kunt kopen.

Hieronder vind je een lijstje van de beste alternatieven voor Fitness24:

Fitness24 wel of niet gebruiken? Conclusie

Fitness24 is een mooie online winkel waar veel mensen graag gebruik van maken. De kwaliteit van de producten is goed en de spullen worden snel geleverd.

Voor iedere sporter is er bij Fitness24 gegarandeerd passende fitnessapparatuur te vinden. Wil je dus gaan kopen bij Fitness24? Dan kun je dit zonder zorgen doen.