Fitnessdelivery: Review, Aanbod & Ervaringen (2024)

Wil jij Fitnessdelivery gaan gebruiken om je sportspullen aan te schaffen? Dan is het begrijpelijk dat je eerst meer wilt weten over deze fitnessaanbieder.

In deze review vind je daarom alle informatie over Fitnessdelivery die je nodig hebt. Ook lees je meer over de ervaringen van andere gebruikers. Hierbij wordt de betrouwbaarheid van het bedrijf als leidraad gebruikt.

Na dit artikel weet jij dus of je jouw fitnessspullen bij Fitnessdelivery moet kopen.

Over Fitnessdelivery

Fitnessdelivery logo

Fitnessdelivery is een online sportwinkel waar je alle soorten fitnessproducten kunt kopen. Van voeding tot fitnessapparaten, alles kun je bij deze winkel kopen. De fitnessartikelen van Fitnessdelivery zijn door beginners en experts te gebruiken.

Naast een online webshop heeft Fitnessdelivery ook één fysieke showroom. Hier kun je het aanbod van Fitnessdelivery in het echt bekijken en testen.

Het aanbod van Fitnessdelivery

Het aanbod van Fitnessdelivery is enorm uitgebreid. Je kunt hier fitnessproducten kopen die voor elk type sporter geschikt zijn. Het is daardoor niet mogelijk om ieder product individueel uit te lichten.

Daarom vind je hieronder een beknopte omschrijving van de meest verkochte fitnessspullen op Fitnessdelivery.

Halters en gewichten

aanpasbaar_gewicht

Allereerst worden er op Fitnessdelivery enorm veel halters en gewichten verkocht. Halters en gewichten zijn namelijk de meest gebruikte fitnessmaterialen door sporters.

De halters en gewichten van Fitnessdelivery zijn van hoge kwaliteit. Sommige gewichten worden zelfs door professionele sporters gebruikt. De halters en gewichten zijn namelijk gemaakt van stevig en stootvast materiaal.

Naast losse gewichten kun je op Fitnessdelivery ook haltersets kopen. Hierdoor heb je meteen voldoende gewichten in huis om mee te trainen.

Ook voor sportscholen verkoopt Fitnessdelivery uitgebreide haltersets waarmee je je gym een professionele uitstraling geeft.
Kracht- en fitnesstoestellen

fitnessbank_multifunctioneel

Fitnessdelivery heeft ook een uitgebreid aanbod aan krachttoestellen en fitnessapparaten. Deze apparaten worden vooral door sportscholen en mensen met veel ruimte gekocht. Fitnessapparaten zijn namelijk een ideaal fitnessproduct als je veel ruimte hebt.

De fitnesstoestellen van Fitnessdelivery zijn in verschillende maten te kopen. Van sportbankjes tot uitgebreide krachttoestellen, Fitnessdelivery heeft het allemaal.

De halterbanken van Fitnessdelivery zijn erg stevig en comfortabel. Met een fitnessbankje kun je bijvoorbeeld vanuit huis met losse gewichten op een bankje trainen.

Verder verkoopt Fitnessdelivery een groot aanbod aan krachtapparatuur. Je kunt bijvoorbeeld hele cable stations kopen waarmee je talloze oefeningen kunt doen. Ook verkoopt Fitnessdelivery squat racks en bankdruksets.
Cardioapparaten

DC Athletics Club Rower 3.0 waterroeier

Wil jij aan je conditie werken? Dan heeft Fitnessdelivery een ruim aanbod aan cardio apparaten die je kunt kopen. Deze cardioapparaten kun je thuis en in de sportschool neerzetten om aan je uithoudingsvermogen te werken.

Zo kun je bij Fitnessdelivery bijvoorbeeld roeitrainers kopen om vanuit huis roeitrainingen te doen. Ook kun je hardloopapparaten, hometrainers en crosstrainers kopen om je conditie te trainen.
Boksen

optrekstang_met_bokszak

Hou jij van boksen? Fitnessdelivery heeft verschillende boksartikelen in het assortiment die jouw bokstrainingen kunnen verbeteren.

Zo kun je allereerst verschillende soorten bokshandschoenen kopen. Deze bokshandschoenen zijn in verschillende formaten te krijgen. Zo kun je handschoenen kopen die bedoeld zijn voor trainingen of daadwerkelijke bokswedstrijden.

Ook kun je bokszakken en punching bags kopen bij Fitnessdelivery. Hierdoor kun je ook vanuit huis werken aan boks technieken.
Sportvoeding

ontbijtshake

Ook sportvoeding kun je bij Fitnessdelivery kopen. Fitnessdelivery heeft namelijk een uniek en groot assortiment aan sportvoeding.

Allereerst verkoopt Fitnessdelivery sportvoeding van bekende professionele merken. Deze voeding is van goede kwaliteit en ondersteunt je lichaam tijdens en na het trainen.

Vooral de proteïne die Fitnessdelivery verkoopt is van hoge kwaliteit. Het eiwitpoeder dat Fitnessdelivery verkoopt is namelijk erg populair onder veel sporters.

Ook kun je supplementen zoals creatine en aminozuren bij Fitnessdelivery kopen. Deze supplementen zullen jouw kracht en spiergroei positief beïnvloeden.
Trainingsaccessoires

Oefeningen weerstandsbanden

Naast grote trainingsapparaten verkoopt Fitnessdelivery ook accessoires voor bij je training. Deze accessoires zijn bijvoorbeeld bruikbaar om je trainingen comfortabeler te maken.

Allereerst verkoopt Fitnessdelivery weerstandsbanden. Deze weerstandsbanden kun je gebruiken als warming up of tijdens rek en strek oefeningen. Ook gebruik je weerstandbanden om bepaalde krachtoefeningen te kunnen doen.

Verder kun je ook accessoires zoals drinkflessen en shakebekers kopen bij Fitnessdelivery. Hierdoor kun je tijdens trainingen je vochtgehalte makkelijk op peil houden.
Hoe is de kwaliteit van de producten?

De kwaliteit van de producten van Fitnessdelivery wordt goed gewaarborgd door het bedrijf. Veel sportartikelen die Fitnessdelivery verkoopt voldoen namelijk aan professionele richtlijnen.

Ook verkoopt Fitnessdelivery krachtartikelen die in sportscholen kunnen worden gebruikt. De duurzame en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de fitnessartikelen van Fitnessdelivery lang mee gaan.

Is Fitnessdelivery betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is natuurlijk belangrijk om rekening mee te houden als je ergens iets wilt bestellen.

Gelukkig is Fitnessdelivery een zeer betrouwbare aanbieder van verschillende sportartikelen. Deze sportwinkel zorgt al jaren dat sporters op een prettige manier kunnen trainen.

Daarnaast is Fitnessdelivery erg makkelijk te bereiken. Als je vragen hebt zullen zij er alles aan doen om je te helpen.

Beoordelingen & Ervaringen van klanten

Om te bepalen of Fitnessdelivery een prettige winkel is wordt er ook naar klantreviews gekeken. De beoordelingen en ervaringen van klanten zijn enorm belangrijk.

Hieronder vind je de grootste voordelen en nadelen van Fitnessdelivery volgens andere gebruikers. Ook behandelen we de mening van andere gebruikers met betrekking tot de klantenservice en verzending.

Voordelen en Nadelen van Fitnessdelivery op een rijtje

snelle bezorging

Het grootste voordeel van Fitnessdelivery is de reactiesnelheid van de medewerkers. Volgens reviews reageren de medewerkers van Fitnessdelivery namelijk heel snel op vragen. Ook geven de medewerkers passende antwoorden en adviezen op al jouw vragen.

De klantvriendelijkheid wordt erg gewaardeerd door gebruikers. Geen vraag is te gek en alles wordt zo goed mogelijk voor je geregeld.

Tenslotte is ook de bestel ervaring een groot voordeel. Klanten vinden dat zij hun bestellingen snel in huis hebben. Ook worden de bestellingen eigenlijk altijd compleet bezorgd. Je bestellingen komen meestal binnen 5 werkdagen binnen.

Het nadeel is dat Fitnessdelivery bijna helemaal online werkt. Je kunt slechts op één locatie een aantal producten live testen.

Gelukkig kun je online wel genoeg vinden over de fitnessartikelen van Fitnessdelivery. Hierdoor is het vooraf testen van een product vaak niet eens nodig.

Een bezoek aan de showroom van Fitnessdelivery

Fitnessdelivery locatie hilversum

De fysieke locatie van Fitnessdelivery bevindt zich in Hilversum. In deze showroom vind je een selectie van fitnessartikelen en cardioapparaten. Elke dag (behalve zondag) kun je van 10.00 tot 17.00 in deze showroom terecht om de fitnessproducten te bekijken.

De medewerkers in de showroom zullen je daarnaast meteen kunnen helpen met al jouw vragen. Zo kun je je sportartikelen uiteindelijk goed voorbereid bij Fitnessdelivery kopen.

Op de website van Fitnessdelivery kun je overigens vaak sterk afgeprijsde sportartikelen vinden. Zo kun je er artikelen kopen die als testproduct in de showroom hebben gestaan.

Alternatieve aanbieders van fitnessartikelen

Er zijn uiteraard ook alternatieve aanbieders waar jij fitnessartikelen kunt kopen.

Hieronder vind je een lijstje van de beste alternatieven voor Fitnessdelivery:

Fitnessdelivery wel of niet gebruiken? Conclusie

Fitnessdelivery is een online sportwinkel waar je gegarandeerd kwaliteitsspullen koopt. Ook zijn de medewerkers van Fitnessdelivery bereid om je bij al je vragen te helpen.

De producten van Fitnessdelivery worden daarnaast snel en compleet geleverd. Hierdoor kun jij meteen aan de slag met sporten als je de artikelen binnen hebt.

Al met al raad ik Fitnessdelivery dus zeker aan om je fitnessspullen bij te kopen. Je zult je trainingen gegarandeerd naar een beter niveau kunnen tillen!