Gorilla Sports: Review, Aanbod & Ervaringen (2024)

Ben jij van plan om sportspullen bij Gorilla Sports te kopen? Dan wil je natuurlijk meer weten over dit bedrijf. 

In dit artikel lees je meer over deze fitnesswinkel. Ook vind je meer informatie over de ervaringen en reviews van andere gebruikers van GorillaSports. Hierbij wordt vooral gelet op de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Na het lezen van dit artikel weet jij alles over Gorilla Sports!

Over GorillaSports

logo gorilla sports

GorillaSports is een sportwinkel die voornamelijk online sportspullen verkoopt. De winkel is opgericht in 2016 en is sindsdien erg populair onder krachtsporters.

Gorilla Sports verkoopt namelijk vooral apparatuur en materiaal voor krachttraining. Deze krachtmaterialen worden door professionele en vrijetijdssporters gebruikt.

Het aanbod van Gorilla Sports

Het aanbod aan sportproducten op GorillaSports is enorm uitgebreid. De winkel verkoopt namelijk producten voor ieder type krachtsporter. Daardoor is het onmogelijk om alle producten die de winkel verkoopt uit te lichten.

Om die reden heb ik de populairste producten van Gorilla Sports voor je uitgelicht. Zo heb jij een beknopt overzicht van welke producten deze online sportwinkel allemaal verkoopt.

Krachtapparaten

gorilla_sports_drukbank_met_gewichten

Allereerst heeft Gorilla Sports een uitgebreid aanbod aan grote en kleine krachtapparaten. Deze krachtapparaten zijn bijvoorbeeld bedoeld voor sportscholen en home-gyms

Zo heeft Gorilla Sports een uitgebreid assortiment aan halterbanken. Deze halterbanken kun je voor verschillende oefeningen gebruiken. De halterbank kun je onder andere tijdens het bankdrukken en de Shoulder Press gebruiken.

Verder heeft GorillaSports een flink aanbod aan grote krachtapparaten. Zo kun je bij deze sportwinkel volledige krachtstations zoals squat racks kopen. Dit soort grote krachtapparaten zijn vooral interessant als je een eigen sportschool hebt.

Tenslotte kun je bij Gorilla Sports ook geweldige krachtapparaten voor je buikspieren kopen.
Halters en gewichten

bodypump set gorillasports

Halters en gewichten zijn de belangrijkste en meest gebruikte sportmaterialen onder krachtsporters.

Met halters en gewichten kun je namelijk iedere spiergroep in je lichaam trainen. Daarom is het niet gek dat Gorilla Sports halters en gewichten verkoopt.

De halters en gewichten van GorillaSports zijn gemaakt van stevig materiaal. Je kunt de materialen in verschillende vaste gewichten of in verstelbare gewichten kopen. Op die manier kun je een uitdagende training geven of volgen dankzij deze gewichten.

Verder kun je bij Gorilla Sports ook Olympische halters kopen. Deze Olympische halters zijn afgesteld op de professionele maten en gewichten van de Olympische Spelen.
Cardio apparaten

gorilla sports maxxus roeimachine oxford axr

Ook kun je cardio apparaten kopen bij Gorilla Sports. Deze cardio apparaten zijn ideaal voor sporters die aan hun conditie willen werken. Daarbij kunnen sporters kiezen uit verschillende soorten cardioapparaten.

Zo kun je bij GorillaSports bijvoorbeeld geweldige loopbanden kopen. Deze loopbanden geven jou de mogelijkheid om op een uitdagende manier je conditie te verbeteren.

Verder heeft Gorilla Sports ook een aantal hometrainers. Deze hometrainers gebruik je om lange afstanden te fietsen vanuit je eigen huis.

Tenslotte heeft Gorilla Sports ook een aantal geweldige roeimachines. Deze roeimachines geven je het idee dat je daadwerkelijk op het water aan het roeien bent.
Trainingsaccesoires

Gorilla-Wear-Wrist-Wraps-Handschoenen

Tijdens je training gebruik je vaak trainingsaccessoires. Deze accessoires zijn bijvoorbeeld te gebruiken om je training zwaarder of juist makkelijker te maken. Bij GorillaSports kun je verschillende trainingsaccessoires kopen.

Zo kun je bijvoorbeeld weerstandsbanden kopen bij Gorilla Sports. Deze weerstandsbanden gebruik je om zonder gewichten toch zwaar te kunnen trainen. Ook gebruik je weerstandsbanden bijvoorbeeld om jezelf te ondersteunen bij een pull up.

Verder kun je bij Gorilla Sports bidons en shakebekers kopen. Deze drinkbekers kun je gebruiken om je vochtgehalte op peil te houden tijdens het trainen.

Tenslotte kun je bij GorillaSports ook handgrepen kopen voor verschillende soorten krachtapparaten.
Boksen

gorilla sports bokshandschoenen

Hou je van boksen? Je kunt bij GorillaSports verschillende artikelen kopen die je tijdens bokstrainingen gebruikt. 

Zo kun je bijvoorbeeld boks spullen kopen die je tijdens cardioboksen gebruikt. Met cardioboksen train je naast vecht technieken ook je uithoudingsvermogen.

Verder kun je uiteraard bokshandschoenen kopen bij Gorilla Sports. Deze bokshandschoenen kun je gebruiken tijdens gevechten en trainingen. Ook kun je de bokshandschoenen gebruiken om op bokszakken te trainen.

Deze bokszakken en bokspalen kun je overigens ook bij Gorilla Sports kopen. De bokszakken zijn in verschillende gewichtsklassen te verkrijgen. 

Of je nu professioneel bokst of voor de lol, GorillaSports heeft boksartikelen voor elke sporter.
Hoe is de kwaliteit van de producten?

Uiteraard is het belangrijk dat de sportspullen die je koopt van goede kwaliteit zijn.

Daarom heb ik goed gekeken naar de algehele kwaliteit die GorillaSports aanbiedt. Zo weet jij zeker dat de producten van Gorilla Sports inderdaad van goede kwaliteit zijn.

Professionele producten

Op de website van Gorilla Sports staat dat zij producten aanbieden van professionele kwaliteit.

Bij professionele fitnessapparatuur kun je natuurlijk verwachten dat de kwaliteit hoog is. Professionals moeten namelijk zonder problemen op hoog niveau kunnen sporten.

Verder voldoen de producten van GorillaSports aan verschillende keurmerken die voor krachtsport belangrijk zijn. De krachtstations van GorillaSports zijn bijvoorbeeld gekeurd op het veilig kunnen gebruiken in de sportschool. 

Hoogwaardig materiaal

Verder zijn de producten van Gorilla Sports gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mee gaan.

Daardoor zijn de producten jarenlang bruikbaar zonder dat ze kapot gaan. Zo zijn de schijven bijvoorbeeld gemaakt van stevig metaal.

Daarnaast zorgt het goede materiaal ervoor dat je de producten gemakkelijk kunt gebruiken. De verplaatsbare apparatuur is namelijk zo gemaakt dat je deze makkelijk kunt optillen en verplaatsen.

Als de producten overigens toch stukgaan kun je gebruik maken van de garantie. Producten die niet aan je eisen voldoen kun je ook eenvoudig met garantie terugsturen.

Is Gorilla Sports betrouwbaar?

Naast kwaliteit is ook betrouwbaarheid een belangrijk aandachtspunt als je iets bij GorillaSports wilt kopen.

Gelukkig is deze sportwinkel zeer betrouwbaar. GorillaSports is namelijk al meer dan 12 jaar een populaire winkel bij veel sporters.

Daarnaast is GorillaSports erg duidelijk in hoe zij omgaan met bestellingen en klantgegevens. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je wordt opgelicht door deze winkel.

Beoordelingen & Ervaringen van klanten

gorilla sports krachtartikelen

De ervaringen van andere klanten zijn natuurlijk erg belangrijk. Deze ervaringen bepalen of jij inderdaad sportspullen bij Gorilla sports wilt kopen.

Hieronder vind je een aantal beoordelingen en ervaringen van klanten dit bij GorillaSports hebben gekocht.

Allereerst zijn klanten erg te spreken over de professionaliteit van de spullen. Dat GorillaSports dus inderdaad professionele spullen verkoopt wordt door verschillende klanten bevestigd.

Verder zijn klanten erg tevreden met hoe je het bedrijf kunt bereiken. Je kunt GorillaSports namelijk voor, tijdens en na je bestelling gemakkelijk bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld een mailtje sturen en zelfs via WhatsApp dringende vragen stellen.

Tenslotte wordt GorillaSports erg hoog beoordeeld op het gebied van de prijs/kwaliteit verhouding. De productkwaliteit is namelijk erg goed en de prijzen passen perfect bij de gebruikskwaliteit.

De klantenservice en de verzending

Ook de klantenservice en de verzending zijn natuurlijk erg belangrijk als je online iets koopt. Gelukkig heeft Gorilla Sports dit erg goed geregeld. De ervaringen van andere klanten zijn erg positief.

Allereerst reageert het bedrijf snel en consistent op vragen en klachten. Daarnaast gaan ze actief op zoek naar manieren om problemen van klanten op te lossen.

De klantenservice is op verschillende manieren snel en makkelijk te bereiken.

Verder is de verzending van de producten ook goed geregeld. In Nederland en België rekent GorillaSports zelf geen verzendkosten.

Daarnaast heb je je sportproducten vaak snel binnen. Zelfs grote producten worden binnen enkele werkdagen al geleverd.

Een bezoek aan de showroom van GorillaSports

gorilla sports showroom amsterdam

GorillaSports heeft ook een showroom waar je de fitnessproducten kunt bekijken en uittesten. De showroom bevindt zich in Amsterdam. Elke werkdag kun je de showroom van GorillaSports van 9 tot 5 binnenlopen.

Ook vind je in de showroom krachtapparatuur dat flink is afgeprijsd. Dit kunnen bijvoorbeeld etalageproducten zijn of producten die worden aangeboden als magazijn uitverkoop.

De showroom is dus een ideale plek om producten te testen en goedkoop te kopen.

Overigens kun je op de website van GorillaSports vaak ook flink afgeprijsde sportartikelen vinden. Dit zijn bijvoorbeeld producten die al enige tijd in de showroom staan als testproduct.

Houd de website dus in de gaten voor leuke aanbiedingen.

Gorilla Sports alternatieven

Er zijn uiteraard ook alternatieve winkels waar jij je krachtmateriaal kunt kopen.

Hieronder vind je een lijstje van de beste alternatieven voor Gorilla Sports:

Conclusie – Bestellen bij Gorilla Sports?

Gorilla Sports is een sportwinkel waar je zonder zorgen je sportproducten kunt kopen. De artikelen zijn van professionele kwaliteit en deze worden voor een goede prijs aangeboden.

Verder zijn klanten van GorillaSports dus ook erg te spreken over deze sportwinkel. 

Al met al raad ik zeker aan om een keer iets te kopen bij Gorilla Sports. Je zult je sportprestaties gegarandeerd een boost geven dankzij de sportproducten van GorillaSports!