Beste Green Juice kopen? De Top 10 vergeleken

Ben jij op zoek naar de beste green juice? Het kan een hele opgave zijn om een goede green juice te kopen. Er zijn namelijk enorm veel soorten waar je uit kunt kiezen.

In deze green juice review lees je alles over dit product. Allereerst heb ik de top 10 green juices voor je opgesteld.

Verder lees je meer over de werking en inname van een green juice. Tenslotte worden er een aantal voordelen en nadelen benoemd.

Zo weet jij na het lezen van dit artikel welke green juice de beste is!

De beste Green Juice om te kopen

Het bepalen van de beste green juice om te kopen was niet makkelijk. Gelukkig zijn er online veel ervaringen te vinden van andere gebruikers. Deze ervaringen zijn een goede manier om de beste green juice te bepalen.

Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van beoordelingen van verschillende gebruikers. Tenslotte heb ik ook gekeken naar de populariteit van de green juices.

Zodoende ben ik uitgekomen op een door reviewers bepaalde top 10 green juices:

  1. Superfoodies 3 in 1 Green Juice
  2. Nutribites Green Juice
  3. Mattisson HealthStyle Kombucha Green Tea Balance
  4. Kenzi Super Greens Juice
  5. Young Again Green Juice
  6. Mattisson HealthStyle Reishi Poeder
  7. I’M HEALTHY Green Juice Poeder
  8. Orangefit Greens – Green Juice
  9. Mattisson HealthStyle Kombucha Rooibos Rosemary
  10. Vit4Ever – Green Juice Superfoods Mix

Top 10 beste green juice vergeleken

Het bepalen van de beste green juice om te kopen was niet makkelijk. Gelukkig zijn er online veel ervaringen te vinden van andere gebruikers. Deze ervaringen zijn een goede manier om de beste green juice te bepalen.

Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van beoordelingen van verschillende gebruikers. Tenslotte heb ik ook gekeken naar de populariteit van de green juices.

Zodoende ben ik uitgekomen op een door reviewers bepaalde top 10 green juices:

1. Superfoodies 3 in 1 Green Juice

Organic green juice supergreens

De beste green juice die je kunt kopen is de Green Juice van Superfoodies. Deze green juice poeder wordt door gebruikers gezien als enorm voedzaam en effectief.

Allereerst zorgt de Superfoodies Green Juice voor een fijne energieboost. Gebruikers voelen zich namelijk een stuk energieker dankzij het product. Hierdoor zit je dankzij deze green juice ook lekkerder in je vel.

Verder bevordert de Green Juice van Superfoodies je stofwisseling. Hierdoor kun jij je lichaam ontdoen van onnodige en zelfs ongezonde stoffen. Je lichaam krijgt als het ware een soort ‘reset’ dankzij dit groene supplement.

Dit product is overigens 100% biologisch.
2. Nutribites Green Juice

Nutribites green juices

De Nutribites Green Juice hoort ook zeker in dit lijstje thuis. Ervaringen van gebruikers over deze green juice van Nutribites zijn namelijk enorm positief.

De energieboost van dit product wordt door gebruikers gezien als het grootste voordeel.

Verder blijkt uit reviews van gebruikers dat het product mild is op je spijsvertering. Zelfs gebruikers met een gevoelige maag of gevoelige darmen kunnen dit middel zonder problemen gebruiken.

Dankzij de grote hoeveelheid vitaminen en mineralen is deze green juice erg gezond. Het product is dus een goede toevoeging aan je dieet.
3. Mattisson HealthStyle Kombucha Green Tea Balance

Kombucha mattisson healtystyle

Deze green juice met een groene thee en kombucha is een smakelijk product. Deze green juice bestaat uit een soort siroop met daarin verschillende werkzame stoffen.

Allereerst bevat deze green juice als basis groene thee. Deze groene thee zorgt ervoor dat jij je lichaam van afvalstoffen ontdoet. Dit is waar de meeste gebruikers het product voor kopen.

Gebruikers zijn ook erg te spreken over de energieboost dankzij de green juice. In reviews zijn veel positieve verhalen te lezen over het energieke effect van dit product.

Omdat het middel zeer effectief is wordt aanbevolen om de green juice stapsgewijs te gebruiken.
4. Kenzi Super Greens Juice

Kenzi super greens juice

De green juice van het merk Kenzi krijgt van gebruikers een zeer positieve beoordeling. Vooral de snelle werking en de goede smaak worden als voordelen benoemd.

Allereerst zit deze green juice vol vitaminen en mineralen. Daarom wordt dit product gezien als gezonde toevoeging van je dagelijkse dieet.

Verder zijn ook de werkzame vezels een goede toevoeging aan de green juice. Deze vezels zorgen namelijk dat je spijsvertering beter op gang wordt gebracht. Daarom gebruiken veel mensen dit product tijdens het afvallen.

Tenslotte is deze green juice goed voor je energielevel. De mineralen in het product zorgen namelijk voor een energieboost.
5. Young Again Green Juice

Young again green juice

De green juice van Young Again is een geweldig product om fit te blijven. Gebruikers benoemen namelijk hoe makkelijk je een dieet kunt volhouden dankzij deze green juice. De juice zorgt zowel voor een gezonde balans en een verlaagde zin om te snoepen.

Ook de smaak van dit product wordt in de reviews positief omschreven. De frisse zoete smaak is volledig natuurlijk, er zitten namelijk geen suikers in het product.

Verder kun je dit product moeiteloos inpassen in je dieet. Dankzij het lage caloriegehalte kun je deze green juice gebruiken zonder je voeding te veranderen.
6. Mattisson HealthStyle Reishi Poeder

Mattisson healthstyle reishi poeder

De green juice poeder van Mattisson is ontwikkeld om je immunsysteem te boosten. Ook heeft het product een positieve invloed op je bloedsomloop. Veel green juice reviews beamen dit.

Uit ervaringen blijkt namelijk dat deze green juice inderdaad goed is voor je gezondheid. Mensen die snel moe of ziek zijn merken dat deze green juice hun kwaaltjes wegneemt.

Verder is het product volledig biologisch. Deze 100% natuurlijke samenstelling maakt het product populair onder veganisten en vegetariërs.

Je kunt deze green juice poeder op verschillende manieren gebruiken. De meeste mensen vermengen het product met water, sap of in een smoothie.
7. I’M HEALTHY Green Juice Poeder

im healthy green juice poeder

De green juice poeder van I’M HEALTHY staat bekend om de effectiviteit. Gebruikers zijn enorm te spreken over dit product.

De ervaringen spreken allereerst erg positief over de frisse smaak. Dankzij de muntsmaak is de green juice erg lekker om met bijvoorbeeld thee te vermengen.

Verder vinden gebruikers het erg fijn dat de green juice een energieboost geeft. Al na één drankje stijgt je energielevel flink. Je kunt deze green juice overigens gewoon ’s avonds drinken zonder slaapproblemen te krijgen.

Elke shake van deze green juice bevat slechts 27,5 calorieën. Hierdoor kun je het product probleemloos drinken tijdens een dieet.
8. Orangefit Greens – Green Juice

Orangefit greens

Orangefit Greens heeft een goede green juice op de markt gebracht. Het product wordt door gebruikers omschreven als smakelijke en effectieve green juice.

Allereerst bevat deze green juice flink wat mineralen die je algehele gezondheid bevorderen. Zo merken andere gebruikers positief verschil in hun algehele energie op een dag. Ook merken ze dat hun fitheid een stuk beter is dankzij de green juice.

Verder krijg je dankzij deze green juice maar liefst 30% van je dagelijkse vitaminen binnen. Dit maakt het veel makkelijker om een gezond dieet te volgen.

Deze green juice is eenvoudig te vermengen zonder klonten te veroorzaken.
9. Mattisson HealthStyle Kombucha Rooibos Rosemary

Mattisson Healthstyle kombucha rooibos rosemary

Dit drankje lijkt heel erg op de Mattisson HealthStyle Kombucha Green Tea. Het grootste verschil zit in de smaak van deze green juice.

Ook deze green juice is erg geliefd onder gebruikers. Vooral sporters gebruiken dit product als toevoeging op hun gezonde dieet.

Allereerst is bij dit supplement de rijststroop een unieke manier om zoetstoffen na te bootsen. De biologische rijststroop is namelijk een suikervrije zoetstof die erg laag in calorieën is. Daardoor is dit drankje zoet, maar toch bruikbaar tijdens het afvallen.

Tenslotte kun je dit drankje ook gebruiken om je spijsvertering te stimuleren.
10. Vit4Ever – Green Juice Superfoods Mix

vit4ever green juice superfoods mix

De Green Juice Superfood Mix van Vit4Ever verdient ook een plek in deze lijst. Deze green juice wordt vooral gebruikt tijdens het afvallen.

Allereerst bevat deze green juice namelijk verschillende ingrediënten die je stofwisseling stimuleren. Zo zorgen guaranine en eiwitten bijvoorbeeld voor een beter metabolisme.

Verder kun je dit product gebruiken om de zin om te snoepen weg te nemen. Als je een strikt sportdieet volgt is dit bijvoorbeeld erg prettig.

Ook bevat deze green juice veel vitaminen en mineralen en bevat het product weinig calorieën. Daarom is deze green juice eenvoudig in te passen in ieder dieet.
Wat is green juice?

Green juice is een voedingssupplement gevuld met veel vitaminen en mineralen. Vooral in de sport- en fitnesswereld is green juice erg populair. Het product wordt door voornamelijk vrouwen al jarenlang gebruikt.

Green juice is een product wat je in principe naast je gewone dieet kunt nemen. In tegenstelling tot de detox kuur kun je bij green juices dus vast voedsel blijven eten. Het is echter wel altijd belangrijk om te letten op een gezond eetpatroon.

Er is overigens geen officieel recept voor green juice. Om een green juice te maken is het echter wel belangrijk om gezonde ingrediënten te gebruiken. Veel voorkomende ingrediënten zijn spinazie, munt en selderij.

Al deze groene ingrediënten is ook de reden dat het product green juice heet.

De bedenker van green juice

green juice jesse van der velde

Jesse van der Velde is de bedenker van green juice. Uit zijn ervaringen met voeding, gezondheid en fitness heeft hij het product ontwikkeld. Zijn green juice van het merk SuperFoodies is één van de populairste green juices.

Als personal trainer helpt hij sporters al jaren aan het verbeteren van hun leefstijl. Hierbij legt hij niet alleen de focus op voeding, maar ook op beweging. De combinatie tussen sport en voeding is volgens Jesse enorm belangrijk.

Om die reden is Jesse van der Velde begonnen met het geven van (online) advies aan sporters. Als gezondheidscoach had hij het doel om een duurzaam en gezond product te ontwikkelen.

Zoals hij het zelf zei: “Ook mijn zoon moet het product later nog kunnen gebruiken”.

Green juice voordelen

Green juice detox

Het gebruiken van green juice heeft verschillende voordelen. Green juice zit allereerst boordevol stoffen die erg bruikbaar zijn voor je lichaam. Deze voedingsstoffen worden, omdat ze vloeibaar worden ingenomen, sneller door je lichaam opgenomen.

Verder bevatten green juices vaak stoffen die erg goed zijn voor je darmen. Zo bevatten bijna alle green juice poeders speciale darmbacteriën die je darmen gezonder maken.

Verder is green juice een hele goede manier om je lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Green juice wordt daarom bijvoorbeeld gezien als een perfect drankje na een avond uit.

Ook mensen die hun lichaam een keer willen ‘ontgiften’ kunnen dagelijks een green juice drinken.

Green juice gebruiken – De risico’s

Het is altijd belangrijk om ook rekening te houden met eventuele nadelen en risico’s. gelukkig zijn er in het geval van green juices geen grote risico’s en gevaren.

Waar je wel op moet letten is welke ingrediënten de green juice bevat. Sommige producten bevatten namelijk onnodig veel suikers en smaakstoffen.

Daardoor is de green juice een stuk minder gezond. Koop dus altijd een green juice met weinig tot geen suikers.

Ook is het belangrijk om green juice niet als maaltijdvervanger te zien. Je kunt het product gebruiken tijdens je dieet, maar afvallen met vaste voeding wordt aangeraden.

Naast vast voedsel green juices gebruiken is de meest verantwoorde oplossing.

Voor wie is green juice bedoeld?

Green juice is bedoeld voor iedereen die qua gezonde voeding iets anders wil proberen. Mensen die een gezonde leefstijl nastreven gebruiken de green juice namelijk het meest.

Vooral mensen die veel sporten zullen veel aan de green juices hebben. Zij kunnen het product namelijk gebruiken om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

Zo hoef je je vitaminen bijvoorbeeld niet meer uit pillen te halen. Een green juice bevat namelijk dezelfde vitaminen!

Afvallen met green juice

afvallen met shakes groente

Door elke dag een green juice te drinken kun je effectief afvallen. Dit blijkt wel uit verschillende reviews en ervaringen van gebruikers. Sommige gebruikers vallen bijna een halve kilo per week extra af!

Uiteraard is het wel zo dat ook je voeding gezond moet blijven. Je kunt helaas niet dagelijks op pizza leven als je green juices gebruikt. Gezond eten en genoeg bewegen is altijd de basis tijdens het afvallen.

Zo gebruik je green juice

Meestal kun je green juice in poedervorm kopen. In dat geval kun je het poeder met bijvoorbeeld water mengen.

Ook kun je green juice in kant en klare vorm krijgen. In dit geval kun je de green juice meteen opdrinken.

De green juice in poedervorm kun je op verschillende manieren gebruiken. Elk soort green juice poeder kun je sowieso met water vermengen.

Echter kun je veel green juice poeders ook vermengen met bijvoorbeeld sap of een smoothie. In dit geval kun je de green juice in verschillende smaken drinken.

Een green juice drankje klaarmaken

green juice sap maken

Om de green juice te maken vermeng je de ingrediënten als volgt:

Allereerst schep je de aanbevolen hoeveelheid green juice poeder uit de verpakking. Op de verpakking staat aangegeven hoe veel green juice poeder je nodig hebt. Deze hoeveelheid doe je in een glas.

Hierna vul je het glas met water of een andere vloeistof als je dat wilt. De meeste soorten green juice bevelen aan om een halve liter te gebruiken. Dan weet je namelijk zeker dat je genoeg vloeistof hebt om het poeder te vermengen.

Na het vermengen van het poeder en de vloeistof moet je niet vergeten te roeren. Tijdens het roeren zorg je namelijk dat al het poeder vermengd wordt met de vloeistof. Op die manier voorkom je klonten in je drankje.

Green juice kopen? Hier moet je op letten!

Als je green juice koopt moet je op een aantal dingen letten. Zo weet je zeker dat je een green juice poeder of vloeistof van topkwaliteit koopt. Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten als je een green juice wilt kopen.

Wat zit er in?

Allereerst is het belangrijk om te letten op de bestanddelen van de green juice. Als je bijvoorbeeld een hoge bloeddruk hebt wil je geen product kopen met suikers erin.

Ook bevatten sommige green juices cafeïne. In de ochtend is dit prima, maar ’s avonds is een cafeïnevrije variant beter.

Sowieso is het beter om een green juice te kopen zonder kunstmatige bestanddelen. De meeste green juices zijn gelukkig biologisch, maar check dit altijd.

Een lekkere smaak

Detox juice drinken

De smaak van een green juice vindt niet iedereen lekker. Smaken verschillen nu eenmaal. Let dus altijd op de smaak die je koopt. Desnoods koop je eerst een probeerverpakking om te kijken wat je van de smaak vindt.

Gelukkig zijn er ook manieren om de smaak van je green juice te veranderen. Je kunt het product namelijk met verschillende dingen vermengen. Je kunt zelfs yoghurt of kwark gebruiken als ingrediënt voor je green juice.

De meeste mensen gebruiken echter hun favoriete sap of smoothie. De smaak daarvan overtreft de smaak van de green juice. Daardoor weet je zeker dat je sapje prima smaakt.

Wie verkoopt het product?

Het is ook belangrijk om te letten op de verkoper van de green juice. Je wilt namelijk een betrouwbaar product kopen. Koop dus niet zomaar iedere green juice die in de aanbieding is.

Bekijk altijd waar het vandaan komt en wat de ervaringen van anderen zijn. Het lukraak bestellen van voeding is nooit een goed idee. Reviews van andere gebruikers vertellen je precies of een green juice te vertrouwen is.

Betrouwbare verkopers van green juice kun je onder andere in het lijstje hierboven vinden. Ook kun je bij drogisterijen zoals de Kruidvat of Etos betrouwbare green juices kopen.

Conclusie – Is de werking van green juice een feit of een fabel?

Of green juice een feit of fabel is blijkt wel uit de ervaringen van gebruikers. De reviews die je online kunt vinden zijn overwegend positief.

Veel gebruikers spreken van een effectief middel waardoor ze meer energie krijgen.

Ook zijn de ervaringen erg positief als het gaat om de smaak van green juices. Omdat het product met bijna alles te vermengen is, lust iedereen het.

Dat mensen wel degelijk afvallen van green juices is ook niet te ontkennen. Daarvoor zijn er online nu eenmaal te veel positieve reacties te vinden.

Dus, is green juice onzin? Ik denk het niet!