HappyJuicy: Review & Ervaringen

Ben jij op zoek naar gezonde voedingsmiddelen voor in je dieet? Dan heb je vast weleens gehoord van HappyJuicy.

Dit merk is namelijk erg bekend als het gaat om het aanbieden van gezonde voedingssupplementen.

In dit artikel lees je alles over HappyJuicy. Allereerst wordt het merk in detail uitgelicht. Hierbij wordt ook een overzicht gegeven van alle producten van dit merk.

Daarnaast lees je meer over een aantal Happy Juicy reviews van gebruikers. Hierbij ligt de focus vooral op de werking van de verschillende producten.

Zo weet jij na dit artikel alles wat je moet weten over HappyJuicy!

Wat is HappyJuicy?

happy juicy logo

HappyJuicy is een merk dat zich richt op het aanbieden van verschillende detox sappen. Deze sapjes zijn enorm geschikt om je lichaam te ontdoen van overbodige gifstoffen.

De producten van HappyJuicy zijn allemaal gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Daardoor kan bijna iedereen gebruik maken van de sapjes van dit merk.

Happy Juicy is in 2021 opgericht door Oscar Helm en Jonathan Schokker. Beide oprichters hebben enorm veel kennis over sport en gezondheid. Vanuit die kennis zijn ze samen begonnen met HappyJuicy.

Ze hebben Happy Juicy voornamelijk opgericht om een gezonde leefstijl bij hun gebruikers te stimuleren.


Een overzicht van het HappyJuicy aanbod

HappyJuicy sapkuur 7 dagen

HappyJuicy verkoopt verschillende producten waarvan je lichaam een gezonde boost krijgt. Alle producten van HappyJuicy zijn op sap basis, waarbij ieder sapje een unieke werking heeft.

Hieronder vind je een overzicht van alle productsoorten die Happy Juicy aanbiedt.

Happy Juicy sapkuur

Allereerst staat HappyJuicy vooral bekend om de verschillende detox kuren die zij aanbieden. Deze detox kuren zijn enorm effectief voor het ontgiften van je lichaam.

HappyJuicy heeft sapkuren van verschillende lengtes. Zo kun je een kuur van 1, 3, 5 of 7 dagen proberen.

De sapkuren van HappyJuicy zijn ingedeeld op niveau. Zo kunnen beginners bijvoorbeeld gebruiken van de sapkuur van 1 dag. Hoe meer ervaring je hebt met detoxen, des te langer jij een kuur kunt volgen.

HappyJuicy sap box

Verder verkoopt HappyJuicy een heerlijke sap box met een ruim aanbod aan sapjes. Deze sapjes kun je bijvoorbeeld gebruiken als toevoeging aan je dagelijkse eetpatroon.

De sapjes bevatten namelijk enorm veel vitamines die je huidige dieet nog gezonder maken. In totaal heeft HappyJuicy 9 verschillende sapjes in het assortiment.

Ook verkoopt HappyJuicy gembershots, waarmee je je immuunsysteem en spijsvertering verbetert. Deze gembershots zijn ook te vinden in de sap box van Happy Juicy.

De HappyJuicy sap box kost op dit moment €89,-. Hiervoor krijg je in totaal 12 sapjes en 3 gembershots. Ook krijg je een handige pdf meegeleverd met daarin tips over een gezonde leefstijl.

Kortingspakketten

Tenslotte heeft HappyJuicy ook een aantal kortingspakketten in het assortiment. Deze kortingspakketten zijn bedoeld voor als jij langere tijd gebruik wilt maken van de sapjes. Zo is zo’n kortingspakket bijvoorbeeld ideaal als je elke dag 1 sapje wilt drinken.

Op dit moment heeft HappyJuicy twee verschillende kortingspakketten. Deze kortingen krijg je meteen als je bestelt, je hebt dus geen kortingscode nodig.

Het eerste pakket bevat 25 sapjes, waarbij elk sapje €5,18 kost. In totaal betaal je dus €129,50 voor dit kortingspakket.

Het tweede pakket bestaat uit 50 sapjes, waarbij je gemiddeld €4,79 voor een sapje betaalt. Dit kortingspakket kost in totaal €239,50.

Voor wie zijn de producten van HappyJuicy bedoeld?

De producten van HappyJuicy zijn bedoeld voor iedereen die gezond wil leven.

De sapjes zijn namelijk een geweldige toevoeging voor ieder dieet. Toch zijn er mensen voor wie de sapjes van HappyJuicy extra nuttig zijn.

Hieronder vind je een overzicht van mensen die de HappyJuicy producten goed kunnen gebruiken.

Mensen die willen afvallen

Allereerst zijn de sapjes erg populair onder mensen die gewicht willen verliezen. Afvallen kan erg lastig zijn, maar de HappyJuicy producten kunnen je hierbij helpen.

Zo zijn de sapkuren van HappyJuicy ideaal als stabiele basis voor een gezond dieet. Na een detox kuur van HappyJuicy is jouw lichaam namelijk volledig opgeschoond. Dat betekent dat je met een schone lei kunt beginnen aan je nieuwe dieet.

Volg je liever geen detox kuur? Dan kun je de pakketten van HappyJuicy alsnog goed gebruiken. De sapjes zitten namelijk bomvol belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen.

Deze voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld nuttig om je vetverbranding te stimuleren. Ook kunnen de sapjes dienen als gezond tussendoortje, waardoor je ongezond voedsel sneller laat staan.

Je lichaam ontdoen van afvalstoffen

detox kuur afvallen

Zoals eerder al is benoemd, zorgen de sapjes van HappyJuicy voor een opgeschoond lichaam. Alle afvalstoffen worden namelijk effectief uit je systeem verwijderd.

Vooral de detox kuren van HappyJuicy zijn hier erg effectief voor te gebruiken. De ingrediënten van de sapjes vullen elkaar perfect aan, waardoor je lichaam volledig wordt opgeschoond.

De sap box en de kortingspakketten zijn ook te gebruiken als detox. Hierbij is het echter wel belangrijk dat je elke dag gezond blijft eten. Ook moet je veel water drinken om je lichaam beter te ontgiften.

Voor wie zijn de HappyJuicy producten niet geschikt?

Al kan bijna iedereen HappyJuicy producten gebruiken, sommige mensen moeten toch oppassen met de sapjes.

Zo wordt het zwangere vrouwen afgeraden om de sapkuren van HappyJuicy te gebruiken. De sapjes bevatten namelijk niet genoeg voedingsstoffen voor de moeder en het kind.

Wel kunnen zwangere vrouwen de sapjes gebruiken als aanvulling op hun gewone dieet. De voedingsstoffen uit de sapjes zijn namelijk een nuttige aanvulling op je vitamine inname.

Ook als je ondergewicht hebt moet je voorzichtig zijn met de sapkuren van HappyJuicy. In dat geval kun je de sappen beter gebruiken als toevoeging aan je dieet. De calorieën die alleen in de sapjes zitten zijn namelijk niet genoeg voor mensen met een laag gewicht.

Reviews van gebruikers

product reviews lezen

Online zijn veel ervaringen te vinden van gebruikers die HappyJuicy hebben geprobeerd. Zij hebben bijvoorbeeld een sapkuur van een aantal dagen gedaan. Ook gebruiken ze de sapjes als dagelijkse toevoeging aan hun dieet.

Allereerst wordt de smaak van de sapjes door veel gebruikers erg positief beoordeeld. Smaken verschillen natuurlijk, maar over het algemeen zijn de sapjes lekker en fris, vinden gebruikers.

Verder wordt de effectiviteit van de sapkuren van HappyJuicy erg gewaardeerd. Veel gebruikers merken dat hun lichaam goed wordt opgeschoond door de sapjes. Ook zien zij een daling in hun gewicht na het volgen van een sapkuur.

Tenslotte worden de sapjes door veel gebruikers gezien als waardevolle toevoeging aan hun dieet. Zij merken bijvoorbeeld dat hun standaard dieet te weinig vitaminen en mineralen bevat. De sapjes zorgen dat het dagelijkse vitaminegehalte in hun dieet toch voldoende is.

Wat zeggen experts over HappyJuicy?

Ook verschillende voedingsexperts en fitnessliefhebbers hebben HappyJuicy gebruikt en beoordeeld. Vanuit hun kennis en ervaring kunnen zij een betrouwbare review geven over het merk.

Allereerst zijn bekende fitnessexperts zoals Fajah Lourens erg positief over Happy Juicy. Zij zijn vooral erg te spreken over de hoge voedingswaardes van de sapjes. De sapjes worden door deze experts daarom gezien als waardevolle toevoeging aan je dieet.

Verder zijn ook voedingsexperts en diëtisten erg te spreken over de gezonde sapjes van HappyJuicy. Vooral het hoge vitaminegehalte en het lage calorieaantal van de Happy Juicy producten wordt geprezen.

Is HappyJuicy betrouwbaar?

HappyJuicy wordt als bedrijf gezien als erg betrouwbaar. De producten zijn van hoge kwaliteit en er komen weinig klachten binnen over de sapjes. Als er klachten zijn worden deze eigenlijk altijd op een goede manier afgehandeld.

Hieronder vind je een overzicht van waarom HappyJuicy zo’n betrouwbaar bedrijf is.

Verzending en retournering

snelle bezorging

Allereerst is HappyJuicy erg duidelijk over hun verzend- en retourneerbeleid. De meeste klanten krijgen hun bestelling al de volgende dag in huis. Is dit niet zo? Dan wordt dit meteen gecommuniceerd door HappyJuicy.

Bestel je een pakket voor 9:00 in de ochtend? Dan krijg je je bestelling vaak dezelfde dag al binnen. Dit is natuurlijk ideaal als je zo snel mogelijk wilt beginnen met de sapjes van HappyJuicy.

Normaal gesproken heb je als klant 14 dagen de tijd om een product te retourneren. Bij voedingsmiddelen zoals de sapjes van HappyJuicy geldt deze regel echter niet.

Toch probeert HappyJuicy altijd een goede oplossing te vinden als je de sapjes wilt retourneren.

Klantenservice

De klantenservice van HappyJuicy is daarnaast erg goed geregeld. Bij vragen kun je het bedrijf erg makkelijk bereiken via email. De klantenservice probeert dan dezelfde dag nog contact met je op te nemen.

Dit wordt beaamd door verschillende gebruikers die contact hebben gehad met de klantenservice. Zij zijn erg te spreken over de vriendelijke manier waarop ze worden geholpen.

Zijn de producten van HappyJuicy een schot in de roos? Conclusie

Sapkuur happy juicy

Het bedrijf HappyJuicy is dus zeker een betrouwbare aanbieder met geweldige producten. Dit blijkt ook uit de vele positieve reacties die je online kunt lezen. Je kunt dus wel stellen dat dit bedrijf een aanrader is om sapjes te kopen.

Allereerst zijn de verschillende pakketten van HappyJuicy dus erg nuttig voor veel mensen. De sapjes zijn van topkwaliteit en ook nog eens geschikt voor bijna ieder dieet.

Daarnaast is het bedrijf zelf dus ook erg prettig om producten bij aan te schaffen. Van bestelling tot klantenservice, alles is goed geregeld bij Happy Juicy.

Het bedrijf HappyJuicy en hun producten zijn dus zeker een schot in de roos!
Veelgestelde vragen

Heeft HappyJuicy ook een fysieke winkel?

Op dit moment heeft HappyJuicy geen fysieke winkel. Dat betekent dat je de producten alleen via hun website kunt bestellen. Gelukkig heb je de producten alsnog snel in huis als je ze online bestelt.

Zijn de HappyJuicy producten geschikt voor vegetariërs en veganisten?

Alle producten van HappyJuicy zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bestaan alle sapjes alleen uit ingrediënten op plant basis. De sapjes zijn dus zeker geschikt voor vegetariërs en veganisten.