Hometrainer Black Friday – Extreme kortingen

Ben je op zoek naar Black Friday hometrainer aanbiedingen? Dan ben je hier aan het goede adres! In dit artikel vind je namelijk de beste aanbiedingen voor een hometrainer op Black Friday.

Verder bespreken we het beste moment om een Black Friday hometrainer te scoren. Zo weet jij op welk moment van de dag jij naar de winkel moet gaan. Hierbij houden we ook rekening met de kortingen die je met Cyber Monday krijgt.

Na dit artikel weet jij dus alles over de prijzen van hometrainers op Blach Friday. Ook weet je hoe je op Black Friday een hometrainer scoort voor de laagste prijs!

Bekijk direct de beste Black Friday hometrainer aanbiedingen

Neem een kijkje bij onderstaande webshops en bekijk direct de beste black friday hometrainer deals:


Hoeveel Black Friday korting op een hometrainer?

De hoeveelheid korting die je tijdens Black Friday op hometrainers krijgt, verschilt per merk. De kortingen kunnen variëren van enkele procenten tot grote kortingen van wel 50% of meer.

Het is daarom slim om verschillende websites te vergelijken om de beste deals te vinden. Uiteraard kost het zoeken naar kortingen tijd die je ook nuttiger kunt besteden.

Daarom hebben wij hometrainer merken op een rijtje gezet met de hoogste Black Friday kortingen!

Merken met de beste kortingen

De beste hometrainers met korting vind je bij professionele aanbieders van hometrainers. Zij weten namelijk precies welke hometrainers van topkwaliteit zijn.

Hieronder vind je een aantal merken die bij verschillende aanbieders worden verkocht. Deze merken zijn 100% betrouwbaar en bieden de scherpste kortingen op Black Friday.

Black Friday bij FitBike

Logo fitbike

FitBike is het populairste merk onder mensen die thuis op een hometrainer willen trainen. Deze hometrainers worden voor extreem hoge kortingen aangeboden met Black Friday.

Tijdens de vorige editie kon je tot 56% korting krijgen op hometrainers van FitBike.

De hometrainer Black Friday kortingen op FitBike producten verschillen per product type. Zeker de standaard hometrainers worden voor flinke kortingen aangeboden, omdat deze enorm populair zijn.

Hometrainer types zoals de FitBike Ride 2 en Ride 3 staan bij veel mensen thuis. Om die populariteit te belonen, zijn deze hometrainers tijdens Black Friday flink in prijs verlaagd.

Black Friday bij VirtuFit

logo virtufit

Ook VirtuFit is een zeer populair merk waar je hoge kortingen op kunt verwachten. Vorig jaar kon je namelijk VirtuFit hometrainers kopen met Black Friday kortingen tot 60%.

Dit zijn natuurlijk kortingen die je niet kunt laten lopen!

Ook professionele VirtuFit hometrainers waren tijdens vorige edities met hoge kortingen te kopen. Hierdoor kunnen ook fanatieke sporters een hometrainer scoren voor extreem lage prijzen. Dit is ook ideaal als je hometrainers wilt aanschaffen voor in je sportschool.

VirtuFit biedt naast hoge kortingen op hometrainers ook enorme kortingen op loopbanden tijdens Black Friday. Alle thuissporters kunnen hierdoor een voordelig VirtuFit product vinden!

Black Friday bij Tunturi

logo tunturi

Tunturi is een bekend merk dat hometrainers verkoopt voor professionals en beginners. Al hun modellen zijn tijdens Black Friday met hoge kortingen te kopen. Zo lagen de kortingen vorig jaar op meer dan 40% tijdens Black Friday.

De kortingen bij Tunturi waren bij professionele modellen en hometrainers voor starters ongeveer gelijk. Dit maakt de hometrainer Black Friday kortingen van Tunturi eerlijk voor elk type sporter. Daarnaast zijn de hometrainers van Tunturi natuurlijk ook gewoon erg goed!

Ook crosstrainers van Tunturi worden tijdens Black Friday aangeboden voor hoge kortingen. Deze crosstrainer Black Friday aanbiedingen zijn ook hetzelfde voor professionals en beginners.

Wat is het beste moment om een hometrainer met Black Friday te kopen?

online producten bestellen

We kennen allemaal de beelden uit Amerika, waar mensen massaal winkels bestormen tijdens Black Friday. In Nederland doen we gelukkig gewoon normaal, al moet je er alsnog vroeg bij zijn!

Op Black Friday is het belangrijk om zo snel mogelijk je aankoop te doen. Dit heeft alles te maken met het assortiment dat winkels hebben. Dit geldt ook voor online fitnesswinkels met Black Friday fitness aanbiedingen.

Het beste moment is dus eigenlijk zo vroeg mogelijk. Blijf op donderdagavond dus wat langer op, zodat je om middernacht meteen toe kunt slaan!

Welke korting op Cyber Monday?

Ben je toch te laat begonnen met shoppen op Black Friday? Dan hoef je je nog niet meteen zorgen te maken. De meeste hometrainer Black Friday kortingen komen namelijk terug op Cyber Monday.

Wel kan het zijn dat de hometrainer Cyber Monday kortingen iets minder hoog zijn. Toch kun je de maandag na Black Friday alsnog hometrainers kopen voor scherpe prijzen.

Hoeveel artikelen mag ik met Black Friday kopen?

sporten fitbike ride 6iplus

In principe kun je met Black Friday meerdere artikelen kopen. Net als iedere andere dag bepaal jij zelf wat je in je winkelmandje gooit. Het enige verschil is dat je tijdens het afrekenen versteld staat van de hoge kortingen!

Ook kun je meestal zonder problemen meerdere hometrainers met Black Friday korting kopen. Zeker voor sportscholen is dit natuurlijk ideaal. Zij kunnen hierdoor namelijk verschillende sportproducten aanschaffen voor extreem lage prijzen.

Wil jij dus naast een hometrainer bijvoorbeeld ook een roeitrainer met Black Friday kopen? Dan is dat geen probleem!
Veelgestelde vragen

Zijn hometrainers met Black Friday korting nieuw of gebruikt?

Hometrainers met Black Friday kortingen zijn gloednieuw, je koopt dus geen afdankertjes. Soms bieden verkopers bijvoorbeeld wel showroom modellen aan voor nóg lagere prijzen. Deze hometrainers zijn ook van goede kwaliteit, maar zijn wel uit de verpakking geweest.

Wat is beter, Black Friday korting of Kerst korting?

De Black Friday kortingen zijn meestal de hoogste kortingen van het jaar. Black Friday korting is bij de meeste winkels dus beter. Gelukkig is Black Friday de maand voor Kerst, dus kun je alvast wat kerstcadeaus kopen!


Meer Black Friday: