Iomax pillen kopen of online bestellen? Onze ervaringen!

Wil je Iomax pillen gaan gebruiken? Dan is het enorm belangrijk dat je alles weet over dit supplement. Dit supplement is namelijk niet zonder risico’s te gebruiken.

Ik heb zelf een tijdje gebruik gemaakt van Iomax pillen om af te vallen. Daarom vond ik het erg belangrijk om mijn ervaringen te delen.

In dit artikel lees je alles over de werking van Iomax pillen. Ook lees je waar je Iomax pillen kunt kopen, maar ook waar je ze niet kunt kopen.

Tenslotte vertel ik wat meer over mijn eigen ervaring met Iomax pillen. Ook lees je meer over de ervaringen van andere gebruikers.

Na dit artikel weet jij wanneer je wel of niet gebruik moet maken van Iomax.

Wat zijn Iomax pillen?

iomax illegale afslankpillen

Iomax wordt gebruikt als prestatie verhogend middel dat je uithoudingsvermogen en je fysieke prestaties verbetert. Ook worden Iomax pillen gebruikt om snel en effectief mee af te vallen.

Er is echter niet duidelijk wat er precies in Iomax pillen zit. Om die reden zijn Iomax capsules een omstreden supplement. Veel gezondheidsorganisaties waarschuwen gebruikers om de Iomax pillen niet in te nemen.

Er is namelijk geen wetenschappelijk bewijs om de effectiviteit van Iomax pillen vast te stellen. Daarom kunnen eventuele risico’s van Iomax capsules niet worden uitgesloten.

De werking van Iomax supplementen – voor wie bedoeld?

Iomax supplementen zouden je dus kunnen helpen met afvallen. Net als andere afslankpillen beïnvloedt het middel je metabolisme, oftewel je vetverbranding. Ook geeft het supplement je meer spierkracht en uithoudingsvermogen.

Daarom wordt Iomax gebruikt door sportieve mensen die willen afvallen. Tijdens het afvallen heb je normaal gesproken namelijk minder energie. Iomax pillen zorgen ervoor dat je die energie wel behoudt en daarnaast sneller afvalt.

Waar kan ik Iomax pillen bestellen?

bestelling pakketbezorger

Iomax afslankpillen zijn echter niet eenvoudig om te krijgen. In Nederland kun je Iomax pillen zelfs helemaal niet kopen.

Alleen online kun je namelijk Iomax pillen kopen. Dit is omdat de Iomax supplementen niet worden gezien als officieel voedingssupplement.

De online winkels waar je Iomax pillen bestelt zijn daarnaast niet bekend. Betrouwbare aanbieders wagen zich namelijk niet aan het verkopen van Iomax dieetpillen. Soms wordt Iomax zelfs op Marktplaats door anonieme verkopers aangeboden.

Iomax aanbieders zijn dus zeker geen zuivere koffie!

Waarom zijn Iomax pillen illegaal?

Iomax pillen zijn illegaal om te verkopen of om te bestellen. Omdat niemand weet wat er in Iomax zit, mogen de pillen niet legaal worden verkocht.

Of Iomax illegaal is in heel Europa is moeilijk vast te stellen. Iomax pillen zijn echter zeker illegaal in Nederland. Iomax is overigens niet het enige soort illegale afslankpil in Nederland.

De pillen zijn illegaal omdat het supplement als een potentieel gevaarlijk product wordt gezien. Daarom worden Iomax pillen niet geaccepteerd door de Nederlandse gezondheidsinspecties.

De risico’s van Iomax

Naast dat Iomax pillen illegaal zijn, heeft het gebruik ervan ook flinke risico’s. Het is natuurlijk niet voor niets dat Iomax niet wordt geaccepteerd door gezondheidsinstanties in Nederland.

Hieronder vind je een overzicht van de grootste risico’s van Iomax supplementen.

Onbekende ingrediënten met onbekende gevolgen

Allereerst is het gebruik van Iomax een risico omdat het middel onbekende ingrediënten bevat. Je weet dus niet precies wat je slikt als je het middel gebruikt.

Hierdoor kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je allergisch bent voor een van de ingrediënten. Dit kun je van tevoren echter niet checken, omdat de bestanddelen van Iomax onbekend zijn.

Je loopt flinke risico’s op gevaarlijke lichamelijke reacties door de Iomax pillen. Je kunt daarom beter een fatburner gebruiken met daarin bekende ingrediënten.

Hartproblemen en pijn op de borst

Verder kunnen Iomax pillen ernstige hartproblemen veroorzaken. Dit probleem is natuurlijk enorm gevaarlijk.

Veel gebruikers hebben last van druk op de borst. Dit is natuurlijk al een teken dat Iomax geen veilig middel is. Mensen die de Iomax fat burner hierna alsnog blijven slikken hebben kans op bijvoorbeeld hartfalen.

Stekende hoofdpijn en misselijkheid

Bijwerkingen hoofdpijn

Veel gebruikers krijgen daarnaast last van hevige hoofdpijn door Iomax. Deze hoofdpijn zorgt vaak ook voor een misselijk gevoel. Sommige gebruikers hebben na het gebruik van Iomax urenlang last van hoofdpijn en misselijkheid.

Overigens zijn er ook mensen die alleen misselijk worden en geen hoofdpijn krijgen. Echter hebben de meeste gebruikers last van een combinatie van deze symptomen.

De hoofdpijn die je door Iomax krijgt kan worden vergeleken met een migraine aanval.

Hoeveel kan ik afvallen met Iomax pillen?

Afvallen weegschaal

Iomax pillen mogen dan veel risico’s met zich meebrengen, ze hebben wel degelijk effect. Volgens de aanbieders van Iomax kun je gemakkelijk 6-8 kilo verliezen in 3 weken tijd.

Of dit snelle gewichtsverlies echter gezond is valt te betwijfelen. Dat je wilt afvallen is natuurlijk goed. Ga alleen wel na of het verliezen van gewicht belangrijker is dan je gezondheid.

Ga je toch Iomax pillen gebruiken? Let dan op deze punten!

Het gebruik van Iomax raad ik je zeker niet aan.

Wil je het toch gaan gebruiken? Dan moet je op een aantal belangrijke dingen letten. Op die manier verklein je de kans op risico’s. Weet wel dat je de risico’s nooit kunt uitsluiten.

Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten voor als je Iomax pillen gaat gebruiken.

Lees je goed in over het middel

Lees je allereerst goed in over Iomax. Lees naast dit artikel ook andere informatieve artikelen van bijvoorbeeld de dopingautoriteit. Zij zijn namelijk experts, waardoor ze nóg beter weten wat de risico’s zijn van Iomax pillen.

Het is online goed zoeken, maar er zijn wel nuttige artikelen te vinden over Iomax. Maak hier dus zeker gebruik van voordat je het middel gaat gebruiken.

Hou je aan de aanbevolen hoeveelheid

Als je Iomax pillen slikt, mag je de aanbevolen hoeveelheid nooit overschrijden. Omdat het middel al onbekende bestanddelen bevat, weet je namelijk nooit wat er dan gebeurt.

Sterker nog, ik raad aan om de aanbevolen hoeveelheid niet eens te gebruiken. Begin bijvoorbeeld met de helft van wat er wordt aanbevolen. Hierdoor verklein je de risico’s die de Iomax capsules en pillen met zich meebrengen.

Mijn persoonlijke ervaring met Iomax afslankpillen

slapeloosheid wakker liggen

Zelf heb ik dus ook Iomax pillen gebruikt. Ik was al jarenlang erg zwaar en wilde graag afvallen.

Gewone diëten hielpen niet en ook fatburners waren niet effectief. Toen ik hoorde van Iomax heb ik het middel na lang nadenken aangeschaft.

Ik merkte al na een aantal weken dat de kilo’s eraf vlogen. Ik raakte zo’n 2 â 3 kilo per week kwijt. Dit gaf me veel positieve energie, waardoor ik meer Iomax pillen per dag ging gebruiken.

Echter had dit een zeer negatief effect op mijn slaapritme.

Iomax geeft je namelijk ook een extreme energieboost, waardoor je urenlang kunt blijven gaan. Ik sliep op een gegeven moment slechts 3 uur per nacht, terwijl ik ongezond veel afviel.

Toen ik hartkloppingen begon te krijgen wist ik genoeg. Ook al viel ik snel af, mijn gezondheid ging enorm snel achteruit.

Na drie maanden ben ik abrupt gestopt met Iomax. Het heeft daarna nog enkele maanden geduurd voordat ik me weer goed voelde.

Nu sport ik 5 keer per week en hou ik mezelf aan een gezond dieet. In de afgelopen maanden ben ik daardoor even veel afgevallen als door Iomax! En nog belangrijker; ik voel me goed.

Iomax ervaringen van andere gebruikers

Eén ervaring zegt natuurlijk niet alles. Daarom ben ik op zoek gegaan naar ervaringen van andere Iomax gebruikers.

Gebruikers uit Nederland en België melden helaas dezelfde klachten als die ik had. Ik ben dus zeker niet de enige met deze nare ervaringen.

Hieronder lees je ervaring van één van deze Iomax gebruikers:

“Ik heb lange tijd Iomax supplementen gebruikt. Iedere keer als ik de eerste pil nam, voelde ik me fantastisch en energiek. Ook had ik meteen zin om te gaan sporten. Maar ik voelde me zo goed, dat ik vaak niet kon slapen.

Na een aantal slapeloze nachten begon ik me mentaal erg slecht te voelen. Ik mocht dan wel afvallen, ik voelde me totaal niet gezonder dan eerst!”

Iomax gebruiken, is het de risico’s waard?

Al met al is Iomax gewoon troep. Ik raad het dus zeker af om dit supplement te gebruiken. Er zijn namelijk genoeg manieren om gezond en effectief af te vallen. Iomax is daar zeker geen goed voorbeeld van!

Als je Iomax toch wilt gebruiken, pas dan erg goed op jezelf. Je mag de risico’s en gevaren van Iomax zeker niet onderschatten.

Je kunt beter een alternatief gebruiken. Er zijn voldoende legale afvalpillen op de markt die wél de ingrediëntenlijst op orde hebben en die ook hun werk doen.

Bekijk de beste afslankpillen en fatburners door op de onderstaande button te klikken: