Keto pillen – Vergelijk de top 5

Waarschijnlijk ken je het keto dieet al, maar lijkt het je te zwaar en moeilijk om je voedingspatroon hierop aan te passen?

Er is gelukkig een makkelijkere en snellere manier om af te vallen: keto pillen. Je hoeft dan je leefstijl minder aan te passen, maar de keto afslankpillen geven je alsnog de vetverbrandingsvoordelen van ketose.

Er zijn dan ook veel ketose pillen op de markt vandaag de dag. Wil je weten wat de beste keto pillen zijn volgens ervaringen en reviews? Lees dan snel verder!

Dit zijn de 5 beste keto pillen  

De ervaringen met keto pillen zijn vaak goed, dus we raden deze capsules zeker aan. Hieronder vind je wat de beste keto tabletten zijn volgens ons.

Keto capsules   Belangrijkste eigenschappenPrijs per dosering
1. Keto Actives Keto Dieet Pillen– 2 keto tabletten per dag
– Bevat onder meer cafeïne en CLA
– Verhoogt je metabolisme
€ 1,86
2. Go-Keto Elektrolyten– 4 keto capsules per dag
– Aanvulling van mineralen
– Gebruik tijdens je keto dieet
€ 0,56  
3. Via Natura Raspberry Ketones Capsules– 4 ketose pillen per dag bij de startkuur
– 2 keto capsules per dag bij de vervolgkuur
– Smaakvolle keto tabletten
€ 0,86 tot € 1,71
4. Natusor Raspberry Ketone Burner+– 3 keto pillen per dag verdeeld over 3 momenten
– Bevat frambozen ketonen
– Hormoon- en efedrinevrij
€ 0,90
5. Body&Fit Perfect Burn– 1 keto afslankpil per dag
– Deze keto pillen bevatten groene thee extract en groene koffie extract
– Elke capsule werkt 8 uur lang
€ 0,60

1. Keto Actives Keto Dieet Pillen: De beste ketose pillen  

Keto Actives pillen

Een keto dieet is dus best lastig om te volgen, maar dit wordt makkelijker als je keto pillen slikt volgens ervaringen van andere gebruikers.

Dit is bijvoorbeeld het geval als je de Keto Actives Keto Dieet Pillen inneemt, wat wij zien als de beste keto capsules. De tabletten van dit merk bevatten diverse belangrijke stofjes. Voorbeelden hiervan zijn cafeïne en CLA. Ze dragen beide bij aan gewichtsverlies.

Je moet elke dag twee van deze keto afslankpillen slikken, wat je het beste kunt doen voor je training of maaltijd. De Keto Actives Keto Dieet Pillen werken extra goed als je het keto dieet volgt.
2. Go-Keto Elektrolyten: De beste ondersteunende keto afslankpillen          

Go-Keto Elektrolyten pillen

Als je een keto dieet volgt, krijgt je lichaam minder mineralen binnen. Dit komt door de overgang naar ketose. Je doet er goed aan om deze mineralen toch aan te vullen, anders kun je problemen krijgen met je gezondheid.

De Go-Keto Elektrolyten keto tabletten raden we in dit geval zeker aan. In totaal bevatten deze pillen meer dan 20 mineralen en vitaminen. Goede voorbeelden hiervan zijn jodium, fosfor en kalium.

Je moet tijdens je keto dieet dagelijks vier van deze keto capsules slikken.
3. Via Natura Raspberry Ketones Capsules: De smaakvolste keto tabletten

Via Natura Raspberry Ketones Capsules

Via Natura heeft ketose pillen op de markt gebracht die niet alleen goed werken, maar ook smaakvol zijn.

Deze tabletten bevatten namelijk framboos en groene thee, wat je vetverbranding bevordert. De formule van de Via Natura Raspberry Ketones Capsules is bovendien 100 procent natuurlijk.

Deze keto capsules dragen daarnaast bij aan het verhelpen van vermoeidheid tijdens het afvallen.
4. Natusor Raspberry Ketone Burner+: De keto capsules met de hoogste dosering

Natusor Raspberry Ketone Burner+ Afslanken

Natusor is een geduchte concurrent van Via Natura en heeft vrijwel dezelfde keto pillen op de markt gebracht.

De Natusor Raspberry Ketone Burner+ capsules doen namelijk bijna hetzelfde als de Via Natura Raspberry Ketones Capsules. Ze hebben echter wel een hogere dosering, waardoor je sneller afvalt.

Het is goed om te weten dat je verdeeld over de hele dag drie van deze keto afslankpillen moet slikken. Dit kun je het beste doen met een glas water.
5. Body&Fit Perfect Burn: De veelzijdigste keto pillen

body fit perfect burn

De Body&Fit Perfect Burn capsules zijn niet alleen keto afslankpillen, ze zijn namelijk vooral bedoeld voor vetverlies.

Dit komt doordat deze keto tabletten meerdere belangrijke stofjes bevatten. Cafeïne is hier een goed voorbeeld van. Dit draagt bij aan gewichtsverlies, terwijl je door cafeïne ook een energieboost krijgt.

Bovendien bevat de Body&Fit Perfect Burn groene thee extract én groene koffie extract. Deze componenten dragen ook bij aan vetverlies.

Je moet dagelijks één keto capsule slikken, wat je het beste ’s ochtends kunt doen.
Keto afslankpillen kopen: Aandachtspunten

Je weet nu wat volgens ons de beste keto pillen zijn, maar er zijn nog meer geschikte fatburners die een keto dieet kunnen vervangen.

Hieronder leggen we uit op welke factoren je dan moet letten om de beste keuze te kunnen maken.

Ingrediënten

gespierde man pillen

Snel afvallen met pillen is al lastig genoeg, maar je maakt het nog moeilijker voor jezelf als je keto capsules koopt die helemaal geen goede stofjes bevatten.

Het is daarom van groot belang om rekening te houden met de ingrediënten. We raden je allereerst aan dat de keto afslankpillen cafeïne bevatten. Dit stofje bevordert namelijk je vetverbranding en geeft je extra energie.

Cafeïne kan ook als eetlustremmer fungeren. Ook CLA is een belangrijke ingrediënt van keto pillen volgens ervaringen van gebruikers. Ditzelfde geldt voor groene thee extract.

Als de tabletten niet deze ingrediënten bevatten, doe je er goed aan om een ander product te kopen.

Prijs

Daarnaast is het uiteraard een goed idee om te letten op de prijs van de keto afslankpillen. Er zijn op dit vlak veel beschikbare opties die allemaal andere prijskaartjes hebben. Door te letten op de prijs kun je dus je zoektocht vereenvoudigen.

We raden je aan om hiervoor zelf een budget te bepalen en je hieraan te houden. Ook doe je er goed aan om niet volledig op het prijskaartje te focussen, maar juist naar de prijs per dosering te kijken.

Als je van plan bent om de ketose pillen lang te gebruiken, is het een goed idee om een product met veel capsules te kopen. Je kunt er dan lang mee doen en bespaart meestal ook nog geld.

Dosering

blauwe witte capsules

Het is daarnaast een goed idee om ook nog naar de dosering te kijken.

Als de ingrediënten de ADH, wat staat voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, overschrijden, is het maar de vraag of de keto pillen geschikt voor je zijn. Ze kunnen dan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen.

Hier moet je natuurlijk ook altijd alert op zijn bij alle andere afslankpillen.

Maar, als de tabletten onder de ADH zitten, zijn ze juist weer niet sterk genoeg. Bepaal zelf wat je belangrijker vindt en maak de juiste vergelijkingen. Alleen op die manier kan jij de beste keuze maken!