Loopband met scherm kopen? De beste loopbanden met tv scherm

Ben jij op zoek naar een loopband met scherm? Dan wil je natuurlijk een loopband met scherm kopen van goede kwaliteit.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste loopbanden die een tv scherm hebben. Hierbij heb ik gelet op de specificaties, kwaliteit en populariteit van de producten.

Ook heb ik gekeken naar reviews van andere gebruikers.

Jij weet na het lezen van dit artikel welke loopbanden met scherm het beste zijn!

Loopband met scherm – Top 3

Er zijn veel verschillende loopbanden met scherm te vinden. Daarom is het lastig om een goede loopband met scherm te vinden die het beste bij je past.

Hieronder vind je de beste loopbanden met scherm van dit moment.

1. VirtuFit – Elite Smart Touch Loopband

VirtuFit Elite Smart Touch Loopband

De beste loopband met scherm is deze Smart Touch loopband van VirtuFit. Je krijgt naast een loopband met een mooi scherm ook een uitdagend trainingsapparaat.

Dankzij een groot aanbod van 75 trainingsprogramma’s kun jij namelijk enorm gevarieerd trainen. Ook kun je de trainingen dankzij de verstelbare hellingshoek nog afwisselender maken.

Het scherm van deze mooie loopband is daarnaast een geweldige toevoeging. Je kunt op de monitor van deze loopband met scherm namelijk veel handige statistieken aflezen.

Verder kun je verschillende applicaties en streamingdiensten op het scherm gebruiken. Hierdoor heb jij dus een loopband met Netflix, Youtube en Spotify in huis!
2. Focus Fitness – Jet 5

Focus Fitness Jet 5 loopband

Deze loopband met scherm van Focus Fitness is een geweldig product. Dit product heeft namelijk een eigen scherm én je kunt een extra scherm koppelen.

Hierdoor hou je makkelijk je sportstatistieken bij terwijl je muziek luistert of een filmpje kijkt!

Verder is de Focus Fitness Jet 5 een uitdagende loopband. Door de aanpasbare hellingshoek en snelheid maak je trainingen zwaarder en uitdagender.

Dankzij de 36 trainingsprogramma’s kun je daarnaast zeer gevarieerd trainen. Hierdoor kun je je trainingen leuk houden door steeds iets anders te trainen.

Tenslotte heeft de loopband handvaten met hartslagmeters die je op het scherm kunt aflezen.
3. NordicTrack – Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 loopband scherm

De NordicTrack Commercial 1750 kan ook niet wegblijven uit deze lijst.

Deze mooie loopband met tv scherm staat namelijk goed aangeschreven onder sporters. Je kunt deze loopband bijvoorbeeld terugvinden in sportscholen.

Het scherm van de NordicTrack kan allereerst gekoppeld worden met iFit. Deze fitnessapp bied je een groot aantal extra trainingsprogramma’s en meet daarnaast meteen je progressie.

Ook kun je zelf een extra scherm koppelen aan deze loopband. Op die manier creëer je voor jezelf een loopband met Netflix of YouTube. Daarnaast kun je eenvoudig tv programma’s kijken op je loopband.

Deze loopband is overigens ook geschikt voor professioneel thuisgebruik.
Waar kun je een loopband met tv voor gebruiken?

De loopband met tv scherm kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Net als op een gewone loopband kun je verschillende sportieve doelen behalen met dit product.

Hou je meer van fietsen dan van lopen? Dan is de hometrainer met scherm wellicht een goede optie.

Hieronder vind je een beknopt overzicht van de belangrijkste toepassingen van de loopband met scherm.

Conditie opbouwen

fit worden met professionele loopband

Allereerst kun je aan je conditie werken met de loopband met tv. Hoe meer en langer je namelijk traint, hoe beter je uithoudingsvermogen wordt.

Zodra je begint met hardlopen merk je binnen een week al verschillen in je conditie.

Zo zal je merken dat je een bepaalde loopafstand steeds sneller kunt lopen. Ook ga je merken dat je steeds langer op een bepaalde snelheid kunt blijven lopen.

Een loopband app die je aan het scherm koppelt maakt je training nog effectiever. Je zult namelijk uitgedaagd worden met extra trainingsprogramma’s tijdens het lopen.

Hierdoor wordt je uithoudingsvermogen getest en ga je nog betere resultaten halen.

Afvallen

Ook mensen die willen afvallen hebben veel aan de loopband met scherm. In plaats dat je op de bank films gaat kijken, ben je namelijk actief bezig. Ook is het lastig om op de loopband een zak chips open te trekken!

Verder verbrand je veel calorieën tijdens het hardlopen. Hoe meer calorieën je verbrandt, des te sneller je afvalt. Per uur kun je meer dan 700 calorieën verbranden!

Als je dagelijks traint komt dit neer op een halve kilo extra afvallen per week.

Je kunt afvallen nog leuker maken door de loopband met Zwift te koppelen. Deze applicatie laat jou lange afstanden lopen in een digitale wereld.

Zo waan je je even uit de huiskamer en maak je sporten leuker. Hierdoor zul je makkelijker en vaker op de loopband stappen, waardoor je meer afvalt.

Revalideren

Loopband Kinomap

Ook tijdens een revalidatie kun je de loopband met scherm goed gebruiken. Veel sporters gebruiken de loopband met scherm bijvoorbeeld tijdens het herstel van een blessure.

Met een revalidatie moet je vaak namelijk lange afstanden op een laag tempo lopen. Dankzij een tv scherm kun je deze lange trainingen wat leuker maken voor jezelf.

Ook kun je de loopband met bluetooth koppelen om bijvoorbeeld podcasts of muziek te luisteren

Tenslotte kun je op het scherm revalidatieoefeningen laten afspelen. Deze oefeningen zijn bedoeld om stapsgewijs de spanning op je spieren weer te verhogen. Hierdoor wordt het makkelijker om te revalideren en van je blessures af te komen.

Een loopband met tv scherm – De belangrijkste aandachtspunten

Ga je een goede loopband voor thuis met tv scherm kopen? Dan moet je op wat belangrijke dingen letten. Als je op deze punten let zal de loopband perfect voldoen aan jouw wensen.

Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten als je een loopband met scherm koopt.

Het aantal trainingsprogramma’s

Het aantal trainingsprogramma’s is allereerst een belangrijk aandachtspunt. Trainingsprogramma’s maken jouw trainingen namelijk uitgebreider en uitdagender.

Het is daarom belangrijk om te bepalen hoeveel opties jij op je loopband wilt gebruiken.

Denk dus voor jezelf na hoe uitdagend jij wilt gaan trainen. Aan de hand daarvan kun je het aantal trainingsprogramma’s voor jezelf bepalen.

Koppeling met apparaten en applicaties

Loopband app Tunturi

Een loopband met scherm is leuk, maar soms wil je ook andere apparaten kunnen koppelen. Daarnaast wil je bijvoorbeeld applicaties kunnen gebruiken op de loopband met scherm.

In dat geval is het belangrijk dat je een loopband met scherm koopt waarmee dat kan. Koop bijvoorbeeld een product waarin al een scherm met applicaties is verwerkt. Of koop een loopband waar je je eigen tablet of telefoon aan kunt koppelen.

Loopband met scherm – Kopen of laten lopen?

De loopband met scherm is een geweldig product om thuis te hebben staan. Zeker als je graag hardloopt is een loopband met tv scherm kopen een goed idee.

Met de loopband met scherm kun je dus veel verschillende trainingen doen. Op die manier kun jij een fittere levensstijl voor jezelf creëren dankzij dit mooie fitness product.

Waar te koop?

Neem een kijkje bij onderstaande aanbieders om een compleet beeld te krijgen van het huidige aanbod en de keuzes die je hebt in een loopband met scherm: