Mobicep pre workout – Mijn MB Nutrition pre workout review

Ben jij op zoek naar een goede pre workout en ben je daarbij uitgekomen bij de MB Nutrition pre workout van Mobicep? Dat kan zeker, deze influencer kom je namelijk regelmatig online tegen.

Natuurlijk wil je eerst weten of deze pre workout van Mobicep het kopen waard is, of dat dit misschien alleen een slimme marketingtruc is? In dit artikel kom je erachter!

Mobicep pre workout – Een kort overzicht

 • Mobicep pre workout is een supplement dat is ontwikkeld door MB Nutrition. MB Nutrition is het bedrijf van fitness influencer Mobicep.
 • MB Nutrition pre workout wordt gezien als één van de sterkere pre workouts. Met een ruim aanbod aan smaken is er daarnaast voor ieder wat wils.
 • Mobicep pre workout wordt voornamelijk gebruikt door krachtsporters zoals bodybuilders. Ook duursporters gebruiken de Mobicep pre workout soms.

De werking van Mobicep pre workout

mb nutrition logo

Mobicep pre workout is een supplement dat wordt verkocht door MB Nutrition. De eigenaar van MB Nutrition is Mobicep, een bekende fitness influencer.

Mobicep pre workout is volgens hem een zeer effectief supplement voor vooral krachtsporters.

De pre workout neem je ongeveer 15 tot 30 minuten voor je training in. Hierdoor merk je de effecten meteen als je gaat sporten.

Na het sporten zullen de effecten langzaam afnemen. Je zult hierdoor geen energiecrash krijgen, beweert MB Nutrition.

Dankzij deze pre workout kun jij langer en zwaarder trainen in de sportschool. Oefeningen worden makkelijker en zware gewichten kun je bijvoorbeeld vaker omhoogtillen.

Werkzame bestanddelen

Mobicep pre workout bestaat uit verschillende werkzame ingrediënten. Hieronder vind je een lijstje met alle werkzame ingrediënten. Onder dit lijstje zijn de belangrijkste bestanddelen wat uitgebreider beschreven.

 • Beta alanine
 • Cafeïne
 • L-citrulline dl-malaat
 • L-arginine alpha ketoglutaraat
 • Taurine
 • Magnesium tri-citraat
 • Kaliumchloride
 • N-acetylcysteïne
 • L-tyrosine

Het belangrijkste ingrediënt van Mobicep pre workout is beta alanine. Dit bestanddeel zorgt namelijk voor een betere doorbloeding en meer uithoudingsvermogen in je spieren. Hierdoor kun jij zware oefeningen langer en beter uitvoeren.

Verder is ook cafeïne een belangrijk ingrediënt van Mobicep pre workout. Cafeïne geeft je een enorme energieboost, waardoor je meer uithoudingsvermogen hebt. Je zult hierdoor minder moe worden tijdens een pittige oefening.

Tenslotte bevat Mobicep pre workout taurine. Taurine zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde focus tijdens het trainen. Hierdoor zul je oefeningen met meer focus uitvoeren, waardoor je trainingsvorm een stuk beter wordt.

Voor wie is MB Nutrition pre workout bedoeld?

dummbell sportschool

Pre workout is voor iedereen die een extra boost in de sportschool wil krijgen. Dit geldt ook voor Mobicep pre workout. Veruit de meeste sporters kunnen MB Nutrition pre workout namelijk zonder problemen gebruiken.

Allereerst gebruiken veel krachtsporters Mobicep pre workout. Veruit de meeste klanten van MB Nutrition zijn namelijk krachtsporters en bodybuilders.

Het pre workout supplement van Mobicep ondersteunt krachtsporters op een prettige en effectieve manier.

Verder zijn er ook duursporters die gebruik maken van Mobicep pre workout. Dit zijn er echter wel een stuk minder dan krachtsporters.

Bij duursporters zorgt Mobicep pre workout voor een extra energieboost tijdens lange conditietrainingen.

Voor wie niet?

Mobicep pre workout is allereerst niet geschikt voor mensen die in principe niet sporten. Zij hebben de intense effecten van dit supplement namelijk helemaal niet nodig.

Voor een beetje extra energie kunnen niet-sporters beter een kopje koffie gaan drinken.

Verder kunnen zwangere vrouwen beter geen MB Nutrition pre workout gebruiken. De ingrediënten zijn namelijk te sterk voor je ongeboren kind. De hoge doseringen cafeïne kunnen zelfs zorgen voor een miskraam.

Mijn ervaring met Mobicep pre workout

Zelf heb ik Mobicep pre workout ook geprobeerd. Ik kan namelijk pas een goed oordeel geven als ik een supplement zelf heb gebruikt.

Normaal gesproken gebruik ik geen pre workout, maar ik wilde dit supplement wel proberen.

Ik had ergens gelezen dat de Kosso pre workout veel lijkt op die van Mobicep. Toch ben ik voor de MB Nutrition pre workout gegaan, omdat deze mij meer aansprak.

De eerste dosering

Mijn eerste dosering Mobicep pre workout nam ik ongeveer een halfuur voor mijn training. Ik wilde mijn borst gaan trainen, dus tijdens het bankdrukken kon ik wel een boost gebruiken.

Na 10 minuten merkte ik de eerste effecten van het supplement al. Ik kreeg tintelingen in mijn lichaam en had veel zin om te gaan sporten. Ook merkte ik dat ik steeds meer energie begon te krijgen.

Eenmaal in de sportschool aangekomen merkte ik de effecten meteen. De gewichten gingen tijdens het bankdrukken veel makkelijker omhoog dan normaal.

Na de training voelde ik me nog steeds fit en energiek. Door de dag heen merkte ik geen snelle daling in mijn energie.

Gaandeweg voelde ik dat het supplement zijn werking verloor. In de avond voelde ik me ook energiek, maar ik kwam gelukkig makkelijk in slaap.

Na twee weken gebruik

Na 2 weken waren de effecten van Mobicep pre workout nog steeds hetzelfde. Er trad dus geen gewenning op in mijn lichaam, wat natuurlijk top is.

Mijn energieniveau was constant hoog en mijn trainingen gingen nog steeds erg soepel.

Ook had ik nog steeds geen last van energiecrashes of een slechte nachtrust. Ik sport altijd ’s ochtends, waardoor de pre workout ’s avonds gelukkig is uitgewerkt.

Sporters die in de middag of avond sporten, hebben misschien meer last van slaapproblemen.

Na één volledig potje

Na een potje Mobicep pre workout te hebben gebruikt, was ik enthousiast over de werking. Het supplement doet wat het belooft, want mijn trainingsniveau was flink verhoogd.

Toch weet ik niet of ik Mobicep pre workout nog eens zou kopen. Ik heb namelijk gehoord dat goedkope pre workout net zo effectief kan zijn. De prijs van de MB Nutrition pre workout is vrij hoog, wat ik jammer vind.

De sterkste pre workout hoeft dus zeker niet de duurste te zijn. Toch kun je Mobicep pre workout zeker beschouwen als een effectief en kwalitatief supplement.

Wat vinden anderen van Mobicep pre workout?

mobicep pre workout smaken

Ook andere gebruikers hebben hun mening over Mobicep pre workout gegeven. Deze MB Nutrition pre workout reviews zijn op verschillende forums te lezen.

Om een eerlijk beeld te geven, heb ik alleen gekeken naar onafhankelijke reviews.

De beoordelingen op de website van MB Nutrition heb ik bijvoorbeeld niet gebruikt. Deze reviews zijn namelijk niet allemaal onafhankelijk en daarom minder betrouwbaar.

De werking

Allereerst vinden veel gebruikers de werking van Mobicep pre workout erg goed. Zij merken bijvoorbeeld meteen verschil in hun niveau tijdens trainingen.

Ook hebben veruit de meeste mensen geen last van een grote energiecrash.

Het supplement werkt daarnaast erg snel en lang, vinden gebruikers. Al na een kwartier stijgt je energie.

Veel mensen merken dat zij na een uur nog steeds hard kunnen trainen.

Ook na de training merken veel gebruikers dat zij zich fit en energiek voelen. Zij hebben bijvoorbeeld meer energie om hun dagelijkse werkzaamheden te doen. Mobicep pre workout geeft je dus de hele dag een lekkere boost.

De prijs- kwaliteitverhouding

Veel gebruikers zijn echter niet te spreken over de prijs van het supplement. Voor de hoge prijs hadden veel reviewers stiekem meer verwacht.

Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die beweren dat goedkope pre workouts dezelfde effecten hebben.

Toch blijven er genoeg sporters over die Mobicep pre workout graag kopen. De hoge prijs is het voor hen vooral waard omdat ze fan zijn van Mobicep. Zij ondersteunen hun favoriete influencer graag, door zijn supplementen te kopen.

Evenals met bijvoorbeeld Joel Beukers pre workout betaal je helaas vooral voor de naam. De prijs- kwaliteitverhouding is dus niet ideaal, zeker als je geen fan bent van Mobicep.

Mobicep pre workout gebruiken of niet?

mb nutrition pre workout

Mobicep pre workout is een effectief supplement waar mee jij je trainingsniveau kunt verhogen. Je zult er zeker als krachtsporter veel profijt van hebben.

Toch raad ik Mobicep pre workout niet per se aan als supplement. De prijs is namelijk erg hoog, ongeacht de goede kwaliteit.

Er zijn ook goedkopere pre workouts beschikbaar die dezelfde of zelfs een nog betere werking hebben.

Als je fan bent van Mobicep is zijn pre workout de hoge prijs wellicht waard. In alle andere gevallen kun je beter een alternatief pre workout supplement kiezen.