Nutra Digest: Review, Ervaringen & Alternatieven

Ben jij op zoek naar Nutra Digest? Dan ben je zeker niet de enige. Dit supplement is de afgelopen maanden namelijk ineens enorm bekend geworden.

Vooral de online video’s en social media advertenties zijn veel te zien. Maar, is Nutra Digest eigenlijk wel betrouwbaar? Dat lees je in dit artikel.

Allereerst worden de ingrediënten en de beloofde werking beschreven. Hierbij is gebruik gemaakt van ervaringen van andere gebruikers. Ook is er gekeken naar de ervaringen van wetenschappers met dit supplement.

Verder wordt beschreven wie Nutra Digest heeft bedacht en waar je het product kunt kopen. Hierbij wordt ook gekeken naar alternatieve supplementen die waarschijnlijk beter zijn.

Na dit artikel weet jij dus of Nutra Digest een geschikt supplement is!

Nutra Digest in het kort

 • Nutra Digest is in 2023 bekend geworden als afslankproduct. Het product is ontwikkeld door dr. Perez, een bekende voedingsdeskundige.
 • Er is veel kritiek op de manier waarop Nutra Digest wordt aangeboden. De advertenties zijn namelijk misleidend en de beweerde resultaten kloppen vaak niet.
 • Ervaringen van gebruikers zijn niet positief over Nutra Digest. Weinig producten krijgen zo veel negatieve reviews als dit sportsupplement.

De werking van Nutra Digest

nutravya nutra digest

Nutra Digest is een natuurlijk voedingssupplement dat wordt gebruikt om sneller af te vallen. Net als veel afslankpillen zou het middel je spijsvertering namelijk effectief versnellen.

De werking van je darmen zou door Nutra Digest worden verbeterd. Vooral mensen met darmklachten zouden veel hebben aan het supplement.

Werkzame ingrediënten

Nutra Digest bevat verschillende ingrediënten die de vetverbranding zouden moeten stimuleren. Ook bevat het supplement bestanddelen die de algemene gezondheid van je lichaam kunnen verbeteren.

Nutra Digest bevat te veel ingrediënten om alles in detail uit te lichten. Daarom vind je hieronder een lijstje met alle ingrediënten van dit voedingssupplement. Onder dit lijstje zijn een aantal belangrijke ingrediënten alsnog gedetailleerd beschreven.

Ingrediëntenlijst Nutra Digest:

 • Alsempoeder
 • Druivenextract
 • Grapefruit extract
 • Kaneelpoeder
 • Kruidnagelpoeder
 • L-glutamine
 • Magnesium
 • N-acetylcysteïne
 • Zoethoutpoeder
 • Zink
 • Zink bisglycinaat
 • Zwarte peper extract

Allereerst bevat Nutra Digest dus magnesium en zink. Beide bestanddelen zijn belangrijk voor verschillende lichaamsfuncties, zoals het versterken van je botten. Ook zorgen beide ingrediënten voor een betere verwerking van eiwitten in je lichaam.

Verder bevat Nutra Digest ingrediënten zoals zwarte peper extract en kruidnagelpoeder. Volgens de bedenker van het product kunnen deze bestanddelen je metabolisme stimuleren. Het is echter moeilijk te achterhalen of dit echt zo is.

Tenslotte zijn L-glutamine en N-acetylcysteïne ingrediënten die de wil om te snoepen kunnen verminderen. L-glutamine heeft daarnaast een positieve impact op de algehele gezondheid van je darmen.

De bedenker van Nutra Digest – Bestaat hij eigenlijk wel?

De bedenker van Nutra Digest is dr. Perez. Online wordt hij ook wel bij zijn volledige naam genoemd, die luidt Raphael Perez.

De foto die van dr. Perez wordt gebruikt lijkt echter niet bij hem te horen. De echte dokter Perez is namelijk een stuk ouder dan de man op de foto’s. Ook heeft deze dokter helemaal niets te maken met Nutra Digest.

De naam van een gerenommeerde wetenschapper wordt dus onterecht gekoppeld aan Nutra Digest, lijkt het.

De bedenker van Nutra Digest heet dus misschien anders. Al is de naam Perez natuurlijk wel een veel voorkomende achternaam.

Nutra Digest ervaringen en reviews

Medicatie dosering

Online zijn veel reviews te vinden op forums over de werking van Nutra Digest. Eigenlijk laten deze reviews al snel zien dat Nutra Digest helemaal niet werkt.

Allereerst benoemen veel reviews dat het supplement helemaal niet helpt bij het afvallen. Uit deze ervaringen blijkt dat zij na enkele weken nog geen grammetje extra zijn afgevallen.

Verder zijn er veel ervaringen die vertellen dat zij de leugenachtige video’s niet kunnen waarderen. “De informatie in de video’s is gevaarlijk en zeer misleidend” schrijft een gebruiker.

Tenslotte wordt ook de hoge prijs van de supplementen benoemd als zeer negatief. De slechte werking is de dure aankoopprijs totaal niet waard volgens gebruikers.

Er zijn eigenlijk geen reviews te vinden van mensen die Nutra Digest nog eens willen gebruiken. Dit zegt eigenlijk al genoeg over dit product en de slechte werking ervan.

Wat zeggen wetenschappers?

dokter onderzoek

Over de werking van Nutra Digest is eigenlijk geen wetenschappelijk bewijs te vinden. Het enige bewijs dat je kunt vinden komt van dr. Perez zelf. Er wordt echter getwijfeld of de bedenker van Nutra Digest daadwerkelijk een dokter is.

Wel is er genoeg te vinden over de werking van detox pillen en andere afslanksupplementen. Wetenschappers geven aan dat afval supplementen zeker kunnen werken, mits deze goed getest zijn.

Nutra Digest is in ieder geval zeker geen afslankproduct dat wetenschappelijk onderbouwd kan worden. Helaas zijn er toch genoeg mensen die in de mooie verhalen van het bedrijf trappen.

Hopelijk willen tv-programma’s zoals ‘Radar’ of ‘Keuringsdienst van Waarde’ Nutra Digest eens bekijken. Misschien dat mensen deze oplichterij dan minder snel gaan geloven.

De betrouwbaarheid van Nutra Digest

Uit al de ervaringen blijkt wel dat Nutra Digest totaal niet te vertrouwen is. De video’s die online staan bevatten veel onjuist informatie. Ook is de werking van het product dus helemaal niet zo effectief als wordt beloofd.

In de video’s wordt bijvoorbeeld benoemd dat veel mensen risico lopen op gevaarlijke darmproblemen. Ook de advertenties voor het product beschrijven problemen die helemaal niet zo vaak voorkomen.

Dat Nutra Digest hiervoor een oplossing biedt is dus helemaal niet relevant. Het aanpraten van problemen is natuurlijk onbetrouwbaar en zorgt voor onterechte twijfels bij gebruikers.

Is Nutra Digest veilig?

In principe bestaat Nutra Digest uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de doseringen in het supplement niet heel hoog. Het supplement is daarom hoogstwaarschijnlijk veilig om te gebruiken.

Het product voegt echter weinig positieve effecten toe aan je lichaamsfuncties. Dus ook al is Nutra Digest waarschijnlijk veilig, het gebruik zal je niet echt helpen.

Bijwerkingen en risico’s

Wel kunnen de ingrediënten van Nutra Digest zorgen voor een aantal bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel vervelend zijn.

Zo kan je bloeddruk verhoogd worden door L-glutamine. Als je last hebt van bloeddrukproblemen kun je Nutra Digest dus beter laten staan.

Ook kun je last krijgen van buikklachten door dit supplement. Je darmen worden namelijk aangetast door Nutra Digest, wat kan zorgen voor buikkramp of diarree. Zeker als je gevoelige darmen hebt zal deze bijwerking vaker voorkomen.

Nutra Digest – Waar te koop?

Veel mensen vragen zich af waar je Nutra Digest kunt kopen. Op dit moment is het echter lastig om aan dit product te komen. Nutra Digest wordt namelijk niet verkocht bij drogisterijen zoals Kruidvat of Trekpleister.

Ook online drogisterijen en supplementenaanbieders verkopen Nutra Digest niet. Dat deze winkels Nutra Digest niet verkopen, bewijst eigenlijk al hoe onbetrouwbaar het product is.

Op dit moment is Nutra Digest alleen te koop bij de producent, Nutravya. Deze website verkoopt meerdere afslanksupplementen die eigenlijk allemaal geen wetenschappelijk bewezen effecten hebben.

De kosten van Nutra Digest

Nutra Digest is in verschillende hoeveelheden te kopen. De kosten van het product verschillen per type pakket dat je aanschaft.

Een standaard potje met Nutra Digest capsules kost op dit moment €69,95. Hiervoor krijg je 90 capsules waar je ongeveer een maand mee kunt doen. Dit is natuurlijk veel geld voor een supplement waarvan de werking twijfelachtig is.

Een pakket met drie potjes kost op dit moment €188,87. Dit komt dus neer op een bedrag van €62,95 per potje. In verhouding is het kopen van 3 potjes dus goedkoper, maar nog steeds vrij prijzig.

In verhouding is de aankoop van het pakket met 6 potjes het goedkoopst. Hier betaal je namelijk €356,75 voor. Per potje betaal je in dit geval €59,46.

Weet wel dat de effecten na 6 maanden, oftewel 6 potjes, waarschijnlijk minimaal zijn. Het investeren van meer dan 350 euro in Nutra Digest is dus een risico.

Alternatieven voor Nutra Digest

afvalpillen en sporten

Aan de werking van Nutra Digest wordt dus flink getwijfeld. Gelukkig zijn er genoeg alternatieve producten die wel een bewezen werking hebben. De afslanksupplementen hieronder kun je dus met een gerust hart kopen.

Allereerst is Detoxyn een betrouwbaar supplement waarmee je effectief kunt afvallen. De werking van dit supplement wordt door veel gebruikers namelijk gezien als erg positief. Ook de prijs is een stuk voordeliger dan die van Nutra Digest.

Verder verkopen bekende bedrijven zoals XXL Nutrition verschillende effectieve afslankpillen. Deze vetverbranders zijn namelijk al jarenlang erg populair onder sporters.

Tenslotte is een gezond dieet en genoeg beweging het beste alternatief voor Nutra Digest. Je ideale gewicht bereik je namelijk het snelst met een gezond leefpatroon.

Afslanksupplementen zijn namelijk alleen bedoeld als extra ondersteuning. En mocht je dit willen gebruiken, kies dan uiteraard voor goede afslankpillen met een bewezen werking.

Moet ik Nutra Digest gebruiken of laten staan? Conclusie

Nutra Digest is een supplement dat zeker niet wordt aangeraden. Er is namelijk helemaal geen bewijs dat dit supplement echt werkt. Ook is de bedenker hoogstwaarschijnlijk een oplichter die alleen maar op geld uit is.

Uit ervaringen blijkt daarnaast dat Nutra Digest niks toevoegt aan je gewichtsverlies. Zelfs na enkele weken zien gebruikers geen progressie tijdens het afvallen. Dat wetenschappers de werking van Nutra Digest niet kunnen bewijzen zegt daarbij ook genoeg.

Je kunt dus beter gaan voor andere afslankproducten die wel een bewezen effect hebben én veilig zijn. Klik hieronder op de knop om de beste afslankpillen te bekijken: