Nutribites Green Juice: Review, Ervaringen & Waar te koop?

Overweeg jij om Nutribites Green Juice te proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zullen je in deze review namelijk meer vertellen over het groene poeder van dit merk. 

Zo gaan we het hebben over de voor- en nadelen, voor wie het geschikt is en wat deze Green Juice beter of anders maakt dan de Green Juice van andere merken.

Lees dus snel verder en ontdek alles wat je moet weten over de Nutribites Green Juice! 

Wat is Nutribites Green Juice precies?

Nutribites green juices

Green Juice van Nutribites is een groen poeder dat boordevol zit met verschillende soorten groente en fruit, kruiden, probiotica, mineraalrijke algen en meer.

Het nemen van één dagelijkse portie Green Juice zou je natuurlijke energie activeren, je weerstand ondersteunen en je voorzien van een dagelijkse vitamineboost.

Nutribites Green Juice bevat maar liefst 31 gezonde ingrediënten, waaronder groene alg, acerola-bes, tarwegras, munt, spirulina en nog veel meer. 

Met een portie Green Juice weet je zeker dat je de dag goed en gezond begint. Je kunt het poeder oplossen in water, maar het ook toevoegen aan je smoothie, yoghurt bowl, etc. 

Voor wie is deze Green Juice geschikt?

In principe is Nutribites Green Juice geschikt voor iedereen die een gezondere levensstijl wil nastreven. Het is gemakkelijk toe te passen in ieders dagelijkse levensstijl en biedt voordelen voor mensen van alle leeftijden. 

De Green Juice is vooral geweldig voor mensen die een druk leven leiden, waardoor ze er moeite mee hebben om iedere dag hun portie groenten en fruit binnen te krijgen. 

Daarnaast is het ook een goed product voor mensen die moeite hebben met eten, bijvoorbeeld omdat ze een operatie hebben ondergaan. 

Wat zijn de voor- en nadelen van Nutribites Green Juice? 

green juice soorten

We vertellen je graag wat de voor- en nadelen zijn van de Nutribites Green Juice.

Voordelen

Als we Nutribites zelf mogen geloven, is hun Green Juice gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten van Nederlandse bodem.

Het poeder is hoog geconcentreerd, wat betekent dat je ook echt genoeg voedingsstoffen per portie binnenkrijgt. 

Een aantal gezondheidsvoordelen die je kunt verkrijgen door het dagelijks nemen van één portie Nutribites Green Juice zijn:

  • Het ondersteunt een normaal energieniveau 
  • Het ondersteunt het immuunsysteem
  • Het ondersteunt de gezondheid van de lever
  • Het draagt bij aan de instandhouding van normale botten
  • Het bevordert een normaal zuurstoftransport
  • Het draagt bij aan het ontgiften van het lichaam 
  • Het ondersteunt een goed verloop van de bloedstolling
  • En meer.

Daarnaast schijnt de Green Juice van Nutribites lekker te zijn van smaak, anders dan het geval is bij veel andere soorten Green Juice.

Bovendien is het poeder 100% vegan en glutenvrij, waardoor het voor bijna iedereen geschikt is. 

Een ander groot voordeel van Nutribites Green Juice is dat je er een proefverpakking kunt bestellen van 70 gram. Zo kun je het poeder eerst een weekje testen om er zeker van te zijn dat het iets voor je is. 

Nadelen

Als we toch een nadeel van Nutribites Green Juice moeten noemen, is dat het best prijzig is. Een potje van 300 gram kost je 47 euro.

Hoewel dit omgerekend slechts 78 cent per glas is, kan het toch een behoorlijke rib uit je lijf zijn om dit bedrag iedere maand te moeten neertellen. 

Wat maakt deze Green Juice anders dan andere soorten Green Juice?

nutribites green juice ingredienten

Zoals je misschien al weet zijn er veel verschillende merken die Green Juice maken. Dus, wat maakt Nutribites Green Juice dan anders dan alle anderen? Is er überhaupt een verschil? 

Eén ding waarin Nutribites zich onderscheidt van andere soorten Green Juice, is dat het poeder enorm veel vezels bevat. Meer dan andere soorten.

Bovendien is de samenstelling van het poeder iets hoger geconcentreerd dan bijvoorbeeld de Superfoodies Green Juice

Verder is de smaak van Nutribites, zoals we eerder al aangaven, lekkerder. Dit ondanks Nutribites Green Juice maar 1 gram suikers bevat (allemaal van natuurlijke oorsprong).

Sommige andere soorten Green Juice bevatten extra toegevoegde suikers om de smaak beter te maken. Dat willen we natuurlijk niet!

Ervaringen met de Nutribites Green Juice

nutribites green juice vezels

Als je zelf overweegt om Green Juice van Nutribites te kopen, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de Green Juice ervaringen van anderen.

En gelukkig zijn er veel beoordelingen van gebruikers te vinden, waar we absoluut blij van worden. 

Veel klanten geven aan blij te zijn met Nutribites Green Juice vanwege de snelle levering, de goede kwaliteit van het poeder en de gezondheidsvoordelen die ze ervaren.

Veel van hen geven aan echt verschil te merken in hun energie level, concentratie en meer. 

Ook geven een aantal mensen aan dat ze het poeder niet té vies vinden smaken en dat ze het prettig vinden dat ze de Green Juice in de aanbieding kunnen kopen. 

Waar is Nutribites Green Juice te koop? 

bestelling pakketbezorger

Ben je al enthousiast geworden over de Green Juice van Nutribites en wil je de gok wel wagen? Dan is het wel zo fijn om te weten waar je dit groene goedje zoal kunt kopen. En dat kan gelukkig op verschillende plekken. 

De website van Nutribites

Je kunt de Nutribites Green Juice kopen op de officiële website van Nutribites, wat we je zeker aanraden. Je weet hier namelijk zeker dat je het echte product toegestuurd krijgt.

Bovendien biedt Nutribites een geweldig verzend- en retourbeleid en kun je altijd bij hen terecht met problemen. 

Wanneer je jouw portie bij Nutribites bestelt en het bevalt niet, mag je het product bovendien kosteloos terugsturen.

En de kers op de taart: je krijgt een gratis Green Juice receptenboekje (PDF-bestand) bij je bestelling. Vóór 23:00 besteld, is bovendien al de volgende dag in huis.

Ga direct naar de website van Nutribites >>

Overige websites

Er zijn ook andere verkooppunten van Nutribites Green Juice. Zo kun je jouw portie bijvoorbeeld ook bestellen bij Bol.com, Fysiophysics.nl en andere webshops.

Helaas is de Green Juice van Nutribites niet te koop in drogisterijen zoals het Kruidvat. 

Wat kost Nutribites Green Juice?

Zoals we eerder in dit artikel al vermeldden, kost 1 pot Nutribites Green Juice van 300 gram op het moment van schrijven 47 euro.

Je krijgt hierbij een gratis Green Juice receptenboekje en een gratis maatschepje, zodat je precies de juiste hoeveelheid kunt afmeten. Het product wordt bovendien gratis geleverd en is meestal de volgende dag nog in huis. 

Weet jij zeker dat je Green Juice wilt blijven gebruiken de komende maanden? Dan kun je er ook voor kiezen om een abonnement op Nutribites te nemen, waarbij je maandelijks 42,30 euro betaalt.

Je bent dan dus minder geld kwijt dan dat je iedere maand een apart potje koopt. 

Nutribites kopen in de aanbieding

nutribites green juice aanbieding

Een andere optie om iets goedkoper uit te zijn, is door Nutribites in de aanbieding te kopen. Bestel je in één keer 3 potjes Green Juice van 300 gram? Dan betaal je 132 euro. Je bespaart daarmee dus 10 euro. 

Ben je echt enthousiast en sla je meteen 6 potten Nutribites Green Juice in? Dan moet je 249 euro neertellen. Je bent hiermee 33 euro goedkoper uit dan wanneer je 6 losse potten zou kopen. Dat scheelt weer!

Het is uiteindelijk helemaal aan jou welke koopwijze je het prettigst vindt. Maar als je echt tevreden bent met je eerste potje of proefverpakking van Nutribites, raden we je aan om voor een van de aanbiedingen te gaan. 

Conclusie

Hopelijk weet je na het lezen van dit artikel beter wat Nutribites Green Juice is, hoe het verschilt van andere soorten Green Juice en het belangrijkste: of je het product zelf wilt gaan uitproberen of niet. 

We kunnen in ieder geval concluderen dat deze Green Juice van topkwaliteit is en absoluut zijn beloften waar maakt (als we de reviews van andere klanten mogen geloven).

Daarnaast biedt Nutribites Green Juice ook zeker voordelen ten opzichte van andere merken. 

Ons advies: bestel een proefverpakking of ga de eerste keer voor een los potje om het product zelf te kunnen beoordelen.

De enige manier om erachter te komen of het echt wat voor jou is, is namelijk om het zelf te testen. Succes!