Nutrigo Lab Strength: Review, Test & Eerlijke ervaringen

Ben je op zoek naar pre workout? Dan heb je vast weleens gehoord van Nutrigo Lab Strength. Dit is namelijk een populair pre workout supplement onder voornamelijk krachtsporters.

In dit artikel lees je alles over Nutrigo Lab Strength pre workout. Allereerst wordt het supplement in detail beschreven. Hierbij worden de belangrijkste ingrediënten uitgelicht.

Verder deel ik mijn persoonlijke ervaring met Nutrigo Lab Strength. Ook deel ik de ervaringen van experts en andere gebruikers van het supplement.

Tenslotte worden de voordelen en aandachtspunten van dit pre workout supplement uitgelicht. Zo weet jij na dit artikel alles over Nutrigo Lab Strength!

Wat is Nutrigo Lab Strength?

nutrigolabstrength pre workout

Nutrigo Lab Strength is een unieke pre workout die vooral door krachtsporters wordt gebruikt. Dit supplement wordt gezien als een van de beste pre workouts van dit moment.

Deze pre workout neem je eenvoudig door ongeveer 15 gram te vermengen met 200ml water. Ook kun je Nutrigo Lab Strength gemakkelijk vermengen met melk. Je kunt het supplement dus gevarieerd gebruiken.

De unieke formule van Nutrigo Lab Strength pre workout wordt het meest aangeprezen. Deze pre workout bestaat namelijk uit een geavanceerde formule met verschillende actieve bestanddelen.

Of bekijk de prijs op bol.com


Ingrediënten

Nutrigo Lab Strength bestaat uit een formule met meer dan 20 werkzame ingrediënten. Deze bestanddelen kunnen natuurlijk niet allemaal worden benoemd. Daarom bespreken we de belangrijkste ingrediënten.

Allereerst bevat elke dosering van Nutrigo Lab Strength 4000mg creatine. Creatine is een belangrijk bestanddeel om je spierkracht en uithoudingsvermogen te stimuleren. Met dit supplement kun jij dus langer en zwaarder trainen.

Verder bestaat elke dosering Nutrigo Lab Strength pre workout uit 250mg RedNite. RedNite is een ingrediënt dat voortkomt uit bietenconcentraat. Dit bestanddeel draagt bij aan een sneller herstel na een training. Ook heeft RedNite een positief effect op je doorbloeding.

Daarnaast bevat elke pre workout dosering 300mg EnXtra. Dit ingrediënt zorgt tijdens het sporten voor een betere focus. Hierdoor kun je je oefeningen gecontroleerd en dus ook beter uitvoeren.

Tenslotte is ook citrulline-malaat een belangrijk ingrediënt van Nutrigo Lab Strength. Citrulline-malaat zorgt namelijk voor een beter uithoudingsvermogen tijdens intensieve trainingen. Elke dosering bevat ongeveer 3000mg van dit bestanddeel.

Mijn ervaring met Nutrigo Lab Strength pre workout

pre workout shake

Zelf heb ik Nutrigo Lab Strength ook een maand geprobeerd. Na alle positieve verhalen van andere sporters was ik namelijk erg benieuwd naar de werking.

Meestal gebruik ik geen pre workout, maar dit supplement wilde ik graag eens proberen.

Ik koos voor het basispakket, waarbij je genoeg Nutrigo Lab Strength krijgt voor een maand. Je betaalt €69,99 voor één verpakking, wat ik vrij prijzig vind. Toch haalde de beloofde werking me over om mijn geld in het supplement te investeren.

De eerste dosering

Al bij de eerste dosering merkte ik meteen de positieve effecten. Mijn energieniveau steeg werkelijk waar door het dak! Ik merkte dat ik mijn oefeningen een stuk zwaarder kon doen. Sommige oefeningen deed ik zelfs 5 kilo zwaarder dan normaal.

Ook na het sporten merkte ik dat ik nog voldoende energie had. Ik had dus geen last van vermoeidheid na een intensieve training. Hierbij merkte ik dat ik minder last had van spierkramp dan normaal.

Mijn spierherstel leek dus sneller en beter te gaan dan gewoonlijk.

Tenslotte merkte ik dat ik na een aantal uur geen last had van een ‘crash’. Normaal gesproken zorgen pre workouts ervoor dat ik later erg moe ben. Dat is ook de reden dat ik normaliter geen pre workout gebruik.

Bij Nutrigo Lab Strength had ik hier echter totaal geen problemen mee!

Na een maand gebruiken

Tijdens de hele maand merkte ik dat mijn energie en uithoudingsvermogen hoog bleef. Mijn lichaam wende dus niet aan de werking van Nutrigo Lab Strength pre workout.

Ook mijn herstel na een training bleef sneller gaan dan normaal. Ik had minder last van spierpijn. Sommige spiergroepen kon ik daardoor zelfs een extra keer per week trainen!

Tenslotte merkte ik dat mijn energieniveau door de weken heen positief werd beïnvloed. Zo merkte ik dat ik tijdens het werken minder vermoeid was. Aan het eind van elke werkdag gaf dit me echt een voldaan gevoel!

Ik ben erg te spreken over de werking van deze pre workout. Ik ben zeker van plan om Nutrigo Lab Strength vaker te kopen.

Ervaringen van andere gebruikers

pre workout shake ingredienten

Ook andere gebruikers zijn enorm positief over Nutrigo Lab Strength pre workout. Vooral de effecten op de spierkracht en het uithoudingsvermogen worden hierbij benoemd als positief.

Veel gebruikers merken daarnaast dat zij hun dagelijkse bezigheden beter kunnen doen dankzij dit supplement. Ook vertellen sommige gebruikers dat ze tijdens het werk al hun energie kwijt kunnen. Hierdoor slapen ze ’s nachts bijvoorbeeld beter.

Eén gebruiker benoemt bijvoorbeeld dat Nutrigo Lab Strength helpt bij het behouden van zijn topvorm. Deze gebruiker was op zoek naar een supplement dat zijn trainingsniveau als bodybuilder kon verhogen. Nutrigo Lab Strength heeft hem hier geweldig bij geholpen.

Wat zeggen experts?

Ook experts op het gebied van sport zijn positief over Nutrigo Lab Strength. Zo maken bijvoorbeeld veel topsporters gebruik van deze pre workout.

Experts zijn vooral erg positief over de werkzame ingrediënten van Nutrigo Lab Strength pre workout. De combinatie van de werkzame bestanddelen is volgens hen een baanbrekende formule in de topsport.

Nutrigo Lab Strength – De voordelen

nutrigolab strength voordelen

Het gebruik van Nutrigo Lab Strength heeft verschillende voordelen. Vooral voor krachtsporters is deze pre workout een zeer geschikt supplement.

Allereerst zorgt Nutrigo Lab Strength dus voor een verhoogd energieniveau. Gedurende je training zul je constant genoeg energie hebben om zwaar te kunnen trainen. Je zult bijvoorbeeld meer herhalingen kunnen doen met hogere gewichten.

Ook bevordert Nutrigo Lab Strength pre workout je spierherstel. Pijntjes en spierkramp verdwijnen als sneeuw voor de zon als je dit supplement gebruikt. Hierdoor kun je je spieren wekelijks vaker trainen zonder tegen problemen aan te lopen.

Eventuele nadelen

Een eerlijke review benoemt natuurlijk ook de nadelen. Net als elk supplement heeft ook Nutrigo Lab Strength een aantal nadelen. Gelukkig zijn dit geen grote nadelen die je zullen weerhouden om het product te gebruiken.

Omdat het supplement redelijk nieuw is, kun je er allereest nog weinig over vinden. Hierdoor zijn sommige mensen sceptisch over het gebruik van Nutrigo Lab Strength. Toch laat de vindbare informatie zien dat het supplement wel degelijk werkt.

Verder is de prijs van Nutrigo Lab Strength vrij hoog. Dit komt door de geavanceerde formule waar deze pre workout uit bestaat. Je zult echter wel waar voor je geld krijgen als je Nutrigo Lab Strength koopt.

Nutrigo Lab Strength pre workout gebruiken? De aandachtspunten

Als je Nutrigo lab Strength wilt gebruiken moet je op een aantal dingen letten. Zo zorg je ervoor dat je ervaring met dit supplement zo positief mogelijk is.

Hieronder vind je wat aandachtspunten voor als je Nutrigo Lab Strength pre workout gaat gebruiken.

Dosering

pre workout scoop

Allereerst is het belangrijk om je te houden aan de aanbevolen dosering. De werkzame bestanddelen zijn namelijk exact afgemeten door de makers. Te veel Nutrigo Lab Strength nemen heeft dus geen zin.

Ook kan het overmatig gebruik van pre workout zorgen voor vervelende krachten. Zo kun je bijvoorbeeld erg gaan zweten of hartkloppingen krijgen. Dit geldt voor alle pre workouts, dus ook voor Nutrigo Lab Strength.

Fitnessdoelen

Verder is het belangrijk dat Nutrigo Lab Strength past in je fitnessdoelen. Dit supplement is namelijk bedoeld voor mensen die regelmatig sporten. De meeste gebruikers van Nutrigo Lab Strength pre workout sporten bijvoorbeeld dagelijks.

Sport jij maar één keer per week en train je niet intensief? Dan kun je beter gebruik maken van een simpele pre workout. Nutrigo Lab Strength heeft namelijk het meeste effect als je dagelijks zwaar gaat trainen.

Overigens kun je Nutrigo Lab Strength ook prima gebruiken als je niet intensief traint. Het is alleen de vraag of het dan de investering waard is.

Nutrigo Lab Strength – Gebruiken of niet?

pre workout reviews

Nutrigo Lab Strength pre workout is dus een zeer effectief supplement. Gebruikers en experts noemen het supplement zelfs een baanbrekend product. Daarom is het gebruik van Nutrigo Lab Strength zeker een aanrader!

Zeker als je zware trainingen volgt is dit supplement dus zeer geschikt voor jou. Je zult namelijk een flinke groei zien in je trainingsniveau, maar ook in je spiermassa. Zware trainingen zorgen namelijk voor grotere spieren.

Wil jij dus Nutrigo Lab Strength gaan gebruiken? Twijfel niet en probeer het supplement eens uit. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Of bekijk de prijs op bol.com