Over ons

We zijn er vooral om sportschooleigenaren en personal trainers te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur. Ook kunnen wij jou volledig ontzien bij de inrichting van jouw sportschool of fitnessruimte.

Bij Krachtmateriaal begrijpen we dat het succes van een sportschool begint bij een doordachte en aantrekkelijke inrichting. Ons team van experts bestaat uit getalenteerde ontwerpers, ervaren projectmanagers en toegewijde fitnessliefhebbers die nauw met jou samenwerken om je visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om een gloednieuwe sportschool of een renovatie van een bestaande ruimte, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw behoeften én budget.

Wij streven ernaar om de nieuwste trends in fitnessontwerp en -technologie te integreren, zodat uw sportschool de concurrentie voor blijft. Onze missie is om niet alleen ruimtes te creëren waar mensen graag trainen, maar ook om bij te dragen aan uw zakelijk succes. Bij Krachtmateriaal gaan we dus een stapje verder dan enkel inrichten. We bouwen samen met jou aan een gezonde toekomst.

Samen maken we jouw sportschool een bestemming waar mensen naartoe komen om met veel plezier en passie hun doelen te bereiken en te genieten van de weg er naartoe.

Naast sportschool inrichting, vind je ook productadvies op onze website

Wij als grote sportfanaten vinden wij het ook heerlijk om thuis te sporten. Gewoon, omdat je je eigen tijden bepaald. En ook hoef je niet naar buiten met slecht weer. Echter merkten we al snel dat het juiste sportmateriaal cruciaal is voor een goede workout.

Wat we ook merkten, is dat het lastig is om goed materiaal te vinden. Want er zitten grote verschillen in qua kwaliteit.

We kwamen erachter dat meer sporters met dit probleem zaten. Ze vonden het erg lastig om goede en betrouwbare fitnessapparaten te vinden. En ze waren daar vaak lang mee bezig. Online is het namelijk een doolhof.

Daarop besloten wij om ons ook te richten op het geven van koopadviezen voor consumenten. In de eerste instantie richtten wij ons met name op krachtapparatuur. Maar ondertussen geven we ook adviezen over cardio apparaten, kleiner fitness materiaal en supplementen.

Hoe testen wij producten?

Ons team stopt per artikel tientallen uren in product vergelijkingen, waarbij we er alles aan doen om het beste aanbod te selecteren. Globale criteria zijn de prijs-kwaliteitverhoudingen van producten, duurzaamheid en ervaringen van gebruikers.

Uiteraard verschillen de aandachtspunten sterk per product. Daarom lichten we de specifieke aandachtspunten ook toe per koopgids.

Personal training

Naast het adviseren van sportschooleigenaren en personal trainers op het gebied van materiaal, bieden we zelf ook personal training aan. Wil jij spiermassa opbouwen, sterker worden of afvallen? Bekijk dan ons aanbod online personal training.

Ons team

Hieronder maak je kennis met het team van Kracht Materiaal.nl.

Daan

Daan-profielfoto

Mijn naam is Daan en ik ben een grote sport- en fitnessliefhebber. Naast dat ik zelf graag train, vind ik het leuk om anderen hiermee te helpen. Dankzij mijn ervaring als personal trainer en voedingsdeskundige kan ik jou voorzien van de juiste informatie.

Erwin

Erwin profielfoto

Erwin heeft een passie voor krachttraining. Hij is jarenlang eigenaar geweest van een sportschool, waardoor hij veel verstand heeft van fitnessapparatuur en materiaal. Hij test, onderzoekt en beoordeeld fitness apparaten, zodat hij jou kan voorzien van het beste advies. Hij helpt je graag met het inrichten van jouw (professionele) fitnessruimte.

Desteney

Desteney profielfoto

Desteney is actief als voedingsdeskundige en is tevens onze cardio apparatuur specialist. Ze verdiept zich graag in supplementen voor krachtopbouw, gezondheid en vetverlies. Daarnaast test en beoordeeld ze graag diverse apparaten en materialen voor cardio en krachttraining. Desteney staat altijd klaar voor onze klanten om ze te assisteren en adviseren op het gebied van suppletie en beweging.

Contact

Wil je in contact met ons opnemen? Bekijk dan de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Contactgegevens:

Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam
030 269 0105
info@krachtmateriaal.nl