Over ons

Wij als grote sportfanaten vinden het heerlijk om thuis te sporten. Gewoon, omdat je je eigen tijden bepaald. En ook hoef je niet naar buiten met slecht weer. Echter merkten we al snel dat het juiste sportmateriaal cruciaal is voor een goede workout.

Wat we ook merkten, is dat het lastig is om goed materiaal te vinden. Want er zitten grote verschillen in qua kwaliteit.

We kwamen erachter dat meer sporters met dit probleem zaten. Ze vonden het erg lastig om goede en betrouwbare fitnessapparaten te vinden. En ze waren daar vaak lang mee bezig. Online is het namelijk een doolhof.

Daarop besloten wij om Kracht Materiaal.nl op te richten. In de eerste instantie richtten wij ons met name op krachtapparatuur. Maar ondertussen geven we ook adviezen over cardio apparaten, kleiner fitness materiaal en supplementen.

Hoe testen wij producten?

Ons team stopt per artikel tientallen uren in product vergelijkingen, waarbij we er alles aan doen om het beste aanbod te selecteren. Globale criteria zijn de prijs-kwaliteitverhoudingen van producten, duurzaamheid en ervaringen van gebruikers. Uiteraard verschillen de aandachtspunten sterk per product. Daarom lichten we de specifieke aandachtspunten ook toe per koopgids.

Contact

Wil je in contact met ons opnemen? Bekijk dan de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Contactgegevens:

Teleportboulevard 110, 1043 EJ Amsterdam
030 269 0105
info@krachtmateriaal.nl