Paardenmiddel tegen spierpijn? Deze middeltjes helpen écht

Heb je last van hevige spierpijn? Het kan helaas erg lastig zijn om daarvan af te komen. Er zijn gelukkig een aantal middelen die je spierpijn drastisch kunnen verminderen.

In dit artikel ontdek je 6 mega effectieve middeltjes tegen (hevige) spierpijn.

Ik hoop dat je een middel vindt die voor jou werkt!

Het beste middel tegen spierpijn – Midalgan Extra Warm

Midalgan Extra warm spierpijnmiddel

Het beste middel tegen spierpijn op de markt is op dit moment Midalgan Extra Warm. Dit product zorgt voor verzorging bij overbelaste en vermoeide spieren.

Dankzij de werkzame stoffen methylnicotinaat en glycolsalicylaat verdwijnt je spierpijn als sneeuw voor de zon! Je hoeft maar een klein laagje aan te brengen.

Dit middel tegen spierpijn wordt door gebruikers gezien als super effectief. Het verwarmt de pijnlijke plekken en zorgt ervoor dat de spierpijn enorm snel verdwijnt.

Een echt paardenmiddel tegen spierpijn dus. Mocht niets helpen, dan is dit product waarschijnlijk wat voor jou!
Paardenmiddel tegen spierpijn – Paardenbalsem

paardenbalsem spierpijn

Waar veel middelen tegen spierpijn je huid verwarmen, doet paardenbalsem dit niet. Dit paardenmiddel tegen spierpijn verkoelt je huid juist.

Het middel kan goed worden gebruikt om je vermoeide spieren te ondersteunen. Ook als je last hebt van kramp kun je paardenbalsem goed gebruiken.

Dit product is in tegenstelling tot veel middelen tegen spierpijn goed voor de huid. Het verzacht en verzorgt je huid. Ook wordt je huid erdoor gehydrateerd.

Dit middel tegen spierpijn is voor mensen met een gevoelige huid fijn om te gebruiken.
Middel tegen spierpijn in benen – Warmtepleister

tijgerbalsem spierenpleister spierpijn

Om spierpijn in je benen te verminderen kun je een warmtepleister gebruiken. Deze pleister breng je aan op de plek waar de spierpijn zich bevindt.

Dit middel tegen spierpijn in je benen werkt meteen. Een crème heeft vaak tijd nodig om in de huid te trekken. De warmtepleister is dus zeer effectief.

De warmtepleister kun je onder je kleding gebruiken. De pleister laat namelijk geen vieze plekken achter. Dit is prettig als je niet wilt wachten voordat een middel in je huid is opgenomen.

Een warmtepleister werkt tot wel liefst 10 uur na de eerste aanbreng.
Middel tegen pijnlijke spieren en gewrichten – Tijgerbalsem

tijgerbalsem

Tijgerbalsem is een bekend middel tegen spierpijn. Dit product is een erg goed middel tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

Deze dikke zalf smeer je op de spieren en gewrichten waar je last van hebt. Masseer de pijnlijke plek na het insmeren zachtjes voor een beter effect.

Je kunt voor het aanbrengen de plek alvast masseren met een massage gun. De massage gun versoepelt je spieren waarna de werking van de tijgerbalsem iets effectiever is.

Tijgerbalsem heeft een sterke geur. Dit komt door de werkzame stoffen die in het middel zitten. Maak je daar dus geen zorgen over.
Beste supplement tegen spierpijn – Magnesium

vitakruid magnesium

Heb je last van de geur van een smeermiddel tegen spierpijn? Of wil je liever niks op je lichaam plakken of smeren? Dan kun je een supplement tegen spierpijn proberen.

Het beste supplement tegen spierpijn is magnesium. Dit middel ontspant je spieren en zorgt voor een goed spierherstel na zware inspanningen. Ook verlicht het de stress, iets wat vaak spierpijn kan opleveren.

Dagelijks kun je ongeveer 200 tot 400mg magnesium innemen. Omdat magnesium ook in je eten zit, hoef je niet alles uit supplementen te halen. Het aanbevolen dagelijkse maximum aan magnesium is namelijk ongeveer 400mg.
Apparaat tegen spierpijn – massage apparaat

massage gun vastzittende spieren

Je kunt ook gebruik maken van een massage apparaat. Als je bijvoorbeeld helemaal geen supplementen of middelen wilt gebruiken, is dit product erg fijn.

Alleen last van spierpijn in je benen? Kijk dan eens naar een beenmassage apparaat, dit product is er namelijk speciaal voor gemaakt.

Last van spierpijn in je hele lichaam? Met een massage apparaat kun je de soepelheid van al je spieren verbeteren. Dit product kun je ook door iemand anders laten gebruiken.

Een massage apparaat is vooral erg prettig tegen spierpijn in je rug. Het trilt je spieren los en geeft je rug meer soepelheid.