Platte buik in 1 week? Zo krijg je in één week een plattere buik

Heb jij volgende week een belangrijke dag en wil je daarom snel een plattere buik? Buikvet kwijtraken in 1 week is zeker mogelijk, maar verwacht geen wereld van verschil.

Jouw lichaam heeft nu eenmaal tijd nodig om zich aan te passen en kan niet binnen 7 dagen compleet anders zijn dan vandaag.

We kunnen je wel een aantal waardevolle tips meegeven waar je direct resultaat mee krijgt. Weet wel dat plaatselijk vet verliezen niet mogelijk is, je gaat dus ook op andere plekken van jouw lichaam slanker worden.

Met de tips in dit artikel ga je buikvet kwijtraken in 1 week met zichtbaar resultaat!

Hoe kan je in 1 week buikvet kwijtraken?

Buikvet kwijtraken in 1 week is niet moeilijk. Het werkt hetzelfde als vet verbranden over het algemeen en dat doe je door meer calorieën te verbranden dan dat er binnen komen.

Dit kan je op 2 manieren bereiken. Meer gaan bewegen, of minder calorieën eten.

Meer calorieën verbranden

Meer calorieën verbranden is niet moeilijk, je moet simpelweg meer bewegen.

Je hoeft daarvoor niet direct intensief te sporten. Neem bijvoorbeeld vaker de trap, of parkeer de auto iets verder weg zodat je wat extra stappen zet. Zo kan je gemakkelijk meer calorieën verbranden op een dag.

Minder calorieën eten

minder calorieen eten

Veel mensen denken dat ze minder moeten eten als ze vet willen verbranden, maar dat is een misvatting. Je moet er alleen voor zorgen dat de voeding die je binnen krijgt, lager in calorieën is. Groentes en producten zonder vet zijn jouw grootste vriend om jouw calorie inname te verlagen.

Platte buik in 1 week hulpmiddelen

Zoals we al aangaven is een platte buik in 1 week een onrealistisch doel, omdat jouw lichaam nu eenmaal meer tijd nodig heeft om te veranderen.

Denk maar eens na hoe lang jij erover hebt gedaan om dat buikje te krijgen. Het kost ook veel tijd om hier weer vanaf te komen.

Gelukkig zijn er hulpmiddelen die ervoor zorgen dat jij binnen 1 week een strakkere buik krijgt.

Waist trainer

waist trainer

Een waist trainer is een tijdelijke oplossing voor een slank figuur. Het werkt niet om vet te verliezen, maar geeft je wel op zeer korte termijn een plattere buik.

Dat komt omdat je op de plek waar de waist trainer draagt, veel gaat zweten. Dit zorgt voor vochtverlies waardoor het lichaam strakker en slanker wordt. Dit is echter wel een tijdelijk effect.

Een waist trainer kan dus wel een mooie oplossing zijn als jij een plattere buik in 1 week wilt. Vooral als je graag een strakke buik wilt voor 1 bepaalde gelegenheid, zoals een trouwdag.

Supplementen

Ook supplementen kunnen je helpen bij buikvet kwijtraken in 1 week. Een fatburner is een voorbeeld van zo een supplement.

Fatburners stimuleren de vetverbranding en verminderen jouw hongergevoel. Omdat je minder trek hebt, krijg je ook minder calorieën binnen.

Er zijn ook supplementen die jou meer energie geven, waardoor je automatisch meer gaat bewegen en dus meer calorieën gaat verbranden.

Dit soort supplementen zijn vaak maar voor korte tijd effectief, maar kunnen wel helpen bij een platte buik in 1 week.

Aanpassingen die je vandaag kan maken

Je hebt geen hulpmiddelen nodig om resultaten te zien binnen 7 dagen. Er zijn een aantal aanpassingen die jou een strakker figuur gaan geven en die jij vandaag kan maken.

Dit zijn simpele tips die jij zonder moeite kan maken, zodat jij volgende week van jouw plattere buik kan genieten!

Gezondere keuzes in voeding

gezond eten

Een tip die een beetje voor de hand liggend is, maar wel extreem effectief. Een gezondere keuze in je voeding heeft veel effecten die jou gaan helpen bij het krijgen van een platte buik.

Je krijgt bijvoorbeeld automatisch meer energie als jij jouw lichaam voedt met gezonde producten. Daardoor ga je automatisch meer bewegen waardoor je meer vet gaat verliezen.

Daarbij kan jouw lichaam gezonde voeding veel beter verteren. Gezonde voeding bevat over het algemeen uiteraard ook minder calorieën, wat betekend dat jij sneller af gaat vallen. Denk aan voldoende groenten, eiwitrijke voeding, een laag vetgehalte en vezelrijke producten.

Meer water drinken

water drinken afvallen

Water drinken is goed voor heel veel processen in het lichaam. Als het gaat om buikvet kwijtraken in 1 week is veel water drinken de beste tip die we kunnen geven. Dit zorgt er namelijk voor dat vocht beter wordt afgevoerd, waardoor je automatisch een strakker figuur krijgt.

Daarbij zorgt veel water drinken ervoor dat je eerder vol zit en een verzadigd gevoel hebt. Zo krijg je minder snack drang, waardoor jouw calorie inname ook omlaaggaat.

Je krijgt ook nog eens een mooiere en heldere huid als jouw lichaam goed gehydrateerd is.

Meer bewegen

meer bewegen gezond

De enige manier om meer calorieën te verbranden, en dus de vetverbranding te stimuleren, is om meer te bewegen.

Dat kan al door simpele aanpassingen te maken in jouw dag. Neem deze week eens de trap, in plaats van de lift.

Ga een rondje wandelen in je pauze of na het avondeten of breng een bezoekje aan de sportschool.

Er zijn veel manieren om meer te bewegen, vindt een manier die bij jou past. Als je hier de komende week meer aandacht aan besteedt ga je gegarandeerd een plattere buik krijgen binnen 1 week.

Zichtbare resultaten in 1 week

Met bovenstaande tips ga je zeker resultaten behalen binnen 7 dagen. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten die je gaat zien, voornamelijk door vochtverlies komen.

Zoals we eerder al aangaven heeft vetverlies gewoon wat meer tijd nodig. Je kan niet al jouw overtollige vet kwijtraken in 1 week.

Het is daarom belangrijk dat jij van bovenstaande tips een gewoonte maakt. Op die manier past jouw lichaam zich hierop aan waardoor je binnen de kortste keren die platte buik hebt waar je altijd al van droomde.


💡 Tips voor een platte buik: