Pre workout Kruidvat – Bestaat het en is het effectief?

Kruidvat verkoopt verschillende soorten sportvoeding. Ook pre workout is één van de producten in het assortiment van Kruidvat.

Maar, heeft Kruidvat ook pre workout van het eigen merk? Dat lees je in dit artikel.

Heeft Kruidvat pre workout?

Kruidvat fitness producten

Over het antwoord op deze vraag kunnen we kort zijn. Kruidvat verkoopt namelijk geen pre workout van eigen merk. Wel verkoopt Kruidvat pre workout van Body and Fit.

Overigens heeft Kruidvat wel sportsupplementen verkocht die je trainingsniveau verbeteren, zoals creatine van Kruidvat. Echter hebben zij dit niet op ieder moment in het assortiment.

Kruidvat verkoopt dus geen huismerk pre workout, maar je kunt er wel A-merk pre workout kopen.

Kan ik pre workout van Kruidvat wel online krijgen?

Ook online zul je geen pre workout van Kruidvat gaan vinden. In de webshop van Kruidvat vind je namelijk alleen pre workout van A-merken.

Er zijn online veel reviews te vinden over deze pre workout. Net als bij de fatburner van Kruidvat zijn de meningen erg positief.

Hierdoor is het dus helemaal niet nodig dat Kruidvat pre workout van eigen merk verkoopt.

Wat zijn alternatieve producten voor Kruidvat pre workout?

kruidvat supplementen

Kruidvat verkoopt dus wel verschillende sportsupplementen. Sommige van deze supplementen kun je gebruiken als alternatief voor Kruidvat pre workout.

A-merk pre workout

Je kunt allereerst een pre workout van een A-merk gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een pre workout zonder cafeïne van een A-merk.

Helaas heeft Kruidvat op dit moment alleen pre workout met cafeïne in het assortiment.

Kruidvat eiwitten

Verder kun je eiwitten gebruiken om je lichaam energie te geven. Daarnaast zijn eiwitten erg goed voor je spierkracht en spierherstel.

Als je dus een Kruidvat sportsupplement wilt gebruiken, is de Kruidvat eiwitpoeder een mooi product.

Isotone sportdrank

Wil je toch iets anders dan water drinken tijdens het sporten? Dan kun je de Isotone sportdrank van Kruidvat eens proberen. Deze sportdrank geeft je namelijk een frisse sensatie tijdens kracht- en cardiotrainingen.

De suikers in de sportdrank voorzien je van een belangrijke energieboost. Hierdoor kun je langer en zwaarder trainen. De energieboost is echter wel van korte duur. Daardoor is de Isotone sportdrank minder effectief dan pre workout.

Gaat er ooit pre workout van Kruidvat komen?

De kans dat Kruidvat ooit pre workout van eigen merk gaat verkopen is klein. De A-merk pre workout in het assortiment wordt namelijk erg gewaardeerd door gebruikers.

Daarnaast verkoopt Kruidvat al genoeg andere huismerk sportsupplementen. Er is dus voldoende keus voor sporters, waardoor Kruidvat pre workout onnodig is.

Welke winkels verkopen nog meer pre workout?

pre workout shake

Er zijn genoeg andere winkels en drogisterijen die pre workout verkopen. Bij deze winkels kun je pre workout van A-merken of huismerk kopen.

Etos

Allereerst verkoopt ook Etos pre workout supplementen. Het assortiment pre workout van Etos is net als het assortiment van Kruidvat geen huismerk. Wel verkopen beide winkels bijvoorbeeld dezelfde pre workout van Body and Fit.

Action

Ook kun je bij de Action pre workout supplementen kopen. Gebruikers vinden A-merk pre workout echter beter dan de pre workout van Action.

Dat is ook niet gek, omdat de pre workout van Action gezien wordt als B-merk. Overigens kunnen ook goedkope producten natuurlijk wel goed zijn.

En veel meer webshops..

Er zijn ontzettend veel winkels én webshops die pre workout verkopen. Bekijk het aanbod bij onderstaande winkels voor een uitgebreid aanbod aan de beste pre workouts van A merken met goede kwaliteit.
Veelgestelde vragen

Verkoopt Kruidvat ook fitnessproducten?

Naast supplementen verkoopt Kruidvat ook fitnessproducten. Deze producten gebruik je bijvoorbeeld naast de eiwitshakes en pre workout die je bij Kruidvat koopt. Zo zijn de weerstandsbanden van Kruidvat een populair product. Veel gebruikers zijn enorm positief over dit fitnessproduct, terwijl de weerstandsbanden scherp geprijsd zijn.

Kan ik de supplementen van Kruidvat door elkaar gebruiken?

In principe is het mogelijk om sportsupplementen door elkaar te gebruiken. Zo gebruiken veel sporters bijvoorbeeld eiwitpoeder en creatine tegelijkertijd. Ook kun je zonder problemen tegelijkertijd pre workout gebruiken.