Pre workout shot kopen – De 3 beste pre workout shots

Ben jij op zoek naar een goede pre workout shot? Dan kan het lastig zijn om het juiste pre workout shot supplement te vinden.

Daarom vind je in dit artikel de beste pre workout shots van dit moment. Hieronder zie je alvast een overzicht:

  1. XXL Nutrition Xplode Pre Shot
  2. Gold Standard Pre-Workout Shot
  3. Kosso Nutrition Easy Pre Shot

In dit artikel worden de beste pre workout shots allereerst in detail uitgelicht. Hierbij is gelet op de beoordeling van gebruikers en natuurlijk op de werkzame ingrediënten.

Verder lees je meer over de voordelen en nadelen van pre workout shots. Hierbij worden ook de aandachtspunten benoemd voor als je pre workout shots wilt kopen. Zo weet jij na dit artikel dus alles over de pre workout shot!

De 3 beste pre workout shots van dit moment

Op dit moment zijn er veel soorten pre workout shots op de markt. Toch zijn niet al deze pre workout supplementen van goede kwaliteit.

Daarom heb ik een lijst samengesteld met de beste pre workout shots. Deze lijst is aan de hand van ervaringen van sporters opgesteld. Hierbij is ook rekening gehouden met de beloofde werking van de pre workout shot.

1. XXL Nutrition Xplode Pre Shot

xxl nutrition xplode pre shot

De beste pre-workout shot van het moment is de Xplode Pre Shot van XXL Nutrition. Dit supplement wordt door krachtsporters gezien als een fantastische pre workout shot.

Allereerst is deze pre workout shot geschikt voor duursporters en krachtsporters. Dat betekent dus dat iedereen gebruik kan maken van deze pre workout variant.

Verder bevat deze pre workout geweldige ingrediënten zoals cafeïne, taurine en beta alanine. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat jij een enorme boost krijgt voordat je gaat trainen.

Tenslotte is de smaak van deze pre workout shot heerlijk fris. Je kunt de shot dus zonder extra smaakstoffen innemen.
2. Gold Standard Pre-Workout Shot

Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Shots

Ook de Gold Standard Pre-Workout Shot van Optimum Nutrition is enorm populair. Gebruikers zijn namelijk erg te spreken over de werking van deze pre workout shot.

Allereerst bevat deze pre workout 175 milligram cafeïne per flesje. Je hebt dus slechts één dosering nodig om jezelf een flinke energieboost te geven.

Verder is deze pre workout shot verkrijgbaar in meerdere smaken. Je kunt bijvoorbeeld dus dagelijks van smaak wisselen. Dit maakt het gebruik van de pre workout shots nooit saai.

Tenslotte bevat deze pre workout shot verschillende vitaminen. Je krijgt dankzij deze pre workout shot bijvoorbeeld altijd voldoende vitamine B12 binnen.
3. Kosso Nutrition Easy Pre Shot

kosso nutrition Easy Pre Shot

De Easy Pre Shot van Kosso Nutrition is een favoriet onder krachtsporters en bodybuilders. Dit supplement bevat namelijk alle belangrijk ingrediënten voor een effectieve krachttraining.

Zo bevat deze pre workout shot verschillende werkzame ingrediënten die je een ongekende energieboost geven. Vooral de cafeïne, beta alanine en arginine zorgen voor een enorme toename aan energie.

Verder is de smaak van deze pre workout erg fruitig. Je zult dankzij dit supplement elke dag fris kunnen beginnen aan je krachttraining.

Tenslotte bevat deze pre workout ook vitamine C en B12. Deze vitamines dragen bijvoorbeeld bij aan een beter herstel na je training.
De voordelen van een pre workout shot

Het nemen van een pre workout shot heeft verschillende voordelen. Het is dus niet gek dat krachtsporters graag gebruik maken van dit type pre workout supplement.

Hieronder worden de grootste voordelen van de pre workout shot in detail beschreven.

Hetzelfde positieve effect als pre workout poeder

Allereerst zijn pre workout shots net zo effectief als goede pre workout poeder. Je levert dus niks in op de effectiviteit van je pre-workout als je shots gebruikt.

Je zult van pre workout shots een flinke energieboost krijgen. Daarnaast zal je uithoudingsvermogen ook worden gestimuleerd. Sommige pre workout shots bevatten zelfs creatine. Dit bestanddeel zal je helpen bij het verbeteren van je spiergroei.

De juiste dosering

pre workout shake

Allereerst is het ideaal dat de pre workout shots meteen correct gedoseerd zijn. Je hoeft dus niet zelf pre workout te vermengen. De verhoudingen in de pre workout shots zijn altijd goed.

Zeker bij sterke pre workout is het belangrijk om correct te doseren. Te veel pre workout kan namelijk vervelende bijwerkingen geven. Sterke pre workout shots zorgen ervoor dat je dosering altijd krachtig en precies voldoende is.

Snel en makkelijk

Daarnaast zijn pre workout shots een snelle en makkelijke manier om pre workout te nemen. De shots zijn namelijk kant en klaar verpakt en kunnen meteen opgedronken worden.

Je bent dus niet minutenlang bezig met het vermengen van poeder in een glas water. Zeker als je snel weg wilt kunnen gaan is zo’n pre workout shot ideaal. Daarnaast kun je de shots met pre-workout gewoon meenemen naar je sportschool en daar opdrinken.

De nadelen

Pre workout shots hebben ook een aantal nadelen. Het is natuurlijk belangrijk om deze nadelen ook te benoemen. Zo kun jij een eerlijk beeld vormen over wat je van pre workout shots vindt.

Allereerst zijn pre workout shots een stuk duurder dan pre workout poeder varianten. 1 dosering van een pre workout shot is twee keer duurder dan 1 dosering poeder. Als je voor goedkope pre workout wilt gaan, is poeder dus de beste optie.

Ook doe je met een levering pre workout shots minder lang. De pre workout shots worden namelijk vaak per 12 stuks geleverd. Pre workout poeders worden daarentegen in potjes met ongeveer 30 doseringen geleverd.

De pre workout shot – Aanrader of niet?

De pre workout shot is een populair supplement onder krachtsporters. Vooral het gebruiksgemak is een grote reden dat sporters pre workout shots kopen.

Verder hebben pre workout shots dus dezelfde positieve effecten als andere pre workout supplementen. De effectiviteit wordt daarom ook erg gewaardeerd door sporters.

Houd jij dus van gemak tijdens het gebruiken van pre workout? Dan is de pre workout shot zeker iets voor jou.