Prevail Tropical Blast – Een kritische blik

Ben jij op zoek naar een product om te gebruiken als detox supplement? Dan heb je misschien wel gehoord van Prevail Tropical Blast.

Online zijn er namelijk veel gemixte reacties te vinden over dit product. Sommige reviews zijn redelijk positief, maar andere gebruikers vinden Prevail Tropical Blast juist oplichterij.

In dit artikel lees je alles over Prevail Tropical Blast. Hierbij is er kritisch gekeken naar de werking van het supplement. Ook zijn de reviews van Prevail Tropical Blast uitgebreid onderzocht en beschreven.

Prevail Tropical Blast is dus een twijfelachtig supplement, in dit artikel lees je waarom!

Wat is Prevail Tropical Blast?

prevail tropical blast detox review

Prevail Tropical Blast is een supplement dat vooral online wordt aangeboden. Dit supplement wordt in zakjes verkocht en moet worden gemengd met water. Je koopt de zakjes in grotere hoeveelheden.

Het zou hetzelfde effect moeten hebben als een detox kuur, maar dan dus in poedervorm.

Prevail Tropical Blast is bedoeld als aanvulling op je dagelijkse dieet. Het supplement zou je ervan moeten weerhouden om te veel te eten. Elke dag is het de bedoeling dat je 1 zakje Prevail Tropical Blast neemt.

Het supplement is onderdeel van het merk Valentus. Zij staan erom bekend om verschillende supplementen zoals fatburners en afslank koffie te verkopen. Deze supplementen verkopen ze voor flinke prijzen.

De werking

De verkopers van Prevail Tropical Blast beweren dat het supplement je hongergevoel stilt. Hierbij zou de trek in zoetigheid bijvoorbeeld verdwijnen als sneeuw in de zon.

Ook heeft het supplement volgens verschillende aanbieders een positief effect op je vetverbranding. Zo zul je door Prevail Tropical Blast dus sneller afvallen dan normaal. Hier is echter geen bewijs voor te vinden, blijkt uit verschillende online artikelen.

Tenslotte zou Prevail Tropical Blast zorgen voor meer energie. Ook zouden je humeur en focus een stuk beter worden door dit supplement.

De vele online reviews vertellen echter iets anders over dit supplement.

Prevail Tropical Blast Reviews

Online zijn genoeg ervaringen van gebruikers van Prevail Tropical Blast te vinden. Deze ervaringen zijn echter lang niet allemaal positief.

Sterker nog, het aantal negatieve reviews is bij sommige websites hoger dan de positieve reacties.

De beloofde werking blijft uit

Allereerst merken veel gebruikers dat de beloofde werking van het supplement uitblijft. Vooral mensen die willen afvallen merken meestal weinig verschil als ze Prevail Tropical Blast gebruiken. De vetverbranding wordt volgens hen helemaal niet gestimuleerd.

Verder merken gebruikers ook geen verhoogde energie door het supplement. Een gebruiker beweert bijvoorbeeld dat een kopje koffie hem meer energie geeft dan dit supplement.

De beloftes die verkopers maken zijn eigenlijk te mooi om waar te zijn. Sommige aanbieders beloven een gewichtsverlies van 6 kilo in een maand tijd. Dit is helemaal niet realistisch en ook zeker niet gezond.

Hoge prijs voor weinig

tropical blast smaken

Verder zijn gebruikers niet te spreken over de hoge prijs van het supplement. Je betaalt voor 6 zakjes Prevail Tropical Blast namelijk maar liefst 20 euro!

Voor een kuur van 4 weken betaal je in verhouding iets minder, namelijk €75 euro. Dit komt uit op €18,75 per week. Dit is alsnog veel geld voor een paar zakjes poeder waarvan de werking twijfelachtig is.

Misleidende resultaten

afvallen

Tenslotte zijn er online veel misleidende resultaten te vinden. Je kent ze vast wel, de foto’s voor en na het gebruik van een supplement. Deze foto’s zijn er ook van gebruikers van Prevail Tropical Blast.

Echter blijkt volgens de reviews dat deze foto’s helemaal niet echt zijn. Sommige mensen zijn de foto’s die Valentus voor Prevail Tropical Blast gebruikt ergens anders ook tegengekomen.

Dit laat zien dat de aanbieders van Prevail Tropical Blast gebruik maken van misleidende informatie.

Overigens worden de foto’s meestal door Valentus aangeleverd. Veel verkopers zullen dus niet eens weten dat zij misleidende foto’s gebruiken.

De mening van experts over Prevail Tropical Blast

Ook experts hebben gekeken naar Prevail Tropical Blast. Verschillende kenners uit de fitness industrie hebben bijvoorbeeld online een artikel geplaatst. In deze artikelen hebben zij kritisch gekeken naar de werking van dit supplement.

Zo staat er een artikel van een gezondheidsexpert online die Prevail Tropical Blast heeft verkocht. Deze expert is uiteindelijk in de problemen gekomen met verschillende instanties.

Ook is online nergens te vinden dat het supplement daadwerkelijk nut heeft. Experts hebben geen bewijs gevonden over de werking van de ingrediënten van Prevail Tropical Blast.

Volgens experts kun je Prevail Tropical Blast dus beter laten staan.

Is Prevail Tropical Blast een goed supplement of niet?

prevail tropical blast detox

Uiteindelijk kun je dus wel stellen dat Prevail Tropical Blast een sterke afrader is. De werking van het supplement is namelijk helemaal niet bewezen. Ook vinden veel gebruikers de werking van Prevail Tropical Blast enorm tegenvallen.

Eigenlijk maken de aanbieders van Prevail Tropical Blast dus allemaal loze beloftes.

Ook experts zijn unaniem over de onbetrouwbaarheid van het supplement. Er zijn voldoende andere supplementen die vele malen beter werken dan Prevail Tropical Blast.

Het wordt door ons dus afgeraden om Prevail Tropical Blast te gebruiken!