ProFlexen kopen? Ervaringen, Review & Verkooppunten

Heb je op dit artikel geklikt omdat je tot een van de vele mensen behoort die last van zijn gewrichten heeft? Dan heb je waarschijnlijk al talloze middelen geprobeerd om van dit probleem af te komen, zonder succes.

Maar ProFlexen is volgens velen anders. Deze natuurlijke oplossing zou je niet alleen kunnen helpen bindweefsel te regenereren, maar ook afscheid te nemen van de pijn.

Volgens de makers doet dit product wonderen dankzij krachtige samenstelling met de beste natuurlijke ingrediënten.

Wil je meer weten over dit product? Lees dan snel verder.

We gaan het namelijk hebben over de werking, de samenstelling, ervaringen en de vraag: ‘Werkt ProFlexen echt of is het onzin?’. Daarnaast vertellen we je waar je ProFlexen zoal kunt kopen.

Wat is ProFlexen en wat is de werking?

ProFlexen gewrichten

ProFlexen is op de markt gebracht als een innovatief voedingssupplement dat de gezondheid van de gewrichten bevordert.

De rijke formule maakt het preparaat tot een uniek en effectief actief middel. Het zou de gewrichtsmobiliteit verbeteren en essentiële voedingsstoffen leveren voor het behoud van gezonde botten.

Daarnaast ondersteunen ze het proces van de juiste vorming van bindweefsel en collageen.

ProFlexen beweert dat de formule op lange termijn werkt, voor een optimale gewrichtsfunctie. Het kan helpen om je mobiliteit te behouden en verdere slijtage van de gewrichten in de toekomst te voorkomen.

Of bekijk prijs op bol.comIngrediëntenlijst onder de loep

Dokter medicatie

Om erachter te komen of deze ‘unieke’ formule van ProFlexen echt zo bijzonder is als ze beweren, hebben we alle ingrediënten eens grondig onder de loep genomen.

Zijn ze echt zo veilig en effectief als de makers zeggen?

UC-II

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in ProFlexen is UC-II. Dit is een collageentype dat wordt gezien als perfect materiaal voor de opbouw van nieuw bot- en kraakbeenweefsel.

Onderzoek toont aan dat UC-II gewrichtspijn kan verminderen.

Glucosamine

Glucosamine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij gezonde gewrichten. Het heeft de eigenschap dat het aangetast kraakbeen kan herstellen en nieuw kraakbeen kan opbouwen.

Volgens meerdere wetenschappelijke onderzoeken werkt glucosamine actief mee aan het verstevigen en soepel houden van de gewrichten.

Chondroïtine

Chondroïtine is een lichaamseigen stof en maakt onderdeel uit van ons kraakbeen.

Net als glucosamine werkt deze stof actief mee aan het versoepelen van gewrichten. ProFlexen bevat de juiste dosis Chondroïtine om dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.

MSM

MSM, ook wel bekend als Methylsulfonylmethaan, is een stof die zou kunnen helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en de opname van goede stoffen.

Er wordt getwijfeld aan de werking ervan, maar door sommigen wordt het gezien als een wondermiddel bij diverse kwalen, zo ook bij artroseklachten.

Boswellia-extract

Boswellia-extract is afkomstig van Boswellia Serrata: een Indiase plant waarvan het extract de flexibiliteit van gewrichten zou kunnen bevorderen.

In de traditionele Indiase geneeskunde wordt het middel al eeuwenlang gebruikt bij de behandeling van pijnlijke gewrichten.

Kurkuma

Kurkuma kent iedereen als een geel/oranjeachtig keukenspecerij. Maar het is veel meer dan dat! De laatste jaren is Kurkuma steeds meer in beeld gekomen als powerspecerij, dat goed is voor allerlei kwalen.

In de traditionele Indiase geneeskunde wordt kurkuma dan ook al heel lang gebruikt vanwege de vele gunstige gezondheidsinvloeden. De Kurkuma in ProFlexen zou bloed verdunnend, cholesterolverlagend én pijn verlichtend werken.

Gember

Gember is een ander bekend specerij dat in keukens en geneestradities wereldwijd al jarenlang wordt toegepast.

Het werkt gunstig voor de spijsvertering, de bloeddruk en het tegengaan van chronische ontstekingen. En juist om deze laatste werking is gember zo waardevol in dit supplement.

Papaïne

Papaïne is een enzym dat afkomstig is uit de papayavrucht. Het werkt verzachtend voor de maag en stimulerend voor het immuunsysteem.

Het zou bovendien de functie van de gewrichten kunnen verbeteren. Daarom is het verwerkt in de supplementen van ProFlexen. Zelfs Artrose zou ermee verlicht kunnen worden.

Bromelaïne

Bromelaïne, afkomstig van de ananas, heeft talloze gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Het wordt niet voor niets als apart supplement aangeboden in de schappen van de drogisterij.

Bromelaïne werkt vooral ontstekingsremmend. Om deze reden wordt het vaak toepast bij klachten die ontstaan bij artrose. Het is dus een goede toevoeging aan het supplement ProFlexen.

Mangaan en zink

Tot slot bevat ProFlexen verschillende mineralen, waaronder mangaan en zink. Beide dragen bij aan gezonde en sterke botten. Bovendien werken ze mee aan de reactiviteit van veel enzymen.

Hoe gebruik je ProFlexen?

Medicatie dosering

De aanbevolen dosering voor het nemen van ProFlexen is 2 capsules per dag, bij voorkeur 30 minuten voor een maaltijd (ontbijt of avondeten).

Je dient de capsules in te nemen met ongeveer 300 milliliter water om opname te vergemakkelijken.

Eén verpakking ProFlexen bevat 60 capsules. Dit is precies genoeg voor een maand gebruik.

Als je het effect van ProFlexen wilt versterken, doe je er goed aan om ook je leven op verschillende gebieden aan te passen.

Doe bijvoorbeeld iedere dag aan lichaamsbeweging (wandelen hoort hier ook bij), eet gezond en zorg voor voldoende (nacht)rust.

Is dit supplement betrouwbaar en werkt het echt?

De ingrediënten die verwerkt zitten in ProFlexen klinken natuurlijk veelbelovend, daar kan niets van worden gezegd.

Het supplement is volledig natuurlijk en is, zolang je je aan de aanbevolen hoeveelheid houdt, veilig in gebruik. De grote vraag is echter: ‘Werkt het supplement ook echt?’.

De afzonderlijke componenten van ProFlexen worden al lange tijd, en in sommige gevallen al eeuwenlang, toegepast om gewrichtsklachten te behandelen.

In ProFlexen capsules worden al deze werkzame stoffen gecombineerd voor een optimaal effect.  

Een kanttekening is dat er niet wetenschappelijk is bewezen dat dit middel daadwerkelijk werkt. ProFlexen werkt bovendien niet voor iedereen die het slikt. De een kan er veel baat bij hebben, terwijl het voor de ander helemaal niets doet.

Ervaringen & Reviews van gebruikers

Proflexen gewrichtspijn

Voordat je ProFlexen gaat kopen, is het een goed idee om reviews en ervaringen van ander gebruikers op te zoeken. Mits het betrouwbare beoordelingen zijn, kun je hier veel baat bij hebben.

Gelukkig is er online veel te vinden over het supplement en tevens over de ervaringen van anderen.

De meeste mensen ervaren soepelere gewrichten en minder pijnklachten na het gebruik van ProFlexen. Daarnaast merken gebruikers op dat de capsules snel werken en dat de eerste positieve effecten al binnen een paar weken te waarneembaar zijn.

De overgrote meerderheid van de recensies schetst een positief beeld van ProFlexen en bevestigt de door de fabrikant aangeprezen effecten. Er is echter ook een deel dat minder tevreden is over het supplement.

Conclusie: Hoe effectief is dit supplement?

Overweeg je de aanschaf van ProFlexen voor je artrose of andere gewrichtsproblemen? Wij denken dat het absoluut het proberen waard is.

Ondanks dat de werking van ProFlexen niet wetenschappelijk bewezen is, zitten er stuk voor stuk goede, natuurlijke ingrediënten in de supplementen.

Oké, ProFlexen werkt niet voor iedereen, maar baat het niet, dan schaadt het niet!

Uiteindelijk is de geavanceerde en unieke formulering van ProFlexen een innovatieve toevoeging aan de markt, die zeker de moeite van het proberen waard is. De fabrikant biedt bovendien een ‘geld-terug-garantie’ wanneer het product anders uitpakt dan je had verwacht.

ProFlexen: Waar is het te koop?

Je hebt besloten dat je wilt gaan voor ProFlexen. Maar waar is het te koop?

Helaas moeten we je vertellen dat je geen kans maakt bij het Kruidvat, de Etos of Holland & Barret. Het voedingssupplement is namelijk (nog) niet verkrijgbaar in fysieke winkels.

Wil je dit middel toch graag uitproberen? Dan kun je onder andere terecht bij Bol.com en de officiële website van ProFlexen. Let goed op waar je het vandaan haalt; er zijn veel ‘nep’ webwinkels die je willen oplichten.

Bekijk hieronder het product voor de beste prijs:

Of bekijk prijs op bol.com