SanaDigest Review: Ervaringen & Verkooppunten

Behoor jij tot een van de ruim 3,7 miljoen mensen in Nederland die kampen met maag- en darmproblemen

Dat wil zeggen: heb je regelmatig last van buikpijn, krampen, diarree, verstopping en misselijkheid? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Misschien heb je, tevergeefs, al talloze middelen geprobeerd om van je darmklachten af te komen.

Hoe perfect zou het dan zijn om met één enkele pil al deze ongemakken als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen? Dit is namelijk wat SanaDigest belooft.

Overweeg jij om SanaDigest te kopen maar ben je nog een beetje sceptisch? Begrijpelijk. Wij hebben dit product daarom eens goed voor je onder de loep genomen.

Lees snel verder voor een uitgebreide SanaDigest review en om te ontdekken wat wij van dit product vonden!

Wat is Sanadigest en wat is de werking?

sanadigest maag darm problemen

SanaDigest is een middel dat speciaal op de markt is gebracht voor mensen met darm- en maagklachten.

Daarnaast schijnt het middel perfect te werken voor iedereen die dagelijks de prestaties van zijn lichaam en zijn algemene gevoel van welzijn wil verbeteren.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten die in SanaDigest zitten, werken samen om de spijsvertering te verbeteren, de darmgezondheid te ondersteunen en je te helpen een sterker, gezonder lichaam te krijgen.

De extracten in deze formule zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk worden verteerd, zodat je lichaam ze snel kan beginnen te metaboliseren.

Ingrediëntenlijst onder de loep

Ingredienten SanaDigest

Wat zijn deze natuurlijke ingrediënten die beweren je darmflora een boost te kunnen geven? Daarvoor gingen we naar de officiële website van SanaDigest.

We vonden hier een overzicht van alle ingrediënten die erin verwerkt zijn, maar helaas zonder uitleg over de werkzaamheid ervan.

We hebben al deze ingrediënten dan ook zelf onder de loep genomen en bekeken wat deze stoffen eventueel zouden kunnen betekenen voor mensen met maag- en darmklachten.

L-Glutamine

L-Glutamine is een populair aminozuur dat in veel supplementen zit. Zo ook in SanaDigest capsules.

L-Glutamine speelt een belangrijke rol in de energiehuishouding en de vetstofwisseling, maar het is ook essentieel voor een gezond immuunsysteem én de opbouw en regeneratie van de darmwand.

Inuline

Inuline is een groep fructosehoudende polysachariden. Zij zorgen voor een gezond microbioom in de darmen. Inuline biedt een voedingsbodem voor de goede darmbacteriën en neemt vocht op uit de darmen.

Hierdoor wordt niet alleen de darmgezondheid verbeterd, maar ook de stoelgang.

Magnesiumcitraat

Magnesium is een essentieel mineraal als het gaat om onze gezondheid.

Het is goed opneembaar in de vorm van magnesiumcitraat en speelt een belangrijke rol bij de gezondheid van onze botten, spieren en het zenuwstelsel.

In het geval van een magnesiumtekort (wat in onze samenleving niet vaak voor komt), komt dit meestal door onvoldoende opname door darmproblemen.

Zoethoutwortelextract

Zoethoutwortelextract wordt gewonnen uit de wortelstok van de ‘Glycyrrhiza glabra’ en heeft een positieve werking op de hormoonhuishouding.

Ook zorgt zoethoutwortel voor een vol gevoel en heeft het een helende werking op de slijmvliezen van zowel de darmen als de maag.

Zinkcitraat

Zinkcitraat is eigenlijk gewoon zink, maar dan in een goed opneembare vorm. Dit waardevolle mineraal is essentieel voor onze gezondheid en draagt bij aan een gezonde immuunfunctie.

Piperine

Piperine staat ook wel bekend als zwarte peperextract en is een stof die veel gezondheidsvoordelen biedt.

In de SanaDigest capsules is piperine toegevoegd omdat het de aanmaak van maagzuur stimuleert en op deze manier de spijsvertering ondersteunt.

Lactobacillus

SanaDigest bevat diverse bacteriënstammen om de gezondheid van de darmen te bevorderen. Deze stammen heten met moeilijke woorden Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus en Lactobacillus salivarius.

Zij werken actief mee aan het verbeteren van de microbiële gezondheid en een goede darmfunctie. Het zijn in feite probiotica.

Streptococcus thermophilus

Weer een moeilijke naam en tevens een probiotisch micro-organisme is streptococcus, dat bijdraagt aan het herstellen van het darmmicrobioom. Hierdoor wordt het evenwicht in de darmen hersteld en nemen darmklachten af.

Bifidobacterium Bifidum

Naast bovenstaande bacteriën is ook Bifidobacterium een bekend geslacht van bacteriën die de maag- en darmgezondheid kunnen bevorderen.

De groei van schadelijke bacteriën wordt geremd en op deze manier wordt het gezonde evenwicht in de dikke darm hersteld.

Hoe gebruik je Sanadigest?

Sanadigest dosering

Denk je erover om SanaDigest te kopen? Dan is het alvast handig om te weten hoe je dit middel moet gebruiken om een optimale werking te bevorderen.

Het gebruik van SanaDigest capsules is gelukkig heel eenvoudig. Neem elke dag 2 capsules uit de verpakking en neem deze allebei tegelijk in (het liefst tijdens de lunch).

Geen zorgen: de capsules zijn gemakkelijk inneembaar.

Een andere optie is om één SanaDigest capsule bij elke maaltijd in te nemen (‘s morgens en ‘s middags). Het lijkt ons echter handiger om ze tegelijkertijd te slikken, zodat je minder kans hebt dat je ze vergeet.

Het is belangrijk om de SanaDigest elke dag consequent te slikken.

Is dit supplement betrouwbaar en werkt het echt?

Voordat je het web op surft om SanaDigest te bestellen, wil je natuurlijk ook weten of dit supplement wel veilig en betrouwbaar is.

We kunnen je vertellen dat de ingrediëntenlijst van dit middel geen verontrustende stoffen bevat. Wat dat betreft is SanaDigest dus veilig te gebruiken.

Alle werkzame stoffen in een SanaDigest capsule worden vaker gebruikt in gezondheidssupplementen en zijn 100% natuurlijk.

Bovendien liggen de doseringen binnen de veilige norm en kun je met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid geen kans lopen op overdosering.

Wat zegt dit over SanaDigest?

sanadigest logo

Maar wat wil dit zeggen over de werking van het product? Zoals we hebben gezien dragen de meeste ingrediënten in SanaDigest op de één of andere manier bij aan het herstellen van een goede maag- en darmwerking.

Het supplement zou dus zeker kunnen werken voor sommige mensen.

Dat gezegd hebbende: ieder mens en ieder lichaam is anders. Waar de een goed op reageert, werkt voor de ander totaal niet.

We kunnen dus niet garanderen dat SanaDigest zijn vruchten afwerpt bij iedereen die het gebruikt. Ook is de werking niet wetenschappelijk bewezen.

Ervaringen & Reviews van gebruikers

Als we gaan zoeken naar ervaringen en reviews van SanaDigest gebruikers, zijn we positief verrast in die zin dat er niet alleen beoordelingen te vinden zijn op de officiële website, wat bij veel andere gezondheidsbevorderende supplementen wel het geval is.

Het supplement heeft een behoorlijk hoge reputatie en wordt ook in Nederland vaak gebruikt door mensen die kampen met maag- en darmklachten.

De ervaringen variëren echter nogal; van positief tot negatief en alles daar tussenin.

Sommige gebruikers rapporteren echt een verbetering van hun gezondheid en een afname van hun maag- en darmklachten, terwijl anderen aangeven dat het middel niets heeft gedaan voor hun gezondheid.

Waar is Sanadigest te koop?

apotheek medicatie

Ben je nog steeds positief? Dan is het belangrijk om te weten waar je SanaDigest zoal kunt kopen.

Kopen of bestellen bij het Kruidvat

De SanaDigest capsules zijn helaas alleen verkrijgbaar via de officiële website van het merk, de website van SanalysLab en de website Darmoplossing.com.

Je zult SanaDigest bij het Kruidvat of een andere drogist bij je in de buurt dus niet kunnen vinden.

Kopen of bestellen bij Holland & Barrett

Zo kun je SanaDigest ook niet bij Holland and Barret aanschaffen. Al liggen hier vast en zeker andere supplementen voor een gezonder darmflora in de schappen.

De kosten van SanaDigest

De prijs van SanaDigest is een van de vele kritiekpunten van het product. En dat begrijpen we wel. De aanschafprijs van een verpakking SanaDigest is namelijk maar liefst € 69,95. Je doet hier slechts één maand mee.

Denk je dat dit je geld waard is? Dan doe je er goed aan om SanaDigest in de aanbieding te kopen. Je profiteert van korting als je meerdere verpakkingen in één keer aanschaft.

Heb je liever een goedkoper supplement? Bekijk dan hier de alternatieven.

Conclusie: Hoe effectief is dit supplement?

Buikpijn sanadigest

Als je kampt met maag- en darmproblemen en al lange tijd op zoek bent naar een middel dat de symptomen verlicht, is het zeker de moeite waard om SanaDigest te proberen.

Bepaalde ingrediënten in SanaDigest supplementen kunnen namelijk een positief effect hebben op de maag- en darmgezondheid.

Toch is het echter niet helemaal duidelijk of de verhoudingen en hoeveelheden die in een SanaDigest capsule zitten ook de juiste zijn.

Wij vinden de prijs van dit middel nogal hoog, vooral als je weet dat er soortgelijke middelen op de markt verkrijgbaar zijn met veel betere prijs.

We adviseren dus om eerst andere middelen te proberen (als je dat nog niet hebt gedaan), voordat je SanaDigest gaat bestellen.

Klik hieronder voor de beste alternatieven: