Sapkuur AH – Kan je een sapkuur kopen bij de Albert Heijn?

Ben jij op zoek naar een goede sapkuur? Dan vraag je je waarschijnlijk af of sapkuren ook gewoon bij supermarkten zoals de AH verkrijgbaar zijn.

Veel mensen vragen namelijk bij bijvoorbeeld de Albert Heijn naar een detox kuur met sapjes.

In dit artikel lees je alles over de sapkuur van AH. Heeft deze supermarkt dit in het assortiment?

Ook lees je hoe je zo’n sapkuur zelf kunt maken met producten van Albert Heijn. Lees snel verder!

Heeft Albert Heijn kant en klare sapkuren?

sapjes van de ah

Helaas heeft Albert Heijn geen kant en klare sapkuur in het assortiment. De supermarkt verkoopt veel sapjes, maar een sapkuur van AH zit daar helaas niet bij.

Wel verkoopt de supermarkt verschillende gezonde smoothies met alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Gelukkig verkoopt Albert Heijn allerlei andere gezonde voedingsmiddelen die je kunnen helpen met detoxen. Een detox kuur van Albert Heijn volgen kan dus alleen als je deze zelf maakt.

Zelf een sapkuur met AH producten maken? Dit heb je nodig

sapkuur ingredienten

Gelukkig kun je bij Albert Heijn voldoende ingrediënten vinden om zelf een sapkuur te maken.

Ook staat er een recept online waarmee je zelf een sapkuur van AH maakt. Dit recept staat gewoon op de website van Albert Heijn.

Het recept van de Sapkuur van AH bestaat uit vier verschillende sapjes. Deze sapjes verdeel je dagelijks over de tijden dat je normaal een maaltijd eet. Deze sapkuur is volgens Albert Heijn bedoeld om één dag per week te volgen.

Let er wel op dat dit recept van Albert Heijn slechts een leidraad is. De ingrediënten kun je zelf deels aanpassen of weglaten. Ook kun je zelf extra ingrediënten zoals groene thee toevoegen om de effectiviteit te verbeteren.

Hieronder worden een aantal van de ingrediënten uit dit handige recept uitgelicht. Hierbij wordt de exacte werking van het bestanddeel tijdens het detoxen in detail beschreven.

Verschillende soorten fruit

Allereerst bevat de sapkuur van AH verschillende soorten vers fruit. Dit verse fruit kun je gewoon bij de groenteafdeling van Albert Heijn kopen.

Zo bevat het sapkuur recept van Albert Heijn bijvoorbeeld appels, mango’s en druiven. In ieder sapje stop je andere soorten fruit om de sapkuur van AH te variëren. Op die manier wordt het volgen van een wekelijkse sapkuur nooit saai.

Het toevoegen van fruit in de sapkuur van AH is erg belangrijk. De stukken fruit bevatten namelijk een hoog gehalte vitamines. Deze vitamines heeft je lichaam nodig om goed te kunnen functioneren. Ook voorzien de vitamines je lichaam van de nodige energie.

Spinazie

Spinazie is één van de belangrijkste ingrediënten in dit sapkuur recept van AH. Spinazie zit namelijk bomvol antioxidanten die je lichaam gebruikt om zichzelf op te schonen.

Verder bevat spinazie veel vezels die de vetverbranding in je lichaam stimuleren. Hierdoor kan je lichaam zich nog sneller ontdoen van onnodige afvalstoffen.

Als je zelf een sapkuur van AH maakt, mag spinazie dus zeker niet ontbreken!

Citroen en limoen

Citroen en limoen zijn erg belangrijk om je spijsvertering te stimuleren. Het zuur in beide vruchten zorgt namelijk voor een betere productie van maagzuur. Hierdoor wordt je lichaam effectief ondersteund tijdens het detoxen.

Het toevoegen van citroensap of limoensap aan je sapkuur zorgt verder voor een verfrissende smaak. Hierdoor worden je sapjes nooit saai of smaakloos.

Welke winkels hebben wel een sapkuur in het assortiment?

Detox juice drinken

Er zijn wel degelijk winkels met een sapkuur in het assortiment. Dit zijn vaak echter geen sapkuren, maar poeders die je zelf vermengt met water.

Zo bestaat de detox kuur van Kruidvat bijvoorbeeld uit capsules met poeder. Deze capsules neem je in met een glas water.

Uiteindelijk is een sapkuur de beste en fijnste manier om te detoxen. In dat geval kun je namelijk in ieder geval nog smaakvolle sapjes drinken.