Sauna reducer review en ervaring: werkt het?

Een sauna reducer is al jaren een populair hulpmiddel voor mensen die willen afvallen.

Deze afslankriem of afslankband draag je over het algemeen om je buik. De riem warmt op waardoor je gaat zweten en vet gaat verbranden.

Tot zover de theorie. Maar hoe is de praktijk? In deze review ontdek je of een sauna reducer écht werkt.

Voor wie is een sauna reducer geschikt?

Sauna Reducer vet verbranden

Een sauna reducer is vooral bedoeld voor mensen die wat extra kilo’s willen kwijtraken. Dat komt door de vetverbranding als gevolg van het opwarmen van de afslankbelt.

Een voordeel van een sauna reducer is dat je deze ook prima onder strakke kleding kunt dragen. Je lichaam wordt daardoor mooi gevormd.

Daarmee sla je in feite twee vliegen in één klap. Je lijf wordt mooi gevormd en je verbrandt tegelijkertijd vet. Want dat is een beetje de crux van een sauna reducer.

Om resultaat te behalen hoef je volgens de ontwikkelaars niets te doen. Ook voor pijnbestrijding kan de sauna reducer gebruikt worden. Bij pijn in de onderrug zorgt een sauna reducer voor de nodige verlichting.

Het is overigens niet verplicht om een sauna reducer om je buik te binden. Als je bijvoorbeeld wilt dat je bovenbenen strakker worden, kan je de riem ook om dat lichaamsdeel doen. De werking is hetzelfde.

Deze resultaten boek je met een sauna reducer

Als je een sauna reducer gaat gebruiken, wordt aangeraden om de riem een klein uur tot een uur te dragen. Je kunt zelf de temperatuur regelen met een knopje op de afslankgordel.

Voor de werking van een sauna reducer is het het beste om tijdens het dragen een (lichte) activiteit te doen. Dan kan je denken aan het huishouden of een wandeling. Je kunt de riem ook tijdens een fitnesstraining dragen.

De sauna reducer zorgt voor twee belangrijke zaken. Allereerst wordt je lichaam gevormd in een strakke en perfecte houding.

Ten tweede verlies je flink wat vocht doordat je zweet. Daardoor zie je na het gebruik van de sauna reducer een mooi verschil. De omvang van je buik kan met 1 of 2 centimeter verminderd zijn.


Ervaringen van gebruikers

Ervaringen Sauna Reducer

Dit wordt ook aangegeven door gebruikers van de sauna reducer. De resultaten die je ziet zijn best verbluffend.

Er dient wel bij opgemerkt te worden dat het voornamelijk vocht is dat je verliest. Om daarnaast je vet te gaan verbranden zal je er iets bij moeten doen.

Een prima manier om extra vet te verbranden tijdens het dragen van een sauna reducer, is door bijvoorbeeld te gaan wandelen. Dit kan je makkelijk een uur doen en zorgt voor een dubbel resultaat.

Conclusie: werkt een sauna reducer echt?

Een sauna reducer werkt voor het verminderen van de omvang van je buik, of een ander lichaamsdeel waar je de afslankgordel omheen bindt. Voor het verbranden van vet is een sauna reducer een mooie ondersteuning.

Je kunt het een beetje vergelijken met een EMS buikspiertrainer. Deze gordel versterkt je buikspieren, maar de werking wordt nog groter als je daarnaast buikspieroefeningen gaat doen.

Kortom: als je een sauna reducer draagt en erbij gaat bewegen, zoals wandelen of een matig intensieve workout, wordt het resultaat beter.

En dan gaat een sauna reducer je helpen bij het bereiken van je doel. Het lichaam waar je al lang van droomt.Meer voor afvallen:

Plaats een reactie