Dit zijn de 3 beste springtouwen met teller

Op zoek naar een goed springtouw met teller? Daar kan ik je bij helpen!

Ik train al een aantal jaar met springtouwen, vooral als warming-up voor mijn trainingen. Sinds kort ben ik ook gebruik gaan maken van een springtouw met teller.

Er ging echt een wereld voor mij open! De mogelijkheden die je hebt met een springtouw met teller zijn namelijk enorm.

Om die reden heb ik onderzoek gedaan naar de beste springtouwen met teller. Ik heb zelf springtouwen getest en ik heb online gekeken naar de mening van gebruikers.

Zo kun jij een goede keuze maken als je een springtouw met teller gaat kopen.

De beste springtouwen met teller

Er zijn nogal wat producten op de markt. Daarom kan het voor beginners lastig zijn om het juiste springtouw met teller te vinden.

Om het je makkelijk te maken zet ik de beste springtouwen met teller van dit moment op een rijtje.

1. Beste springtouw met teller – Domyos springtouw met teller

Domyos springtouw met teller

Het springtouw met teller van Domyos is het beste product op de markt. Dit blijkt wel uit de reacties van gebruikers van dit product.

Met een touw van maar liefst drie meter kan iedereen namelijk gebruikmaken van dit product. Daarnaast kun je het touw eenvoudig afstellen op jouw lengte.

Ook de ergonomische greep is een groot voordeel van dit product. Het handvat vormt zich namelijk precies naar jouw grip. Zo kun je het springtouw met teller comfortabel vasthouden.

Je kunt dit product overigens op iedere ondergrond gebruiken. Zelfs buiten kun je dit springtouw met teller gebruiken dankzij de PVC omhulsing.
2. Beste springtouw met teller – Tangram SmartRope Rookie

Tangram SmartRope Rookie

De SmartRope Rookie van Tangram is een geweldig springtouw. Dit product kun je zelfs koppelen met een app. Om die reden zijn gebruikers enorm enthousiast over dit springtouw met teller.

Verder kun je met dit springtouw je vrienden uitdagen om jouw score te verslaan. De handige app op je telefoon of smartwatch heeft namelijk een competitiemodus.

Tenslotte is dit product volledig aan te passen naar jouw wensen. Je kunt het namelijk afstellen op jouw ideale lengte.

Ook als andere mensen gebruik maken van het product kunnen zij deze eenvoudig opnieuw afstellen. Het touw hoeft dus niet te worden afgeknipt.
3. Beste springtouw met teller – Nuvance Speedrope

Nuvance Speedrope teller

De Nuvance Speedrope is een geweldig instapproduct met een scherpe prijs. Om die reden verdient dit springtouw met teller een plekje op deze lijst.

Overigens ben ik zeker niet de enige die positief is over dit springtouw. Ook andere gebruikers zijn enorm enthousiast over dit product.

Vooral de nauwkeurigheid van de teller wordt gezien als een groot pluspunt. Het is namelijk erg belangrijk dat het product jouw sprongen goed bijhoudt.

Ook het feit dat je dit touw kan afstellen op je lengte is een groot voordeel. Door het touw meteen goed af te stellen behaal je namelijk de beste resultaten.
Waar zijn de beste springtouwen met teller op getest?

Er zijn een aantal aandachtspunten te benoemen bij het kopen van een springtouw met teller. Je wilt natuurlijk een product hebben dat goed aansluit bij jouw wensen.

Dit zijn een aantal dingen waar de beste springtouwen met teller aan moeten voldoen.

Een nauwkeurige teller

Statistieken springtouw teller

Allereerst is het erg belangrijk dat de teller van het verzwaarde springtouw nauwkeurig is.

Zeker als je het product gaat gebruiken als cardio springtouw of crossfit springtouw. In die gevallen wil je namelijk de statistieken goed kunnen bijhouden.

Als de teller nauwkeurig is kun jij je resultaten dus beter bijhouden en effectiever sporten.

Een verstelbaar touw

Een verstelbaar touw is ook erg belangrijk als je goede resultaten wilt boeken. Een verstelbaar springtouw kan door meerdere mensen gebruikt worden en voor iedereen op de juiste manier afgesteld worden.

Met een springtouw dat precies is afgesteld op je lengte maak je meer sprongen in kortere tijd. Ook zorgt het voor een kleinere kans op blessures.

Waar kun je een springtouw met teller voor gebruiken?

Er zijn verschillende dingen waar je een springtouw met teller goed voor kunt gebruiken. Verschillende sporters, professioneel of amateur, zweren bij het gebruiken van een springtouw met teller.

En dat is niet voor niets. Een springtouw met teller is namelijk een geweldige manier om fit te blijven.

Je conditie trainen met een springtouw

Conditie springtouw met teller

Allereerst kun je je conditie enorm effectief trainen met een springtouw. Je zult merken dat je in het begin na een aantal minuten al bekaf bent.

Door de vele sprongen die je maakt is het namelijk een zeer intensieve workout. Ook het feit dat je op één plek blijft staan is een groot voordeel.

Om die reden wordt een springtouw bij boksen vaak gebruikt. Zij trainen namelijk hun conditie, terwijl ze ook oefenen met beweeglijk zijn op één plek.

Een springtouw met teller is daarom een goede manier om deze vaardigheden te trainen.

Afvallen met een springtouw met teller

Ook om af te vallen is een springtouw met teller enorm goed te gebruiken. Je kunt in een uur namelijk maar liefst 800 tot 1000 calorieën verbranden!

Dit is natuurlijk enorm veel. Zeker als je een goede conditie hebt opgebouwd zul je merken dat de kilo’s eraf vliegen.

Hoe langer je het springen volhoudt, hoe meer calorieën je namelijk kwijtraakt.

Spieren trainen met een springtouw met teller

Spierkracht springtouw

Het klinkt misschien gek, maar een springtouw helpt je met het verstevigen van je spieren. Zeker als je gebruik maakt van een verzwaard springtouw kun je je spieren effectief trainen.

Er zijn ook verzwaarde springtouwen met een teller op de markt. Daarmee kun je niet alleen je spieren trainen, maar ook je statistieken bijhouden.

Overigens train je ook je spieren met een normaal springtouw met teller. Door de bewegingen in je armen en benen train je alle spieren in deze lichaamsdelen.

Ook je middenrif train je tijdens het touwtje springen. Omdat je je lichaam steeds stabiel en rechtop houdt, train je je buikspieren. Daarnaast worden je rugspieren ook effectief gebruikt.

Een springtouw met teller – kopen of niet?

Een springtouw met teller is een enorm effectieve manier om te trainen. Niet alleen je conditie en spieren worden er namelijk mee getraind. Ook zul je super snel vet verbranden met touwspringen.

Om die reden raad ik iedereen aan om een springtouw met teller te gebruiken. Je zult namelijk al snel geweldige resultaten zien en je doelen nog sneller bereiken!