Wat is de sterkste pre workout op de markt?

Wil jij elke dag kunnen knallen in de sportschool? Dan ben je vast op zoek naar een sterke pre workout. Maar wat is nu de sterkste pre workout op de markt? Dat lees je in dit artikel.

Hieronder vind je de 5 sterkste pre workouts die in Nederland te krijgen zijn:

  1. Applied Nutrition ABE Ultimate Pre Workout
  2. Alpha Pre-Workout
  3. Rebuild Nutrition Pre Workout 400mg Cafeïne
  4. XXL Nutrition Insane Pre Workout
  5. Warrior Workout Primal Energy Pre Workout

Verder lees je waar je op moet letten als je sterke pre workout koopt. Ook worden de voordelen en nadelen benoemd.

Zo weet jij na dit artikel dus hoe je de sterkste pre workout kunt herkennen!

Top 5 sterkste pre workout supplementen

Vooral krachtsporters maken graag gebruik van de sterkste pre workout supplementen die er zijn. Zij halen er namelijk het meeste voordeel uit tijdens krachttrainingen. Vooral het energieniveau en de hoeveelheid kracht tijdens trainingen is voor hen belangrijk.

Hieronder worden de 5 sterkste pre workouts in detail uitgelicht.

1. Applied Nutrition ABE Ultimate Pre Workout

Applied Nutrition ABE Ultimate Pre-Workout

De Ultimate Pre Workout van Applied Nutrition is de sterkste pre workout die er is. Gebruikers zijn namelijk erg positief over de extreme boost die ze van het supplement krijgen.

Allereerst is deze krachtige pre workout te verkrijgen in verschillende frisse smaken. Hierdoor is er voor iedereen een pre workout smaak beschikbaar die zij lekker vinden. Ook kun je voor de afwisseling bijvoorbeeld iedere keer een andere smaak proberen.

Verder bevat deze pre workout 200mg cafeïne en 200mg taurine per dosering. Deze werkzame ingrediënten voorzien je van de boost die je nodig hebt tijdens je training.
2. Alpha Pre-Workout

Alpha pre workout

Ook de Alpha pre-workout is één van de sterkste pre workouts in Nederland. Met dit supplement kun jij dus het uiterste uit je trainingen halen.

Allereerst is deze sterke pre workout verkrijgbaar in vier verschillende smaken. Hierdoor kun je eenvoudig een smaak kiezen die je lekker vindt.

Verder bevat deze krachtige pre workout 300mg cafeïne per dosering. Ook bevat de pre workout het energie verhogende ingrediënt beta alanine. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een enorme boost tijdens het trainen.

Tenslotte verhoogt deze pre workout je concentratie tijdens het trainen. Dit is erg gunstig voor je uiteindelijke trainingskwaliteit.
3. Rebuild Nutrition Pre Workout 400mg Cafeïne

rebuild nutrition pre workout hardlopen

De pre-workout van Rebuild Nutrition is een fantastisch supplement voor krachtsporters. Je zult een enorme boost krijgen van het supplement dankzij de 400mg cafeïne per dosering.

Deze pre-workout is allereerst verkrijgbaar in vijf smaken. Elk van deze fruitige smaken zorgt voor een verfrissend gevoel voordat je de sportschool instapt.

Verder bevat deze krachtige pre workout ingrediënten zoals taurine en beta alanine. Naast cafeïne zorgen deze bestanddelen voor een nog betere boost tijdens trainingen.

Het grootste voordeel van deze pre workout is dat je er geen crash van krijgt. Dat betekent dat je de uren na het gebruik niet vermoeid raakt.
4. XXL Nutrition Insane Pre Workout

xxl nutrition insane pre workout

De Insane Pre Workout van XXL Nutrition doet zijn naam eer aan. Deze krachtige pre workout geeft je namelijk een ongekende boost tijdens trainingen.

Allereerst kun je de Insane Pre Workout kopen in twee smaken. Hierdoor kun je voor jezelf bepalen welke smaak jij het liefst wilt proberen. Ook kun je beide smaken aanschaffen om je pre workout smaakjes af te wisselen.

Verder bevat deze pre workout werkzame bestanddelen zoals cafeïne, beta alanine en magnesium. Deze ingrediënten geven jou veel extra kracht en uithoudingsvermogen tijdens het trainen.

Tenslotte bevat deze pre workout ook vitamine B12, waardoor je vetverbranding wordt gestimuleerd.
5. Warrior Workout Primal Energy Pre Workout

warrior workout primal energy

Deze pre workout van Warrior Workout is een krachtig supplement voor fanatieke sporters. Vooral krachtsporters maken graag gebruik van deze pre workout.

Allereerst kun je deze sterke pre workout in 3 verschillende smaken verkrijgen. Eén van die smaken is cafeïnevrij, maar geeft je alsnog een enorme boost. Wel bevat iedere pre workout beta alanine. Dit bestanddeel geeft je een nog intensievere boost tijdens je workout.

Verder bevat deze krachtige pre workout vitamine C, D en B12. Ook bevat het supplement de mineralen magnesium en zink. Deze vitaminen en mineralen zijn bijvoorbeeld enorm belangrijk om na een training goed te herstellen.
Hoe vind ik de sterkste pre workout van Nederland?

De sterkste pre workout vinden is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk veel pre workout varianten op de markt.

De beste pre workout met de krachtigste werking herken je aan een aantal dingen. Deze aandachtspunten vind je hieronder.

De werkzame ingrediënten

ervaring pre workout zonder cafeïne

Allereerst zijn de werkzame ingrediënten van de sterke pre workout erg belangrijk. Ook als je zelf pre-workout maakt is het belangrijk om de beste ingrediënten te gebruiken.

De sterkste pre workout supplementen bevatten bijna allemaal een hoog cafeïnegehalte. Cafeïne is namelijk een bestanddeel dat je lichaam in korte tijd voorziet van veel energie. De sterkste pre workout supplementen bevatten meestal 200-500mg cafeïne.

Verder bevatten veel pre workout supplementen beta alanine. Ook beta alanine is een krachtig bestanddeel dat je lichaam en geest voorziet van energie. Pre workout supplementen zonder cafeïne bevatten bijvoorbeeld vaak extra beta alanine als vervanger.

De snelheid van de werking

Verder is de snelheid waarmee de pre workout werkt erg belangrijk. Je wilt namelijk dat je na de inname van het supplement meteen kunt gaan sporten. De sterkste pre workout supplementen werken meestal al na een kwartier.

L-arginine is bijvoorbeeld een ingrediënt dat de snelheid van opname stimuleert. Pre workout supplementen met dit ingrediënt werken allemaal super snel. Dit komt vooral doordat l-arginine je bloedvaten verwijdt en je doorbloeding daardoor versnelt.

Zijn alle sterke pre workouts legaal?

De meeste sterke pre workout supplementen zijn gelukkig legaal in Nederland. Toch zijn er ook supplementen op de markt die niet legaal zijn. Deze supplementen kun je dus alleen in het buitenland krijgen.

Deze illegale pre workouts bevatten meestal het ingrediënt DMAA. Dit ingrediënt kan zorgen voor gezondheidsrisico’s, waardoor het in Nederland niet legaal te verkrijgen is.

Gelukkig hebben de legale sterkste pre workout supplementen in Nederland ongeveer dezelfde effecten als illegale varianten.

De sterkste pre workout van Nederland – Conclusie

pre workout voor hardlopers

De sterkste pre workout supplementen zijn dus erg geliefd, wat natuurlijk niet voor niets is. De krachtige ingrediënten van de pre workouts zorgen namelijk voor een enorme boost tijdens trainingen.

De pre workouts die je bij Nederlandse websites koopt zijn daarnaast dus veilig en legaal. Het is dus zeker geen slecht idee om zo’n krachtig pre-workout supplement eens te proberen!