Sterrenstof Fat Burner – Werkt het écht? (Ervaring & Review)

Het leuke aan Sterrenstof Fat Burner is dat het middel je geen loze beloftes doet. Op de website waar het afslankpoeder te koop is, staat meteen dat het geen ‘magisch supplement is waardoor de kilo’s eraf vliegen’.

Het is een hulpmiddel bij het afvallen met als voornaamste werking dat je minder snel een hongergevoel hebt.

Werkt het écht? In deze review staat het antwoord.

Waarom zou je Sterrenstof Fat Burner gebruiken?

Sterrenstof fatburner

Sterrenstof Fat Burner is een product dat je gebruikt als hulpmiddel bij het afvallen. Het is geen vetverbrander in de pure zin van het woord. Vooral je hongergevoel wordt afgeremd.

Daardoor eet je minder en moet je lichaam vet verbranden om over voldoende energie te beschikken.

Sterrenstof Fat Burner is daarom op het eerste gezicht een goed middel om te gebruiken als je enkele kilo´s wilt afvallen. Een product dat je hongergevoel wegneemt, is ideaal om te combineren met een dieet.

Het moeilijkste aan een dieet is dat je minder voedsel binnenkrijgt, met als logisch gevolg dat je honger hebt. Daar zou dit afslankmiddel dus bij kunnen helpen.


Welke ingrediënten zitten in Sterrenstof Fat Burner?

Als je al een beetje ervaring hebt met een fatburner, dan zullen sommige van de volgende ingrediënten je bekend voorkomen. Per dagelijkse portie neem je 6 gram van dit poeder in. Dat doe je met 300 milliliter water.

De volgende ingrediënten banen zich dan een weg door je lichaam.

Cafeïne

caffeïne

200 milligram cafeïne is goed voor een verbetering van je sportprestaties. Zowel bij kracht- als duursporten heeft cafeïne een stimulerende (en legale) werking. Voor het afvallen is cafeïne goed, omdat het je gevoel van honger vermindert.

L-Carnitine

L-Carnitine zorgt ervoor dat je lichaam energie kan produceren. Met 500 milligram krijg je een behoorlijke hoeveelheid binnen. L-Carnitine gebruikt overigens voor het produceren van energie de vetopslag in je lichaam. Ideaal als je wilt afvallen.

Meer energie betekent dat je langer kunt trainen, en je verliest er uiteindelijk ook nog een hoop vet mee.

Groene thee extract

groene thee extract

Groene thee is een bekend product om te gebruiken als hulpmiddel bij het afvallen. Dit kan je natuurlijk doen door een hele dag groene thee te drinken. Het is veel effectiever groene thee extract in de vorm van dit afslankpoeder binnen te krijgen.

In één dosis Sterrenstof Fat Burner zit 250 milligram groene thee extract. Dit versnelt je stofwisseling en heeft daardoor een positief effect op de vetverbranding.

Choline bitartraat

In 6 gram Sterrenstof Fat Burner zit 100 milligram Choline bitartraat. Choline bitartraat vergroot je uithoudingsvermogen en zet vet om in cellen die energie produceren.

De vetzuren worden afgebroken en gebruikt voor de productie van energie.

L-theanine

l-theanine

Dit animozuur komt van nature voor in de bladeren van thee. De 200 milligram in dit afslankmiddel zorgt vooral voor het tegengaan van vermoeidheid.

L-tyrosine

600 milligram L-tyrosine zit in Sterrenstof Fat Burner. Dit is een sterk en belangrijk animozuur. Het is hulpmiddel bij vetverbranding. Bovendien krijg je er een beter humeur door en wordt de aanmaak van groeihormoon gestimuleerd.

Is Sterrenstof Fat Burner gevaarlijk?

Voordat je met een fatburner aan de slag gaat, is het belangrijk om goed je research te doen. Dat geldt voor iedere vetverbrander, dus niet alleen voor Sterrenstof Fat Burner.

Als je puur naar deze vetverbrander kijkt, dan is het gebruik in principe totaal ongevaarlijk. In principe ja.

Choline bitartraat kan in het slechtste geval negatieve bijwerkingen hebben. Zweten komt voor, net als misselijkheid en darmproblemen. Om je meteen gerust te stellen, dit is alleen bij een (te) hoge dosering.

Dat geldt ook voor cafeïne. Cafeïne kan bij te veel inname voor tal van klachten zorgen, zoals rusteloosheid en hartkloppingen. In een dosering Sterrenstof Fat Burner zit 200 milligram cafeïne. Dat is de helft van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Zolang je er geen vijf koppen koffie bij gaat drinken, is er dus niks aan de hand.

Sterrenstof Fat Burner heeft geen ingrediënten in doseringen die gevaarlijk zijn.

Wanneer moet je dit middel niet gebruiken?

Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven kunnen Sterrenstof Fat Burner beter niet gebruiken. Dat geldt ook voor mensen met hart- en vaatproblemen. Dat komt door de aanwezigheid van cafeïne in dit afslankmiddel.

Onze ervaring met Sterrenstof Fat Burner

sterrenstof review

Als je naar de lijst met ingrediënten van Sterrenstof Fat Burner, krijg je toch wel vertrouwen. Zeker vanwege de eerlijkheid van het bedrijf achter het product. Sterrenstof wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf dat allerlei supplementen produceert.

Er worden geen wonderen beloofd en dit poeder is echt een ondersteunend middel. Dus heel wat anders dan een stevige fatburner zoals Fast Burn Extreme.

De belangrijkste beloofde werking is dat je geen honger hebt. In combinatie met een dieet, wat voor het optimale resultaat zorgt, is dat een enorm winstpunt.

De eerste dagen van een dieet lukt het altijd wel, maar daarna krijg je het zwaar. Zeker zo rond vier uur in de middag en voordat je gaat slapen. Daar helpt Sterrenstof Fat Burner je doorheen.

De werking is dan ook vrij simpel. Je voelt niet dat je honger hebt, met als gevolg dat je minder eet. Je krijgt minder calorieën dan normaal binnen, waardoor je afvalt.

Daarbij is het wel van belang dat je een gezond dieet volgt, en net iets minder dan gebruikelijk eet.

Geen tekort aan energie

Het vervelende aan een dieet volgen is dat je je ontzettend slap kunt voelen. Een beetje licht in je hoofd, en je hebt weinig energie. Daar komt Sterrenstof Fat Burner om de hoek kijken. De cafeïne en L-Carnitine zorgen ervoor dat je voldoende energie hebt.

Dat maakt van dit afslankmiddel niet alleen goed spul om te gebruiken tijdens het afvallen, maar ook tijdens het sporten. Gezond eten, voldoende sporten en een afslankmiddel; dan gaat het toch nog hard met de kilo’s.

Deze smaken kan je proberen

smaken fatburner sterrenstof

Het grote verschil van Sterrenstof Fat Burner ten opzichte van andere afslankpillen is dat het een poeder is. Je drinkt het op. Daarom is het wel zo fijn dat er een lekker smaakje aan zit.

Je hebt ongetwijfeld al eens een medicijn op dat je qua smaak bijna deed kokhalzen. Dat is niet echt aangenaam.

Sterrenstof Fat Burner is in verschillende smaken te koop. Je kunt kiezen voor de volgende smaken: Fresh Lemon, Funky Citrus, Galaxy Grape, Mango, Passionfruit en Watermelon. De kans is groot dat daar wel een lekkere smaak tussen zit.

Als je naar reviews van anderen kijkt, dan komt Watermelon er erg goed uit. Maar de smaak blijft vooral persoonlijke voorkeur.

De voor- en nadelen van Sterrenstof Fat Burner

Nu je een duidelijk beeld hebt van de werking van Sterrenstof Fat Burner, de ingrediënten en zelfs de verschillende smaken, is het goed om kort de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

Voordelen Sterrenstof Fat Burner

  • Hogere vetverbranding
  • Minder honger
  • Meer energie
  • Betere stofwisseling

Het voornaamste van Sterrenstof Fat Burner is dat de vetverbranding stijgt. Bijna alle ingrediënten zorgen daarvoor. De vetverbranding wordt gestimuleerd door cafeïne, het extract van groene thee, choline bitartraat en L-Carnitine.

In deze Sterrenstof Fat-Burner review heb je al bevestigd gekregen dat afvallen gepaard gaat met honger. Dankzij de cafeïne in Sterrenstof Fat Burner wordt het hongergevoel onderdrukt.

Ook het placebo effect kan een rol spelen. Je weet dat je een afslankmiddel gebruikt, en denkt daardoor wellicht minder honger te hebben.

Daarnaast krijg je extra energie van dit afslankmiddel. Cafeïne, groene thee extract, L-Tyrosine en L-Theanine geven je allemaal een energieboost. Vandaar dat je dit product perfect kunt gebruiken als oppepper voor het sporten.

En je stofwisseling wordt beter, en dat is een belangrijk gegeven als je wilt afvallen.

Nadelen Sterrenstof Fat Burner

  • Geen wetenschappelijk bewijs
  • De prijs
  • Geen spectaculaire resultaten

Om met dat laatste te beginnen. Eigenlijk is dit helemaal geen nadeel. Alleen komt het regelmatig voor dat mensen op zoek zijn naar middelen die in korte tijd voor kilo’s verlies gaan zorgen. Dan is Sterrenstof Fat Burner niet jouw product.

Wetenschappelijk bewijs en afslankproducten is geen gelukkig huwelijk. Dit bewijs ontbreekt vaak. Dat geldt ook voor Sterrenstof Fat Burner.

Het is wel bewezen dat groene thee en cafeïne, om een voorbeeld te noemen, het hongergevoel uitstellen. Maar wetenschappelijk bewijs is er niet. Daardoor heb je niet de garantie dat Sterrenstof Fat Burner werkt.

Verder is dit afslankmiddel niet goedkoop. Ook niet overdreven duur. Voor een bus waar je zo’n 25 dagen mee doet, betaal je ongeveer 34 euro. Maar je wilt voor dat bedrag graag resultaat zien. En gaat dat lukken?

Conclusie: werkt Sterrenstof Fatburner écht?

conclusie review fatburner sterrenstof

Het is altijd een lastige vraag om te beantwoorden. Als je kijkt naar onze bevindingen en naar reviews van andere gebruikers, dan komen we tot de conclusie dat Sterrenstof Fat Burner doet wat het belooft.

Je hebt minder snel een hongergevoel, waardoor je niet in de verleiding komt om te gaan eten.

Wat ons betreft is dit middel het proberen zeker waard. 25 dagen neem je eenmaal per dag het poeder in met water.

Verwacht niet dat de kilo’s eraf zullen vliegen. Zie het als een ondersteunend middel, maar dan wel een erg goede ondersteuning.

Andere fatburners:

De beste fatburners vergelijken

Fast Burn Extreme Review